Νότης Σφακιανάκης
- SFAKattack10
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Το εγω μια χαρα σουξε μπορει να γινει και για σταθμους που δεν παιζουν λαικα οπως και το καλε μου αγγελε. Ζειμπεκικα και τσιφτετελια δυκολα να τα παιξουν οι αλλοι σταθμοι εκτος απο τον derti.
Το τερμα το ραδιο στην Θεσσαλονικη ακουγεται πολυ συχνα τελευταια, ενω τωρα τις γιορτες που ξενυχτησα αρκετα, το επαιξαν σε ολα τα μαγαζια που επισκεφτηκα, λειτουργουν με dj και παιζουν ελληνικά. Επίσης σε εναν συγκεκριμενο σταθμο στη Θεσσαλονικη εχω πετυχει τωρα προσφατα κανα 2-3 φορες το "πως γινεται αυτο". Νομιζω το συγκεκριμενο τραγουδι ταιριαζει απόλυτα στα ραδιοφωνα και θα ακουστει.
To τέρμα το ράδιο δεν το πιστεύει πια ούτε ο Νότης, στο μαγαζί όσες φορές πήγα δε το πε..Τώρα αν παίζει καμία φορά σε συγκεκριμένους σταθμούς δε λεει και κάτι.. και σε ελληνάδικα το έχω ακούσει όπως είπε και ένας φίλος και δεν το ήξερε κανείς..Το εγώ επίσης έχω ακούσει σε τοπικό σταθμό λογικά με το κλιπ θα γίνει και single-το πιστεύω πολύ αυτό..
Όταν λέω δεν θα παίξουν και τόσο δεν εννοώ ότι δε θα ακουστούν, αλλά δε θα κυριαρχήσουν κιόλας στα ραδιόφωνα. Λείπει για μένα το αντίστοιχο Δώσε ένα τέλος που συνδύαζε μουσική με στίχο που μένει στο μυαλό. Το πιο κοντινό είναι το Πως γίνεται αυτό μάλλον. Εννοείται κομμάτια σαν το Εγώ και το Καλέ μου Άγγελε είναι κομματάρες αλλά δύσκολα θα περάσουν στο ευρύτερο κοινό.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Στους 104.9, έχω ακούσει και άλλα τραγούδια και από άλλους σταθμούς όπως "Μα εγώ είμαι Έλληνας" και "Ό,τι και να κάνεις"... "γνωστοί" σταθμοί δεν είναι αλλά από το ν' ακούω σκυλάδικα παντελίδη, πουτσαλίκη, κιάμο και φουρέιρα στο sfera και στο λάμψη 1000 φορές καλύτερα...bebest έγραψε:To πέτα ψηλά στο ράδιο;; Σε γνωστό σταθμό, αν ναι μιλάμε για τρομερή έκπληξηJ&B έγραψε:Εγώ πάντως το πρόμο το πετυχαίνω στο ράδιο. Σήμερα για παράδειγμα μέσα σε μία ώρα το πέτυχα 2 φορές στο derti και στο sfera, ενώ έτυχε πριν λίγο και άκουσα το "Πέτα ψηλά". Όχι και άσχημα. Πιστεύω μόλις κυκλοφορήσει το κλιπ και το νέο single θα πάει καλύτερα.....Μακάρι πάντως γιατί ο δίσκος έχει 3 κοινωνικά πολύ δυνατά..Τα πιο ραδιοφωνικά κομμάτια είναι το εγώ-πως γίνεται αυτό..Πιο πολύ από όλα όμως ήθελα το 'καλέ μου άγγελε', ελπίζω να προωθηθεί ως ένα από τα επόμενα single..
Θεωρώ το "Πως γίνεται αυτό" πολύ καλύτερο από το "Δώσε ένα τέλος", εγώ τουλάχιστον αυτό θα διάλεγα για σίγουρο hit. Το "Εγώ" το είχα πει από την αρχή δεν το θεωρώ δυνατό κομμάτι, παρ' όλ' αυτά ελπίζω ότι μαζί με το βιντεοκλίπ να τα πάει καλύτερα... επίσης έχει αρκέτα views σε σχέση με άλλα κομμάτια του δίσκου... βέβαια περί ορέξεως...jdarmody έγραψε:Όταν λέω δεν θα παίξουν και τόσο δεν εννοώ ότι δε θα ακουστούν, αλλά δε θα κυριαρχήσουν κιόλας στα ραδιόφωνα. Λείπει για μένα το αντίστοιχο Δώσε ένα τέλος που συνδύαζε μουσική με στίχο που μένει στο μυαλό. Το πιο κοντινό είναι το Πως γίνεται αυτό μάλλον. Εννοείται κομμάτια σαν το Εγώ και το Καλέ μου Άγγελε είναι κομματάρες αλλά δύσκολα θα περάσουν στο ευρύτερο κοινό.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Προφανώς έχεις δίκιο απλώς οι πιο γνωστοόι σταθμοί ακούγονται περισσότερο για αυτό ρώτησα που το πέτυχες..'Οσο για τα 2 κομμάτια είναι στο ίδιο στυλ ρυθμικά και ταιριάζουν στο Νότη πολύ..Απλώς το δώσε ένα τέλος είχε στίχο που έμενε στο μυαλό και γενικά ήταν κομμένο και ραμμένο να γίνει χιτ..Το εγώ το αδικείς το θεωρώ στο top 3 του δίσκο πιστευώ θα παίξει πολύ εφόσον βγει το κλιπ και μετά..J&B έγραψε:Στους 104.9, έχω ακούσει και άλλα τραγούδια και από άλλους σταθμούς όπως "Μα εγώ είμαι Έλληνας" και "Ό,τι και να κάνεις"... "γνωστοί" σταθμοί δεν είναι αλλά από το ν' ακούω σκυλάδικα παντελίδη, πουτσαλίκη, κιάμο και φουρέιρα στο sfera και στο λάμψη 1000 φορές καλύτερα...bebest έγραψε:To πέτα ψηλά στο ράδιο;; Σε γνωστό σταθμό, αν ναι μιλάμε για τρομερή έκπληξηJ&B έγραψε:Εγώ πάντως το πρόμο το πετυχαίνω στο ράδιο. Σήμερα για παράδειγμα μέσα σε μία ώρα το πέτυχα 2 φορές στο derti και στο sfera, ενώ έτυχε πριν λίγο και άκουσα το "Πέτα ψηλά". Όχι και άσχημα. Πιστεύω μόλις κυκλοφορήσει το κλιπ και το νέο single θα πάει καλύτερα.....Μακάρι πάντως γιατί ο δίσκος έχει 3 κοινωνικά πολύ δυνατά..Τα πιο ραδιοφωνικά κομμάτια είναι το εγώ-πως γίνεται αυτό..Πιο πολύ από όλα όμως ήθελα το 'καλέ μου άγγελε', ελπίζω να προωθηθεί ως ένα από τα επόμενα single..
Θεωρώ το "Πως γίνεται αυτό" πολύ καλύτερο από το "Δώσε ένα τέλος", εγώ τουλάχιστον αυτό θα διάλεγα για σίγουρο hit. Το "Εγώ" το είχα πει από την αρχή δεν το θεωρώ δυνατό κομμάτι, παρ' όλ' αυτά ελπίζω ότι μαζί με το βιντεοκλίπ να τα πάει καλύτερα... επίσης έχει αρκέτα views σε σχέση με άλλα κομμάτια του δίσκου... βέβαια περί ορέξεως...jdarmody έγραψε:Όταν λέω δεν θα παίξουν και τόσο δεν εννοώ ότι δε θα ακουστούν, αλλά δε θα κυριαρχήσουν κιόλας στα ραδιόφωνα. Λείπει για μένα το αντίστοιχο Δώσε ένα τέλος που συνδύαζε μουσική με στίχο που μένει στο μυαλό. Το πιο κοντινό είναι το Πως γίνεται αυτό μάλλον. Εννοείται κομμάτια σαν το Εγώ και το Καλέ μου Άγγελε είναι κομματάρες αλλά δύσκολα θα περάσουν στο ευρύτερο κοινό.
Δεν το αδικώ απλά θεωρώ ότι δεν είναι για τα ραδιόφωνα... αλλά δεν λέει κάτι η άποψή μου αν ήταν στο χέρι μου θα έκανα κλιπ το Τέρμα το ράδιο... 

- Scorpion86
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Σήμερα θα επισκεφτώ τον άρχοντα για τρίτη φορά φέτος αύριο υπόσχομαι αναλυτική ενημέρωση. Ευτυχώς είχα κάνει έγκυρα κράτηση γιατί από ότι διαβάζω είναι sold out το διήμερο πάλι. Πολύ θετικό γιατί πάντα αυτά τα διήμερα μετά τις γιορτές όλο μαγαζιά παραδοσιακά περνάνε δυσκολίες, ο Νότης μάλλον δικαιώνεται για την επιλογή του να κάνει δυνατή συνεργασία. Δεν λέω ότι θα του φέρει τον τρελό κόσμο η Ζήνα ωστόσο το βλέπω και από τις παρεές που πείθονται πολύ πιο εύκολα για ένα σχήμα Νότη-Ζήνα παρά άλλες χρονίες που ήτα τελείως μόνος. Σε κάποιους μπορεί να κακοφαίνεται για ένα τέταρτο λιγότερο που τραγουδάει φέτος, οι περισσότεροι πάντως θέλουν όταν ξοδέψουν κάποια χρήματα σε μπουζούκια να δουν 2-3 ονόματα και αυτό φέρνει και άλλο κόσμο πέρα από εμάς τους φανατικούς.
1x1 που ελεγε και περσι ο μαζω!! 

Παιδιά κατάμεστο και χτες το μαγαζί και ο Νότης σε κέφια, ξεκίνησε με 3 κοινωνικά και μετά το γύρισε πολύ γρήγορα και χωρίς να σταματήσει καθόλου το πήγε όλο το πρόγραμμα ερωτικά. Χακτηριστικό ότι και για να καλησπερίσει έφτασε στο τελευταίο τραγούδι όπου εκμεταλέυτηκε και το κενό μέχρι να βγει το μπαλέτο, να σκουπίσουν κλπ.. αλλά πάλι έλεγε ατάκες τρελό γέλιο καμία διάθεση για πολιτικά σχόλια. Το μοναδικό αρνητικό για μένα είναι ότι φέτος έχει περιορίσει τις εκπλήξεις στο πρόγραμμα είναι αρκετά προβλέψιμο για εμάς που πάμε συχνά. Αυτό νομίζω γίνετε επειδή στο δεύτερο το τραβάει πολύ με τα χορευτικά και αφήνει λίγο χρόνο για μπαλάντες όπου παραδοσιακά κάνει τις εκπλήξεις, χθές για παράδειγμα μετά τα χορευτικά είπε μόνο 3 αν θα σε χάσω, εγώ, να μη χαράξει και τέλος. Ούτε καν το καλέ μου άγγελε που έλεγε πάντα φέτος, ή άλλα σαν το χαράματα κλπ που τα έχει καθιερώσει. Επίσης νομίζω έχει αναλωθεί να μάθει τα καινούργια νέου δίσκου-ντούετα κλπ και πάει στα πιο σίγουρα που έχει πρόσφατα στα προγράματα του. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν έχει καλύτερα ζεμπέκικα από τα μη με ρωτάτε, δεν υπάρχεις εγώ και η μοναξιά..Που είναι οι παλιοί οι ύμνοι;;
- Scorpion86
Το νέο ραδιοφωνικό single του Νότη Σφακιανάκη από τον δίσκο «ΜΑΖΙ» είναι το τραγούδι «ΕΓΩ», σε στίχους Bασίλη Καρρά-Γιώργου Μουκίδη και μουσική Γιώργου Μουκίδη.
► Το συγκεκριμένο κομμάτι έχει οπτικοποιηθεί από τον Sherif Francis και το βίντεο κλιπ θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες...
Πηγή: http://www.tralala.gr/notis-sfakianakis ... e-tou-ego/
► Το συγκεκριμένο κομμάτι έχει οπτικοποιηθεί από τον Sherif Francis και το βίντεο κλιπ θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Το "τις επόμενες μέρες" να φανταστώ εννοεί στις 16/1, τυχαίο;Scorpion86 έγραψε:Το νέο ραδιοφωνικό single του Νότη Σφακιανάκη από τον δίσκο «ΜΑΖΙ» είναι το τραγούδι «ΕΓΩ», σε στίχους Bασίλη Καρρά-Γιώργου Μουκίδη και μουσική Γιώργου Μουκίδη.

Προφανώς 16/1/2015 βγάζει 7 οπότε η είδηση βγήκε
.. Από κει και πέρα έχει ενδιαφέρον πως θα αντιμετωπιστεί από τα μέσα η νέα δουλεία, νομίζω από αυτό το single θα φανεί δίοτι το πρώτο δεν το πιστέψαμε ούτε εμείς ούτε ο ίδιος από ότι φαίνεται.. Περιμένω προσεγμένες επιλογές από δω και πέρα σε single και κλιπ..

Εγω δεν ειμαι κ πολυ αισιόδοξος ουτε για το Εγω. Για την κατηγορία του Νοτη το κομμάτι ειναι 7.5/10. Δεν ειναι και καμια σούπερ κομματάρα..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...