Νότης Σφακιανάκης
- SFAKattack10
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Εγω παντως το ειχα ακουσει το τραγουδι να παιζει στον derti οχι οσο τα υπολοιπα promo. Γενικα εκεινος ο δισκος επαιξει γιατι ειχε τραγουδαρες.jdarmody έγραψε: Πχ. αναφέρθηκε στο Αν θα σε χάσω που δεν έπαιξε και ηταν και το αγαπημένο του απο τις Αυτοτελείς.
Έπαιξε σε σφέρα επίσης και στην αρχή της κυκλοφορίας του δίσκου στο λάμψη..Όσο περίπου και σχέδον όλα τα άλλα πρόμο εσύ η θάλασσα, μη με ρωτάτε και δηλώνω μόνος..Το δώσε ένα τέλος όμως ξεχώρισε..Μην υπερβάλουμε πάντως ο νέος δίσκος είναι σαφώς καλύτερος και σε ενορχηστρώσεις και σε ποιότητα..Απλά έχει πιο πολλά κοινωνικά και γιατ την ώρα δεν έχει δυνατό χιτ..SFAKattack10 έγραψε:Εγω παντως το ειχα ακουσει το τραγουδι να παιζει στον derti οχι οσο τα υπολοιπα promo. Γενικα εκεινος ο δισκος επαιξει γιατι ειχε τραγουδαρες.jdarmody έγραψε: Πχ. αναφέρθηκε στο Αν θα σε χάσω που δεν έπαιξε και ηταν και το αγαπημένο του απο τις Αυτοτελείς.
Δεν έπαιξε κατα τα λεγόμενα του Νοτη, αλλά και γενικα δεν ακούστηκε τοσο όσο του άξιζε. Μπορει οι Αυτοτελείς να είχαν μέτρια κοινωνικά, αλλα κι ο Μαζί δεν εχει καν μια δυνατή μπαλάντα ή χιτ σαν το Δώσε ενα τέλος ή το Δηλώνω μονος που έπαιζε σε ολα τα μαγαζια. Απλά εχει καποια τραγούδια ο Μαζι που ποιοτικά ειναι ανώτερα και γενικοτερα φαίνεται πιο προσεγμένη δουλεια. Κακά τα ψέματα ομως 2.5 σεζόν έβγαλε με τις Αυτοτελείς ο Νοτης, Εσύ η θαλασσα, Μη με ρωτάτε, Δώσε ενα τέλος κομμάτια έναρξης, χορογραφηθηκαν το Δεν μου αρκει και το Δεν υπολόγισες καλα, ενώ σίγουρα ξεχώρισαν και το Αν θα σε χάσω και το Δηλώνω μονος.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Kαι με αυτόν τον δίσκο εγώ βλέπω το ίδιο να κάνει δηλαδή και του χρόνου προφανώς σε αυτό τον δίσκο θα στηρίξει το πρόγραμμα.Θα βγένει με κάποιο νέο single λογικά ερωτικό,θα μεταφέρει πιο πίσω τα κοινωνικά, θα χορογραφήσει 1-2 ακόμα κομμάτια και ίσως μετά τα μισά να μας παρουσιάσει και κάποιο καινούργιο ακυκλοφόρητο..Επίσης για μπαλάντα έχει το καλέ μου άγγελε και το κράτησε με σε λίγο διαφορετική ενορχήστρωση που είναι μια χαρά όμως..Θα μπορούσε να έχει 1-2 ακόμα και να κόψει κοινωνικά αλλά οκ τα είπαμε αυτά απ΄την αρχή/..
-
Από το καλοκαίρι του 2004 κάθε δίσκος βγάζει 2 σεζόν. Είναι δεδομένο ότι θα έχει τραγούδι έναρξης και χορογραφίες από τον "Μαζί", εκτός αν προσθέσει κάποια ροκ μπαλάντα χορογραφημένη.
Για να θυμίσω και μιας και βαριέμαι χιχι.
Αστέρια 2004 Είσοδος με Γενέθλια, χορογραφούνται το Ευτυχώς και το Έννοια σου.
Έναστρον 2004-5 Είσοδος με Όλα τα σ´αγαπώ (για το μισό της σεζόν μετά με ποτ πουρί), χορογραφούνται τα Έξω βρέχει και το Για μένα. Στο 2ο μας λικνίζονταν πάλι στο Ευτυχώς, στο Έννοια σου και πότε πότε στο Καίγομαι.
Έναστρον 2005-6 Έβγαινε πάλι με τα Γενέθλια στο καπάκι όμως είχαμε Διεφθαρμένη Συνουσία, χορογραφούνται το Μην πλησιάζεις, το Καλή σου τύχη και το Είναι ν' απορείς από τον Αναγέννησις.
Έναστρον 2006-7 Έβγαινε με το Σύστημα ναι μεν αλλά καπάκι είχαμε Πάρ´τον δρόμο, χορογραφούνται το Η ψυχή μου περιμένει, το Ομορφότερο Ψέμα, Καλή σου τύχη(remake) και για τις πρώτες εβδομάδες είχαμε χορογραφία και στο Ελλάδα μου.
Έναστρον 2007-8 Έβγαινε με τα Κλεμμένα τις πρωτές εβδομάδες, μετά με το Πάρτα και χορογραφείτε το Μόνο για σένα.
Έναστρον 2008-9 Έβγαινε με το Μια ματιά σου (άκαιρο) και χορογραφείτε το Γυναίκα μυστήριο.
Ωδείον 2010 Έβγαινε με το Ήταν τρελός με χορογραφία όπως και ο Μπόγιας.
Ιερά Θέα 2010-11 έβγαινε με το Του γέρου κόσμου η καρδιά και χορογραφείτε το Δεν νομίζω.
Ιερά Οδός 2011-12 Έβγαινε με το Τσιγγανάκι με χορογραφία.
Ιερά Οδός 2012-13 Έβγανει με Εσύ η θάλασσα με χορογραφία.
Αστέρια 2013 Έβγαινε με το Μη με ρωτάτε και είχε χορογραφία το Δώσε ένα τέλος και το Κερασμένα.
Έναστρον 2013-14 Έβγαινε με το Δώσε ένα τέλος και είχε χορογραφήσει όπως είπε ο φίλος το Δεν μου αρκεί και Δεν υπολόγισες καλά.
Είμαι τέρας μνήμης
Για να θυμίσω και μιας και βαριέμαι χιχι.
Αστέρια 2004 Είσοδος με Γενέθλια, χορογραφούνται το Ευτυχώς και το Έννοια σου.
Έναστρον 2004-5 Είσοδος με Όλα τα σ´αγαπώ (για το μισό της σεζόν μετά με ποτ πουρί), χορογραφούνται τα Έξω βρέχει και το Για μένα. Στο 2ο μας λικνίζονταν πάλι στο Ευτυχώς, στο Έννοια σου και πότε πότε στο Καίγομαι.
Έναστρον 2005-6 Έβγαινε πάλι με τα Γενέθλια στο καπάκι όμως είχαμε Διεφθαρμένη Συνουσία, χορογραφούνται το Μην πλησιάζεις, το Καλή σου τύχη και το Είναι ν' απορείς από τον Αναγέννησις.
Έναστρον 2006-7 Έβγαινε με το Σύστημα ναι μεν αλλά καπάκι είχαμε Πάρ´τον δρόμο, χορογραφούνται το Η ψυχή μου περιμένει, το Ομορφότερο Ψέμα, Καλή σου τύχη(remake) και για τις πρώτες εβδομάδες είχαμε χορογραφία και στο Ελλάδα μου.
Έναστρον 2007-8 Έβγαινε με τα Κλεμμένα τις πρωτές εβδομάδες, μετά με το Πάρτα και χορογραφείτε το Μόνο για σένα.
Έναστρον 2008-9 Έβγαινε με το Μια ματιά σου (άκαιρο) και χορογραφείτε το Γυναίκα μυστήριο.
Ωδείον 2010 Έβγαινε με το Ήταν τρελός με χορογραφία όπως και ο Μπόγιας.
Ιερά Θέα 2010-11 έβγαινε με το Του γέρου κόσμου η καρδιά και χορογραφείτε το Δεν νομίζω.
Ιερά Οδός 2011-12 Έβγαινε με το Τσιγγανάκι με χορογραφία.
Ιερά Οδός 2012-13 Έβγανει με Εσύ η θάλασσα με χορογραφία.
Αστέρια 2013 Έβγαινε με το Μη με ρωτάτε και είχε χορογραφία το Δώσε ένα τέλος και το Κερασμένα.
Έναστρον 2013-14 Έβγαινε με το Δώσε ένα τέλος και είχε χορογραφήσει όπως είπε ο φίλος το Δεν μου αρκεί και Δεν υπολόγισες καλά.
Είμαι τέρας μνήμης

Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
Eγώ δεν θυμάμαι τι έφαγα το μεσημέρι...

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Πλάκα κάνεις!!! Πάντως ήταν ωραίο πέρυσι στην Πύλη Αξιού που έβγαινε σε καθε εμφανιση με διαφορετικό κομμάτι! Ειναι μια λύση κι αυτη!
- SFAKattack10
Μεχρι και το 2010 σε καθε εναρξη υπηρχαν και καμερες απο μεσημεριαναδικα, αρα πανω κατω και γω τα θυμαμαι. Τα δευτερα προγραμματα δεν τα θυμαμαι ολα. 

- Scorpion86
Nαι γιατί άλλωστε τα μεσημεριανάδικα αυτό που είχαν ως βασικό θέμα είναι με ποιο τραγούδι ξεκίνησε ο Νότης το πρώτο πρόγραμμα και με ποιο το δεύτερο.
Το θέμα τους ήταν τι εκκεντρικό φορούσε ο Νότης, γιατί δεν δέχτηκε κόσμο στο καμαρίνι, ποιοι εκπρσωποι του λαιφ σταιλ ηταν παρόντες (και δηλώσεις) κλπ. 

- Scorpion86
Tελικά στην Θεσσαλονίκη ανεβαίνει ολόκληρο το σχήμα του Φωταέριου (Σάγια, Πρωτόπαππα, Ραλλη, Δανος) και αντί της Πέγκυς η Λένα.
- Scorpion86
Kαλά το τι πρωταπριλιάτικο έχει γραφτεί σήμερα δεν υπάρχει. Από το ότι ο "Νότης έρχεται στα Λαδάδικα για μια μοναδική εμφάνιση" μέχρι ότι "Ο Νοτης θα τραγουδήσει το νέο ύμνο του Ολυμπιακού". Και έχουν να γραφτούν μέχρι το βράδυ. 

- SFAKattack10
Οχι αλλα βλεπαμε και καμια εναρξη. βεβαια μεχρι το 2010 ηταν η τελεια φορα που ειχε σκηνικα και ολοι ειχα φαει κολλημα με τα φτερα.Scorpion86 έγραψε:Nαι γιατί άλλωστε τα μεσημεριανάδικα αυτό που είχαν ως βασικό θέμα είναι με ποιο τραγούδι ξεκίνησε ο Νότης το πρώτο πρόγραμμα και με ποιο το δεύτερο.Το θέμα τους ήταν τι εκκεντρικό φορούσε ο Νότης, γιατί δεν δέχτηκε κόσμο στο καμαρίνι, ποιοι εκπρσωποι του λαιφ σταιλ ηταν παρόντες (και δηλώσεις) κλπ.
- Scorpion86
Πάντως, κανάλια σε πρεμιέρα ήταν και πέρσι στο Εναστρον. Βέβαια, τότε για να τραβήξουν δηλώσεις κόσμου που σχολίαζαν τα λεγόμενα του Νότη περί πολιτικών εξελίξεων. Καμία σχέση με το πρόγραμμα και την πρεμιέρα, δεν τους αφορούσε. Μακάρι πάντως κάποια στιγμή να δεχθεί να μαγνητοσκοπήσει ξανά κάποιο πρόγραμμα του για κάποιο τηλεοπτικό κανάλι.
Πράγματι, αν βλέπαμε που και που κάποιο μαγνητοσκοπημένο πρόγραμμα ή συναυλία στην tv και την τη "δόση" μας θα παίρναμε και θα προωθούσε τα τραγούδια του. Τελευταία φορά που σκεφτόταν (το είχε αναφέρει σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη) να μαγνητοσκοπήσει πρόγραμμα ήταν το 2008-09 με την Γαρμπή, αλλά δεν έκατσε. Πάντως, πρέπει να υπάρχουν μαγνητοσκοπημένες κάποιες συναυλίες από Κύπρο, αυτή την εντύπωση έχω, επίσης πρέπει να υπάρχουν σε βίντεο το πρόγραμμα στο teatro το '99 και στην ιερά οδό το '00-'01, αλλά δεν έχουν προβληθεί ποτέ. Όπως, και να 'χει αν βγάλει στο μέλλον ζωντανό δίσκο, το καλύτερο θα ήταν να γίνει από συναυλία και να υπάρχει και dvd, αλλά μάλλον στο όνειρο θα μέινουμε...Scorpion86 έγραψε:Πάντως, κανάλια σε πρεμιέρα ήταν και πέρσι στο Εναστρον. Βέβαια, τότε για να τραβήξουν δηλώσεις κόσμου που σχολίαζαν τα λεγόμενα του Νότη περί πολιτικών εξελίξεων. Καμία σχέση με το πρόγραμμα και την πρεμιέρα, δεν τους αφορούσε. Μακάρι πάντως κάποια στιγμή να δεχθεί να μαγνητοσκοπήσει ξανά κάποιο πρόγραμμα του για κάποιο τηλεοπτικό κανάλι.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Νομίζω όλα τα προγράμματα μαγνητοσκοπούνται πάντως, άσχετα αν βγαίνουν προς τα έξω. Εδώ κανά βιντεάκι σε καλή ανάλυση βλέπουμε στο youtube και ανατριχιάζουμε φανταστείτε τι θα γινόταν με μαγνητοσκοπημένο ολόκληρο πρόγραμμα. Στο τελευταίο που είχε βγει στο Έναστρον πάντως, δε το χαίρεσαι δεν είναι η φωνή του Νότη αυτή.J&B έγραψε:Πράγματι, αν βλέπαμε που και που κάποιο μαγνητοσκοπημένο πρόγραμμα ή συναυλία στην tv και την τη "δόση" μας θα παίρναμε και θα προωθούσε τα τραγούδια του. Τελευταία φορά που σκεφτόταν (το είχε αναφέρει σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη) να μαγνητοσκοπήσει πρόγραμμα ήταν το 2008-09 με την Γαρμπή, αλλά δεν έκατσε. Πάντως, πρέπει να υπάρχουν μαγνητοσκοπημένες κάποιες συναυλίες από Κύπρο, αυτή την εντύπωση έχω, επίσης πρέπει να υπάρχουν σε βίντεο το πρόγραμμα στο teatro το '99 και στην ιερά οδό το '00-'01, αλλά δεν έχουν προβληθεί ποτέ. Όπως, και να 'χει αν βγάλει στο μέλλον ζωντανό δίσκο, το καλύτερο θα ήταν να γίνει από συναυλία και να υπάρχει και dvd, αλλά μάλλον στο όνειρο θα μέινουμε...Scorpion86 έγραψε:Πάντως, κανάλια σε πρεμιέρα ήταν και πέρσι στο Εναστρον. Βέβαια, τότε για να τραβήξουν δηλώσεις κόσμου που σχολίαζαν τα λεγόμενα του Νότη περί πολιτικών εξελίξεων. Καμία σχέση με το πρόγραμμα και την πρεμιέρα, δεν τους αφορούσε. Μακάρι πάντως κάποια στιγμή να δεχθεί να μαγνητοσκοπήσει ξανά κάποιο πρόγραμμα του για κάποιο τηλεοπτικό κανάλι.
Παίζει να ήταν και επίτηδες παραμορφωμένος ο ήχος ή να έγινε κακή μίξη.jdarmody έγραψε:Νομίζω όλα τα προγράμματα μαγνητοσκοπούνται πάντως, άσχετα αν βγαίνουν προς τα έξω. Εδώ κανά βιντεάκι σε καλή ανάλυση βλέπουμε στο youtube και ανατριχιάζουμε φανταστείτε τι θα γινόταν με μαγνητοσκοπημένο ολόκληρο πρόγραμμα. Στο τελευταίο που είχε βγει στο Έναστρον πάντως, δε το χαίρεσαι δεν είναι η φωνή του Νότη αυτή.J&B έγραψε:Πράγματι, αν βλέπαμε που και που κάποιο μαγνητοσκοπημένο πρόγραμμα ή συναυλία στην tv και την τη "δόση" μας θα παίρναμε και θα προωθούσε τα τραγούδια του. Τελευταία φορά που σκεφτόταν (το είχε αναφέρει σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη) να μαγνητοσκοπήσει πρόγραμμα ήταν το 2008-09 με την Γαρμπή, αλλά δεν έκατσε. Πάντως, πρέπει να υπάρχουν μαγνητοσκοπημένες κάποιες συναυλίες από Κύπρο, αυτή την εντύπωση έχω, επίσης πρέπει να υπάρχουν σε βίντεο το πρόγραμμα στο teatro το '99 και στην ιερά οδό το '00-'01, αλλά δεν έχουν προβληθεί ποτέ. Όπως, και να 'χει αν βγάλει στο μέλλον ζωντανό δίσκο, το καλύτερο θα ήταν να γίνει από συναυλία και να υπάρχει και dvd, αλλά μάλλον στο όνειρο θα μέινουμε...Scorpion86 έγραψε:Πάντως, κανάλια σε πρεμιέρα ήταν και πέρσι στο Εναστρον. Βέβαια, τότε για να τραβήξουν δηλώσεις κόσμου που σχολίαζαν τα λεγόμενα του Νότη περί πολιτικών εξελίξεων. Καμία σχέση με το πρόγραμμα και την πρεμιέρα, δεν τους αφορούσε. Μακάρι πάντως κάποια στιγμή να δεχθεί να μαγνητοσκοπήσει ξανά κάποιο πρόγραμμα του για κάποιο τηλεοπτικό κανάλι.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
- Scorpion86
Και μία αποκάλυψη...πέρσι με την Βανδή είχαν συμφωνήσει να μαγνητοσκοπηθεί η πρεμιέρα στο "Εναστρον" από τον Alpha. "Ναυάγησε" το σχήμα αυτό, μαζί και η ιδέα. 

Τουλάχιστον έχουμε μια ελπίδα να γίνει στο μέλλον.Scorpion86 έγραψε:Και μία αποκάλυψη...πέρσι με την Βανδή είχαν συμφωνήσει να μαγνητοσκοπηθεί η πρεμιέρα στο "Εναστρον" από τον Alpha. "Ναυάγησε" το σχήμα αυτό, μαζί και η ιδέα.
Πρόπερσι το μεγάλο Σάββατο μετά την Ανάσταση είχα δει σε ένα άκυρο κανάλι που δεν θυμάμαι ένα μισάωρο μαγνητοσκοπημένη εμφάνιση του Νότη με την Ηλιάδη στην Ιερά Οδό.Και εγώ τότε είχα απορήσει.Δεν ξέρω τι ακριβώς ήτανε.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!