Γιώργος Σαμπάνης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
JimZ

Re: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από JimZ »

Ωραίος ο Σαμπάνης, και είναι και άντρας πράγμα σπάνιο για καλλιτεχνικές δουλειές, παντού gays βλέπω όχι ότι έχω κάτι με τους ανθρώπους αλλά ένας άνδρας ρε παιδί μου τραγουδιστής! :smile: Και ο δίσκος πλέον που τον έχω ακούσει αρκετές φορές έχει ωραία κομμάτια τελικά, καλή επιτυχία στο παιδί
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

billakos24 έγραψε:Τι συνεντεύξεις ΓΚΟΥΜΟΥΤΣΕΣ ήταν αυτές? :surprised:

Τις διάβασα, ωραία τα λέει. Θα συμφωνήσω πάλι με τον Στέλιο που έγραψε σοφά πιο πάνω ότι ''έχει μια ροπή στις υπερβολές'' ώρες ώρες. :fan:

Γεια σου ρε Στελάρα που τα λες πάντα εύστοχα!!!
Spoiler:
Εικόνα

:shifty: :-P
:hysterical: :hysterical: :hysterical: :007:
I like people too much or not at all.
gtm13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gtm13 »

JimZ έγραψε:Ωραίος ο Σαμπάνης, και είναι και άντρας πράγμα σπάνιο για καλλιτεχνικές δουλειές, παντού gays βλέπω όχι ότι έχω κάτι με τους ανθρώπους αλλά ένας άνδρας ρε παιδί μου τραγουδιστής! :smile:
:silent: :silent: :silent:
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

JimZ έγραψε:Ωραίος ο Σαμπάνης, και είναι και άντρας πράγμα σπάνιο για καλλιτεχνικές δουλειές, παντού gays βλέπω όχι ότι έχω κάτι με τους ανθρώπους αλλά ένας άνδρας ρε παιδί μου τραγουδιστής! :smile: Και ο δίσκος πλέον που τον έχω ακούσει αρκετές φορές έχει ωραία κομμάτια τελικά, καλή επιτυχία στο παιδί
Ωχ τι άλλο θα ακούσω... :help: :help:
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί όλοι οι τραγουδιστές κάνουν fake σχέσεις και fail δηλώσεις να αποδείξουν πόσο άντρες είναι!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
JimZ

Γιατί έγραψα τίποτα περίεργο; Το 70% των καλλιτεχνών είναι gay, εμένα δεν με ενδιαφέρει είδες πουθενά να γράψω ότι τους κατακρίνω; δεν με ενδιαφέρει τι είναι, αν βγάζει ωραία μουσική θα τον ακούσω, δεν έχω τέτοια κολλίματα. Απλά μια αναφορά έκανα γιατί πλέον οι άντρες καλλιτέχνες τείνουν να γίνουν είδος προς εξαφάνιση. Αυτό και μόνο, τώρα όποιος έχει τη μύγα... :whatever:
afn

JimZ έγραψε:Γιατί έγραψα τίποτα περίεργο; Το 70% των καλλιτεχνών είναι gay, εμένα δεν με ενδιαφέρει είδες πουθενά να γράψω ότι τους κατακρίνω; δεν με ενδιαφέρει τι είναι, αν βγάζει ωραία μουσική θα τον ακούσω, δεν έχω τέτοια κολλίματα. Απλά μια αναφορά έκανα γιατί πλέον οι άντρες καλλιτέχνες τείνουν να γίνουν είδος προς εξαφάνιση. Αυτό και μόνο, τώρα όποιος έχει τη μύγα... :whatever:

Μόνο που κάθεσαι και το σχολιάζεις σημαίνει πως κάπου, κάπως, με κάποιο τρόπο σε ενοχλεί!
Το "εμένα δεν με ενοχλούν οι gay, αρκεί να μην είναι κοντά μου" είναι από τα πιο ρατσιστικά πράγματα που θα μπορούσε να πει κάποιος!
Κι εσύ λες μια παραλλαγή! Εκτός βέβαια κι αν δεν ξέρεις τι λες ακριβώς, επειδή σιγά μωρέ, gay είναι τόσα ακούνε, τα δικά μου έχουν σημασία?
JimZ

afn έγραψε:
JimZ έγραψε:Γιατί έγραψα τίποτα περίεργο; Το 70% των καλλιτεχνών είναι gay, εμένα δεν με ενδιαφέρει είδες πουθενά να γράψω ότι τους κατακρίνω; δεν με ενδιαφέρει τι είναι, αν βγάζει ωραία μουσική θα τον ακούσω, δεν έχω τέτοια κολλίματα. Απλά μια αναφορά έκανα γιατί πλέον οι άντρες καλλιτέχνες τείνουν να γίνουν είδος προς εξαφάνιση. Αυτό και μόνο, τώρα όποιος έχει τη μύγα... :whatever:

Μόνο που κάθεσαι και το σχολιάζεις σημαίνει πως κάπου, κάπως, με κάποιο τρόπο σε ενοχλεί!
Το "εμένα δεν με ενοχλούν οι gay, αρκεί να μην είναι κοντά μου" είναι από τα πιο ρατσιστικά πράγματα που θα μπορούσε να πει κάποιος!
Κι εσύ λες μια παραλλαγή! Εκτός βέβαια κι αν δεν ξέρεις τι λες ακριβώς, επειδή σιγά μωρέ, gay είναι τόσα ακούνε, τα δικά μου έχουν σημασία?
Τώρα θα με πεις και ομοφοβικό, ωχχ η γνωστή καραμέλα... Έλεος, ρατσιστικό είναι επειδή έγραψα ένα σχόλιο και περιέχει τη λέξη "gay" με κανένα ίχνος κακεντρεχιάς ή εσύ που με κατακρίνεις επειδή έγραψα κάτι; Που έγραψα εγώ ότι με ενοχλούν όταν είναι κοντά μου, μη παραφράζεις τα γραπτά μου! Εγώ μια πραγματικότητα ανέφερα και μόνο αυτό! Όπως είπα και πριν όποιος έχει τη μύγα μυγάζιεται και no offence :039:
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Σας παρακαλώ, φτάνει πια με το ποιός είναι gay και ποιός όχι.
Στην τελική, τί σημασία έχει;
Μουσική ακούμε...
Life is a RollerCoaster...
afn

ΜΑΓΔΑ έγραψε:Σας παρακαλώ, φτάνει πια με το ποιός είναι gay και ποιός όχι.
Στην τελική, τί σημασία έχει;
Μουσική ακούμε...
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
afn

JimZ έγραψε:
afn έγραψε:

Τώρα θα με πεις και ομοφοβικό, ωχχ η γνωστή καραμέλα... Έλεος, ρατσιστικό είναι επειδή έγραψα ένα σχόλιο και περιέχει τη λέξη "gay" με κανένα ίχνος κακεντρεχιάς ή εσύ που με κατακρίνεις επειδή έγραψα κάτι; Που έγραψα εγώ ότι με ενοχλούν όταν είναι κοντά μου, μη παραφράζεις τα γραπτά μου! Εγώ μια πραγματικότητα ανέφερα και μόνο αυτό! Όπως είπα και πριν όποιος έχει τη μύγα μυγάζιεται και no offence :039:
Είναι ομοφοβικό αυτό που έγραψες με τον τρόπο που το έγραψες. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι ούτε αυτό, τότε δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι άλλο! :girl_in_love:
tgoj18

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tgoj18 »

Chronisgreek έγραψε:nice! pio apokaluptikh h synenteyksh tou getgreekmusic..
neereaux έγραψε:Ωραία συνέντευξη... ωραία μιλάει και ωραίες ερωτήσεις..επιτέλους μια συνέντευξη για τραγούδια και τη δουλειά κάποιου
killbill έγραψε:ωραίες συνεντεύξεις μίλησε για όλα και για όλους :fan: άντε μακάρι να γράψει και στην Άννα που θέλει τόσο πολύ
αν και δεν το βλέπω με το απωθημένο θα μείνει.. :fan:
:girl_in_love: :girl_in_love:
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

me tsatizei ayth p milaei sto terma... :fan:
stelios

stelios

Με χαρά σας παρουσιάζουμε το νέο διαδικτυακό μου τόπο όπου θα μπορείτε να ενημερώνεστε για ερχόμενα live, τη καινουρια μου μουσική αλλα και τις συνεργασίες! Καλώς ήρθατε στο http://www.georgesabanis.gr !
Άβαταρ μέλους
killbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killbill »

Καίγεται άσχημα ο Γιωργάκης πρέπει να σταματήσει σύντομα να γράφει σε όλους μόνο για να γράψει :thumbdown:

το νέο του τραγούδι για την Τάμτα σε στίχους Γιαννατσούλια

Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Το live του στην Μενεγάκη ήταν επιεικώς απαράδεκτο. :thumbdown:
Γκάριζε,χτυπιόταν σα νευρωτικό και γενικά υπρβολικός σε όλα χωρίς λόγο.
Και δεν είναι η πρώτη φορά που τραγουδάει έτσι.Και στα Καρντάσιανς πριν λίγο καιρό έτσι τραγούδησε και στο Acro έτσι τραγουδάει.
Επειγόντως μαθήματα ερμηνείας και σκηνικής παρουσίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panosif την Δευ Δεκ 29, 2014 1:04 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

panosif έγραψε:Το live του στην Μενεγάκη ήταν επιεικώς απαράδεκτο. :thumbdown:
Γκάριζε,χτυπιόταν σα νευρωτικό και γενικά υπρβολικός σε όλα χωρίς λόγο.
Και δεν είναι η πρώτη φορά που τραγουδάει έτσι.Και στα Καρντάσιανς πριν λίγο καιρό έτσι τραγούδησε και στο Acro έτσι τραγουδάει.
Επειγόντως μαθήματα ερμηνείας και σκηνικής παρουσίας.
Συμφωνώ και ήθελα να το γράψω απο καιρό. Γιατί κάνει έτσι? :fan:
Παλιότερα δεν τον θυμάμαι τόσο υπερβολικό. Ίσως τελικά δεν κάνει και τόσο καλό να αφήνεσαι εντελώς ελεύθερος στη σκηνή. :fan:

Είχαμε βάλει στο οικογενειακό τραπέζι ''Ελένη'' και μου λέει η γιαγιά μου ''Γιατί κάνει έτσι αυτός?'', της λέω ''γιαγιά αυτός γράφει όλες τις επιτυχίες της εποχής!'' Μου απαντάει με απαξίωση ''τέτοια που είναι η εποχή, τέτοιες επιτυχίες σας αξίζουν, βάλε καλύτερα εκείνο το παιδικό κανάλι που βάζει το σφουγγαράκι που μιλάει, καλύτερα θα περάσουμε''. :fan:

Και όντως έβαλα και είδαμε ''Μπομπ Σφουγγαράκη''! :007: :fan:
All of our endings can be found in our beginnings...
neereaux

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από neereaux »

Πόσο χρονών η γιαγιά ; :007:
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

neereaux έγραψε:Πόσο χρονών η γιαγιά ; :007:
69! :525807: :fan: :007:
All of our endings can be found in our beginnings...
Απάντηση