Πάολα
- billakos24
Re: Πάολα
Το τραγούδι το άκουσα πρώτη φορά και δε μου άρεσε δυστυχώς...
Η ίδια η Πάολα πολύ καλή ως συνήθως!
Το μαγαζί λίγο μικρό μου φάνηκε για ενα τέτοιο σχήμα πάντως...
Η ίδια η Πάολα πολύ καλή ως συνήθως!
Το μαγαζί λίγο μικρό μου φάνηκε για ενα τέτοιο σχήμα πάντως...
Nothing lasts forever but the earth and sky
Προφανώς και το σχόλιο είναι ειρωνικό αλλά εγώ προσωπικά θα της αναγνωρίσω πως προσπαθεί πολύ καιbillakos24 έγραψε:I-C-O-N!!!panosif έγραψε:![]()
![]()
για την εικόνα της και γι' αυτό που παρουσιάζει στις live εμφανίσεις της.Kάποιες φορές βγαίνει καλό
το αποτέλεσμα και κάποιες όχι.Θα μπορούσε να παίρνει απλά ένα μικρόφωνο και να τραγουδάει κάνοντας χαμό
όπως κάνουν οι περισσότερες λαικές τραγουδίστριες αλλά εκείνη επιλέγει άλλο δρόμο.Τον δύσκολο.
Την έναρξη την είδα live χθες και είναι εξαιρετική.Βγήκε με κανονικό χτένισμα και χωρίς το τουρμπόν.
Πέρασα τέλεια και το καταευχαριστήθηκα.

-
Στο bar πάντως πνίγεσαι και γίνεσαι χαλκομανία...Είχα πάει πέρυσι και πραγματικά μετάνιωσα..Θα μπορούσαν να έχουν μεγαλύτερα μπάρ όχι μια σταλια.
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Πέρυσι είχα πάει κι εγώ στο bar και ένιωθα ότι θα πεθάνω από ασφυξία.Slim_Shady έγραψε:Στο bar πάντως πνίγεσαι και γίνεσαι χαλκομανία...Είχα πάει πέρυσι και πραγματικά μετάνιωσα..Θα μπορούσαν να έχουν μεγαλύτερα μπάρ όχι μια σταλια.
Φέτος είναι στο ίδιο σημείο αλλά δεν κατάλαβα αν έχουν μεγαλώσει τον χώρο.
Το μόνο που είδα είναι ότι έχουν βάλει μια μπάρα μπροστά για να ακουμπάς το ποτό σου που πέρυσι δεν υπήρχε.
-
Ναι πέρυσι δεν την είχαν είναι η αλήθεια.Το ακουμπούσες μόνο στο μπάρ πίσω και μπροστά ήταν πηχτρα και όποιος πρόλαβε τον Παντελή είδεpanosif έγραψε:Πέρυσι είχα πάει κι εγώ στο bar και ένιωθα ότι θα πεθάνω από ασφυξία.Slim_Shady έγραψε:Στο bar πάντως πνίγεσαι και γίνεσαι χαλκομανία...Είχα πάει πέρυσι και πραγματικά μετάνιωσα..Θα μπορούσαν να έχουν μεγαλύτερα μπάρ όχι μια σταλια.
Φέτος είναι στο ίδιο σημείο αλλά δεν κατάλαβα αν έχουν μεγαλώσει τον χώρο.
Το μόνο που είδα είναι ότι έχουν βάλει μια μπάρα μπροστά για να ακουμπάς το ποτό σου που πέρυσι δεν υπήρχε.

Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
- billakos24
panosif έγραψε:Προφανώς και το σχόλιο είναι ειρωνικόbillakos24 έγραψε:I-C-O-N!!!panosif έγραψε:![]()
![]()

Αυτό έχει σημασία!panosif έγραψε:αλλά εγώ προσωπικά θα της αναγνωρίσω πως προσπαθεί πολύ και
για την εικόνα της και γι' αυτό που παρουσιάζει στις live εμφανίσεις της.Kάποιες φορές βγαίνει καλό
το αποτέλεσμα και κάποιες όχι.Θα μπορούσε να παίρνει απλά ένα μικρόφωνο και να τραγουδάει κάνοντας χαμό
όπως κάνουν οι περισσότερες λαικές τραγουδίστριες αλλά εκείνη επιλέγει άλλο δρόμο.Τον δύσκολο.
Την έναρξη την είδα live χθες και είναι εξαιρετική.Βγήκε με κανονικό χτένισμα και χωρίς το τουρμπόν.
Πέρασα τέλεια και το καταευχαριστήθηκα.

All of our endings can be found in our beginnings...
- billakos24
Ευτυχώς δεν μπαίνει ο Fred εδώ να το δει.stelios έγραψε:billakos24 έγραψε: I-C-O-N!!!![]()
![]()

All of our endings can be found in our beginnings...
-
“Κρύα Αγκαλιά” – Το νέο τραγούδι της Πάολα!
“Κρύα αγκαλιά σε χέρια δανεικά, πάνω σε καρφιά θα στέκεσαι και θα παρακαλάς, θα παρακαλάς, συγγνώμη θα ζητάς, πίσω από τη μάσκα σου θα βρεις ό,τι αναζητάς
Κρύα αγκαλιά τα φώτα όλα κλειστά, πάνω σε αυταπάτες θα σταθείς και όνειρα δειλά, όνειρα δειλά κάνε για να ζεις, μα στο τέλος θα το δεις συγγνώμη θα μου πεις…”
Η μουσική ανήκει στον Τόνυ Μαυρίδη ενώ οι στίχοι στον Ηλία Γιαννικόπουλο.
“Κρύα αγκαλιά σε χέρια δανεικά, πάνω σε καρφιά θα στέκεσαι και θα παρακαλάς, θα παρακαλάς, συγγνώμη θα ζητάς, πίσω από τη μάσκα σου θα βρεις ό,τι αναζητάς
Κρύα αγκαλιά τα φώτα όλα κλειστά, πάνω σε αυταπάτες θα σταθείς και όνειρα δειλά, όνειρα δειλά κάνε για να ζεις, μα στο τέλος θα το δεις συγγνώμη θα μου πεις…”
Η μουσική ανήκει στον Τόνυ Μαυρίδη ενώ οι στίχοι στον Ηλία Γιαννικόπουλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chronisgreek την Πέμ Νοέμ 27, 2014 12:51 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
κ γω τωρα το ειδα