Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
panosif

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Cobalt Music
Ο Νότης Σφακιανάκης στα γυρίσματα του νέου του video clip για το τραγούδι «Εγώ»!
Έρχεται σε λίγες μέρες... ‪#‎notis‬ ‪#‎sfakianakis‬ ‪#‎backstage‬ ‪#‎ego‬

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Προσωπικά θεωρώ πως το "ΕΓΩ" είναι εξαιρετικό κομμάτι και γίνεται ακόμα καλύτερο από την παθιασμένη ερμηνεία του Νότη.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Αν ρίξουμε μια ματιά στο τι είναι στην κορυφή των palylist δε νομίζω ότι υπάρχει ανάλογο κομμάτι αυτή τη στιγμή..Γενικά λάικα κομμάτια αυτή την εποχή να ακούγονται δεν υπάρχουν γιατί να μην παίξουν αυτό; που είναι κατώτερο από κάποιους ύμνους του Νότη, πολύ ανώτερο από οτιδήποτε άλλο αυτή την στιγμή.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Παντως στο κλιπ του Σαμπάνη είχε βγάλει 500 teasers η cobalt, εμεις ακομα αναμένουμε..ελπίζω να εχουμε κατι ωραίο, γιατι αν και ωραια η ιδεα την προηγούμενη φορά με τη ταινία μικρού μήκους, αποτυχημένη στην πράξη.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Φωταέριο - Fotaerio
ΑΛΛΟ ΕΝΑ "SOLD OUT" ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ !!!!!

Εικόνα
Εικόνα

https://www.facebook.com/fotaerio?fref=ts
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Tελικά θα βγει σήμερα το βιντεο κλιπ;

Υ.Γ.: To "Τέρμα το Ράδιο" παίζει συνέχεια τώρα τελευταία 2-3 φορές κάθε μέρα στον Derti. Το πέτυχα και σε κάνα δυό άλλους σταθμούς.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Scorpion86 έγραψε:Tελικά θα βγει σήμερα το βιντεο κλιπ;

Υ.Γ.: To "Τέρμα το Ράδιο" παίζει συνέχεια τώρα τελευταία 2-3 φορές κάθε μέρα στον Derti. Το πέτυχα και σε κάνα δυό άλλους σταθμούς.
To "Τέρμα το ράδιο" το πετυχαίνω καθημερινά 2-3 φορές σε Derti, Λάμψη και Δρόμο, εδώ και περίπου ένα μήνα...

Το κλιπ δεν ξέρουμε εικασίες κάναμε τις προάλλες λόγω ότι η ημερομηνία βγάζει άθροισμα 7. Βέβαια η Cobalt έχει άλλα πράγματα πιο σημαντικά να ασχοληθεί... (βλέπε: Νίνο) :tourta:
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Aπό τις 27 Δεκεμβρίου έχει ολοκληρωθεί το μοντάρισμα του βίντεο κλιπ. Το τι περιμένουν για να το δημοσιοποιήσουν δεν έχω καταλάβει. Περιμένουν πρώτα να πέσει στο Νο50 ο δίσκος στα charts? Εδω ραδιοφωνικο single αποφασίσαν ενάμιση μήνα μετά την κυκλοφορία του δίσκου. Πραγματικα τι κάνουν?
Άβαταρ μέλους
J&B

Scorpion86 έγραψε:Aπό τις 27 Δεκεμβρίου έχει ολοκληρωθεί το μοντάρισμα του βίντεο κλιπ. Το τι περιμένουν για να το δημοσιοποιήσουν δεν έχω καταλάβει. Περιμένουν πρώτα να πέσει στο Νο50 ο δίσκος στα charts? Εδω ραδιοφωνικο single αποφασίσαν ενάμιση μήνα μετά την κυκλοφορία του δίσκου. Πραγματικα τι κάνουν?
Εντάξει πρέπει και το προηγούμενο single να κάνει τον κύκλο του... Το "Εγώ" ανακοινώθηκε αυτή την βδομάδα, οπότε πρέπει τουλάχιστον την Δευτέρα 19/1 να βγει το κλιπ και τα ραδιόφωνα σιγά σιγά ν' αρχίσουν να παίζουν το "Εγώ"... Επίσης, δεν νομίζω ότι ο Νότης λειτουργεί με αυτή τη λογική, ότι δλδ έπεσε ο δίσκος άρα παμε άρον άρον να βγάλουμε το επόμενο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

J&B έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Aπό τις 27 Δεκεμβρίου έχει ολοκληρωθεί το μοντάρισμα του βίντεο κλιπ. Το τι περιμένουν για να το δημοσιοποιήσουν δεν έχω καταλάβει. Περιμένουν πρώτα να πέσει στο Νο50 ο δίσκος στα charts? Εδω ραδιοφωνικο single αποφασίσαν ενάμιση μήνα μετά την κυκλοφορία του δίσκου. Πραγματικα τι κάνουν?
Εντάξει πρέπει και το προηγούμενο single να κάνει τον κύκλο του... Το "Εγώ" ανακοινώθηκε αυτή την βδομάδα, οπότε πρέπει τουλάχιστον την Δευτέρα 19/1 να βγει το κλιπ και τα ραδιόφωνα σιγά σιγά ν' αρχίσουν να παίζουν το "Εγώ"... Επίσης, δεν νομίζω ότι ο Νότης λειτουργεί με αυτή τη λογική, ότι δλδ έπεσε ο δίσκος άρα παμε άρον άρον να βγάλουμε το επόμενο...
Το προηγούμενο πρόμο είχε βγει πριν τρεις μήνες. Θέμα της δισκογραφικής είναι πως θα προωθήσει το προιόν της. Δεν ενδιαφέρει κανένα Νότη. Ο Νότης τον προωθεί μέσα από το μαγαζί που εμφανίζεται. Η Cobalt τι κάνει? Νίνο, Σαμπάνη, Αργυρό και λίγο Νότη?
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Να παιξει το κλιπ στο μαγαζι οπως ειχε κανει με το "Ελληνας".
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε:Να παιξει το κλιπ στο μαγαζι οπως ειχε κανει με το "Ελληνας".
:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

J&B έγραψε:

To "Τέρμα το ράδιο" το πετυχαίνω καθημερινά 2-3 φορές σε Derti, Λάμψη και Δρόμο, εδώ και περίπου ένα μήνα...

Το κλιπ δεν ξέρουμε εικασίες κάναμε τις προάλλες λόγω ότι η ημερομηνία βγάζει άθροισμα 7. Βέβαια η Cobalt έχει άλλα πράγματα πιο σημαντικά να ασχοληθεί... (βλέπε: Νίνο) :tourta:
Η αλήθεια είναι οτι και εγώ τις τελευταίες μέρες το πετυχαίνω στο δρομο, ντερτι και σφέρα και συχνά μάλιστα..Λάμψη που λες παρότι κάνω αρκετό ζαπινγκ ποτέ.. 'Οπως και να έχει παίζει πάντως.. είναι να απορείς με κάποια πράγματα τώρα αποφάσισαν ότι θέλουν να το προωθήσουν? Χειρότερο timing πραγματικά δεν υπήρχε ενώ έχει ανακοινωθεί νεο κλι και όπως αναμενόταν που θα γίνει single.. Tι να πει κανείς,.. Το ότι το κλιπ εδώ και 20 μέρες έρχεται ασχολιάστο..Περίμενα και εγώ την σημερινή μέρα άλλα μάλλον τζίφος,,Κρίμα μια αξιόλογη δουλεία που τη περιμέναμε πως και πως όλοι να μην έχει την αντιμετώπιση που του αρμόζει από την ίδια την εταιρεία..
Άβαταρ μέλους
J&B

bebest έγραψε:
J&B έγραψε:

Η αλήθεια είναι οτι και εγώ τις τελευταίες μέρες το πετυχαίνω στο δρομο, ντερτι και σφέρα και συχνά μάλιστα..Λάμψη που λες παρότι κάνω αρκετό ζαπινγκ ποτέ.. 'Οπως και να έχει παίζει πάντως.. είναι να απορείς με κάποια πράγματα τώρα αποφάσισαν ότι θέλουν να το προωθήσουν? Χειρότερο timing πραγματικά δεν υπήρχε ενώ έχει ανακοινωθεί νεο κλι και όπως αναμενόταν που θα γίνει single.. Tι να πει κανείς,.. Το ότι το κλιπ εδώ και 20 μέρες έρχεται ασχολιάστο..Περίμενα και εγώ την σημερινή μέρα άλλα μάλλον τζίφος,,Κρίμα μια αξιόλογη δουλεία που τη περιμέναμε πως και πως όλοι να μην έχει την αντιμετώπιση που του αρμόζει από την ίδια την εταιρεία..
Στον Λάμψη δεν το πετυχαίνεις γιατί είναι τουρκόγυφτοι και αντί να βάζουν όλοκληρο το τραγούδι έχουν κάνει ένα mix και το έχουν κάνει 2 λεπτά και πολύ λέω... Τώρα για τα υπόλοιπα 10 χρόνια τα λέμε, αυτή εταιρεία είναι για τα πανηγύρια. Ο Νότης πρέπει να επιστρέψει στην ΕMI. Δείτε τον Πλούταρχο με το που γύρισε στην Μινος τι airplay έχει με ένα δίσκο που ίσως είναι ο πιο αδύναμος της δισκογραφίας του...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Παρεπιπτόντως ο δίσκος έχει φτάσει τις 4 πλατίνες εδώ μία εβδομάδα.
Από έγκυρη πηγή.
Δεν μπορώ να καταλάβω βέβαια γιατί συνεχώς πέφτει στα charts. Προφανώς λόγω της κακής προώθησης δίσκου από την εταιρεία. Σχεδόν δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του δίσκου αποφάσισε να βγαλει single. Τι φοβήθηκαν μην κάψουν το "Τέρμα το Ράδιο"? Αφού είχε καεί από μόνο του από την στιγμή που δεν έπαιζε για μεγάλο χρονικό διάστημα πουθενά. Τώρα τελευταία το θυμήθηκαν ξανά.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Εντάξει και να βγει το Εγώ δε σημαίνει ότι θα εξαφανιστεί το Τέρμα το Ράδιο. Απλά για μια ακόμα φορά απογοητεύει η εταιρία και οι τακτικές της. Εξάλλου έχει περάσει ένα δίμηνο από την κυκλοφορία του δίσκου δεν είναι απαγορευτικό να βγει δεύτερο σινγκλ. Αποκλείεται να έχει κάνει τόσες πλατίνες ο δίσκος.
Άβαταρ μέλους
J&B

Προφανώς και οι πωλήσεις δεν ισχύουν. Δεν γίνεται οι "16 αυτοτελείς ιστορίες" να έγιναν 5P (αν έγιναν, που δεν έγιναν) σε 1,5 χρόνο και το "Μαζί" σε 2 μήνες και με αυτή τη πορεία στα charts 4P. Όχι τίποτα άλλο μπαίνει και άλλος κόσμος εδώ και θα μας πάρουν με τις πέτρες...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

J&B έγραψε:Προφανώς και οι πωλήσεις δεν ισχύουν. Δεν γίνεται οι "16 αυτοτελείς ιστορίες" να έγιναν 5P (αν έγιναν, που δεν έγιναν) σε 1,5 χρόνο και το "Μαζί" σε 2 μήνες και με αυτή τη πορεία στα charts 4P. Όχι τίποτα άλλο μπαίνει και άλλος κόσμος εδώ και θα μας πάρουν με τις πέτρες...
Καλα ο ορισμος του ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ. Σε εναμιση χρονο δεν εγινε 5πλανα πλατινενιος ο προηγουμενος δισκος εκτος εαν εσυ θεωρεις οτι η ημερα απονομης του δισκου ειναι και το τελος των πωλησεων. Σε δυο μηνες εγινε 5πλα πλατινενιος και αν δεν το πολυπιστευεις πηγαινε ρωτα τον ιδιο το Νοτη. Απο κει και περα οι 4 πλατινες ειναι εγκυροτατο, αλλα και παλι σου λεω ειναι το τελευταιο που με ενδιαφερει εαν θα το πιστεψες εσυ η ο οποιοσδηποτε. Οποτε το ποιον θα παρουν με πετρες θα το δουμε μελλοντικα....Μην βιαζεσαι.
Άβαταρ μέλους
J&B

Scorpion μην αρπάζεσαι, δεν θέλω να αμφισβητήσω αυτά που λες, απλά στο παρελθόν έχω ακούσει το ίδιο και για το "Ανα..γέννησις" και για τις "Μνήμες" ότι δλδ έγιναν 2P και δεν είδα ποτέ στην ifpi να αλλάζει το status ούτε να γίνεται απονομή για 2P. Επίσης δεν λέω ότι οι "16 αυτοτελείς ιστορίες" έγιναν 5P σε 1,5 χρόνο (μπορεί να έγιναν και την 1η εβδομάδα) αλλά τουλάχιστον ο δίσκος ήταν στο #1 της ifpi για 9 βδομάδες (αν θυμάμαι καλά) και αρκετές στις 10άδα, έκανε πορεία στα charts και ήταν και σε κάποιο περιοδικό, σίγουρα θα έγινε πλατινένιος αλλά ως εκεί... Δεν μπορώ να πιστέψω πως το "Μαζί" έγινε 4P, όπως δεν μπορώ να πιστέψω ότι στις μέρες μας πουλάνε 50.000 και 70.000 δίσκους... Μπορεί να χεις και δίκιο, αλλά χωρίς αποδείξεις καταλαβαίνεις και συ ότι δεν μπορώ να πιστέψω κάτι...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Η έγκυρη πηγή ποια είναι; Και μην μου πείτε τίποτα συντελεστές του δίσκου..
Απάντηση