Για τον Γιατρα τα λεγαμε και στο notis.gr οτι και δεν μπορει να γραψει κατι αξιολογο πλεον αλλα και οτι βαζει μπροστα τον εγωισμο του, αλλα τοτε εμεις ειμασταν οι κακοι.

Aυτό ακριβώς ισχύει. Το έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο Χρυσοβέργης σε ανύποπτο χρόνο μιλώντας με Νοτικό που τον πέτυχε τυχαία στον δρόμο.jdarmody έγραψε:Δεν άντεξε μάλλον τη νέα απόρριψη.Κάτι παίχτηκε εκεί με την Πλατεία.
Τι ακριβώς έγινε; Δεν άρεσαν στο Νότη τα υπόλοιπα τραγούδια κι άφησε εκτός και την Πλατεία;Scorpion86 έγραψε:Aυτό ακριβώς ισχύει. Το έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο Χρυσοβέργης σε ανύποπτο χρόνο μιλώντας με Νοτικό που τον πέτυχε τυχαία στον δρόμο.jdarmody έγραψε:Δεν άντεξε μάλλον τη νέα απόρριψη.Κάτι παίχτηκε εκεί με την Πλατεία.
Εγώ θα ήθελα περισσότερα κομμάτια από Αναστασιάδη και Σαπουντζάκη πραγματικά δείχνουν να το χουν!SFAKattack10 έγραψε:Εγω παντως στο Φτερα γυρευω δεν περιμενα απο τον Αναστασιαδη να γραψει τοσο ομορφο ζειμπεκικο, δεν του το χα.
Για τον Γιατρα τα λεγαμε και στο notis.gr οτι και δεν μπορει να γραψει κατι αξιολογο πλεον αλλα και οτι βαζει μπροστα τον εγωισμο του, αλλα τοτε εμεις ειμασταν οι κακοι.
Δεν ήθελε να βάλει ένα "μπαγιάτικο" κομμάτι στον δίσκο. Και σπάστηκε γι' αυτό το λόγο κυρίως ο Γιατράς ο οποίος βέβαια αργοτερα με κωλοτούμπα 360μοιρων είπε οτι ο Νοτης δεν θα πρεπει να μιλαει περι πολιτικης. Τότε βρε Γιατρά γιατί του έδινες κοινωνικόπολιτικό τραγούδι?jdarmody έγραψε:Τι ακριβώς έγινε; Δεν άρεσαν στο Νότη τα υπόλοιπα τραγούδια κι άφησε εκτός και την Πλατεία;Scorpion86 έγραψε:Aυτό ακριβώς ισχύει. Το έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο Χρυσοβέργης σε ανύποπτο χρόνο μιλώντας με Νοτικό που τον πέτυχε τυχαία στον δρόμο.jdarmody έγραψε:Δεν άντεξε μάλλον τη νέα απόρριψη.Κάτι παίχτηκε εκεί με την Πλατεία.
Πριν 2 εβδομάδες που είχα πάει ημέρα Σαββάτο από κοινωνικά είχε πει: Ναυάγια, Με φόντο το μνημείο, Ερωτικό, Ξυπνάτε ρε, Η μπαλάντα του κυρ Μέντιου, Τα κλεμμένα, Ήταν τρελός, Άκου φίλε, Μια μικρή μαυροφορούσα, Πέτα ψηλά, Φτου ξελευθερία, Μα εγώ είμαι Έλληνας και η Στέλλα η Σμυρνιά, Γενέθλια, Χάρε να ήσουν άνθρωπος, Ο γιος της κυρα Λένης, Καλέ μου άγγελε από κοινωνικοπροσωπικά ... Σχετικά πολλά κοινωνικά για Σαββάτο... Επίσης την ίδια εβδομάδα την προηγούμενη μέρα την Παρασκευή είχε πάει ένας φίλος μου και πάλι ήταν φορτωμένο το πρόγραμμα με κοινωνικά, δηλαδή 2/2 μέρες... Βέβαια είχε πει 2 τεράστιες ζεϊμπεκιές, Ο Θεός να σε φυλάει και Κουράγιο που θα βρω τα οποία τα είπε ολόκληρα όπως επίσης άλλη μια κομματάρα (ειδικά όταν την ακούς live) το Μετανιώνω... Από ερωτικά σχεδόν τίποτα και πολλά από XXX, Το βαπόρι απ' την Περσία, Πέντε Έλληνες στον Άδη, Καπετανάκης με πολλές γέφυρες ενδιάμεσα τρώγοντας ένα μισάωρο έτσι...bebest έγραψε:Τώρα για το φετινό πρόγραμμα τα κοινωνικά ήταν 8 9 στη πρεμιέρα τη δεύτερη φορά ήταν 5-6 και από ότι γράφει ένας φίλος εδώ προχθές είπε 2..οπότε είναι η διάθεση να μειωθούν όπως πέρυσι. .Το θέμα είναι να αρχίσει να προβάρει κάνα πότ πουρί γιατί με ντουέτα νέο δίσκο και μειωμένη διάρκεια προγράμματος φέτος μένουν ακόμα πιο πολλοί ύμνοι εκτός. .
Νομίζω ότι δεν τα κράτησε και τα δέκα ο Νότης! Εξάλλου ο Σαπουντζάκης έβγαλε και δίσκο από την Cobalt αν δεν κάνω λάθος. Αποθέωση Σαπουντζάκη από Νότη πριν από λίγο!bebest έγραψε:Μην ακούω ρε παιδιά για γιατρα έχει ξεχάσει και αυτός πότε έγραψε τελευταία φορά αξιόλογο κομμάτι. .εδώ ο μουκιδης που είναι και πιο νέος έχει 1/4 μαζί με το ντουέτο. .Μόνο το εγώ είναι κομμάτι για την ποιότητα του Νότη..Χίλιες φορές Σαπουτζακης και Αναστασίαδη κλπ..Ειδικά για τον πρώτο αν ισχύει ότι του έχει δώσει 10 κομμάτια μένουν άλλα 8 μάλλον θα πρέπει να σκεφτεί να βάζει πάνω από ένα γιατί 16 χρόνια δεν μπορώ να περιμένω![]()
Aν έπαιζε και ολόκληρα τα κομμάτια που προλογούσε θα ήταν καλύτερη.jdarmody έγραψε:Πολύ ωραία συνέντευξη από την Β. Γεροθόδωρου. Κρίμα που δεν μπορεί να βρεθεί κάποιος άνθρωπος στην τηλεόραση να πραγματοποιήσει κάτι παρόμοιο. Μεγάλη οικειότητα, ωραίες ερωτήσεις-απαντήσεις καμιά διάθεση για ίντριγκα και τα κλασικά της τηλεόρασης. Δεν παρακολουθώ γενικότερα την εκπομπή της αλλά πραγματικά έχω απορία αν κάνει ανάλογες ερωτήσεις και σε άλλους τραγουδιστές.
Δεν θα μπορούσαν να παίξουν όλα ολόκληρα, θα ήταν και βαρετό. Όποιος θέλει εξάλλου ξέρει που να τα βρει να τα αγοράσει και να τα ακούσει!Scorpion86 έγραψε:Aν έπαιζε και ολόκληρα τα κομμάτια που προλογούσε θα ήταν καλύτερη.jdarmody έγραψε:Πολύ ωραία συνέντευξη από την Β. Γεροθόδωρου. Κρίμα που δεν μπορεί να βρεθεί κάποιος άνθρωπος στην τηλεόραση να πραγματοποιήσει κάτι παρόμοιο. Μεγάλη οικειότητα, ωραίες ερωτήσεις-απαντήσεις καμιά διάθεση για ίντριγκα και τα κλασικά της τηλεόρασης. Δεν παρακολουθώ γενικότερα την εκπομπή της αλλά πραγματικά έχω απορία αν κάνει ανάλογες ερωτήσεις και σε άλλους τραγουδιστές.
Απ' ότι κατάλαβα δεν τους έπαιρνε ο χρόνος και τα έκοψαν σχεδόν όλα τα τραγούδια.
Για παράδειγμα ο Γιος της Κύρα Λένης δεν έπαιξε καθόλου.
Mε αυτήν την λογική ήταν λάθος όλος ο τρόπος που έγινε η "συνέντευξη". Γιατί επί της ουσίας επιχείρησαν μία ραδιοφωνική παρουσίαση του δίσκου δίχως να ακουστούν τα κομμάτια. Γι' αυτό λέω θα ήταν καλύτερη εάν δεν πήγαινε στο στυλ αυτό και ήταν απλά μία κουβέντα γιατί και παρουσίαση έγινε, η οποία βρίσκεται στο διαδίκτυο μέσω του καναλιου της Cobalt και δεν είχε κανένα ενδιαφέρον αυτό το δίωρο. Ο Νότης έλεγε τα ίδια που είπε και στην παρουσίαση δίσκου.jdarmody έγραψε:Δεν θα μπορούσαν να παίξουν όλα ολόκληρα, θα ήταν και βαρετό. Όποιος θέλει εξάλλου ξέρει που να τα βρει να τα αγοράσει και να τα ακούσει!Scorpion86 έγραψε:Aν έπαιζε και ολόκληρα τα κομμάτια που προλογούσε θα ήταν καλύτερη.jdarmody έγραψε:Πολύ ωραία συνέντευξη από την Β. Γεροθόδωρου. Κρίμα που δεν μπορεί να βρεθεί κάποιος άνθρωπος στην τηλεόραση να πραγματοποιήσει κάτι παρόμοιο. Μεγάλη οικειότητα, ωραίες ερωτήσεις-απαντήσεις καμιά διάθεση για ίντριγκα και τα κλασικά της τηλεόρασης. Δεν παρακολουθώ γενικότερα την εκπομπή της αλλά πραγματικά έχω απορία αν κάνει ανάλογες ερωτήσεις και σε άλλους τραγουδιστές.
Απ' ότι κατάλαβα δεν τους έπαιρνε ο χρόνος και τα έκοψαν σχεδόν όλα τα τραγούδια.
Ήταν μια χαλαρή κουβέντα μεταξύ δύο φίλων με παράλληλη παρουσίαση των νέων κομματιών. Θα έπρεπε να κάτσει 4 ώρες ο Νότης εκεί αν έπαιζαν όλα τα κομμάτια ολόκληρα, όλα ακούστηκαν από λίγο. Δηλαδή θα έπρεπε να γίνει μόνο κουβέντα ή μόνο παρουσίαση των κομματιών; Έγινε ένας συνδυασμός, είπε ωραία πράγματα ο Νότης πέρα από τα του δίσκου.Scorpion86 έγραψε:Mε αυτήν την λογική ήταν λάθος όλος ο τρόπος που έγινε η "συνέντευξη". Γιατί επί της ουσίας επιχείρησαν μία ραδιοφωνική παρουσίαση του δίσκου δίχως να ακουστούν τα κομμάτια. Γι' αυτό λέω θα ήταν καλύτερη εάν δεν πήγαινε στο στυλ αυτό και ήταν απλά μία κουβέντα γιατί και παρουσίαση έγινε, η οποία βρίσκεται στο διαδίκτυο μέσω του καναλιου της Cobalt και δεν είχε κανένα ενδιαφέρον αυτό το δίωρο. Ο Νότης έλεγε τα ίδια που είπε και στην παρουσίαση δίσκου.jdarmody έγραψε:Δεν θα μπορούσαν να παίξουν όλα ολόκληρα, θα ήταν και βαρετό. Όποιος θέλει εξάλλου ξέρει που να τα βρει να τα αγοράσει και να τα ακούσει!Scorpion86 έγραψε:Aν έπαιζε και ολόκληρα τα κομμάτια που προλογούσε θα ήταν καλύτερη.jdarmody έγραψε:Πολύ ωραία συνέντευξη από την Β. Γεροθόδωρου. Κρίμα που δεν μπορεί να βρεθεί κάποιος άνθρωπος στην τηλεόραση να πραγματοποιήσει κάτι παρόμοιο. Μεγάλη οικειότητα, ωραίες ερωτήσεις-απαντήσεις καμιά διάθεση για ίντριγκα και τα κλασικά της τηλεόρασης. Δεν παρακολουθώ γενικότερα την εκπομπή της αλλά πραγματικά έχω απορία αν κάνει ανάλογες ερωτήσεις και σε άλλους τραγουδιστές.
Καποια κομματια δεν ακουστηκαν καθολου (οπως το Καλε Μου Αγγελε, το Γιος της Κυρα Λενης). Ελεγε παμε να ακουσουμε το ταδε επαιζε το κομματι 10 δευτερολεπτα και μετα επεφταν διαφημισεις.Δεν με ενδιαφερει ποσο θα τους επαιρνε η διαδικασια ας μην γινοταν καθολου γιατι προσπαθησαν να κανουν μια παρουσιαση δισκου, ενδιαμεσα γινονταν ασχετες ερωτησεις σαν χαλαρη κουβεντα και βγηκε αποτελεσμα ενας αχταρμας. Απο τις χειροτερες συνεντευξεις μαζι με εκεινη προ τριετιας στον Γεωργαντα στον Δρομος ΦΜ. Σε καποια σημεια την εσωσε καπως ο Νοτης με δικες του πρωτοβουλιες-τοποθετησεις.jdarmody έγραψε:Ήταν μια χαλαρή κουβέντα μεταξύ δύο φίλων με παράλληλη παρουσίαση των νέων κομματιών. Θα έπρεπε να κάτσει 4 ώρες ο Νότης εκεί αν έπαιζαν όλα τα κομμάτια ολόκληρα, όλα ακούστηκαν από λίγο. Δηλαδή θα έπρεπε να γίνει μόνο κουβέντα ή μόνο παρουσίαση των κομματιών; Έγινε ένας συνδυασμός, είπε ωραία πράγματα ο Νότης πέρα από τα του δίσκου.Scorpion86 έγραψε:Mε αυτήν την λογική ήταν λάθος όλος ο τρόπος που έγινε η "συνέντευξη". Γιατί επί της ουσίας επιχείρησαν μία ραδιοφωνική παρουσίαση του δίσκου δίχως να ακουστούν τα κομμάτια. Γι' αυτό λέω θα ήταν καλύτερη εάν δεν πήγαινε στο στυλ αυτό και ήταν απλά μία κουβέντα γιατί και παρουσίαση έγινε, η οποία βρίσκεται στο διαδίκτυο μέσω του καναλιου της Cobalt και δεν είχε κανένα ενδιαφέρον αυτό το δίωρο. Ο Νότης έλεγε τα ίδια που είπε και στην παρουσίαση δίσκου.jdarmody έγραψε:Δεν θα μπορούσαν να παίξουν όλα ολόκληρα, θα ήταν και βαρετό. Όποιος θέλει εξάλλου ξέρει που να τα βρει να τα αγοράσει και να τα ακούσει!Scorpion86 έγραψε:Aν έπαιζε και ολόκληρα τα κομμάτια που προλογούσε θα ήταν καλύτερη.jdarmody έγραψε:Πολύ ωραία συνέντευξη από την Β. Γεροθόδωρου. Κρίμα που δεν μπορεί να βρεθεί κάποιος άνθρωπος στην τηλεόραση να πραγματοποιήσει κάτι παρόμοιο. Μεγάλη οικειότητα, ωραίες ερωτήσεις-απαντήσεις καμιά διάθεση για ίντριγκα και τα κλασικά της τηλεόρασης. Δεν παρακολουθώ γενικότερα την εκπομπή της αλλά πραγματικά έχω απορία αν κάνει ανάλογες ερωτήσεις και σε άλλους τραγουδιστές.
Οκ διαφωνώ εντελώς δεν πειράζει. Εδώ εσύ ο ίδιος στην επίσημη παρουσίαση του δίσκου μας έλεγες πόσο βαρετό ήταν που έπαιζαν ολόκληρα όλα τα κομμάτια, αλλά ήθελες χθες να παίξουν όλα στο ραδιόφωνο; Συνέντευξη έκαναν, όχι επίσημη παρουσίαση δίσκου. Έχει συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια μια εκπομπή στο ραδιόφωνο και που έπαιξαν όσα έπαιξαν φτάνει. Δεν συντονιστήκαμε για να ακούσουμε τον δίσκο.Scorpion86 έγραψε:Καποια κομματια δεν ακουστηκαν καθολου (οπως το Καλε Μου Αγγελε, το Γιος της Κυρα Λενης). Ελεγε παμε να ακουσουμε το ταδε επαιζε το κομματι 10 δευτερολεπτα και μετα επεφταν διαφημισεις.Δεν με ενδιαφερει ποσο θα τους επαιρνε η διαδικασια ας μην γινοταν καθολου γιατι προσπαθησαν να κανουν μια παρουσιαση δισκου, ενδιαμεσα γινονταν ασχετες ερωτησεις σαν χαλαρη κουβεντα και βγηκε αποτελεσμα ενας αχταρμας. Απο τις χειροτερες συνεντευξεις μαζι με εκεινη προ τριετιας στον Γεωργαντα στον Δρομος ΦΜ. Σε καποια σημεια την εσωσε καπως ο Νοτης με δικες του πρωτοβουλιες-τοποθετησεις.jdarmody έγραψε:Ήταν μια χαλαρή κουβέντα μεταξύ δύο φίλων με παράλληλη παρουσίαση των νέων κομματιών. Θα έπρεπε να κάτσει 4 ώρες ο Νότης εκεί αν έπαιζαν όλα τα κομμάτια ολόκληρα, όλα ακούστηκαν από λίγο. Δηλαδή θα έπρεπε να γίνει μόνο κουβέντα ή μόνο παρουσίαση των κομματιών; Έγινε ένας συνδυασμός, είπε ωραία πράγματα ο Νότης πέρα από τα του δίσκου.Scorpion86 έγραψε:Mε αυτήν την λογική ήταν λάθος όλος ο τρόπος που έγινε η "συνέντευξη". Γιατί επί της ουσίας επιχείρησαν μία ραδιοφωνική παρουσίαση του δίσκου δίχως να ακουστούν τα κομμάτια. Γι' αυτό λέω θα ήταν καλύτερη εάν δεν πήγαινε στο στυλ αυτό και ήταν απλά μία κουβέντα γιατί και παρουσίαση έγινε, η οποία βρίσκεται στο διαδίκτυο μέσω του καναλιου της Cobalt και δεν είχε κανένα ενδιαφέρον αυτό το δίωρο. Ο Νότης έλεγε τα ίδια που είπε και στην παρουσίαση δίσκου.jdarmody έγραψε:Δεν θα μπορούσαν να παίξουν όλα ολόκληρα, θα ήταν και βαρετό. Όποιος θέλει εξάλλου ξέρει που να τα βρει να τα αγοράσει και να τα ακούσει!Scorpion86 έγραψε:Aν έπαιζε και ολόκληρα τα κομμάτια που προλογούσε θα ήταν καλύτερη.jdarmody έγραψε:Πολύ ωραία συνέντευξη από την Β. Γεροθόδωρου. Κρίμα που δεν μπορεί να βρεθεί κάποιος άνθρωπος στην τηλεόραση να πραγματοποιήσει κάτι παρόμοιο. Μεγάλη οικειότητα, ωραίες ερωτήσεις-απαντήσεις καμιά διάθεση για ίντριγκα και τα κλασικά της τηλεόρασης. Δεν παρακολουθώ γενικότερα την εκπομπή της αλλά πραγματικά έχω απορία αν κάνει ανάλογες ερωτήσεις και σε άλλους τραγουδιστές.