Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
giorgosvas06

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgosvas06 »

http://instagram.com/p/vpHi5BKruE/

ΕΓΩ

Στίχοι - Μουσική: Γιώργος Μουκίδης
notisokin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisokin »

giorgosvas06 έγραψε:http://instagram.com/p/vpHi5BKruE/

ΕΓΩ

Πολυ μικρο ρε παιδια....:(
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Ποτε δεν καταλαβα γιατι ανεβαινουν τετοια αποσπασματα τοσο μικρα και χωρις καν να ειναι σε ποιοτητα δισκου. Ασε το ρε τεραστιε Μουκιδη, σε 3 μερες θα βγει...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

giorgosvas06 έγραψε:http://instagram.com/p/vpHi5BKruE/

ΕΓΩ

Αν και μικρό το απόσπασμα ακούγεται ενδιαφέρον... thanx george :thumbup:

Από που προκύπτει ότι ο δίσκος θα έχει 6 κοινωνικά τραγούδια; Με υποθέσεις δεν γίνεται να βγάζουμε συμπεράσματα.
Σε όσους από τους δίσκους του θυμάμαι με 16 τραγούδια πάντα υπάρχουν 2-3 κοινωνικά. Σκεφτείτε ότι συνήθως ένας δίσκος ενός άλλου καλλιτέχνη έχει 12-13 τραγούδια. Το αν είναι κοινωνικά ή όχι δε με απασχολεί αρκεί να είναι όμορφα τραγούδια.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

notisokin έγραψε:Aν παρουμε το ενα που αφορα μοναχα τον Σφακιανακη και τους ανθρωπους που τον γνωριζαν προσωπικα (αναφερομαι στο τραγουδι που γραφτηκε για τον Παζουζου) απομενουν 15!(δε νομιζω να καθεται κανενας να ακουει αυτο το κομματι περα απο την πρωτη φορα που θα το ακουσει απο περιεργια)!!!Τωρα το κομματι της Παππα.....κοινωνικο με χαρακτηρα τσιφτετελι???δεν ξερω!!!παμε στα 14!!!τωρα αν τα υπολλοιπα ειναι οπως τα κοινωνικα του προηγουμενου δισκου....μενουν 10 τραγουδια!!!Τονιζω οτι αγαπω,θαυμαζω και γουσταρω τρελα Σφακιανακη απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου (ειμαι 27)..!!!Οτι γραφω και λεω δεν εχει να κανει με αντιπαθεια η ακαταλογιστη κριτικη....αντιθετως θελω και γω οπως και πολλοι αλλοι θαυμαστες ομορφα τραγουδια που δεν θα τα ακουμε μονο επειδη μας τρελαινει η φωνη του Αρχοντα....(ελπιζω να με καταλαβαινετε)!
Σωστά βάλε και ότι στα 10 το ένα είναι το τέρμα το ράδιο, πάμε στα 9 που έχουμε κάτι να περιμένουμε..Τι να πω εγώ φυσικά θα το αγοράσω και θα τα ακούσω και στην πρεμίερα θα είμαι για όσους νομίζουν ότι όσοι λέμε αυτό που βλέπουμε δεν αγαπάμε το ίδιο τον Νότη.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Ρε συ bebest το ότι δεν αρέσε σε σένα το "Τέρμα το ράδιο" δεν σημαίνει ότι είναι σκάρτο το τραγούδι και μην χρησιμοποιείς α' πληθυντικό, εμένα για παράδειγμα μ' αρέσει πάρα πολύ.

Πάντως το μίσο δίσκο τον βγάλατε off μόνο από τους τίτλους. :lol: :lol: :lol: :fryingpan: :fryingpan: :fryingpan:
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
bebest

J&B έγραψε:Ρε συ bebest το ότι δεν αρέσε σε σένα το "Τέρμα το ράδιο" δεν σημαίνει ότι είναι σκάρτο το τραγούδι και μην χρησιμοποιείς α' πληθυντικό, εμένα για παράδειγμα μ' αρέσει πάρα πολύ.

Πάντως το μίσο δίσκο τον βγάλατε off μόνο από τους τίτλους. :lol: :lol: :lol: :fryingpan: :fryingpan: :fryingpan:
Για κανά Οικονομόπουλο ναι, για Νότη δυστυχώς όχι.. Και πολύ λέω γιατί το παιδί μια χαρά τραγούδια βγάζει πολύ ανώτερα από το συγκεκριμένο.. Τέλος πάντων τι να περιμένουμε από τραγούδι με στίχο εγώ είμαι 'Ελληνας.. 'Οτι ακούσαμε και στον 'Ελληνας στα ματωμένα δάκρυα ότι ακούσαμε και στο είδα στον ύπνο μου στις αυτοτελείς ιστορίες πάνω κάτω.. Η από τραγούδι που αναφέρεται στο Καιάδα.. Δηλαδή πως να ταυτιστείς και να ακούσεις τέτοια τραγούδια όσο και αν σου αρέσει η ερμηνεία του Νότη..Για το Παζούζου οκ είναι για τον Νότη, φίλους και συγγενείς..
giorgosvas06

https://www.youtube.com/watch?v=3jeq8gNYc44

Λυσε κουκλα τα μαλλια σου
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Τι θα θέλατε δηλαδή; Έναν δίσκο με 16 ερωτικά κομμάτια; Εμένα μου αρέσει που θεωρείτε πως είναι τόσο εύκολο να μαζέψει τόσα πολλά και καλά ερωτικά τραγούδια ο Νότης, που και πάλι όπως με τα κοινωνικά, θα τα συγκρίνατε με τα παλαιότερα του και δεν θα σας άρεζαν τόσο κλπ κλπ. Δεν είναι ότι κάποιος έχει δίκιο ή άδικο ή θέμα αγάπης προς το Νότη, είναι ότι δεν θέλετε να κατανοήσετε ποιος είναι πλέον ο Νότης και τι θέλει να κάνει, τι θέλει να τραγουδήσει. Εμένα προσωπικά με κούρασαν τα τόσα πολλά ερωτικά κομμάτια στον προηγούμενο δίσκο κι αυτό φαίνεται κι από το γεγονός ότι δεν πρόλαβε να προωθήσει κάποια όσο τους άξιζε, παρόλο που ήταν κομματάρες, ακριβώς γιατί ήταν της ίδιας φύσεως. Δείτε το Κάνει θόρυβο η αγάπη, το Δεν μου αρκεί, το Δεν υπολόγισες καλά που δεν έπαιξαν τόσο, ακόμα και το Αν θα σε χάσω άργησε να παίξει, ενώ είχε ακόμα μέσα Εσύ η θάλασσα, Μη με ρωτάτε, Δώσε ένα τέλος, Κερασμένα, Αγάπη μου μοναδική, Αυτό θα πει Αγάπη , Χρεωμένη σ' έχω συν τα χορευτικά Δηλώνω μόνος, Θα χε κι ο θεός γυναίκα. Κομμάτια με προσωπικό χαρακτήρα για το Νότη ή κοινωνικοπολιτικό περιεχόμενο πάντα υπήρχαν, δηλαδή έκανε κανείς παράπονα, όταν μαζί με το Δεν μπορώ να καταλάβω, το Πάρε με, το Κάψε, το Καίγομαι, τις Εικόνες είχε και το Μάνα μανούλα μου με το Η πιο γλυκιά πατρίδα ή όταν μαζί με το Για σένανε φοβάμαι, τα Αγάλματα, το Δίνει τα φιλιά είχε και τα Πρόβατα και την Αράχνη; Περιμένετε να τα ακούσουμε και μετά θα κρίνουμε.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

το ξαναλεω και επιβεβαιωνεται σιγα σιγα..ο δισκος εχει κομματαρες διχως υπερβολη..και ο Νοτης σε μεγαλα κεφια φωνητικα..να το θυμαστε..αντε απο Τριτη να εχουμε τον δισκο στα χερια μας!
bebest

giorgosvas06 έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=3jeq8gNYc44

Aπό τις πρόβες στο φωταέριο?
giorgosvas06

Ναι φιλε από τι ςΠρόβες είναι και τα δυο ..
bebest

giorgosvas06 έγραψε:Ναι φιλε από τι ςΠρόβες είναι και τα δυο ..
Eυχαριστούμε για το υλικό. Πάντως ότι η Πέγκη δεν φαίνεται πουθενά στις φωτό που ανεβαίνουν και ότι πέρασε η βδομάδα και ακόμα δεν είδαμε αφίσες εμένα με προκαλεί τη περιέργεια.. Επίσης και οι πληροφορίες του scorpion μία για τις σχέσεις του Νότη με το προσωπικό, μία της Πέγκης με το χρηματικό και έρχονται και κάτι τέτοια δημοσιεύματα...http://www.star.gr/Pages/Lifestyle.aspx ... akis__zina.. 'Οχι ότι το site είναι κανένα έγκυρο απλώς είναι ο συνδυασμός όλων αυτών που εμένα μου λέει ότι κάπου υπάρχει κάποιο κόλλημα και δεν βλέπουμε ακόμα επίσημη ενημέρωση για τη Πρεμιέρα..
notakis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notakis »

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

Στίχοι-Μουσική: Γ.Μουκίδης

"Βγάλε τη μάσκα που φοράς δεν σου ταιριάζει,
ασε το βλέμμα σου γυμνό,ψυχρό κι αληθινό,
αυτό που νιώθω δυστυχώς για σένα δεν αλλάζει,
μην περιμένεις να σου πω ξανά πως σ'αγαπώ......

Οτι και να κάνεις δεν με φτάνεις,
εχω φύγει μίλια μακριά,
η δική σου συμπεριφορά,
βασιλιά της λύπης μ'εχει κάνει,
Οτι και να κάνεις δεν με φτάνεις,
οτι και να λες δεν μ'αφορά,
δεν μπορείς για δεύτερη φορά,
την καρδια κομμάτια να την κάνεις

Στάξε φαρμάκι οσο θες δεν με πειράζει,
κι οτι κι αν εχω στο μυαλό κουβέντα δεν θα πω,
έλα και κάνε οτι θες,καθόλου δεν με νοιάζει,
το τελευταίο το ποτήρι σήμερα θα πιώ......"

Προφανώς το ζεϊμπέκικο...

Καλοτάξιδο!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

αρχισανε τα σποιλερ. ρε δημιουργοι καντε λιγο υπομονη...
notakis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notakis »

Scorpion86 έγραψε:αρχισανε τα σποιλερ. ρε δημιουργοι καντε λιγο υπομονη...
Φίλε μου, το ποστ του Μουκίδη είναι από το Σεπτέμβριο του 2013...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

notakis έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:αρχισανε τα σποιλερ. ρε δημιουργοι καντε λιγο υπομονη...
Φίλε μου, το ποστ του Μουκίδη είναι από το Σεπτέμβριο του 2013...
Κακως...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Για να έχουμε καλό ερώτημα, έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα, θα βγει ο δίσκος, θα αρχίσουν οι εμφανίσεις στο Φωταέριο και ο Νότης θα βγει πρώτη φορά στο Σεφερλή από Γενάρη; Όλα στον αυτόματο πιλότο φέτος από θέμα προώθησης!
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Για να έχουμε καλό ερώτημα, έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα, θα βγει ο δίσκος, θα αρχίσουν οι εμφανίσεις στο Φωταέριο και ο Νότης θα βγει πρώτη φορά στο Σεφερλή από Γενάρη; Όλα στον αυτόματο πιλότο φέτος από θέμα προώθησης!
Tι εννοεις?
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

giorgosvas06 έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=3jeq8gNYc44

Αυτο που ακουω μου αρεσει.
Αλλα μην ανεβαζουν τα τραγουδια γιατι μετα δεν θα αφηνει κανεναν να πηγαινει στις προβες!
jdarmody έγραψε: Όλα στον αυτόματο πιλότο φέτος από θέμα προώθησης!
Μπορει να φοβουνται μην πει κατι και γινει παλι χαμος πριν ξεκινησει στο μαγαζι! :biggrin:
Απάντηση