Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

panosif έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
billakos24 έγραψε:Τώρα σε ότι αφορά τις πωλήσεις ακόμα και με το χάλι το σημερινό ΦΥΣΙΚΑ και θα πω μπράβο αν δω τον Νότη τους επόμενους δύο μήνες να είναι στις πρώτες δυο, τρεις θέσεις πχ. Αυτό θα σημαίνει ότι υπάρχει ζήτηση και στέλνουν νέα κομμάτια. Κι ας μην γίνει ποτέ καμία απονομή και μόνο που θα βλέπω την καλή πορεία θα μου αρκεί. Αλλά πρέπει να δω μια α' πορεία πρώτα.
Tι εννοείς θες να δεις μια α' πορεία πρώτα? Για εξήγησε το μας.
Τι να εννοεί βρε Scorpion;Το λέει ξεκάθαρα ο άνθρωπος.
Για να ισχύουν οι πωλήσεις των 48.000 αντιτύπων θα έπρεπε το album να έχει και μια διαφορετική πορεία στο chart.
Από την στιγμή που το Μαζί κάθε εβδομάδα πέφτει όλο και πιο κάτω δεν γίνεται να αυξάνονται οι πωλήσεις του.Απλά τα πράγματα. :wink:
Η πορεία? Να υπενθυμίσω λοιπόν τι πορεία είχε ο δίσκος τις τέσσερις πρώτες εβδομάδες:

1η Εβδομάδα (24/11 - 30/11): δεν μπήκε στην λίστα επειδή δεν βρισκόταν σε όλη την Ελλάδα από την ημέρα κυκλοφορίας του. Παρότι διατέθηκε μόνο στην Αθήνα, στα περισσότερα καταστήματα δεν υπήρχε στα ράφια γιατί είχαν πουληθεί όλα τα κομμάτια. Τα περισσότερα καταστήματα αναγκάστηκαν να κάνουν παραγγελία την επομένη κιόλας (26/11).

2η Εβδομάδα (01/12 - 07/12): στο #03
3η Εβδομάδα (08/12 - 14/12): στο #01
4η Εβδομάδα (15/12 - 21/12): στο #02
5η Εβδομάδα (22/12 - 28/12): στο #06
6η Εβδομάδα (29/12 - 04/01): στο #10
(σε ενάμιση μήνα και με σταθερή παρουσία στις πρώτες θέσεις μπορεί άνετα να γίνει 4πλα πλατινένιος).
----------------------------------------------------
7η Εβδομάδα (05/01 - 11/01): στο #20
8η Εβδομάδα (12/01 - 18/01): στο #50
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

panosif έγραψε:
J&B έγραψε: Καταρχάς ο Δρόμος fm πριν ένα μήνα διαφήμιζε ότι κάποιο ΣΚ θα έπαιζε τα τραγούδια από το νέο δίσκο και δεν έπαιξε τίποτα.
Δεν ισχύει αυτό που λες.Κάθε μία-μίαμιση ώρα έπαιζε και από ένα τραγούδι του album μαζί με την ιστορία του.Ακούστηκαν όλα τα τραγούδια. :thumbup:
Εγώ πάντως μέσα σε ένα συνεχόμενο 3ωρό που άκουγα Δρόμο δεν πέτυχα ούτε ένα... ούτε αργότερα εκείνο το ΣΚ. Όπως και στο Ρυθμό δεν έχω ακούσει ούτε το Τσιγγανάκι ούτε το Δώσε ένα τέλος και γενικά κανένα τραγούδι του από την Ανα...γέννησις και μετά, μόνο παλαιότερα παίζει. Λες να είμαι τόσο άτυχος, όχι τίποτα αλλά ακούω καθημερινά ράδιοφωνο...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

J&B έγραψε:
panosif έγραψε:
J&B έγραψε: Καταρχάς ο Δρόμος fm πριν ένα μήνα διαφήμιζε ότι κάποιο ΣΚ θα έπαιζε τα τραγούδια από το νέο δίσκο και δεν έπαιξε τίποτα.
Δεν ισχύει αυτό που λες.Κάθε μία-μίαμιση ώρα έπαιζε και από ένα τραγούδι του album μαζί με την ιστορία του.Ακούστηκαν όλα τα τραγούδια. :thumbup:
Εγώ πάντως μέσα σε ένα συνεχόμενο 3ωρό που άκουγα Δρόμο δεν πέτυχα ούτε ένα... ούτε αργότερα εκείνο το ΣΚ. Όπως και στο Ρυθμό δεν έχω ακούσει ούτε το Τσιγγανάκι ούτε το Δώσε ένα τέλος και γενικά κανένα τραγούδι του από την Ανα...γέννησις και μετά, μόνο παλαιότερα παίζει. Λες να είμαι τόσο άτυχος, όχι τίποτα αλλά ακούω καθημερινά ράδιοφωνο...
Μάλλον είσαι άτυχος γιατί και το αφιέρωμα στον Δρόμο έπαιξε κανονικά και το Ένα τσιγγανάκι είπε και το Δώσε ένα τέλος
έπαιξαν και συνεχίζουν να παίζουν πολύ στον Ρυθμό.Ειδικά το Δώσε ένα τέλος το έλιωσαν όπως και τα υπόλοιπα ραδιόφωνα.
Άβαταρ μέλους
panosif

Scorpion86 έγραψε:
panosif έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
billakos24 έγραψε:Τώρα σε ότι αφορά τις πωλήσεις ακόμα και με το χάλι το σημερινό ΦΥΣΙΚΑ και θα πω μπράβο αν δω τον Νότη τους επόμενους δύο μήνες να είναι στις πρώτες δυο, τρεις θέσεις πχ. Αυτό θα σημαίνει ότι υπάρχει ζήτηση και στέλνουν νέα κομμάτια. Κι ας μην γίνει ποτέ καμία απονομή και μόνο που θα βλέπω την καλή πορεία θα μου αρκεί. Αλλά πρέπει να δω μια α' πορεία πρώτα.
Για να ισχύουν οι πωλήσεις των 48.000 αντιτύπων θα έπρεπε το album να έχει και μια διαφορετική πορεία στο chart.
Από την στιγμή που το Μαζί κάθε εβδομάδα πέφτει όλο και πιο κάτω δεν γίνεται να αυξάνονται οι πωλήσεις του.Απλά τα πράγματα. :wink:
Η πορεία? Να υπενθυμίσω λοιπόν τι πορεία είχε ο δίσκος τις τέσσερις πρώτες εβδομάδες:

1η Εβδομάδα (24/11 - 30/11): δεν μπήκε στην λίστα επειδή δεν βρισκόταν σε όλη την Ελλάδα από την ημέρα κυκλοφορίας του. Παρότι διατέθηκε μόνο στην Αθήνα, στα περισσότερα καταστήματα δεν υπήρχε στα ράφια γιατί είχαν πουληθεί όλα τα κομμάτια. Τα περισσότερα καταστήματα αναγκάστηκαν να κάνουν παραγγελία την επομένη κιόλας (26/11).

(σε ενάμιση μήνα και με σταθερή παρουσία στις πρώτες θέσεις μπορεί άνετα να γίνει 4πλα πλατινένιος).
Sorry φίλε μου αλλά δεν πιστεύω πως κανένας καλλιτέχνης το 2015 πουλάει 50.000 αντίτυπα σε ενάμιση μήνα πόσο μάλλον όταν αυτό δεν αποτυπώνεται σε επίσημα στοιχεία.Αν το album του Νότη με αυτή την πορεία στο chart έγινε 4 φορές πλατινένιο τότε του Πλούταρχου που είναι τρεις εβδομάδες στην κορυφή πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστον 15 φορές πλατινένιο.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

panosif έγραψε:
J&B έγραψε:
panosif έγραψε:
Μάλλον είσαι άτυχος γιατί και το αφιέρωμα στον Δρόμο έπαιξε κανονικά και το Ένα τσιγγανάκι είπε και το Δώσε ένα τέλος
έπαιξαν και συνεχίζουν να παίζουν πολύ στον Ρυθμό.Ειδικά το Δώσε ένα τέλος το έλιωσαν όπως και τα υπόλοιπα ραδιόφωνα.
Οκ άμα τα έχεις ακούσει εσύ τότε το παραδέχομαι ότι είμαι λάθος.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
panosif

Ξεκίνησε να παίζει στον Ρυθμό το Τέρμα το ράδιο.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

J&B έγραψε:
panosif έγραψε:
J&B έγραψε:
panosif έγραψε:
Οκ άμα τα έχεις ακούσει εσύ τότε το παραδέχομαι ότι είμαι λάθος.
Nαι για τα δύο αυτά είμαι σίγουρος.. και σήμερα ακόμα παίζουν.. Αλλά δε λέει κάτι ,από το Ανγγενήσις όπως λες έχει περίπου 15 τραγούδια προωθήσει και έχει παίξει τα 2.. .. Δε θυμάμαι για το εγω δεν ειμαι σαν τους άλλους και αυτό πρέπει να είχε παίξει με επιφύλαξη όμως γιατί έχουν περάσει χρόνια.. Το δηλώνω μόνος πχ παίζει σε όλα τα μαγαζία μέχρι σήμερα και στα ρυθμό ή το δρόμο δεν έπαιξε ποτέ. Βέβαια μη τους αδικούμε ίσως έχουν επιλέξει να τους ακούνε 15αχρονα οπώτε ο Νότης να μην είναι απαραίτητος
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

panosif έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
panosif έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:

Sorry φίλε μου αλλά δεν πιστεύω πως κανένας καλλιτέχνης το 2015 πουλάει 50.000 αντίτυπα σε ενάμιση μήνα πόσο μάλλον όταν αυτό δεν αποτυπώνεται σε επίσημα στοιχεία.Αν το album του Νότη με αυτή την πορεία στο chart έγινε 4 φορές πλατινένιο τότε του Πλούταρχου που είναι τρεις εβδομάδες στην κορυφή πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστον 15 φορές πλατινένιο.

Εσυ θες να μας πεις οτι δίσκος που βγήκε με τον Τηλεθεατή κανει πωλήσεις σε δισκοπωλεία. Καλα.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
panosif

jdarmody έγραψε: Εσυ θες να μας πεις οτι δίσκος που βγήκε με τον Τηλεθεατή κανει πωλήσεις σε δισκοπωλεία. Καλα.
Το θέμα μας δεν είναι ο Πλούταρχος και οι πωλήσεις του.Έναν συσχετισμό έκανα απλά για να δείξω πως αυτό που λέει
ο Scorpion δεν είναι δυνατόν να ισχύει.Μιλάω με βάση τα επίσημα στοιχεία που έχουμε και την κοινή λογική.
Ότι είχα να πω για το θέμα το είπα.Από κει και πέρα ας πιστεύει ο καθένας ότι τον ευχαριστεί. :thumbup:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

panosif έγραψε:
jdarmody έγραψε: Εσυ θες να μας πεις οτι δίσκος που βγήκε με τον Τηλεθεατή κανει πωλήσεις σε δισκοπωλεία. Καλα.
Το θέμα μας δεν είναι ο Πλούταρχος και οι πωλήσεις του.Έναν συσχετισμό έκανα απλά για να δείξω πως αυτό που λέει
ο Scorpion δεν είναι δυνατόν να ισχύει.Μιλάω με βάση τα επίσημα στοιχεία που έχουμε και την κοινή λογική.
Ότι είχα να πω για το θέμα το είπα.Από κει και πέρα ας πιστεύει ο καθένας ότι τον ευχαριστεί. :thumbup:
Ποια ειναι τα επισημα στοιχεια? Θεση σου δινουν οχι με τι αριθμο δισκων ειναι σε αυτην την θεση και τι αριθμο δισκων διατεθηκαν την καθε εβδομαδα. Και για να απαντησω νωριτερα ΝΑΙ ο Νοτης ειναι ο μονος που μπορει σε εναμιση μηνα να πουλησει 50.000 δισκους. Το εχει ξανακανει...Τωρα οποιος ειναι δυσπιστος, δυσπιστος θα παραμεινει ακομα κι να δει επισημα στοιχεια. Και τον Πλουταρχο μην τον ξαναναφερεις ειχε γελασει το Πανελληνιο με τον και καλα 15πλα πλατινενιο δισκο προ ετων που ειχε διατεθει με κυριακατικη εφημεριδα. Και στην τελικη τι τον αναφερεις εφοσον δεν εχει αξια? Ως αντιπαλο δεος του Νοτη? :hysterical: :hysterical: :hysterical:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Scorpion86 έγραψε:
panosif έγραψε:
Ποια ειναι τα επισημα στοιχεια? Θεση σου δινουν οχι με τι αριθμο δισκων ειναι σε αυτην την θεση και τι αριθμο δισκων διατεθηκαν την καθε εβδομαδα. Και για να απαντησω νωριτερα ΝΑΙ ο Νοτης ειναι ο μονος που μπορει σε εναμιση μηνα να πουλησει 50.000 δισκους. Το εχει ξανακανει...Τωρα οποιος ειναι δυσπιστος, δυσπιστος θα παραμεινει ακομα κι να δει επισημα στοιχεια. Και τον Πλουταρχο μην τον ξαναναφερεις ειχε γελασει το Πανελληνιο με τον και καλα 15πλα πλατινενιο δισκο προ ετων που ειχε διατεθει με κυριακατικη εφημεριδα. Και στην τελικη τι τον αναφερεις εφοσον δεν εχει αξια? Ως αντιπαλο δεος του Νοτη? :hysterical: :hysterical: :hysterical:
Άρα τη θέση στην δίνουν τυχαία?
Περάσαμε στο κόλλημα για τον Πλούταρχο και γιατί είναι χειρότερος από τον Νότη και δεν ακολουθούμε καθόλου την λογική του panosif που είναι σωστή... Κρίμα!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Όπως είδες οι περισσότεροι συμφωνούμε με τη λογική του. Βασικά το θέμα εδώ δεν ήταν ακριβώς πόσες πωλήσεις έχει κάνει ή θα κάνει ο Νότης, αλλά γιατί ένας δίσκος που έχει πολλά ωραία κομμάτια δεν προωθείται καθόλου κι ενδεχομένως είναι και καλύτερος από κάτι παραδείγματα που φέρνετε μερικοί. Είναι άλλο το ζήτημα βέβαια ότι σε μια δισκογραφική χρονιά επέλεξαν ο Νότης και η εταιρία να μην έχουν σχεδόν καμιά επαφή με ΜΜΕ, ώστε έστω και λίγο να ακουστεί παραπάνω. Βέβαια υπενθυμίζω ότι και ο ''χαμός'' με το Δώσε ένα τέλος έγινε ένα χρόνο περίπου μετά την κυκλοφορία του δίσκου. Το γεγονός ότι έστω και καθυστερημένα άρχισε να παίζει το Τέρμα το Ράδιο (το άκουσα και στον Real fm), δεν είναι απαραίτητα αρνητικό. Το Εγώ αργά ή γρήγορα θα βγει έτσι κι αλλιώς. Τέλος, ο δίσκος για μένα αν χάνει σε πωλήσεις είναι εξαιτίας των πολλών κοινωνικών τραγουδιών που έχει σε συνδυασμό και με το εξώφυλλο.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Πήγα το Σάββατο και το μαγαζί ήταν ασφυκτικά γεμάτο!!!
Πάλι μπερδεύτηκε λίγο στο "Πόσο σ´αγαπω" χαχα (πλησιάζει και πολύ επικίνδυνα την Πέγκυ στο συγκεκριμένο απορώ δεν ζηλεύει ο Λύρας χαχα).
Το πρόγραμμα ήταν κυρίως ερωτικό με ελάχιστα κοινωνικά στην αρχή...
Είπε ελάχιστα τραγούδια από το νέο δίσκο, δηλ. μόνο τα 3 που ειναι τα σταθερά είπε.
Ήταν κι ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης και μόλις ειπε το "Αν θα σε χάσω" και το "Δεν υπολόγισες καλά" τον ανέφερε λέγοντας "αυτά τα πολύ όμορφα τραγούδια τα γράφει ο Βαγγέλης Κωνσταντινιδής."
Συνεχίζω να λέω ότι το "Ήρθα κι απόψε στα σκαλοπάτια σου" είναι πολύ καλή επιλογή ως "γέφυρα" μεταξύ χορευτικού κι ακουστικού μέρους στο 2ο πρόγραμμα του!!!
Ένα παράπονο ότι σε όλο σχεδόν το χορευτικό μέρος τον κυκλώνουν για φωτογραφίες και δεν τον βλέπεις καθόλου... δηλαδή εγω θα ασφυκτιούσα τόσο πιεσμένος από κόσμο αν ήμουν στη θέση του.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
bebest

johnytzitzi έγραψε:Πήγα το Σάββατο και το μαγαζί ήταν ασφυκτικά γεμάτο!!!
Πάλι μπερδεύτηκε λίγο στο "Πόσο σ´αγαπω" χαχα (πλησιάζει και πολύ επικίνδυνα την Πέγκυ στο συγκεκριμένο απορώ δεν ζηλεύει ο Λύρας χαχα).
Το πρόγραμμα ήταν κυρίως ερωτικό με ελάχιστα κοινωνικά στην αρχή...
Είπε ελάχιστα τραγούδια από το νέο δίσκο, δηλ. μόνο τα 3 που ειναι τα σταθερά είπε.
Ήταν κι ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης και μόλις ειπε το "Αν θα σε χάσω" και το "Δεν υπολόγισες καλά" τον ανέφερε λέγοντας "αυτά τα πολύ όμορφα τραγούδια τα γράφει ο Βαγγέλης Κωνσταντινιδής."
Συνεχίζω να λέω ότι το "Ήρθα κι απόψε στα σκαλοπάτια σου" είναι πολύ καλή επιλογή ως "γέφυρα" μεταξύ χορευτικού κι ακουστικού μέρους στο 2ο πρόγραμμα του!!!
Ένα παράπονο ότι σε όλο σχεδόν το χορευτικό μέρος τον κυκλώνουν για φωτογραφίες και δεν τον βλέπεις καθόλου... δηλαδή εγω θα ασφυκτιούσα τόσο πιεσμένος από κόσμο αν ήμουν στη θέση του.
Δεν παίζει να το μάθει ποτέ τουλάχιστον έμαθε της Πέγκυς τα ρεφρέν που λέει :lol: .. Την προηγούμενη βδομάδα πάλι είπε λίγα καινούργια αλλά οχι και 3,,3 είναι μόνο οι δυο είσοδοι(Έλληνας και λύσε κούκλα) και το χορογραφημένο πως γίνεται αυτό.. Δεν είπε δηλαδή κανένα άλλο :surprised: .. Εγω,τέρμα το ράδιο, καλέ μου άγγελε,μαυροφορύσα?? Δεν ξέρω τι παίζει αλλά πιο πολύ λεει από αυτοτελεις ιστορίες και όχι από το καινούργιο.. Δηλαδή το εγω και η μοναξία δεν μπορεί να το αλλάξει με το οτι και να κάνεις..Το μη με ρωτάτε με το αθάνατο νερό ή το κρατησε με? Δεν είναι και τραγούδια σταθμός κιόλας που τα λέει συνέχεια, τα καινούργια πως περιμένουμε να προωθηθούν μετά..
johnytzitzi

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREADν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Αααα συγγνώμη είπε και το "Καλέ μου άγγελε", εκεί μπερδεύτηκε η ορχήστρα και δεν έπιασε το νόημα, ξεκίνησε να παίζει το "Δεν μου αρκεί" και τους σταμάτησε και λέει δεν ζήτησα αυτό παιδιά.
Ίσως επειδή ειναι του ίδιου δημιουργού έχει παρόμοιο "σινιάλο"...
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Η αλήθεια είναι ότι έβγαλε δυο σεζόν περίπου με τα τραγούδια από τις Αυτοτελείς Ιστορίες και ίσως του έρχονται πιο εύκολα στο μυαλό μιας κι εκείνη τη στιγμή τα σκέφτεται. Εγώ βλέπω ότι που και που λέει και κάτι ξεχασμένα πάντως. Το σχήμα πάει πολύ καλά!! :thumbup:
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

jdarmody έγραψε:Όπως είδες οι περισσότεροι συμφωνούμε με τη λογική του. Βασικά το θέμα εδώ δεν ήταν ακριβώς πόσες πωλήσεις έχει κάνει ή θα κάνει ο Νότης, αλλά γιατί ένας δίσκος που έχει πολλά ωραία κομμάτια δεν προωθείται καθόλου κι ενδεχομένως είναι και καλύτερος από κάτι παραδείγματα που φέρνετε μερικοί. Είναι άλλο το ζήτημα βέβαια ότι σε μια δισκογραφική χρονιά επέλεξαν ο Νότης και η εταιρία να μην έχουν σχεδόν καμιά επαφή με ΜΜΕ, ώστε έστω και λίγο να ακουστεί παραπάνω. Βέβαια υπενθυμίζω ότι και ο ''χαμός'' με το Δώσε ένα τέλος έγινε ένα χρόνο περίπου μετά την κυκλοφορία του δίσκου. Το γεγονός ότι έστω και καθυστερημένα άρχισε να παίζει το Τέρμα το Ράδιο (το άκουσα και στον Real fm), δεν είναι απαραίτητα αρνητικό. Το Εγώ αργά ή γρήγορα θα βγει έτσι κι αλλιώς. Τέλος, ο δίσκος για μένα αν χάνει σε πωλήσεις είναι εξαιτίας των πολλών κοινωνικών τραγουδιών που έχει σε συνδυασμό και με το εξώφυλλο.
Καλά αυτά που λες, απλά να έχεις ξεκάθαρα στο νου σου πως αυτό που σε εμένα είναι καλό μπορεί εσένα να είναι εντελώς αδιάφορο και το αντίθετο, ειδικά σε τόσο υποκειμενικά πράγματα όπως είναι η μουσική!
Εμένα δεν είναι καμία η πρόθεσή μου να συγκρίνω καλλιτέχνες πάντως, απλά παραδείγματα έφερα!
Καλό απόγευμα! :give_rose:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
bebest

Ε ντάξει τι 3 τι 4 το θέμα είναι ότι ακούμε πιο πολύ αυτοτελείς ιστορίες παρά καινούργια. Για μένα έπρεπε να παίζει καινούργια καινούργια και όχι τα προπέρσινα και μετά τους παλίους ύμνους.. Έχουν ξεχαστεί κομματάρες Στυλ πάρε με, και δεν μπορεω , ταξιδεψε με, τα ζεμπέκικα να ξαναρθείς, δε πόνεσεα, σκίες,σώμα μου κλπ.. Το σχήμα πάει όντως όρθιο αλλά αναμενόμενο με δυνατό 2ο όνομα..
markella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από markella »

να ρωτησω κατι ρε παιδια?
αν δεν λεει ολα αυτα που λετε -να ξαναρθεις-δε πονεσα-δε μπορω-παρε με" κλπ κλπ
τι λεει δηλαδη?

διοτι μαλλον παιζει να παμε φωταεριο και εγω ηθελα να ακουσω τα ασματα του
Θέλω να είμαι ελεύθερος κι ας τερματίζω δεύτερος!
bebest

markella έγραψε:να ρωτησω κατι ρε παιδια?
αν δεν λεει ολα αυτα που λετε -να ξαναρθεις-δε πονεσα-δε μπορω-παρε με" κλπ κλπ
τι λεει δηλαδη?

διοτι μαλλον παιζει να παμε φωταεριο και εγω ηθελα να ακουσω τα ασματα του
Kαλά αυτά ποτέ δεν τα έλεγε μόνιμα απλώς άλλες χρονίες στις 2/3 φορές τα πετύχαινες.. .. Μην ανησυχείς πάντως θα πει αρκετά που θα σου αρέσουν απλώς τα λεεί ολόκληρα τα κομμάτια και για να τα ακούσεις όλα θες 2 μερόνυχτα.. Γενικά πάντως αν σκεφτείς πόσα κομμάτια αφήνει έξω κάθε φορά τρως ένα σκάλωμα..
Απάντηση