Παιδιά καταρχήν για τη συνέντευξη νομίζω ότι απλά χάσαμε 2 ώρες από τη ζωή μας να ακούσουμε ανακύκλωση των ίδιων πραγμάτων...Επίσης αν ήθελε κάτι πικάντικο η παραγωγός θα μπορούσε να του πει γιατί αλλάζει η σύνθεση του σχήματος στη Θεσσαλονίκη κ όχι πάλι πολιτική... Με τις play list ο Νότης φωτογράφιζε τους άλλους σταθμούς κυρίως γιατί ο ντέρτι διαφοροποιείται σε αυτό κάπως απλά η παραγωγός το πήρε επι προσωπικού και χάθηκε η μπάλα..
Για χθες διακιώθηκα που έλεγα ότι θα πάει σε πιο διασκεδαστικό πρόγραμμα απο κοινωνικά μόνο 3 έλληνας, μπαλάντα του κυρ μενιου, ηταν τρελος(και είπε μισο λεπτο ενος λεπτου σιγη-με φοντο το μνημειο και τα κοψε αμεσως),Επίσης η πίστα γέμισε και στο πρώτο πρόγραμμα..Στο δεύτερο επίσης γ'εμισε αλλά πολύ σωστά κατέβασε νωρίς το κόσμο που ανεβένει όχι για να χορέψει αλλά για φωτογραφίες και πήγε στα ερωτικά.. Είχε πολύ καλή διάθεση αν και στις γέφυρες απομακρυνόταν από το μικρόφωνο και έβηχε, ένω ξέχναγε στίχους από κομμάτια που λέει σχεδόν πάντα...για αυτό ίσως έκλεισε και περίπου ένα τέταρτο νωρίτερα από άλλες φορές επηρεασμένος από την ασθένεια..Από τα συνηθισμένα δεν είπε γεννέθλεια (!) αλλά όπως μας έχει πληροφορήσει ένας φίλος το έχει ξανακάνει φέτος..Είπε νταβατζή, στέλλα σμυρνία, ένα με τη νύκτα, έρωτας είναι, χαράματα, να μη χαράξει,ένα γράμμα αρκετά κομμάτια που δε λέει πάντα αλλά είναι από αυτά που θα ακούσεις αν πας συχνά.. Τεράστια έκπληξη δεν είχε..Από καινούργια είπε τα κλασσικα που βγένει και κλείνιι έλληνας,λύσε κούκλα,πως γίενται αυτό, τα 2 σινγκλ (εγώ,τέρμα το ράδιο) και το καλέ μου άγγελε που το καταχάρηκα γιατί τη προηγούμενη φορά δεν το είχε πει ενώ την άλλη το είχε μπερδέψει..Χθές το είπε πολύ καλά

..Κάποιο από αυτά θα είναι νομίζω και το επόμενο σινγκλ καθώς όλη τη χρονιά τα έχει ξεχωρίσει..