«Οι καιροί ειναι πολύ δύσκολοι και ενώ προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα πρέπει για ακόμα μία φορά να ξεγελάσουμε τον εαυτό μας και να εμπιστευθούμε αυτούς που δημιουργήσαν τους "δύσκολους καιρούς" το πρέπον είναι να μην το κάνουμε ως υποχρέωση προς τους επόμενους που είναι τα παιδιά μας.
Μέσα από τα τραγούδια τα "κομμάτια ψυχής" των εκάστοτε συνεργατών μου προσπαθώ να φωνάξω την αντίθεση μου προς πάσα κατεύθυνση όσον αφορά τους "υπαλλήλους" μας στην κρατική μηχανή (που έπαψε πια να ειναι κρατική) που όταν γατζωθούν στην εξουσία γίνονται τύρρανοι του λαού!!!
Επειδή όμως έχουμε δικαίωμα και στην χαρά εκτός από τον επιβαλόμενο προβληματισμό, ας τραγουδήσουμε και ας χορέψουμε "Μαζί" τον έρωτα και την αγάπη ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκεςκαι ας προσπαθήσουμε "Μαζί" να ξαναπετάξουμε ψηλά γιατί αυτός είναι ο προορισμός του "ΕΛΛΗΝΑ"!
Υ.Γ.: Ο δίσκος είναι αφιερωμένος στον συνεργάτη-δεξί μου χέρι-ηχολήπτη-συμπαραστάτη για 24 χρόνια, στον αδελφό μου, τον Μήτσουλα, τον Φίτσουλα, τον γιο της κυρα Λένης, τον Μήτσο τον αυτιά, τον διάσημο ΑΘΑΝΑΤΟ Παζούζου!
Σας ευχαριστώ και χαίρομαι που είμαστε "Μαζί"!»
Πηγή:
https://www.facebook.com/NotisSfakianak ... =1&theater