Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Άβαταρ μέλους
killbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killbill »

MusicLover έγραψε:

KOMMATAΡΑ!!!!!!
όμορφο τραγούδι και πόσο ωραίοι μαζί οι 2 τους.. :thumbup:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Το θεωρώ πάντως λίγο αστείο να τραγουδάει ο Σφακιανάκης τραγούδια της Ζήνα. Δυστυχώς αυτά ειναι τα άσχημα των συνεργασιών.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

´Εχει πολύ όμορφα τραγούδια η Πέγκυ..και κάποια απ'αυτά θα μπορούσε να τα έχει πει κι ο Νότης.Το ντουέτο τους μακάρι να περιληφθεί σε κάποιον δίσκο.Νομίζω πως ταιριάζουν απόλυτα οι φωνές τους.Πολύ καλή η συνεργασία.Μπράβο και στους δύο.
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

Tέλειο κομμάτι.. Ταιριάζει άψογα και στους 2... Είναι κάπου στη μέση στο ύφος τους. Το έχω λιώσει ήδη!!! Το θέλω σε ποιότητα cd!!! :007:
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μαγεία!! Φοβερές ερμηνείες από Πέγκυ!! :thumbup: :thumbup:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Σάβ Δεκ 06, 2014 12:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
killbill

Πολύ καλοί και οι 2 :thumbup: η Πέγκυ εξελίσσεται σε μεγάλη ερμηνεύτρια
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Φωνάρες και οι δύο. :thumbup:
Ήταν κανένας χθες στην πρεμιέρα να μας πει λεπτομέρειες;
Θα πάω απόψε να τους δω. :smile:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

To ντουέτο δεν με πολυτρέλανε για να πω την αλήθεια.
Οι στίχοι είναι εξαιρετικοί αλλά η μουσική είναι μετριότατη...
Δεν ξέρω ίσως φταίει το ότι δεν έχουμε συνηθίσει το Νότη σε αργές μπαλάντες μαζί με άλλη ερμηνεύτρια.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

jdarmody έγραψε:Το θεωρώ πάντως λίγο αστείο να τραγουδάει ο Σφακιανάκης τραγούδια της Ζήνα. Δυστυχώς αυτά ειναι τα άσχημα των συνεργασιών.
Τουλαχιστον διαλεξε και ειπε τραγουδι του Μουκιδη.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

SFAKattack10 έγραψε:
jdarmody έγραψε:Το θεωρώ πάντως λίγο αστείο να τραγουδάει ο Σφακιανάκης τραγούδια της Ζήνα. Δυστυχώς αυτά ειναι τα άσχημα των συνεργασιών.
Τουλαχιστον διαλεξε και ειπε τραγουδι του Μουκιδη.
Κι η Ζήνα Μουκίδη είπε από Νότη. Μα εδώ δεν θυμάται τα δικά του τραγούδια πλέον, τον βάζετε στα γεράματα να μαθαίνει και στιχάκια άλλων; :lol:
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Καταρχήν ευτύχως που ανέβηκαν τα βιντεάκια και ξέραμε ότι λογικά θα ξεκινήσουν μαζί και τρέχαμε να προλάβουμε να μάστε από νωρίς.Γύρω στις 12.30 ήμουν στο μαγαζί και μετά από λίγα λεπτά εμφανίστηκαν, είπαν το ντουέτο μετά τραγούδια ο ένας του άλλου. Λίγο περίεργο για το Νότη να λεεί τραγούδι της Ζήνα αλλά οκ πιστεύω και αυτά θα το απογειώσει. Χτες πάντως είχε προβλήματα και με τον ήχο έμενε πίσω μετά έτρεχε να προλάβει τη μουσική, γενικά είχε θέματα με τον ήχο ο Νότης και σε δικά του τραγούδια έγινε αυτό. Στην αρχή ήταν κάπως φουρτουνιασμένος, μετά έκανε λίγο πλάκα είπε και συγνώμη από το κόσμο πρώτη μέρα συμβαίνουν αυτά .Πάντως το μαγάζι είναι όντως μικρό σίγουρα μετά τις γιορτές θα είναι λιγότερο το θέμα, πάντως να ανεβένεις 2 ορόφους με το ασανσέρ για να πας στο μπαρ, στο μπαρ να έχουν τελειώσει τα ποτήρια και γενικά το μαγαζί ωραίο όχι ότι καλύτερο για μπουζούκια. Στα καθαρά του προγράμματος καλή η Ζήνα αν και το μαγαζί ήταν 90 % Νότης οπώτε λίγο δύσκολο να ξετρελάνει το κόσμο, ωστόσο είναι αξιόλογη συνεργασία. Ο Νότης έκανε τη έκπλξη και βγήκε με το μα εγώ είμαι έλληνας ,οπώτε στην συνέχεια το πήγε πιο πολύ με κοινωνικά κάνοντας όμως και κάποιες σφήνες (γύφτισα μέρα). Μετά είπε μερικά ερωτικά (τα συνηθισμένα) και έκλεισε το πρώτο πρόγραμμα που ήταν πιο μικρό σε σχέση με άλλες χρονιές. Στο 2ο ήταν όλα τα λεφτά.. λίγα τσιφτετέλια ανακατεμένα με ζεμπέκικα και μετά η ώρα που όλοι περιμέναν.. ΄Εφερε τo μηχάνημα και ξεκίνησε ακουστικά κομμάτια, ο ένας ύμνος μετά τον άλλο.Για περίπου μια ώρα μαγεία προς το τέλος έκανε και την αναφορά σε παζούζου είπε το τραγούδι που είναι αφιερωμένο σε αυτόν αλλά 2 κοινωνικά και έκλεισε
ΥΓ:Χθες φαινόταν σε κέφια μια τα προβλήματα , λίγο οι φωτογραφίες δεν τον άφησαν να ερμηνεύσει κάποια τραγούδια όπως θα θέλε. Μεγαλύτερο το 2ο πρόγραμμα, πρώτη φορά συμβαίνει νομίζω αυτό αλλά καλύτερα αν παραμείνει έτσι να αλλάξουν λίγο οι ώρες γιατί εχθές ξεκίνησε 5 παρά και μαζί με την αποφώνηση έφτασε 6.30. Δεν νομίζω να αντέχει όλο το χρόνο ο κόσμος να μένει τόσο άργα και ο ίδιος έλεγε θέλει να τελείωνει νωρίτερα σιγα σιγα και τώρα πήγε μια ώρα πίσω..Είναι και η Πέγκυ βέβαια που δεν θα θέλει να βγένει πολύ νωρίς και πέρνει πιο πολύ χρόνο από άλλες συνεργασίες του αλλά κάπως θα αλλάξουν λίγο οι ώρες νομίζω το ανέφερε στο τέλος και ο ίδιος.
ΥΓ2: 'Aφησε εκτός προγράμματος όλα τα τελευταία single του από το τέρμα το ράδιο. μέχρι το δώσε ένα τέλος και το τσιγκανάκι. :surprised: Αλλά για αυτό είναι άρχοντας κανείς δεν το κατάλαβε είπε τόσο άλλα..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Συγγνώμη, αλλά αυτοί ήταν οι περιβόητοι όροι της Ζήνα. Δεν καταλαβαίνω γιατί σε τέτοιες συνεργασίες θα πρέπει να πρέπει να γίνονται κοινές ενάρξεις και ουσιαστικά να χάνεται ο καθαρός χρόνος του κάθε τραγουδιστή. Κι όλα αυτά για να ένα τραγούδι, γιατί μην μου πείτε ότι τρελάθηκε κανείς ακούγοντας τον Νότη να ερμηνεύει Πέγκυ ή το αντίστροφο. Εδώ δεν έφτανε ο χρόνος στο Νότη όταν ήταν μόνος του, αν περιορίστηκε κι άλλο τι να λέμε. Ο Νότης πάντα θα είναι ψιλοσπασμένος φέτος αναλογιζόμενος τα σπασμένα που πληρώνει. Παρόλα αυτά θεωρώ πολύ καλή τη συνεργασία, θα ήταν ιδανική όμως αν γινόταν σε άλλο μαγαζί και με το ρόλο που αναλογεί στην Πέγκυ.
Άβαταρ μέλους
killbill

ρε παιδιά συνεργασία έχει κάνει ο άνθρωπος δεν τραγουδάει μόνος του..τι σας χαλάει δλδ που είναι η Ζήνα, θα προτιμούσατε να ταν πάλι με καμια Ηλιάδη
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

jdarmody έγραψε:Συγγνώμη, αλλά αυτοί ήταν οι περιβόητοι όροι της Ζήνα. Δεν καταλαβαίνω γιατί σε τέτοιες συνεργασίες θα πρέπει να πρέπει να γίνονται κοινές ενάρξεις και ουσιαστικά να χάνεται ο καθαρός χρόνος του κάθε τραγουδιστή. Κι όλα αυτά για να ένα τραγούδι, γιατί μην μου πείτε ότι τρελάθηκε κανείς ακούγοντας τον Νότη να ερμηνεύει Πέγκυ ή το αντίστροφο. Εδώ δεν έφτανε ο χρόνος στο Νότη όταν ήταν μόνος του, αν περιορίστηκε κι άλλο τι να λέμε. Ο Νότης πάντα θα είναι ψιλοσπασμένος φέτος αναλογιζόμενος τα σπασμένα που πληρώνει. Παρόλα αυτά θεωρώ πολύ καλή τη συνεργασία, θα ήταν ιδανική όμως αν γινόταν σε άλλο μαγαζί και με το ρόλο που αναλογεί στην Πέγκυ.
Ε νταξεί δεύτερο όνομα ήταν, ξεκάθαρα η μορφή του σχήματος είναι ο Νότης και το 90 % του κόσμου ήταν για αυτόν εκεί. Τώρα κάπου είναι και λογικό να τραγουδάει περισσότερο σε σχέση με τις παλιότερες παρτενέρ του, που πάντως ο δικός του χρόνος ΄λίγο περιορίστηκε απλώς πήγε πιο αργά.. Σε αυτό με την έναρξη συμφωνώ δεν προσφέρει και τίποτα μόνο για τον εγωισμό του καλλιτέχνη -δεύτερο όνομα σε μια συνεργασία.. Να μη τραγουδήσει από νώρις σε κρύο μαγαζί ή και μισοάδειο, κάνουν ένα ντούετο να τραβήξουν και το κόσμο να είναι από νωρίς εκεί.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Eχω την εντύπωση ότι το ντουέτο και γενικά η κοινή έναρξη θα γίνει τις δύο πρώτες εβδομάδες και μετά θα καταργηθεί και θα αποκτήσει πιο φυσική ροή το πρόγραμμα για να μην φτάσει στο σημείο ο Νότης να τραγουδά μέχρι τις 06:30. Πιστεύω ότι μετά τις δύο πρωτες εβδομάδες θα υπάρχει το ντουετο αλλά σαν η συνδεση του προγραμματος της Πεγκυ που τελειώνει με εκείνο του Νοτη που αρχίζει...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Το κακό παιδιά ήταν ότι δεν είπε αμέτρητες τραγουδάρες χθες.Εκτός από τα δώσε ένα τέλος,ενα τσιγγανάκι είπε, δεν είπε επίσης σώμα μου,ο νταβατζής,μα εσύ με καις,οι σκιές,να ξαναρθείς,δεν πόνεσα,ολα τα σ αγαπώ,και δεν μπορώ.Επειδή είχε καλεσμένο τον μουκίδη είπε πάρα πολλές μπαλάντες δικές του ενώ είπε και 11 τραγούδια από τον καινούριο δίσκο που το θεώρησα υπερβολικό.Εμένα μου άρεσε αλλά πιστεύω ότι κάποιος μη νοτικός μπορεί να ψιλοξενέρωνε λίγο στο δεύτερο πρόγραμμα.Επίσης θεωρώ ότι πρέπει να μειωθεί η ώρα της Πέγκυς γιατί κούρασε πολύ.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

nikosp έγραψε:Το κακό παιδιά ήταν ότι δεν είπε αμέτρητες τραγουδάρες χθες.Εκτός από τα δώσε ένα τέλος,ενα τσιγγανάκι είπε, δεν είπε επίσης σώμα μου,ο νταβατζής,μα εσύ με καις,οι σκιές,να ξαναρθείς,δεν πόνεσα,ολα τα σ αγαπώ,και δεν μπορώ.Επειδή είχε καλεσμένο τον μουκίδη είπε πάρα πολλές μπαλάντες δικές του ενώ είπε και 11 τραγούδια από τον καινούριο δίσκο που το θεώρησα υπερβολικό.Εμένα μου άρεσε αλλά πιστεύω ότι κάποιος μη νοτικός μπορεί να ψιλοξενέρωνε λίγο στο δεύτερο πρόγραμμα.Επίσης θεωρώ ότι πρέπει να μειωθεί η ώρα της Πέγκυς γιατί κούρασε πολύ.
Kάποιος μη Νοτικός? Αφού οι 8 στους 10 πήγαν για τον Νότη. Αυτό μπορεί να ξενίσει αργότερα όταν θα μπει και άλλος κοσμος μεσα, γιατί πάντα στις πρεμιέρες του Νότη όλο το μαγαζί είναι για πάρτη του. Γενικά, δεν πρέπει να είμαστε σκληροί γιατί πάντα οι πρεμιέρες έχουν προβλήματα, απλά η εξυπηρέτηση θα πρέπει να είναι σωστή. Και ιδιαίτερα στους πανω που απ' ότι έμαθα τους ειχαν ψιλοχεσμένους...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

nikosp έγραψε:Το κακό παιδιά ήταν ότι δεν είπε αμέτρητες τραγουδάρες χθες.Εκτός από τα δώσε ένα τέλος,ενα τσιγγανάκι είπε, δεν είπε επίσης σώμα μου,ο νταβατζής,μα εσύ με καις,οι σκιές,να ξαναρθείς,δεν πόνεσα,ολα τα σ αγαπώ,και δεν μπορώ.Επειδή είχε καλεσμένο τον μουκίδη είπε πάρα πολλές μπαλάντες δικές του ενώ είπε και 11 τραγούδια από τον καινούριο δίσκο που το θεώρησα υπερβολικό.Εμένα μου άρεσε αλλά πιστεύω ότι κάποιος μη νοτικός μπορεί να ψιλοξενέρωνε λίγο στο δεύτερο πρόγραμμα.Επίσης θεωρώ ότι πρέπει να μειωθεί η ώρα της Πέγκυς γιατί κούρασε πολύ.
Το ''κακό'' είναι ότι οι τραγουδάρες του είναι αμέτρητες και δε χωράνε ούτε σε 10 ώρες πρόγραμμα. Κλασσικό ''πρόβλημα'' ιδίως όταν βγάζει καινούριο δίσκο ο Νότης και περνάει αρκετά κομμάτια στο πρόγραμμα. Σιγά σιγά θα το φέρει στα ίσια του το πράγμα.
Απάντηση