Καλά πλάκα κάνω, ποιος ασχολείται με πωλήσεις πλέον. Απλά μου έκανε εντύπωση που χθες ο Λεμπιδάκης έγραψε για το Νότη και καπάκι σήμερα έβγαλε την εβδομάδα που είναι έτσι ο πίνακας των πωλήσεων. Εκτός αν το κάνει κάθε βδομάδα.Scorpion86 έγραψε:Aς μας περάσει για καμιά εβδομάδα. Και? Ο δίσκος του όπως και κάθε δίσκος του έχει ταβάνι τις δύο φορές πλατίνα, ενώ ο Νότης θα γινει παλι από πέντε και πάνω. Άρα πότε τον πέρασε ο Παντελίδης ή ο οποιοσδήποτε? Ακόμα και σε εποχές που οι πωλήσεις είναι πολύ χαμηλότερου επιπέδου από τότε, και πάλι ο Νότης πουλάει περισσότερους δίσκους.jdarmody έγραψε:Η τετραετία 1996-2000 δεν υπάρχει πραγματικά..Και τώρα μας περνάει ο Παντελής...![]()
![]()
Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Πρώτη φορά έγραψε για τις πωλήσεις γιατί πρώτη φορά ειναι στο Νο1 το πουλέν του.jdarmody έγραψε:Απλά μου έκανε εντύπωση που χθες ο Λεμπιδάκης έγραψε για το Νότη και καπάκι σήμερα έβγαλε την εβδομάδα που είναι έτσι ο πίνακας των πωλήσεων. Εκτός αν το κάνει κάθε βδομάδα.

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
E πες έτσι, είπα κι εγώ! Ξέρουμε μήπως πότε περίπου θα βγει το βίντεο κλιπ; Από το νέο έτος;Scorpion86 έγραψε:Πρώτη φορά έγραψε για τις πωλήσεις γιατί πρώτη φορά ειναι στο Νο1 το πουλέν του.jdarmody έγραψε:Απλά μου έκανε εντύπωση που χθες ο Λεμπιδάκης έγραψε για το Νότη και καπάκι σήμερα έβγαλε την εβδομάδα που είναι έτσι ο πίνακας των πωλήσεων. Εκτός αν το κάνει κάθε βδομάδα.
- Scorpion86
Στις 16 γυρίστηκε, μου είπαν ότι θέλει 10 μέρες μοντάρισμα γιατί υπάρχουν και πλάνα τριών παιδιών που συμμετέχουν στο βίντεο κλιπ. Δεν ξέρω τώρα εάν θα κυκλοφορήσει τέλος του έτους ή μάλλον από τις αρχές του νέου έτους. Μαλλον το δεύτερο εικάζω.jdarmody έγραψε:E πες έτσι, είπα κι εγώ! Ξέρουμε μήπως πότε περίπου θα βγει το βίντεο κλιπ; Από το νέο έτος;Scorpion86 έγραψε:Πρώτη φορά έγραψε για τις πωλήσεις γιατί πρώτη φορά ειναι στο Νο1 το πουλέν του.jdarmody έγραψε:Απλά μου έκανε εντύπωση που χθες ο Λεμπιδάκης έγραψε για το Νότη και καπάκι σήμερα έβγαλε την εβδομάδα που είναι έτσι ο πίνακας των πωλήσεων. Εκτός αν το κάνει κάθε βδομάδα.
-
Να κάνω μια αφελή ερώτηση; Αυτός ο άνθρωπος που δημοσίευσε την <<ανανεωμένη>> λίστα πωλήσεων της 51ης εβδομάδας, που ακριβώς την βρήκε; Διότι στην επίσημη σελίδα της, η ifpi έχει αναρτήσει την 50η εβδομάδα..
Ο δίσκος,παιδιά,απλά ΔΕΝ χορταίνεται!!
Και η Πέγκυ εξαιρετική! Πρέπει να τα λέμε! Μακάρι να συνεργάζονται για πολλά χρόνια!
Ο δίσκος,παιδιά,απλά ΔΕΝ χορταίνεται!!
Και η Πέγκυ εξαιρετική! Πρέπει να τα λέμε! Μακάρι να συνεργάζονται για πολλά χρόνια!
- Scorpion86
Eλα ντε. Πως ξέρει τι πωλήσεις έγιναν σε χρονικό διάστημα που δεν έχει ολοκληρωθεί. Δηλαδή μία εβδομάδα πριν ξέρει τι θα γίνει την επομένη;filcollins έγραψε:Να κάνω μια αφελή ερώτηση; Αυτός ο άνθρωπος που δημοσίευσε την <<ανανεωμένη>> λίστα πωλήσεων της 51ης εβδομάδας, που ακριβώς την βρήκε; Διότι στην επίσημη σελίδα της, η ifpi έχει αναρτήσει την 50η εβδομάδα..
Ειναι προφανής ο σκοπός του. Έγραψε για τον πολυπλατινένιο καλλιτέχνη της χώρας μια μέρα πριν και την επόμενη επρεπε να συνεχίσει τη στήριξη στο πουλεν του. Παντως ειναι αξιέπαινο αν εχει κανει τρεις πλατίνες ήδη το Μαζί χωρις την παραμικρή προώθηση. ( βλέπετε πως προωθουνται αντίστοιχοι δίσκοι που βγαίνουν αυτη τη περίοδο)
- Scorpion86
Eχει γίνει τριπλά πλατινένιος ειναι τσεκαρισμένο από άνθρωπο που συμμετέχει στον δίσκο.jdarmody έγραψε:Ειναι προφανής ο σκοπός του. Έγραψε για τον πολυπλατινένιο καλλιτέχνη της χώρας μια μέρα πριν και την επόμενη επρεπε να συνεχίσει τη στήριξη στο πουλεν του. Παντως ειναι αξιέπαινο αν εχει κανει τρεις πλατίνες ήδη το Μαζί χωρις την παραμικρή προώθηση. ( βλέπετε πως προωθουνται αντίστοιχοι δίσκοι που βγαίνουν αυτη τη περίοδο)
Τις τρεις πρώτες εβδομάδες η θέση του στα charts ήταν #3, #1 και #2 κατά σειρά. Διάστημα 21 ημερών.
Δεν το αμφισβητώ απλά φαντασου να έπαιζε κιολας! Κατα τη γνώμη μου μια-δυο κλασικές νοτικές μπαλάντες να είχε θα μιλούσαμε για το δίσκο της δεκαετίας..
- Scorpion86
Φαίνεται ότι την προβολή δεν την έχει ανάγκη γιατί πλέον ο κόσμος δεν περιμένει τα ραδιόφωνα και την τηλεόραση για να μαθει νέα του Νότη. Στα social media γίνεται καλή δουλειά ενημερωτικά, παρότι δεν την υποκινεί επίσημα ο ίδιος ο Νότης, αφού την σνομπάρει.jdarmody έγραψε:Δεν το αμφισβητώ απλά φαντασου να έπαιζε κιολας! Κατα τη γνώμη μου μια-δυο κλασικές νοτικές μπαλάντες να είχε θα μιλούσαμε για το δίσκο της δεκαετίας..
'Oντως γίνετε καλή δουλεία από τα παιδία απλώς καλό θα ήταν αντί να υπάρχουν 3-4 σελίδες(μιλάω για τις πιο ενημερωμένες και με τα πιο πολύ κόσμο που τις ακολουθεί διότι σύνολο έχει εκατοντάδες) να γίνει μια συνενοήση και να υπάρχει μια που θα προβάλει τον άρχοντα και θα βγάζει μόνο επίσημες πληροφορίες, γιατί βγάζουν κατά καιρούς φήμες που δεν ισχύουν ενώ μερικές χρησιμοποιούν το όνομα του Νότη για να προωθήσουν άλλα πράγμαατα..Για το δίσκο για μένα είναι ο καλύτερος του της δεκαετίας..Αυτό που μου λείπει για μένα δεν είναι τόσο οι μπαλάντες έχει μια που σκίζει(καλέ μου άγγελε),και άλλες δύο όχι κλασικές, μια πιο ρυθμική (κρατησέ με) και μια που γίνεται εξαράκι στο ρεφρέν (εγώ) επίσης πολύ καλές..'Ενα δυο δυνατά ζεμπέκικα θα ήθελα εγώ που έχουμε καιρό να δούμε από τον άρχοντα..Του Μουκίδη δεν με τρελαίνει..Scorpion86 έγραψε:Φαίνεται ότι την προβολή δεν την έχει ανάγκη γιατί πλέον ο κόσμος δεν περιμένει τα ραδιόφωνα και την τηλεόραση για να μαθει νέα του Νότη. Στα social media γίνεται καλή δουλειά ενημερωτικά, παρότι δεν την υποκινεί επίσημα ο ίδιος ο Νότης, αφού την σνομπάρει.jdarmody έγραψε:Δεν το αμφισβητώ απλά φαντασου να έπαιζε κιολας! Κατα τη γνώμη μου μια-δυο κλασικές νοτικές μπαλάντες να είχε θα μιλούσαμε για το δίσκο της δεκαετίας..
Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις για τις σελίδες. Μια δεν μπορούν να γίνουν, διότι η μια ειναι των παιδιών του notis.gr που είναι και οι μόνοι που έκατσαν κι έφτιαξαν τότε κατι για το Νότη. Η μέγιστη απάτη είναι αυτή που θεωρητικά έχει αναγνωρίσει ο Νότης και ουσιαστικά χρησιμοποιεί το όνομα του για να διοργανώνει μουσικές βραδιές, προβάλλοντας μεν το Νότη, οικονομώντας (;) δε. Δεν γνωρίζω κανέναν οπότε λεω αυτό που βλέπω. Προφανώς και δεν βρίσκει κάποιο μεγάλο ζεϊμπέκικο. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα καλυτερα πράγματα απο Μουκίδη αλλα τον συγχωρώ γιατί με τα τραγούδια του μεγαλώσαμε.
Αυτό το δεν την εχει ανάγκη ειναι και λιγο σχετικό. Υπάρχει και μεγαλύτερος κοσμος που δε χρησιμοποιεί φανατικά τα social media και που σε καθε περίπτωση αν δε σε δει στη τηλεόραση ή δε σ ακούσει στο ραδιόφωνο αγνοεί το οτιδήποτε.Scorpion86 έγραψε:Φαίνεται ότι την προβολή δεν την έχει ανάγκη γιατί πλέον ο κόσμος δεν περιμένει τα ραδιόφωνα και την τηλεόραση για να μαθει νέα του Νότη. Στα social media γίνεται καλή δουλειά ενημερωτικά, παρότι δεν την υποκινεί επίσημα ο ίδιος ο Νότης, αφού την σνομπάρει.jdarmody έγραψε:Δεν το αμφισβητώ απλά φαντασου να έπαιζε κιολας! Κατα τη γνώμη μου μια-δυο κλασικές νοτικές μπαλάντες να είχε θα μιλούσαμε για το δίσκο της δεκαετίας..
- Scorpion86
Οι βραδιές στο Νότη πάει στο καλό έχουν και μία σύνδεση με τον καλλιτέχνη, έμεσα όχι άμεσα. Το να διαφημίζουν παπούτσια και μεζεδοπωλεία είναι το χειροτερο. Και υπάρχει κόσμος που πέφτει στην λούμπα και νομίζει ότι είναι ο Νότης πίσω από αυτές τις διαφημίσεις. Η συγκεκριμένη σελίδα πριν 2 χρόνα αγοράστηκε έναντι 1.500 ευρώ από άτομα που έκαναν αυτήν την κίνηση για να εκμεταλλευτούν το όνομα του Νότη και να πουλήσουν δικά τους πράγματα, από τα φιλαράκια τους. Ατομα που δεν είναι Νοτικοί, απλά περαστικοί και θέλουν να βγάλουν χρήματα. Φαίνεται άλλωστε...jdarmody έγραψε:Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις για τις σελίδες. Μια δεν μπορούν να γίνουν, διότι η μια ειναι των παιδιών του notis.gr που είναι και οι μόνοι που έκατσαν κι έφτιαξαν τότε κατι για το Νότη. Η μέγιστη απάτη είναι αυτή που θεωρητικά έχει αναγνωρίσει ο Νότης και ουσιαστικά χρησιμοποιεί το όνομα του για να διοργανώνει μουσικές βραδιές, προβάλλοντας μεν το Νότη, οικονομώντας (;) δε. Δεν γνωρίζω κανέναν οπότε λεω αυτό που βλέπω.
Πλέον, αυτό είναι...αστικός μύθος. Και μεγάλοι ανθρώποι έχουν πλέον facebook. Μέχρι και η κουτσή Μαρία έχει προφίλ πλέον, όχι μόνο η νεολαία.jdarmody έγραψε:Αυτό το δεν την εχει ανάγκη ειναι και λιγο σχετικό. Υπάρχει και μεγαλύτερος κοσμος που δε χρησιμοποιεί φανατικά τα social media και που σε καθε περίπτωση αν δε σε δει στη τηλεόραση ή δε σ ακούσει στο ραδιόφωνο αγνοεί το οτιδήποτε.
Το notis.gr γιατί έκλεισε ρε παιδιά; Το ακολουθούσα από εποχές που λεγόταν notis-club.tk (10 xρόνια και...). Τώρα έχουν γίνει 100 σελίδες στο fb και μόνο 2-3 αξίζουν και έχουν σχετικά αξιόπιστες πληροφορίες... Κάπου είχα διαβάσει ότι έχασαν το domain name, αλλά δε με πείθει σαν δικαιολογία. Κρίμα γιατί το forum ήταν ενεργό και μάθαινες πολλά και άμεσα τώρα θέλει κόπο να ψάχνεις πληροφορίες...
Επίσης, για το chart της ifpi που ανέβασε ο Λεμπιδάκης είναι τόσο αξιόπιστο όσο και οι πωλήσεις που είχε ανεβάσει ο ίδιος προχτές για το Νότη. Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι είναι 2P τα άλμπουμ "Ας μιλήσουν τα τραγούδια", "Με αγάπη ό, τι κάνεις", "Ανα..γέννησις", όπως αμφισβητώ και τις 3P του "Μαζί", συγγνώμη αν στεναχωρώ κάποιους, αλλά τόσα χρόνια έχω ακούσει πολλά και δεν πιστεύω τίποτα αν δεν δω επίσημα στοιχεία και τα παραπάνω δεν είναι, και να ήταν όμως μικρή σημασία έχει... τα τραγούδια που έχουν μείνει στο χρόνο είναι η καλύτερη απόδειξη...
Επίσης, για το chart της ifpi που ανέβασε ο Λεμπιδάκης είναι τόσο αξιόπιστο όσο και οι πωλήσεις που είχε ανεβάσει ο ίδιος προχτές για το Νότη. Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι είναι 2P τα άλμπουμ "Ας μιλήσουν τα τραγούδια", "Με αγάπη ό, τι κάνεις", "Ανα..γέννησις", όπως αμφισβητώ και τις 3P του "Μαζί", συγγνώμη αν στεναχωρώ κάποιους, αλλά τόσα χρόνια έχω ακούσει πολλά και δεν πιστεύω τίποτα αν δεν δω επίσημα στοιχεία και τα παραπάνω δεν είναι, και να ήταν όμως μικρή σημασία έχει... τα τραγούδια που έχουν μείνει στο χρόνο είναι η καλύτερη απόδειξη...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
- Scorpion86
Αυτό που είχα μάθει τότε είναι ότι το notis.gr έπαψε να υφίσταται όταν έπαψε να υφίσταται και το notis.gr ως το επίσημο fan club του Νότη. Οι λόγοι είναι πολλοί που έχουν ακουστεί. Ενας από αυτούς είναι ότι ο καθένας ανέβαζε ότι ήθελε στο forum πριν το τσεκάρει και το επιβεβαιώσει, με συνέπεια να πέσουν σε λούμπα κάποιες φορές και να εκθέσουν τον Νότη. Τα έμαθε τότε ο Νότης και τους έβγαλε απο επίσημο club. Tώρα τα περί domain name είναι δικαιολογίες. Πάντως, είναι αλήθεια ότι το notis.gr έκανε πολύ καλή δουλειά, ενημέρωνε άμεσα. Ωστόσο, κάποιες φορές βιαζόταν να ενημερώσει πέφτοντας στην παγίδα της διάψευσης μετά από τα γεγονότα.J&B έγραψε:Το notis.gr γιατί έκλεισε ρε παιδιά; Το ακολουθούσα από εποχές που λεγόταν notis-club.tk (10 xρόνια και...). Τώρα έχουν γίνει 100 σελίδες στο fb και μόνο 2-3 αξίζουν και έχουν σχετικά αξιόπιστες πληροφορίες... Κάπου είχα διαβάσει ότι έχασαν το domain name, αλλά δε με πείθει σαν δικαιολογία. Κρίμα γιατί το forum ήταν ενεργό και μάθαινες πολλά και άμεσα τώρα θέλει κόπο να ψάχνεις πληροφορίες...
Και αυτό δικαιολογία μου ακούγεται... Tο τωρινό fanclub είναι για τα πανηγύρια, τελευταίο ανεβάζει κάθε τι καινούργιο...
Όπως και να 'χει μπορούμε να μαζευόμαστε εδώ
Όπως και να 'χει μπορούμε να μαζευόμαστε εδώ

Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Εννοείς οτι ειναι λίγες οι πλατίνες για τους παλαιότερους δίσκους; Ενταξει ποιον ενδιαφέρον τα νούμερα, συζήτηση να γίνεται.. Εξάλλου κ για τον Νοτη ειναι αστείο να του λες εκανες 3 πλατίνες, ήτοι 36000, οταν εχει πουλήσει 250.000 και..J&B έγραψε:Επίσης, για το chart της ifpi που ανέβασε ο Λεμπιδάκης είναι τόσο αξιόπιστο όσο και οι πωλήσεις που είχε ανεβάσει ο ίδιος προχτές για το Νότη. Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι είναι 2P τα άλμπουμ "Ας μιλήσουν τα τραγούδια", "Με αγάπη ό, τι κάνεις", "Ανα..γέννησις", όπως αμφισβητώ και τις 3P του "Μαζί", συγγνώμη αν στεναχωρώ κάποιους, αλλά τόσα χρόνια έχω ακούσει πολλά και δεν πιστεύω τίποτα αν δεν δω επίσημα στοιχεία και τα παραπάνω δεν είναι, και να ήταν όμως μικρή σημασία έχει... τα τραγούδια που έχουν μείνει στο χρόνο είναι η καλύτερη απόδειξη...
-
Ρε παιδιά εμάς τι μας νοιάζουν τόσο οι πωλήσεις αφού πηγαίνουμε και το αγοράζουμε με το που κυκλοφορεί... άρα και χρυσό να μην γίνει δεν μας επηρεάζει σαν θαυμαστές, απλά χαιρόμαστε για εκείνον αν πουλάει πολύ.
Όσον αφορά το notis.gr είχε κανει πολλά πράγματα, εγω προσωπικά συμμετείχα και στα 2 clips που στελέχωσε με μέλη του, όπως και το 2005 που ζήτησαν πούλμαν για τη συναυλία της Πάτρας από τη Universal και κατεβήκαμε ενα τσούρμο "τρελών" 200 άτομα δωρεάν.
Όσον αφορά το notis.gr είχε κανει πολλά πράγματα, εγω προσωπικά συμμετείχα και στα 2 clips που στελέχωσε με μέλη του, όπως και το 2005 που ζήτησαν πούλμαν για τη συναυλία της Πάτρας από τη Universal και κατεβήκαμε ενα τσούρμο "τρελών" 200 άτομα δωρεάν.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
Aν και δεν είναι πολλά χρονια πίσω αυτά τα περιστατικά μοιάζουν τόσο μακρυνά. Με ευθύνη όλων. Η συμπεριφορά κάποιων ήταν κατά καιρούς πολύ εγωιστική και μη σεβόμενη τα θέλω του καλλιτέχνη με αποτέλεσμα ο Νότης να μην είναι πια τόσο "ανοιχτοχέρης" σε τέτοιες κινήσεις. Εδώ κάποιοι δεν εκτίμησαν ότι επιτρέπει να πηγαίνουν στις πρόβες, την τράβηξαν την πρόβα, την ανέβασαν και οταν τους ζητήθηκε να την διαγράψουν εκείνοι το έπαιξαν και τσαμπουκά στο στυλ "δεν με ενδιαφέρει εαν θα μου απαγορευσεις την εισοδο στο μαγαζι". Ηλίθιοι πραγματικά...johnytzitzi έγραψε:Όσον αφορά το notis.gr είχε κανει πολλά πράγματα, εγω προσωπικά συμμετείχα και στα 2 clips που στελέχωσε με μέλη του, όπως και το 2005 που ζήτησαν πούλμαν για τη συναυλία της Πάτρας από τη Universal και κατεβήκαμε ενα τσούρμο "τρελών" 200 άτομα δωρεάν.