Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

killbill έγραψε:Ούτε καν θα έμπαινα σε τέτοια σύγκριση..ιεροσυλία! αυτό που θέλω να πω ότι τόσα χρόνια και ο Νότης στο σύστημα ήταν έχει δώσει τόσες συνεντεύξεις όλα αυτά τα χρόνια στο "σύστημα της σοου μπιζ" που βρίζεται περισσότερες ακόμα και από τον μύθο :fan:
Nαι θυμάμαι την showbiz να τον αποθεώνει το 1999 επειδή είπε Βούλγαρους τους Θεσσαλονικείς, αναπαράγοντας ένα ψέμα, βλέπω πόσο η showbiz τον αποθέωσε λέγοντας "η αποκαθήλωση του Αρχοντα" όταν αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας πριν από μία δεκαετία και του είχε ρίξει τίτλους τέλους.
Μπορώ να σου αναφέρω δεκάδες ανάλογα περιστατικά, αναφέρω τα πιο γνωστά και τα πιο ενδεικτικά.
Από κει και πέρα, βλέπουμε πως κάθε φορά η showbiz θυμάται τον Νότη μόνο για να προβάλει αρνητικά τα λεγόμενα του, επιλέγοντας αποσπασματικά δηλώσεις του όπως το πρόσφατο παράδειγμα του "Ειμαι αριστερός", δίχως να μπουν στην διαδικασία να προβαλουν ολόκληρη την δηλωση "Ειμαι αριστερος αλλά εφοσον υπαρξει ενα κομμα αποδεδειγμένα ικανό να κυβερνήσει φερνοντας τα ανάλογα θετικα αποτελεσματα για την Ελλάδα δεν θα διστασω να το ψηφίσω ακομα κι αν ειναι δεξιο κομμα".
'Η μήπως όλες οι συνεντευξεις που έδωσε ήταν για να προωθήσει κάποια δισκογραφικη δουλειά του ή καποια εμφανιση του όπως κάνει "η κολεγιά της showbiz". Ισα-ίσα που τον ρωτούσαν τα ίδια και τα ίδια (περι θρησκειας, γκει, πολιτικης) για να βγαλουν καποια ατακα και να δημιουργησουν ντορο. Τωρα τελευταια προσθεσαν νεα κατηγορια "συναδερφοι καλλιτέχνες". Οπότε αυτην την showbiz ποτε δεν την χρησιμοποίησε προς όφελος του. Αντίθετα αυτή τον χρησιμοποίησε.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

1. Ενδιαφέρον ότι αποδέχεται ουσιαστικά ότι το Αεράκι είναι μια σκάλα κάτω από τα άλλα δύο, παρόλα αυτά το επέλεξε.
2. Αυτός ο αυτοσαρκασμός :lol:
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

killbill έγραψε:Τώρα ότι ο Νότης είναι εναλλακτικός καλλιτέχνης και εσείς ξεχωρίζετε από την μάζα που τον ακούτε.. :hysterical:
Καλα εσενα σε πονεσε που ειπα οτι χαθηκε ο Πλουταρχος και εχει να τραγουδησει χειμωνα στην Αθηνα 2 χρονια τωρα! :lol: :lol: Περιμενεις να σε παρουμε και σοβαρα?
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Γιατί αν τραγουδάς καλοκαίρι τα έχεις όλα πιο εύκολα? :fan:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

jdarmody έγραψε:1. Ενδιαφέρον ότι αποδέχεται ουσιαστικά ότι το Αεράκι είναι μια σκάλα κάτω από τα άλλα δύο, παρόλα αυτά το επέλεξε.
Σαν να λεει στην Γεροθοδωρου να μην περιμενει να το κανει κλιπ, προμο κτλ.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

SFAKattack10 έγραψε:
jdarmody έγραψε:1. Ενδιαφέρον ότι αποδέχεται ουσιαστικά ότι το Αεράκι είναι μια σκάλα κάτω από τα άλλα δύο, παρόλα αυτά το επέλεξε.
Μια χαρά είναι το τραγούδι φέρνει κάτι από άλλες εποχές, τι χορευτικά θέλατε να βγάλει ο Νότης σαν του Τσαλική :lol: ..Πολύ περίμεναν μπαλάντα από αυτό το δίδυμο αλλά΄Και η δεύτερη μπαλάντα (εσύ η θάλασσα) δεν ήταν ισάξια με το τσγικανάκι..Ελπίζω να συνεχίστει η συνεργασία και ο Δήμος πολύ καλές μουσικές..
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Ερωτηση κρισεως!
Ποιος ειναι ο συμβολισμος της χειρονομιας στο 6:32 ?
https://www.youtube.com/watch?v=zRPVYA-rnVA
bebest έγραψε: τι χορευτικά θέλατε να βγάλει ο Νότης σαν του Τσαλική :lol: ..Π]
Οχι σαν του Σταν! :lol:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Είναι γνωστός ο συμβολισμός της χειρονομίας αυτής! Μια χαρά κομματάρα ήταν και το Εσύ η θάλασσα απλά δεν είναι στο εμπορικό στυλ του Τσιγγανάκι. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πάλι μπαλάντα και προφανώς δεν άρεσε στο Νότη αυτή που του έδωσαν. Το Αεράκι μια χαρα είναι για το είδος του.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε:
Σαν να της λέει κάνε κάτι καλύτερο, έχω απαιτήσεις από εσένα και τον Δήμο. :eh:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
SFAKattack10 έγραψε:
Σαν να της λέει κάνε κάτι καλύτερο, έχω απαιτήσεις από εσένα και τον Δήμο. :eh:
Έτσι θα το ερμήνευα κι εγώ. Σαν να της κάνει και ''παράπονο'' ότι επαναπαύτηκε και λίγο πλέον που παίρνει τα κομμάτια της και δεν είναι εξίσου δυνατά με το πρώτο.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Ρε παιδία σας αρέσει πιο πολύ το εσύ η θάλασσα από το σαν αεράκι?? Από τις πιο μέτριες μπαλάντες του Νότη το πρώτο, τώρα το δεύτερο είναι πολύ ευχάριστο αλλά διαφορετικό στυλ, αν δεν του άρεσε δεν νομίζω να έβαζε μέσα στα 16 από τα 900 που είπε είχε στα χέρια του..
ΥΓ: Σήμερα για δεύτερη φόρα φέτος μετά την πρεμιέρα θα ακούσω τον αρχόντα εντυπώσεις θα σας πω αύριο.. :thumbup:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest έγραψε:Ρε παιδία σας αρέσει πιο πολύ το εσύ η θάλασσα από το σαν αεράκι?? Από τις πιο μέτριες μπαλάντες του Νότη το πρώτο, τώρα το δεύτερο είναι πολύ ευχάριστο αλλά διαφορετικό στυλ, αν δεν του άρεσε δεν νομίζω να έβαζε μέσα στα 16 από τα 900 που είπε είχε στα χέρια του..
ΥΓ: Σήμερα για δεύτερη φόρα φέτος μετά την πρεμιέρα θα ακούσω τον αρχόντα εντυπώσεις θα σας πω αύριο.. :thumbup:
Καλή διασκέδαση!! Περιμένουμε report αύριο, χαιρετίσματα στον Άρχοντα!! :thumbup:
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

2. Αυτός ο αυτοσαρκασμός :lol:
Αφού έχει μέσα το 7 γίνεται να μην το επιλέξει; :lol:
bebest έγραψε:Ρε παιδία σας αρέσει πιο πολύ το εσύ η θάλασσα από το σαν αεράκι?? Από τις πιο μέτριες μπαλάντες του Νότη το πρώτο, τώρα το δεύτερο είναι πολύ ευχάριστο αλλά διαφορετικό στυλ, αν δεν του άρεσε δεν νομίζω να έβαζε μέσα στα 16 από τα 900 που είπε είχε στα χέρια του..
Και τα 2 μια χαρά είναι, προσωπικά μ' αρέσει πολύ το "Σαν αεράκι" και θα μπορούσε να γίνει single άνετα. Βασικά από το 1-11 του δίσκου όλα είναι ένα και ένα και ακούγονται και από μη νοτικούς.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Το Αεράκι είναι κλασικό τραγούδι Νότη. Ποιοτικό, όμορφο, ευχάριστο. Αυτός ο δίσκος, θα το λέω, μόνο ένα κομμάτι δεν έχει καλό και δυστυχώς ήταν κι ο προπομπός του. Όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ όμορφα τραγούδια. Δε νομίζω ότι κυκλοφορεί άλλος τόσο ''πολύχρωμος'' δίσκος.
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

MusicLover έγραψε:
Πρέπει να το βγάλει οπωσδήποτε ως single.Eίναι πολύ μεγάλο τραγούδι.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

panosif έγραψε:
MusicLover έγραψε:
Πρέπει να το βγάλει οπωσδήποτε ως single.Eίναι πολύ μεγάλο τραγούδι.
ΤΕΡΑΣΤΙΟ κομμάτι!!!
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Είναι αδιανόητο να μην ακούγονται τέτοια κομμάτια! Πιστεύω θα το βγάλει στη πορεία!
Απάντηση