Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

jdarmody έγραψε: αλλά οκ όλοι οι υπόλοιποι τραγουδιστές χαζοί είναι που δεν κάνουν διακοπές 5 μήνες.
Κοιτα και γω εχω αναρωτηθει πολλες φορες "γιατι δεν κανει αυτο" γιατι δεν παει στην ταδε εκπομπη που πανε και οι αλλοι" και στο τελος βλεπω οτι δεν τα χρειαζεται.
Δηλαδη και ο Ρεμος μαιντανος εχει κανταντησει στην tv και τα καλοκαιρια παει σε ολα τα χωρια της χωρας, τι εχει καταφερει παραπανω? Ο Σφακιανακης μια απλη κινηση εκανε φετος να εχει ενα γνωστο ονομα διπλα του και το μαγαζι ηταν πρωτο.
Για τους δισκους υπαρχει μια στασιμοτητα εδω και χρονια, ο προηγουμενος δισκος ηταν σουπερ γιαυτο επαιξε αρκετα αλλα το Μαζι με τοσα κοινωνικα πως να παιξει? Και μεγαλο κριμα ολοι οι μη νοτικοι να ξερουν απο αυτον το δισκο το "τερμα το ραδιο". Αν και το εχω ξαναπει οτι παντα το πρωτο και το τελευταιο προμο καθε δισκου ακουγεται περισσοτερο.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

To πε χθες..."διακρίνω μία βιασύνη στην δισκογραφία". Καποιοι βιάζονται να κάνουν πράγματα γιατι δεν ξέρουν ποιο θα είναι το αύριο τους. Π.χ. Παντελίδης. Τώρα ακούγεται παντού και σε 1-2 χρόνια μπορεί να εξαφανιστεί από τους ίδιους που τώρα προωθείται. Γι' αυτό και κάνει δίσκο κάθε 3 μήνες και πριν προλάβει να ακουστεί ο ένας βγαίνει ο άλλος. Ο Νότης έαν άντεξε μέσα στο πέρασμα σχεδόν 3 δεκατιών είναι επειδή κάνει αργά και προσεκτικά βήματα. Δεν βιάζεται απλά να κάνει ένα δίσκο. Ο τελευταιος δίσκος είναι εξαιρετικός. Θα μπορούσε να έχει 1-2 κοινωνικά λιγότερα (π.χ. το "Φτου Ξελευθερία" θεωρώ ότι είναι το χειρότερο του δίσκου) και να έχει 1-2 παραπανω ερωτικά-χορευτικά. Οσον αφορά τις εμφανίσεις (τις καλοκαιρινές), καλό θα ήταν να κάνει κάθε χρόνο 2-3 και σε διαφορετικά μέρη, όχι μόνο Κρήτη και Κύπρο. Ωστόσο, εχει πει αρκετές φορές ότι δεν κάνει αρπακτές και θέλει εκεί που θα εμφανιστεί να είναι όλα άρτια οργανωμένα και το αποτέλεσμα να αναμείμψει τον πελάτη. Οι περισσότεροι σήμερα έχουν τις τιμές στα ύψη, δεν ασχολούνται με την ποιότητα του ήχου και της εξυπηρέτησης στα μαγαζια που θα εμφανιστούν για 1-2 βραδιες και στο τελος της βραδιάς θα έχει καποιος να λέει ότι "πήγα εκεί και δεν το ευχαριστήθηκα". Δεν του αρέσει αυτό του Νότη. Θέλει οτι είναι να γίνει να γίνει στο 110% οργανωτικά. Εγώ προσωπικά τον βλέπω αρκετά ξενερωμένο με τα πράγματα που συμβαίνουν τριγύρω. Βγάζει ένα ύφος "θα πρέπει να αισθάνομαι άσχημα, εάν σαν Νότης γλεντήσω στο μαγαζί που εμφανίζομαι, εάν βγάλω ένα παραπάνω ύφος κεφάτο στις συνεντεύξεις ή πανηγυρικό στις απονομές", δηλαδή πως μπορώ να χαρώ την ώρα που κάποιοι συμπολίτες μου περνάνε δύσκολα. Αυτό τον έχει επηρεάσει στην δουλειά του.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Έχει μείνει στάσιμος και καλλιτεχνικά και σε επίπεδο ζωντανών εμφανίσεων. Μετά την τριλογία το 2009-11 μοιάζει σαν να έχει πετάξει λευκή πετσέτα. Δεν θέλω στα τελευταία του καλλιτεχνικά βήματα να βγάζει δίσκους και να κάνει εμφανίσεις μόνο και μόνο από υποχρέωση και για το μεροκάματο. Θέλω να προσφέρει κάτι διαφορετικό ή πρωτοπόρο. Προφανώς και δεν τον βοηθάει και η εποχή, αλλά δεν φαίνεται και ο ίδιος να ψάχνεται. Αυτά σε συνδιασμό με το ότι ο ίδιος είχε θέσει τον πήχη ψηλά μας κάνει να πιστεύουμε ότι οι πρόσφατοι δίσκοι δεν αξίζουν, άσχετα αν για άλλους θα ήταν δίσκοι καριέρας. Μόνη διέξοδος από όλα αυτά ίσως να είναι ένας ζωντανός δίσκος με κάποια θεματική σε παλιά λαικά ή κάτι σαν τον "εμπειριών συλλέκτη" ή κάτι τέλοσπάντων "νοτιούχο".
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Scorpion86 έγραψε:Παράλληλα, Ερωτας είναι Ερωτας, Ενα με τη Νυχτα, Δεν Υπάρχεις...ορισμένα από τα κομμάτια που ερμηνευσε χθες.
To Παράλληλα το λέει κάθε βράδυ.
Είπε κανένα άλλο από παλιά π.χ. Πάρε με;
Από καινούρια ποιο είπε εκτός απο τα 3 καθιερωμένα;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Παιδιά καταρχήν για τη συνέντευξη νομίζω ότι απλά χάσαμε 2 ώρες από τη ζωή μας να ακούσουμε ανακύκλωση των ίδιων πραγμάτων...Επίσης αν ήθελε κάτι πικάντικο η παραγωγός θα μπορούσε να του πει γιατί αλλάζει η σύνθεση του σχήματος στη Θεσσαλονίκη κ όχι πάλι πολιτική... Με τις play list ο Νότης φωτογράφιζε τους άλλους σταθμούς κυρίως γιατί ο ντέρτι διαφοροποιείται σε αυτό κάπως απλά η παραγωγός το πήρε επι προσωπικού και χάθηκε η μπάλα..
Για χθες διακιώθηκα που έλεγα ότι θα πάει σε πιο διασκεδαστικό πρόγραμμα απο κοινωνικά μόνο 3 έλληνας, μπαλάντα του κυρ μενιου, ηταν τρελος(και είπε μισο λεπτο ενος λεπτου σιγη-με φοντο το μνημειο και τα κοψε αμεσως),Επίσης η πίστα γέμισε και στο πρώτο πρόγραμμα..Στο δεύτερο επίσης γ'εμισε αλλά πολύ σωστά κατέβασε νωρίς το κόσμο που ανεβένει όχι για να χορέψει αλλά για φωτογραφίες και πήγε στα ερωτικά.. Είχε πολύ καλή διάθεση αν και στις γέφυρες απομακρυνόταν από το μικρόφωνο και έβηχε, ένω ξέχναγε στίχους από κομμάτια που λέει σχεδόν πάντα...για αυτό ίσως έκλεισε και περίπου ένα τέταρτο νωρίτερα από άλλες φορές επηρεασμένος από την ασθένεια..Από τα συνηθισμένα δεν είπε γεννέθλεια (!) αλλά όπως μας έχει πληροφορήσει ένας φίλος το έχει ξανακάνει φέτος..Είπε νταβατζή, στέλλα σμυρνία, ένα με τη νύκτα, έρωτας είναι, χαράματα, να μη χαράξει,ένα γράμμα αρκετά κομμάτια που δε λέει πάντα αλλά είναι από αυτά που θα ακούσεις αν πας συχνά.. Τεράστια έκπληξη δεν είχε..Από καινούργια είπε τα κλασσικα που βγένει και κλείνιι έλληνας,λύσε κούκλα,πως γίενται αυτό, τα 2 σινγκλ (εγώ,τέρμα το ράδιο) και το καλέ μου άγγελε που το καταχάρηκα γιατί τη προηγούμενη φορά δεν το είχε πει ενώ την άλλη το είχε μπερδέψει..Χθές το είπε πολύ καλά :thumbup: ..Κάποιο από αυτά θα είναι νομίζω και το επόμενο σινγκλ καθώς όλη τη χρονιά τα έχει ξεχωρίσει..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 17/04/2015
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ:
► Παρασκευή (17/04/2015) - Σαββάτο (18/04/2015)
► Παρασκευή (24/04/2015) - Σαββάτο (25/04/2015)
► Παρασκευή (01/05/2015) - Σαββάτο (02/05/2015)
► Παρασκευή (08/05/2015) - Σαββάτο (09/05/2015)
ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 2310553158 / 2310553198

Εικόνα

https://www.facebook.com/NotisSfakianak ... =1&theater
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

SFAKattack10 έγραψε:
jdarmody έγραψε: αλλά οκ όλοι οι υπόλοιποι τραγουδιστές χαζοί είναι που δεν κάνουν διακοπές 5 μήνες.
Κοιτα και γω εχω αναρωτηθει πολλες φορες "γιατι δεν κανει αυτο" γιατι δεν παει στην ταδε εκπομπη που πανε και οι αλλοι" και στο τελος βλεπω οτι δεν τα χρειαζεται.
Δηλαδη και ο Ρεμος μαιντανος εχει κανταντησει στην tv και τα καλοκαιρια παει σε ολα τα χωρια της χωρας, τι εχει καταφερει παραπανω? Ο Σφακιανακης μια απλη κινηση εκανε φετος να εχει ενα γνωστο ονομα διπλα του και το μαγαζι ηταν πρωτο.
Για τους δισκους υπαρχει μια στασιμοτητα εδω και χρονια, ο προηγουμενος δισκος ηταν σουπερ γιαυτο επαιξε αρκετα αλλα το Μαζι με τοσα κοινωνικα πως να παιξει? Και μεγαλο κριμα ολοι οι μη νοτικοι να ξερουν απο αυτον το δισκο το "τερμα το ραδιο". Αν και το εχω ξαναπει οτι παντα το πρωτο και το τελευταιο προμο καθε δισκου ακουγεται περισσοτερο.
Το τι έχει καταφέρει ο άλλος είναι σχετικό. Σου λέει παίζω παντού και είμαι πρώτο όνομα. Το έχω ξαναπεί, αυτά απασχολούν τους φανς που θα ήθελαν ο αγαπημένος τραγουδιστής τους να εμφανίζεται περισσότερο, να παίζουν τα τραγούδια του περισσότερο, να έχει ευρύτερη αποδοχή..Δε νομίζω ότι έχει απογοητεύσει κανέναν φαν ο Νότης πάντως τόσο στο live, όσο και δισκογραφικά. Θα μπορούσε όντως να έχει δυο-τρία κοινωνικά λιγότερα αλλά σε γενικές γραμμές δεν μπορούμε να υποδείξουμε κάτι σε έναν καλλιτέχνη που είναι 25 χρόνια στη πρώτη γραμμή.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Η συνεντευξη μια απο τα ιδια μάγκες. Οταν αρχιζει με αυτα τα πολιτικα , το παω πάντα στο ff αν το ακουω σε επαναληψη. Νταξει τις εχει πει τις απόψεις του, δεν χρειαζεται να μας λεει τα ιδια κάθε φορα, ας μιλαει για πολιτική όταν θελει να πει κατι καινούριο. Πλεον ξέρουμε τι θα πει , πως θα το πει, και για ποιους θα μιλήσει. Μακάρι να είχε τόση όρεξη να μιλαει για μουσική, για εμφανισεις κτλ που τόσο θέλουμε. Και εδώ ερχομαι να συμφωνησω με πολλούς φίλους παραπάνω που τόνισαν πως ο Νοτης φαίνεται να έχει χάσει λίγο την όρεξη του για αυτό που κάνει. Οι εποχές έχουν αλλάξει δε λέω, τα ραδιοφωνα παίζουν playlists και προωθούν αυτούς που κάνουν δημόσιες σχέσεις, αλλά βρε αδερφέ κούνα και εσύ λίγο το δαχτυλάκι σου. Εχω την εντύπωση πως ο Νοτης δεν πιεζει πράγματα, πχ πετάει μπηχτές μερικες φορες για την μη υποστηριξη από την εταιρεία, αλλά τι κανει για αυτο? Επίσης συμφωνω και σε κάτι άλλο. Κανε ρε Νοτη 5-10 δυνατες συναυλίες στην Ελλαδα, και άσε το ποδοβολευ στην Κω. Δλδ πόσα χρόνια ακόμα θα τραγουδας??Αν δε τα κάνεις τώρα πότε θα τα κάνεις? Και στις live εμφανίσεις θα μπορούσε να κάνει 2-3 αλλαγές που θα τόνωναν το προγραμμα. Θα βγει τώρα κάποιος και θα μου πει.."γιατι να τα κανει ολα αυτα αφού και πωλήσεις κανει, και τα μαγαζια είναι γεματα''. Ναι αλλά από το καλό υπάρχει πάντα το καλύτερο, και ο Νοτης ως τελειομανής θα πρέπε να ψάχνεται διαρκώς.Εξακολουθω να πιστευω πάντως πως ο τελευταιος δίσκος είναι υψηλού επιπέδου.
Υ.Γ Αν δεν ακουστεί το Καλε μου Αγγελε στα ραδιόφωναθα ναι εγκλημα...
bebest

djibril έγραψε:Η συνεντευξη μια απο τα ιδια μάγκες. Οταν αρχιζει με αυτα τα πολιτικα , το παω πάντα στο ff αν το ακουω σε επαναληψη. Νταξει τις εχει πει τις απόψεις του, δεν χρειαζεται να μας λεει τα ιδια κάθε φορα, ας μιλαει για πολιτική όταν θελει να πει κατι καινούριο. Πλεον ξέρουμε τι θα πει , πως θα το πει, και για ποιους θα μιλήσει. Μακάρι να είχε τόση όρεξη να μιλαει για μουσική, για εμφανισεις κτλ που τόσο θέλουμε. Και εδώ ερχομαι να συμφωνησω με πολλούς φίλους παραπάνω που τόνισαν πως ο Νοτης φαίνεται να έχει χάσει λίγο την όρεξη του για αυτό που κάνει. Οι εποχές έχουν αλλάξει δε λέω, τα ραδιοφωνα παίζουν playlists και προωθούν αυτούς που κάνουν δημόσιες σχέσεις, αλλά βρε αδερφέ κούνα και εσύ λίγο το δαχτυλάκι σου. Εχω την εντύπωση πως ο Νοτης δεν πιεζει πράγματα, πχ πετάει μπηχτές μερικες φορες για την μη υποστηριξη από την εταιρεία, αλλά τι κανει για αυτο? Επίσης συμφωνω και σε κάτι άλλο. Κανε ρε Νοτη 5-10 δυνατες συναυλίες στην Ελλαδα, και άσε το ποδοβολευ στην Κω. Δλδ πόσα χρόνια ακόμα θα τραγουδας??Αν δε τα κάνεις τώρα πότε θα τα κάνεις? Και στις live εμφανίσεις θα μπορούσε να κάνει 2-3 αλλαγές που θα τόνωναν το προγραμμα. Θα βγει τώρα κάποιος και θα μου πει.."γιατι να τα κανει ολα αυτα αφού και πωλήσεις κανει, και τα μαγαζια είναι γεματα''. Ναι αλλά από το καλό υπάρχει πάντα το καλύτερο, και ο Νοτης ως τελειομανής θα πρέπε να ψάχνεται διαρκώς.Εξακολουθω να πιστευω πάντως πως ο τελευταιος δίσκος είναι υψηλού επιπέδου.
Υ.Γ Αν δεν ακουστεί το Καλε μου Αγγελε στα ραδιόφωναθα ναι εγκλημα...
Συμφώνω απολύτως..Πάντως μη περιμένεται εμφανίσεις σε στυλ συναυλιάς είναι αρκετά μεγάλος νομίζω και η καλοκαιρινές διακοπές του είναι απαραίτητες...Τουλάχιστον σε αυτές που κάνει Αθήνα-Θεσσαλονίκη ας κάνει ανανέωση πλέον πάει στον αυτόματο με 4-5 νεά τραγούδια κάθε χρόνο και τα υπόλοιπα ίδια από την εποχή ιερά θέα...Γενικά το διάστημα από μνήμες μέχρι το τέλος της τριλογίας ματωμένα δάκρυα ήταν πολύ μέτριο δισκογραφικά για τον Νότη...Στην συνέχεια νομίζω άρχισε να ξανανεβένει με το τσιγκανάκι και στη συνέχεια αυτοτελείς ιστορίες και τώρα το μαζί για μένα είναι σε πολύ καλό επίπεδο..Απλά κάπου το χάνει και ο ίδιος που επιλέγει να λέει στο μαγαζί πρώτα τα κοοινωνικά να βγένει με αυτά και γενικά να μην πολυνοιάζεται για τη προώθηση των κομματίων του..Χθές στην συνέντευξη μίλησαν αρκετή ώρα για αυτό νομίζω είναι ουτοπικό να πιστεύει ότι θα παίξουν κάποιο κομμάτι αν δε το προοωθήσει η εταιρεία και αυτός..Όπως είπε ένας φίλος συνήθως το πρώτο και το τεlευταίο πρόμο παίζουν πιο πολύ οπότε αν κάνει καλύτερη επιλογή θα παίξει άλλο ένα κομμάτι του σίγουρα..Και το τέρμα το ράδιο που λέμε όλοι ότι είναι μέτριο δεν πήγε άσχημα..Πόσο μάλλον αν επιλέξει το καλέ μου άγγελε που λες και εσύ :thumbup:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest έγραψε:Συμφώνω απολύτως..Πάντως μη περιμένεται εμφανίσεις σε στυλ συναυλιάς είναι αρκετά μεγάλος νομίζω και η καλοκαιρινές διακοπές του είναι απαραίτητες...Τουλάχιστον σε αυτές που κάνει Αθήνα-Θεσσαλονίκη ας κάνει ανανέωση πλέον πάει στον αυτόματο με 4-5 νεά τραγούδια κάθε χρόνο και τα υπόλοιπα ίδια από την εποχή ιερά θέα...Γενικά το διάστημα από μνήμες μέχρι το τέλος της τριλογίας ματωμένα δάκρυα ήταν πολύ μέτριο δισκογραφικά για τον Νότη...Στην συνέχεια νομίζω άρχισε να ξανανεβένει με το τσιγκανάκι και στη συνέχεια αυτοτελείς ιστορίες και τώρα το μαζί για μένα είναι σε πολύ καλό επίπεδο..Απλά κάπου το χάνει και ο ίδιος που επιλέγει να λέει στο μαγαζί πρώτα τα κοοινωνικά να βγένει με αυτά και γενικά να μην πολυνοιάζεται για τη προώθηση των κομματίων του..Χθές στην συνέντευξη μίλησαν αρκετή ώρα για αυτό νομίζω είναι ουτοπικό να πιστεύει ότι θα παίξουν κάποιο κομμάτι αν δε το προοωθήσει η εταιρεία και αυτός..Όπως είπε ένας φίλος συνήθως το πρώτο και το τεlευταίο πρόμο παίζουν πιο πολύ οπότε αν κάνει καλύτερη επιλογή θα παίξει άλλο ένα κομμάτι του σίγουρα..Και το τέρμα το ράδιο που λέμε όλοι ότι είναι μέτριο δεν πήγε άσχημα..Πόσο μάλλον αν επιλέξει το καλέ μου άγγελε που λες και εσύ :thumbup:
Πληροφοριακά πάντως το Ματωμένο Δάκρυ είχε επιτυχίες συνολικά, ίσως η ιδέα της τριλογίας να μην ήταν καλή τελικά. Δεν Υποχωρώ, Ήταν Τρελός, Φτερά γυρεύω, Ένα τσιγγανάκι, Άκουσε με καλά, Δεν υπάρχεις, Ότι μου χεις πει. Ωραία τραγούδια ήταν και το Ξέχασε με, το Έτσι είναι ο έρωτας, Κλείνω τις κουρτίνες, το Τελευταίο σ' αγαπώ, Δεν είσαι εντάξει, Εξαρτημένε Καλλιτέχνη.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Εχετε κολλήσει όλοι στο "Καλέ μου Αγγελε" το οποίο και εμένα είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Ομως υπάρχουν επιλογές. Υπάρχει "Τ'Αθάνατο Νερό" που είναι 3-4 κλάσεις πάνω από το "Ο Ανθρωπος σου" του Πλουταρχου για παράδειγμα ή το "Τερμα" του Μαζωνάκη ή τις μετριότητες τις άλλες που τα έχουν λιώσει τα ραδιόφωνα κάθε μέρα. Υπάρχει και το "Οτι και να κάνεις" και ένα αρκετά πιασαρικο και νομίζω ότι με αυτό θα έπρεπε να γίνει το προμο του δισκου είναι το "Λύσε Κουκλα τα Μαλλια σου". Βέβαια εδώ ακόμα περιμένουμε να δούμε πότε θα παίξει το "Εγω". Επίσης, κάτι άλλο που έχω απορία για εξηγήστε μου για ποιο λόγο πλέον να κάνει βίντεο κλιπ ο Νότης και γενικα για ποιο λόγο γίνονται βιντεο κλιπ στην Ελλαδα των δύο μουσικών καναλιών που παίζουν επίσης με βάση το ίδιο playlist? Να κάνει βίντεο κλιπ η Σακίρα που θα παίξει σε 100 χώρες και 300 μουσικά κανάλια παγκοσμίως να πω οk. Nα κάνει βίντεο κλιπ πλέον ο Νότης για να παίξει στην τηλεοραση του ΜΑD και του MTV για να παίξει 2-3 φορές?
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Επιτέλους κάποιος έγραψε για το Ότι και να κάνεις. Αυτό θα έπρεπε να ήταν το πρόμο. Έχει και πιασάρικο στίχο ότι πρέπει θα ήταν. Επίσης το Πως γίνεται αυτό και το Σαν αεράκι θα μπορούσαν να παίξουν.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε:Επίσης, κάτι άλλο που έχω απορία για εξηγήστε μου για ποιο λόγο πλέον να κάνει βίντεο κλιπ ο Νότης και γενικα για ποιο λόγο γίνονται βιντεο κλιπ στην Ελλαδα των δύο μουσικών καναλιών που παίζουν επίσης με βάση το ίδιο playlist?
Γιατι δεν ειμαστε στο 2005 αλλα στο 2015 οπου υπαρχει το youtune, fb κτλ. Ποιος βλεπει τηλεοραση πλεον? :biggrin:
jdarmody έγραψε:Επιτέλους κάποιος έγραψε για το Ότι και να κάνεις. Αυτό θα έπρεπε να ήταν το πρόμο. Έχει και πιασάρικο στίχο ότι πρέπει θα ήταν. Επίσης το Πως γίνεται αυτό και το Σαν αεράκι θα μπορούσαν να παίξουν.
Αν τα βαλεις κατω μονο ως ζεϊμπεκικα "Οτι και να κανεις" και "Μα εγω ειμαι Ελληνας" το δευτερο ειναι καλυτερο.
bebest

Δικαίως έχουμε κολλήσει γιατί αυτό θυμίζει κάτι από το παλιό Νότη....To ότι και να κάνεις, όπως και το αθάνατο νερό τα βάζεις δίπλα σε παλία ζεμπέκικα και ερωτικά του Νότη και μελαγχολείς..Επίσης προφανώς επόμενη επιλογή θα είναι κάτι που λέει στο μαγαζί και τα συγκεκριμένα δεν..Για αυτό η επιλογή περιορίζεται σε κάποιο ρυθμικό(πως γίνεται, λύσε κούκλα) και το καλέ μου άγγελε..Βέβαια όπως σωστά λέτε ακόμα περιμένουμε να παίξουν το εγώ που ουσιαστικά είναι το πιο σουξεδιάρικο του δίσκου όποτε αν δε παίξει και αυτό φανταστείται τα υπόλοιπα..
ΥΓ; Mόνο εμάς πάντως βλέπω να μας αγχώνει ο Νότης φαίνεται απαθής στο όλο σκηνικό όπως φάνηκε από τις δήλωσεις του..Εν μέρει καλά κάνει και φυσικά δεν έχει να αποδείξει τίποτα αλλά εφόσον παραδέχτηκε στον αέρα ότι υπάρχει συννενοήση να παιχτούν το τέρμα το ράδιο και το εγώ ουσιαστικά αποδέχεται ότι συμμετέχει σε αυτό το παιχνίδι με τα promo των δίσκων κλπ..Εφόσον το κάνει ας το κάνει τουλάχιστον και σωστά αλλίως ας μη συμμετέχει καθόλου .
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Επίσης, κάτι άλλο που έχω απορία για εξηγήστε μου για ποιο λόγο πλέον να κάνει βίντεο κλιπ ο Νότης και γενικα για ποιο λόγο γίνονται βιντεο κλιπ στην Ελλαδα των δύο μουσικών καναλιών που παίζουν επίσης με βάση το ίδιο playlist?
Γιατι δεν ειμαστε στο 2005 αλλα στο 2015 οπου υπαρχει το youtune, fb κτλ. Ποιος βλεπει τηλεοραση πλεον? :biggrin:
Η ελληνική μουσική ποια επιρροή έχει στην παγκόσμια μουσική σκηνή για να υφίσταται κάποιο βιντεο κλιπ. Οπως ανέφερα πιο πάνω, η Σακίρα να κανει ενα βιντεο κλιπ γιατι εχει φανς απο 150 χωρες και το βιντεο κλιπ της θα παιξει σε εκατονταδες μουσικα καναλια. Εαν στην Ελλαδιτσα θελω να ακουσω το "ΕΓΩ" γιατι να προτιμησω την βιντεο κλιπ εκδοχή μεσω youtube? Ποσο θα με κερδισει περισσοτερο, αφού αυτό θέλω να ακουσω ετσι κι αλλιώς. Το θέμα είναι μεσω της τηλεόρασης πως αξιοποιούνται, οταν εχεις δυο καναλια που λειτουργουν με τις αρχες των ραδιοφωνων, παιζοντας τα ίδια και τα ίδια.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest έγραψε:Δικαίως έχουμε κολλήσει γιατί αυτό θυμίζει κάτι από το παλιό Νότη....To ότι και να κάνεις, όπως και το αθάνατο νερό τα βάζεις δίπλα σε παλία ζεμπέκικα και ερωτικά του Νότη και μελαγχολείς..Επίσης προφανώς επόμενη επιλογή θα είναι κάτι που λέει στο μαγαζί και τα συγκεκριμένα δεν..Για αυτό η επιλογή περιορίζεται σε κάποιο ρυθμικό(πως γίνεται, λύσε κούκλα) και το καλέ μου άγγελε..Βέβαια όπως σωστά λέτε ακόμα περιμένουμε να παίξουν το εγώ που ουσιαστικά είναι το πιο σουξεδιάρικο του δίσκου όποτε αν δε παίξει και αυτό φανταστείται τα υπόλοιπα..
ΥΓ; Mόνο εμάς πάντως βλέπω να μας αγχώνει ο Νότης φαίνεται απαθής στο όλο σκηνικό όπως φάνηκε από τις δήλωσεις του..Εν μέρει καλά κάνει και φυσικά δεν έχει να αποδείξει τίποτα αλλά εφόσον παραδέχτηκε στον αέρα ότι υπάρχει συννενοήση να παιχτούν το τέρμα το ράδιο και το εγώ ουσιαστικά αποδέχεται ότι συμμετέχει σε αυτό το παιχνίδι με τα promo των δίσκων κλπ..Εφόσον το κάνει ας το κάνει τουλάχιστον και σωστά αλλίως ας μη συμμετέχει καθόλου .
Τι να κάνει ο Νότης δηλαδή; Η εταιρία και το πράγμα έτσι λειτουργεί. Αφού είπε ότι είναι κάθετος στο να στέλνονται συγκεκριμένα κομμάτια στους σταθμούς. Μην γίνεστε υπερβολικοί άλλο το απαθής κι άλλο το ότι δεν τον ενδιαφέρει να παίξει σε προκαθορισμένη playlist.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

SFAKattack10 έγραψε:
jdarmody έγραψε:Επιτέλους κάποιος έγραψε για το Ότι και να κάνεις. Αυτό θα έπρεπε να ήταν το πρόμο. Έχει και πιασάρικο στίχο ότι πρέπει θα ήταν. Επίσης το Πως γίνεται αυτό και το Σαν αεράκι θα μπορούσαν να παίξουν.
Αν τα βαλεις κατω μονο ως ζεϊμπεκικα "Οτι και να κανεις" και "Μα εγω ειμαι Ελληνας" το δευτερο ειναι καλυτερο.
Μια χαρά κομμάτι είναι το Ότι και να κάνεις, έχει δυνατό ρεφρέν και ωραίο στίχο. Να σου πω τη γνώμη μου αν έπρεπε να κάνει πάντως ένα βίντεο κλιπ αυτό ήταν το Μα εγώ είμαι Έλληνας. Αφού αυτό είναι το κομμάτι του δίσκου γι' αυτόν και αυτό που έχει ξεχωρίσει.
bebest

jdarmody έγραψε:
SFAKattack10 έγραψε:
Μια χαρά κομμάτι είναι το Ότι και να κάνεις, έχει δυνατό ρεφρέν και ωραίο στίχο. Να σου πω τη γνώμη μου αν έπρεπε να κάνει πάντως ένα βίντεο κλιπ αυτό ήταν το Μα εγώ είμαι Έλληνας. Αφού αυτό είναι το κομμάτι του δίσκου γι' αυτόν και αυτό που έχει ξεχωρίσει.
Nτάξει γούστα είναι αυτά δε λεώ ότι είναι άσχημο αλλά δε με τρελαίνει κιόλας..Επίσης δεν θα μείνει λογικά στο ένα κλιπ θα γίνουν 1-2 ακόμα σίγουρα και πολύ πιθανό να είναι ένα από αυτά το μα εγώ είμαι έλληνας..
bebest

jdarmody έγραψε:
bebest έγραψε:Δικαίως έχουμε κολλήσει γιατί αυτό θυμίζει κάτι από το παλιό Νότη....To ότι και να κάνεις, όπως και το αθάνατο νερό τα βάζεις δίπλα σε παλία ζεμπέκικα και ερωτικά του Νότη και μελαγχολείς..Επίσης προφανώς επόμενη επιλογή θα είναι κάτι που λέει στο μαγαζί και τα συγκεκριμένα δεν..Για αυτό η επιλογή περιορίζεται σε κάποιο ρυθμικό(πως γίνεται, λύσε κούκλα) και το καλέ μου άγγελε..Βέβαια όπως σωστά λέτε ακόμα περιμένουμε να παίξουν το εγώ που ουσιαστικά είναι το πιο σουξεδιάρικο του δίσκου όποτε αν δε παίξει και αυτό φανταστείται τα υπόλοιπα..
Τι να κάνει ο Νότης δηλαδή; Η εταιρία και το πράγμα έτσι λειτουργεί. Αφού είπε ότι είναι κάθετος στο να στέλνονται συγκεκριμένα κομμάτια στους σταθμούς. Μην γίνεστε υπερβολικοί άλλο το απαθής κι άλλο το ότι δεν τον ενδιαφέρει να παίξει σε προκαθορισμένη playlist.
Κατανοητό ότι τα μέσα θέλουν να προωθούν άλλους εκτός από ότι ο Νότης δεν τους κάθετε καλά με αυτά που λέει είναι και 25 χρόνια στο προσκήνιο..Πχ και ο Τέρζης έβγαλε τραγούδι που δεν έχει αντιπάθειες αντιθέτω.ς.. και με τα προβλήματα υγείας που ακούγονταν αντιμετωπίζεται με συμπάθεια αλλά το τραγούδι του δεν έπαιξε..Δεν περιμένω να γίνει ο Νότης ο κυριάρχος των ραδιοφονικών playlist αλλά τουλάχιστον να μαθένει ο κόσμος ότι έχει βγάλει καινούργιο τραγούδι..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Καλά μην είστε και τόσο σίγουροι ότι θα γίνουν κι άλλα κλιπ. Θα κάτσει μεσα στο καλοκαιρι να κανει κλιπ? Γιατί από χειμώνα θα αρχισει να μαζευει υλικο για τον επομενο δισκο. Θα έχει γινει εν τω μεταξυ και η απονομη στον "ΜΑΖΙ". Οποτε χλωμό το βλέπω να παει για άλλο κλιπ. Λογικά θα δώσει άλλο ένα σινγκλ. Μέχρι εκεί το βλέπω εγώ. Εκτός κι αν κάνει καποιο live κλιπ απο καποια εμφανιση στην Πύλη ή από καμιά συναυλία (εάν γίνει) όπως είχε γίνει στο "Ακουσε με Καλά".
Απάντηση