Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

"50 αποχρώσεις του Ερωτα" η νέα συλλογή της Cobalt Music και σε αυτά τα 50 τραγούδια δεν μπόρεσαν να χωρέσουν ούτε ένα του Νότη.
Μάλιστα! Για γέλια οι τύποι...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Scorpion86 έγραψε:Kαι ο δίσκος "ΜΑΖΙ" μετά από απουσία δύο εβδομάδων ξαναμπήκε στα charts της ifpi.
Στο #72...και κάτι μου λέει εάν γίνει ευρύτερη προώθηση (ακόμα είναι περιορισμένη) στο single και το κλιπ του "ΕΓΩ" θα έχει κι άλλη άνοδο.
Για να δούμε...
Προφανώς για να μη λέμε ότι δεν μετράνε τα airplays κλπ και καλά κάνει και δεν ασχολείται ο Νότης.. Η πρόωθηση του προιντος είναι το παν..Για την ώρα πάντως το τέρμα το ράδιο παίζουν μόνο και ο derti το εγώ..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

bebest έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Kαι ο δίσκος "ΜΑΖΙ" μετά από απουσία δύο εβδομάδων ξαναμπήκε στα charts της ifpi.
Στο #72...και κάτι μου λέει εάν γίνει ευρύτερη προώθηση (ακόμα είναι περιορισμένη) στο single και το κλιπ του "ΕΓΩ" θα έχει κι άλλη άνοδο.
Για να δούμε...
Προφανώς για να μη λέμε ότι δεν μετράνε τα airplays κλπ και καλά κάνει και δεν ασχολείται ο Νότης.. Η πρόωθηση του προιντος είναι το παν..Για την ώρα πάντως το τέρμα το ράδιο παίζουν μόνο και ο derti το εγώ..
Ο Derti παίζει τα πάντα από Νότη. Εχω ακούσει σχεδόν όλα τα τραγούδια του δίσκου πλην των κοινωνικών από τον δίσκο "Μαζί". Περιττό να αναφέρω ότι παίζει και πολύ παλιά κομμάτια. Γενικά ο Derti παίζει 6-7 τραγούδια Νότη (από διάφορους δίσκους) κάθε μέρα. Ο μόνος που παίζει αρκετό Νότη.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:"50 αποχρώσεις του Ερωτα" η νέα συλλογή της Cobalt Music και σε αυτά τα 50 τραγούδια δεν μπόρεσαν να χωρέσουν ούτε ένα του Νότη.
Ναι αυτο έλειπε να μπαίνουν τα τραγούδια του Νοτη μαζι με του καθε ανύπαρκτου. Ενταξει δεν ειναι χαζή η cobalt προφανώς στο κοινό στο οποίο απευθύνεται δεν κανει γκελ ο Νοτης.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:"50 αποχρώσεις του Ερωτα" η νέα συλλογή της Cobalt Music και σε αυτά τα 50 τραγούδια δεν μπόρεσαν να χωρέσουν ούτε ένα του Νότη.
Ναι αυτο έλειπε να μπαίνουν τα τραγούδια του Νοτη μαζι με του καθε ανύπαρκτου. Ενταξει δεν ειναι χαζή η cobalt προφανώς στο κοινό στο οποίο απευθύνεται δεν κανει γκελ ο Νοτης.
Βάλε την επανεκτέλεση του "Να μην χαράξει" και θα σου πω εγώ τι γκελ θα κάνει η συλλογή. Τις τριπλάσιες πωλήσεις θα κάνει μόνο γι' αυτό το τραγούδι.
bebest

Scorpion86 έγραψε:
bebest έγραψε:
Για να δούμε...
Ο Derti παίζει τα πάντα από Νότη. Εχω ακούσει σχεδόν όλα τα τραγούδια του δίσκου πλην των κοινωνικών από τον δίσκο "Μαζί". Περιττό να αναφέρω ότι παίζει και πολύ παλιά κομμάτια. Γενικά ο Derti παίζει 6-7 τραγούδια Νότη (από διάφορους δίσκους) κάθε μέρα. Ο μόνος που παίζει αρκετό Νότη.
Σίγουρα παίζει και λες λίγα αν ακούς κάθε μια ωρά πετάει ένα Νότη..Για καινούργια πάντως δεν έχω άκουσει άλλα πλην των 2 single'
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Βάλε την επανεκτέλεση του "Να μην χαράξει" και θα σου πω εγώ τι γκελ θα κάνει η συλλογή. Τις τριπλάσιες πωλήσεις θα κάνει μόνο γι' αυτό το τραγούδι.
E ας την έβαζε ο Νότης πρώτα.. :thumbup:
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Τις διπλάσιες πωλήσεις έχει κάνει το ''Μαζί'' από τις ''16 Αυτοτελείς Ιστορίες''
https://www.facebook.com/NotisSfakianakispage?fref=ts
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
bebest

nikosp έγραψε:Τις διπλάσιες πωλήσεις έχει κάνει το ''Μαζί'' από τις ''16 Αυτοτελείς Ιστορίες''
Παιδία μακάρι να ισχύει για το καλό το άρχοντα φυσικά το θέλουμε ,αλλά δε προκύπτει από πουθενά. Ο δίσκος δεν έμεινε πολύ στα charts ενώ και το πρώτο πρόμο παρότι άρχισε να ανεβαίνει στα airplays κάπως δεν έκανε γκελ στο κόσμο..Με τόσους μήνες στα airplay και δεν υπάρχει βίντεο με πολλά views..Παρόλαυτα φυσικά και έχει αξιόλογα κομμάτια ο δίσκος και έχει γίνει πολύ καλύτερη δουλεία από το προηγούμενο οπώτε μακάρι να ισχύει..΄Αλλωστε τώρα έρχεται το κλιπ το νέο sinlge, να δούμε πως θα πάει από δω και πέρα..
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

nikosp έγραψε:Τις διπλάσιες πωλήσεις έχει κάνει το ''Μαζί'' από τις ''16 Αυτοτελείς Ιστορίες''
Δηλαδή το "Μαζί" έγινε 16 φορές P (χωρίς εφημερίδα/περιοδικό), εφόσoν οι "16 Αυτοτελείς Ιστορίες" έιχαν γίνει 5P με Universal και 3P με Cobalt (σύνολο 8P) ή μήπως έγινε 6P μετρώντας μόνο τις Cobalt; :hysterical: :hysterical: :hysterical: :tourta: :fryingpan: :crazy:
Έγω το έχω πει θα μας πάρουν με τις πέτρες αν συνεχίσουμε τις "παπάτζες"... :rtfm:
bebest έγραψε:Παιδία μακάρι να ισχύει για το καλό το άρχοντα φυσικά το θέλουμε ,αλλά δε προκύπτει από πουθενά. Ο δίσκος δεν έμεινε πολύ στα charts ενώ και το πρώτο πρόμο παρότι άρχισε να ανεβαίνει στα airplays κάπως δεν έκανε γκελ στο κόσμο..Με τόσους μήνες στα airplay και δεν υπάρχει βίντεο με πολλά views..Παρόλαυτα φυσικά και έχει αξιόλογα κομμάτια ο δίσκος και έχει γίνει πολύ καλύτερη δουλεία από το προηγούμενο οπώτε μακάρι να ισχύει..΄Αλλωστε τώρα έρχεται το κλιπ το νέο sinlge, να δούμε πως θα πάει από δω και πέρα..
Όντως βίντεο με πολλά views δεν υπάρχει αλλά τα 10-12 πρώτα σε views είναι περίπου στο 1.500.000, όχι και τόσο άσχημα για ένα τραγούδι που προφανώς δεν έκανε γκελ στον κόσμο...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

J&B έγραψε:
Δηλαδή το "Μαζί" έγινε 16 φορές P (χωρίς εφημερίδα/περιοδικό), εφόσoν οι "16 Αυτοτελείς Ιστορίες" έιχαν γίνει 5P με Universal και 3P με Cobalt (σύνολο 8P) ή μήπως έγινε 6P μετρώντας μόνο τις Cobalt; :hysterical: :hysterical: :hysterical: :tourta: :fryingpan: :crazy:
Έγω το έχω πει θα μας πάρουν με τις πέτρες αν συνεχίσουμε τις "παπάτζες"... :rtfm:
70-80.000 αντίτυπα οι "16 Αυτοτελείς Ιστορίες" γιατί συνέχισαν να πουλάνε και μετά την απονομή ειδικά μετά την αρνητική διαφήμιση που προκλήθηκε με τις δηλώσεις στην απονομή και ο δίσκος "ΜΑΖΙ" 150-160.000 αντίτυπα. Ξαναλέω πλέον μετράνε τα views των τραγουδιών στο youtube μέσω του καναλιού της δισκογραφικής εταιρείας και η κίνηση στα downloads από itunes, napster, spotify.
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Καθαρούς αριθμούς πωλήσεων σε δίσκους ξέρουμε;
Γιατί, κακά τα ψέματα,οι θεάσεις των βίντεο στο youtube, έστω και της δισκογραφικής, είναι αυθαίρετη αναγωγή..
Δηλαδή,πως μετατρέπουν οι επιστήμονες των εταιρειών, τα views σε αντίτυπα,ένας Θεός ξέρει..
Πριν κανά μήνα έστειλα email στην ifpi για τις πωλήσεις δίσκων και ως απάντηση μου είπαν οτι δεν κρατάνε πλέον στοιχεία και με παρέπεμψαν στις δισκογραφικές εταιρείες..αυτές με τη σειρά τους αρνήθηκαν να μου δώσουν κάποια πληροφορία. Μου το παρουσίασαν σαν κάτι μυστικό και απίθανο να το μοιραστούν με τον οποιονδήποτε..Για μένα μετράνε μόνο οι πωλήσεις των δίσκων..πάει και τελείωσε..όλα τα άλλα είναι για να'χαμε να λέγαμε..
Scorpion86,αν ξέρεις,σε παρακαλώ,δώσε μας τα φώτα σου για τις αριθμητικές πωλήσεις των δίσκων..όχι όμως του ιντερνετ..
Σ'ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων..φαίνεται οτι μόνο εσύ έχεις κάποιες πληροφορίες.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

filcollins έγραψε:Καθαρούς αριθμούς πωλήσεων σε δίσκους ξέρουμε;
Γιατί, κακά τα ψέματα,οι θεάσεις των βίντεο στο youtube, έστω και της δισκογραφικής, είναι αυθαίρετη αναγωγή..
Δηλαδή,πως μετατρέπουν οι επιστήμονες των εταιρειών, τα views σε αντίτυπα,ένας Θεός ξέρει..
Πριν κανά μήνα έστειλα email στην ifpi για τις πωλήσεις δίσκων και ως απάντηση μου είπαν οτι δεν κρατάνε πλέον στοιχεία και με παρέπεμψαν στις δισκογραφικές εταιρείες..αυτές με τη σειρά τους αρνήθηκαν να μου δώσουν κάποια πληροφορία. Μου το παρουσίασαν σαν κάτι μυστικό και απίθανο να το μοιραστούν με τον οποιονδήποτε..Για μένα μετράνε μόνο οι πωλήσεις των δίσκων..πάει και τελείωσε..όλα τα άλλα είναι για να'χαμε να λέγαμε..
Scorpion86,αν ξέρεις,σε παρακαλώ,δώσε μας τα φώτα σου για τις αριθμητικές πωλήσεις των δίσκων..όχι όμως του ιντερνετ..
Σ'ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων..φαίνεται οτι μόνο εσύ έχεις κάποιες πληροφορίες.
Όπως είχα γράψει και πριν από καμιά εβδομάδα όταν είχα θέσει αυτό το θέμα, δεν γνωρίζω ακριβώς τι ποσοστό μετράει. Θεωρώ ότι μεγαλύτερο ποσοστό πιάνουν οι πωλήσεις δίσκων και μικρότερο ποσοστό αυτές από τα ψηφιακά καταστήματα. Στο θέμα είχε αναφερθεί και η εκπρόσωπος της Μinos Emi κατά την βράβευση του Οικονομόπουλου. Δεν ξεκαθάρισε όμως τι μετράει περισσότερο. Αυτά μόνο κάποιος της ifpi μπορεί να τα εξηγήσει. Και μην περιμένεις τις δισκογραφικές να σε ενημερώσουν για τις πωλήσεις. Ειδικά η cobalt πετάει χαρταετό σε θέματα ενημέρωσης.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Scorpion86 έγραψε:
J&B έγραψε:
70-80.000 αντίτυπα οι "16 Αυτοτελείς Ιστορίες" γιατί συνέχισαν να πουλάνε και μετά την απονομή ειδικά μετά την αρνητική διαφήμιση που προκλήθηκε με τις δηλώσεις στην απονομή και ο δίσκος "ΜΑΖΙ" 150-160.000 αντίτυπα. Ξαναλέω πλέον μετράνε τα views των τραγουδιών στο youtube μέσω του καναλιού της δισκογραφικής εταιρείας και η κίνηση στα downloads από itunes, napster, spotify.
Χωρίς να θέλω να θίξω την πληροφόρηση δεν πιστεύω με τίποτα ότι ο δίσκος ΜΑΖΙ ξεπέρασε σε πωλήσεις τις "Αυτοτελείς" και το λέω για τον εξής απλό λόγο. Γνωστοί μου γνωρίζοντας την τρέλα με το Νότη με ρωτούν πότε θα βγάλει δίσκο και ότι το "Δώσε ένα τέλος" που το άκουγαν παντού τους έκανε να αγοράσουν το δίσκο "Αυτοτελείς" κι ανακάλυψαν μέσα σε αυτόν κι άλλα όμορφα τραγούδια.

Η συγκεκριμένη fan page κατα καιρούς γράφει ανυπόστατα πράγματα όπως πέρσι που είχε πει το Ιούλιο ότι σχεδόν είχε τελειώσει η ηχογράφηση του δίσκου κι έμαθα από τον κ. Βλάχο ότι είχε ηχογράφησει 1-2 μέχρι τότε.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

johnytzitzi έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
J&B έγραψε:
Χωρίς να θέλω να θίξω την πληροφόρηση δεν πιστεύω με τίποτα ότι ο δίσκος ΜΑΖΙ ξεπέρασε σε πωλήσεις τις "Αυτοτελείς" και το λέω για τον εξής απλό λόγο. Γνωστοί μου γνωρίζοντας την τρέλα με το Νότη με ρωτούν πότε θα βγάλει δίσκο και ότι το "Δώσε ένα τέλος" που το άκουγαν παντού τους έκανε να αγοράσουν το δίσκο "Αυτοτελείς" κι ανακάλυψαν μέσα σε αυτόν κι άλλα όμορφα τραγούδια.

Η συγκεκριμένη fan page κατα καιρούς γράφει ανυπόστατα πράγματα όπως πέρσι που είχε πει το Ιούλιο ότι σχεδόν είχε τελειώσει η ηχογράφηση του δίσκου κι έμαθα από τον κ. Βλάχο ότι είχε ηχογράφησει 1-2 μέχρι τότε.
Eγώ τα είχα γράψει πριν το αναφέρει η συγκεκριμένη σελίδα και τότε δέχτηκα αρκετή ειρωνεία και χλευασμό ως προς την εγκυρότητα των όσων είπα. Από κει και πέρα, το καλοκαίρι όντως είχαν επιλεγεί τα κομμάτια που θα έμπαιναν στον δίσκο, τα μισά είχαν ηχογραφηθεί και αιφνίδια σταμάτησε στη μέση η ηχογράφηση τους επειδή πέθανε ο πατέρας του Βλάχου και τότε ο Νότης είχε φύγει για δεύτερη φορά για διακοπές στην Κω. Η ηχογράφηση ξεκίνησε από την αρχή μόλις επέστρεψε ο Νότης και κάποια κομμάτια που είχαν ηχογραφηθεί όπως το "Γη Φωτια, Γη Ρωμιά" δεν μπήκαν ποτέ στον δίσκο. Οπότε ανυπόστατο δεν το λες...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Εντάξει το να καθυστερήσει ένας δίσκος μέσα στο πρόγραμμα είναι δε θα κατηγορήσουμε κανέναν. Αυτό όμως που προσπαθείτε να μας πείσετε ότι ο δίσκος έχει φτάσει 150.000 είναι αστείο. Υποτιμάτε τον ίδιο σας τον εαυτό όσοι επιμένετε σε κάτι που δεν προκύπτει από πουθενά. Η Cobalt ας κάνει απονομή και για 100πλατίνες, ο δίσκος ότι και να λέτε πραγματική επιτυχία δεν έχει. Ούτε σε airplay, ούτε σε views, ούτε στην ifpi, ούτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται ιδιαίτερη αναπαραγωγή. Όλοι αγαπάμε το Νότη, αλλά κάποιοι αποδεχτείτε επιτέλους και την πραγματικότητα. Το ότι πουλούσε ο Νότης τρελά κάποτε δε σημαίνει ότι θα πουλάει πάντα και δεν είναι και κακό. Ο Μητροπάνος πχ έσπαγε ρεκόρ πωλήσεων σε κάθε δίσκο; Είπε μια μακακία η Μίνος για να δικαιολογήσει πωλήσεις ενός δυνατού χαρτιού της και το δέσαμε κόμπο; Τι σχέση έχουν οι πωλήσεις με τα views στο youtube; Είμαστε σοβαροί; Εδω η Μίνος είπε ότι έγινε πολυπλατινιένος ο δίσκος του Καρρά με τα δημοτικά, ο οποίος έβγαλε δυο δίσκους σε διάστημα ενός έτους περίπου και πήγε και τους αγόρασε όλη η Ελλάδα και καλά; Ότι μακακία μας σερβίρουν πρέπει να την αποδεχόμαστε δηλαδή. Επίσης Scorpion κόψε την καραμέλα με την ειρωνία. Κανείς δε σε ειρωνεύεται. Εκτιμούν όλοι τις πληροφορίες σου αλλά οκ δεν έχεις πέσει και πολλές φορές μέσα. Εσύ είπες ότι ο δίσκος θα έχει μόνο ερωτικά τραγούδια, ότι στη συνέντευξη στο tralala θα μιλήσει μόνο για μουσική κι ελάχιστα για πολιτική επειδή έγινε πριν τις εκλογές κι άλλα διάφορα. Δεν αμφισβητεί κανείς εσένα προσωπικά αλλά την πληροφορία την ίδια, διαχώρισε το επιτέλους.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Εντάξει το να καθυστερήσει ένας δίσκος μέσα στο πρόγραμμα είναι δε θα κατηγορήσουμε κανέναν. Αυτό όμως που προσπαθείτε να μας πείσετε ότι ο δίσκος έχει φτάσει 150.000 είναι αστείο. Υποτιμάτε τον ίδιο σας τον εαυτό όσοι επιμένετε σε κάτι που δεν προκύπτει από πουθενά. Η Cobalt ας κάνει απονομή και για 100πλατίνες, ο δίσκος ότι και να λέτε πραγματική επιτυχία δεν έχει. Ούτε σε airplay, ούτε σε views, ούτε στην ifpi, ούτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται ιδιαίτερη αναπαραγωγή. Όλοι αγαπάμε το Νότη, αλλά κάποιοι αποδεχτείτε επιτέλους και την πραγματικότητα. Το ότι πουλούσε ο Νότης τρελά κάποτε δε σημαίνει ότι θα πουλάει πάντα και δεν είναι και κακό. Ο Μητροπάνος πχ έσπαγε ρεκόρ πωλήσεων σε κάθε δίσκο; Είπε μια μακακία η Μίνος για να δικαιολογήσει πωλήσεις ενός δυνατού χαρτιού της και το δέσαμε κόμπο; Τι σχέση έχουν οι πωλήσεις με τα views στο youtube; Είμαστε σοβαροί;
Οταν το airplay είναι προσυμφωνημένο δεν με ενδιαφέρει εάν παίζει δυνατά εκεί ο Νότης. Ας μην παίξει καθόλου. Οταν ένας σταθμός δεν παίζει αυτό που θέλει ο κόσμος αλλά αυτό που επέλεξε ως single να της δώσει μία εταιρεία τότε για ποιο ελληνικό τραγούδι μιλάμε και ποια επιτυχία? Για το κατευθυμένο? Γι' αυτό που επιλέγω τι θα σου πασάρω και πόσο θα στο πασάρω? Οταν στο airplay έχει 2-3 τραγουδια ενας κι ο άλλος ενα ή κανένα και τα 2-3 προκύπτουν από δίσκο με ελάχιστες πωλήσεις και το ένα ή κανένα από πολυπλατινένιο δίσκο τότε για ποιο ελληνικό τραγούδι μιλάμε? Οσο για τα views επειδή καλώς ή κακώς ζούμε στην εποχή όπου κυριαρχεί το download αποφάσισαν οι εταιρείες να το λάβουν υπόψην τους. Κι αυτό έγινε παγκοσμίως. Και αυτό επειδή έπαψαν οι καλλιτέχνες να πουλάνε τόσο πολύ σε δίσκους και αυξήθηκε το download. Kαι είναι λογικό ότι από την στιγμή που κάποιος μπορεί να κατεβάσει ένα δισκο free μεσω διαδικτύου γιατι να δωσει 10-15 ευρω για να τον αποκτησει? Οπότε γι' αυτό αποφάσισαν να λάβουν υπόψην τους τις ψηφιακές πωλήσεις. Και όταν ένα προιον σου πουλάει μέσω youtube, έχει δηλαδή ζήτηση τότε ναι ως ένα μικρό ποσοστό μπορεί να ληφθεί ως επιτυχημένη η δισκογραφική δουλειά. Δυσκολεύεστε εσείς όπως κι εγώ να το καταλάβουμε, αλλά αυτό είναι το αύριο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.
jdarmody έγραψε:Επίσης Scorpion κόψε την καραμέλα με την ειρωνία. Κανείς δε σε ειρωνεύεται. Εκτιμούν όλοι τις πληροφορίες σου αλλά οκ δεν έχεις πέσει και πολλές φορές μέσα. Εσύ είπες ότι ο δίσκος θα έχει μόνο ερωτικά τραγούδια, ότι στη συνέντευξη στο tralala θα μιλήσει μόνο για μουσική κι ελάχιστα για πολιτική επειδή έγινε πριν τις εκλογές κι άλλα διάφορα. Δεν αμφισβητεί κανείς εσένα προσωπικά αλλά την πληροφορία την ίδια, διαχώρισε το επιτέλους.
Θα το ξαναπώ για πολλοστή φορά εγώ λέω ότι μαθαίνω και αυτό που μαθαίνω δεν το μαθαίνω από τον περιπτερά της γειτονιάς αλλά από έμπιστη πηγή πληροφόρησης. Και τα αναφέρω με το ρίσκο να εκτεθώ επειδή τα δεδομένα συνεχώς αλλάζουν όπως έγινε με τον δίσκο. Οσο για την συνέντευξη μπορείς να ανατρέξεις στις αναρτήσεις να δεις ότι έγραψα ότι είναι αρκετά μουσική και χαλαρή όπως μου μεταφέρθηκε και λιγότερο πάνω στην πολιτική όπως και ήταν. Μπορεί εσύ το μουσική να το κατάλαβες ως τοποθετήσεις επί του δίσκου ή τραγουδιού γενικότερα αλλά και οι τοποθετήσεις σε ερωτήσεις προσωπικές του Νότη (επειδή ο Νότης είναι τραγουδιστής) είναι μουσικές. Οι πολιτικές ήταν μετρημένες και μάλιστα επεξεργασμένες. Είχαν γίνει προ εκλογών και στο κείμενο αναφέρονταν ως μετά εκλογών. Oσο για το εάν έχω πέσει μεσα σε αυτά που έχω πει μπορώ οποιαδήποτε στιγμή να σου ποστάρω αναλυτικά τι έχω πει (με ημερομηνία και κείμενο) και σε τι έχω επιβεβαιωθεί και τι όχι. Ορεξη να έχεις να διαβάζεις. Βέβαια, γνωρίζω ότι καποιος που θα πει 5 πληροφορίες, μπορεί να πεσει μεσα στις 4 όμως στην μία που δεν θα επιβεβαιωθεί, αυτή είναι που θα ξεχωρίσει και θα τον κράξουν. Δεν πειράζει. Δεν αναγκάζω με το ζόρι κανέναν να πιστέψει τίποτα. Ωστόσο αυτό που λέω πάντα το στηρίζω με επιχειρήματα και όχι χαρακτηρισμούς του στυλ "παπάτζες", "αστεία πράγματα" κλπ., επειδή τυχαίνει να είμαι δύσπιστος για τα πάντα.
bebest

Εντάξει μη φτάσουμε να θεοποιήσουμε τα views και τα airplays γιατί ως ένα βαθμό είναι προπληρωμένα και προσυμφωνημένα..Για παράδειγμα τα χτυπήματα μπορεί να αγοραστούν και πολύ σύντομα τις 500.000 να στις κάνει 1εκ και..Ωστόσο αυτό προυποθέτει να υπάρχουν τουλάχιστον τα μισά και μετά μέσω πληρωμής να φουσκωθούν..ΕΠίσης τα airplays μπορεί να είναι προσυμφωνημένα αλλά και η επιθυμία του κόσμου παίζει κάποιο ρόλο πχ κάποια κομμάτια βλέπεις ενώ δε πολυπαίζουν στην αρχή μετά τα ζητάει ο κόσμος και τα βάζουν..Η στα μαγαζία πχ βλέπεις το δηλώνω μόνος που δεν έπαιξε πολύ στο ράδιο σε όποιο μαγαζί πας εδώ και 2 χρόνια το ακούς..Γενικά χωρίς να τα θεοποιούμε σίγουρα δίνουν μια τάση και αυτός ο δίσκος φαίνετε ότι δεν έχει μεγάλη απήχηση ότι και να λέμε με μόλις δυο μήνες στα chat και με τραγούδια γύρω στα 100χιλ views τα και κόντα στις 200χιλ τα 2-3 που ξεχωρίζουν πως να πιστεύουμε ότι έσκισε στις πωλήσεις?? Χωρίς να λέω ότι έχει άσχημο υλικό απλά η προώθηση είναι μηδενική..
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Kαλα εγω τωρα παω να δω στο youtube το βιντεο κλιπ απο το "Σωμα μου" για να ανεβασω τις πωλησεις απο το 5ο βημα! :lol:
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Scorpion86 έγραψε:Eγώ τα είχα γράψει πριν το αναφέρει η συγκεκριμένη σελίδα και τότε δέχτηκα αρκετή ειρωνεία και χλευασμό ως προς την εγκυρότητα των όσων είπα.
Scorpion κανένας δεν σε ειρωνεύεται και σε χλευάζει, εγώ σου λέω πως ό,τι λες είναι έγκυρο. Για την Cobalt ο δίσκος έκανε 2πλάσεις πωλήσεις από τον προηγούμενο και εφόσον ο Καρράς και ο Οικονομόπουλος κάνουν απονομές για 130.000 και 200.000 αντίστοιχα, τότε και ο Νότης είναι γύρω στις 160.000. Από κει και πέρα είναι θέμα πίστης, αν αύριο οι δισκογραφικές βγούνε και πούνε ότι πετάει ο γάιδαρος, τότε ο γάιδαρος για μερικούς θα πετάει...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Απάντηση