Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
bebest

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

To εγώ ούτε εγώ το έχω πετύχει μόνο derti.. Και γενικά ακούω ράδιο δεν νομίζω να έχει παίξει πουθενά αλλού..Θυμίζει μια διετία περίπου με επιλογές στυλ Έλληνας,κλείνω τις κουρτίνες στα ματωμένα δάκρυα που δεν έπαιξαν πουθενά πριν το τσιγκανάκι...Μόνο που το εγώ αδίκως θάβεται τόσο..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Μόλις η Cobalt ανακοινώσει το επόμενο single τότε θα αρχίσει να παίζει το προηγούμενο. Άλλωστε, αυτό συνέβη και με το "Τέρμα το Ράδιο" που δεν έπαιζε πουθενά και μόλις αποφάσισε να κυκλοφορήσει το "Εγώ" άρχισε να παίζει παντού και συστηματικά! "Πωτς γκένεν αυτό?", που λέει και μία ψυχή. :tourta:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Scorpion86 έγραψε:Μόλις η Cobalt ανακοινώσει το επόμενο single τότε θα αρχίσει να παίζει το προηγούμενο. Άλλωστε, αυτό συνέβη και με το "Τέρμα το Ράδιο" που δεν έπαιζε πουθενά και μόλις αποφάσισε να κυκλοφορήσει το "Εγώ" άρχισε να παίζει παντού και συστηματικά! "Πωτς γκένεν αυτό?", που λέει και μία ψυχή. :tourta:
Δεν είναι ακριβώς έτσι όμως, το "Τέρμα το ράδιο" έπαιζε και πριν ανακοινωθεί το "Εγώ", μάλιστα για μια βδομάδα ήταν και στο top15 ακροαματικότητας όλων των ραδιοφωνικών σταθμών, απλά σε κάποια φάση άρχισε να ακούγεται σε περισσότερους σταθμούς. Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν παίζει ούτε το "Τέρμα το ράδιο", ούτε το "Εγώ" (πλην του derti). Δεν ξέρω αλλά κάτι δεν στέκει σε όλα τα παραπάνω, εντάξει να πεις το "Εγώ" δεν περπάτησε, αλλά εδώ μιλάμε δεν έχει παίξει καθόλου... Το έχουμε ξαναπεί πρέπει να φύγει από την Cobalt το συντομότερο... :039:
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Eίναι όμως μόνο πρόβλημα της Cobalt? Γιατί στην Cobalt ανήκει και ο Κιάμος που παίζει με 5-6 τραγούδια στους σταθμούς. O Σαμπάνης είναι στο Νο2 του airplay chart και ανήκει επίσης στην Cobalt. O Bέρτης επίσης όσο ήταν στην εταιρεία έπαιζε παντού κ.α. Μήπως, γενικά έχουν αποφασίσει κάποιοι (εχει πέσει γραμμή) να μην παίξουν Νότη; Το κλίμα απέναντι του είναι εχθρικό (το ξέρουμε) επειδή τα τελευταία χρόνια δεν έχει γίνει ο "περιπλανώμενος θίασος" τους. Μήπως φταίει και αυτό?
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Αν υπήρχε γραμμή (από τα ραδιόφωνα) εναντίον του τότε δεν θα έπαιζε ούτε το "Τέρμα το ράδιο", ουτε το "Τσιγγανάκι", ούτε το "Δώσε ένα τέλος"... απλά η εταιρεία δεν δίνει σημασία πια για το Νότη τον θεωρεί σταθερά και τον έχει του πεταματού... μην κοροϊδευόμαστε αν δεν σπρώξει η εταιρεία (ή κάποιος επιχειρηματίας) δεν κάνει κανείς επιτυχία ούτε ο Βέρτης, ούτε ο Σαμπάνης ούτε ο Κιάμος...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

J&B έγραψε:Αν υπήρχε γραμμή (από τα ραδιόφωνα) εναντίον του τότε δεν θα έπαιζε ούτε το "Τέρμα το ράδιο", ουτε το "Τσιγγανάκι", ούτε το "Δώσε ένα τέλος"... απλά η εταιρεία δεν δίνει σημασία πια για το Νότη τον θεωρεί σταθερά και τον έχει του πεταματού... μην κοροϊδευόμαστε αν δεν σπρώξει η εταιρεία (ή κάποιος επιχειρηματίας) δεν κάνει κανείς επιτυχία ούτε ο Βέρτης, ούτε ο Σαμπάνης ούτε ο Κιάμος...
To τσιγγανάκι ήταν πριν 3-4 χρόνια. Το Δώσε ενα τέλος δεν έπαιξε και τόσο πολύ όπως θα έπρεπε, αλλά έπαιξε. Το "Τέρμα το Ράδιο" έπαιξε τρελά για ένα μήνα με το που κυκλοφόρησε ότι βγαινει σινγκλ το "Εγω" και πλέον παίζει αλλά κι αυτό λίγο. Μηπως μετά και τα περσινά έχει χαλάσει το πράγμα για το Νότη, έχει πέσει γραμμή να μην τον παίζουν οι σταθμοί, να γίνονται εξοντωτικοί και συνεχείς έλεγχοι των εφοριακών στο εκάστοτε μαγαζί που εμφανίζεται (λόγος πρόωρου κλεισίματος στο Εναστρον) κ.α.????
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Το ''τέρμα το ράδιο'' το πετυχαίνω συχνά στον ''sfera'' με τη διαφορά οτι έχουν κόψει το 2ο ρεφραίν για να γίνει πιο ραδιοφωνικό..δηλαδή μικρότερη διάρκεια..τα 2 τραγούδια του τελευταίου δίσκου τα ακούω, στο μέτρο που βάζουν Νότη, αρκετά.
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Το 'εγω'' το χω πετύχει κανα 3-4 φορες στο ραδιο στη Θεσσαλονικη, αλλα μιλαμε για αστειο νουμερο όταν αναφερομαστε σε νεο single του Νότη. Σίγουρα ο Νοτης αντιμετωπίζει πόλεμο από τους σταθμους είναι φανερό πλέον, και οι λόγοι είναι ολοι αυτοι που εχετε αναφερει πιο πάνω. Όσον αφορα την Cobalt τα χουμε πει πολλές φορές, αλλά εφόσον και ο Νοτης φαίνεται και δείχνει αδιαφορος που η εταιρεία του δεν τον προσέχει, καλά να πάθει ως ενα βαθμό...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Δεν μου έδειξε πάντως να είναι αδιάφορος και αφιέρωσε μισή ώρα να εξηγεί στο Derti γιατί οι σταθμοί δεν παίζουν τραγούδια του και γενικά έβγαλε ένα παράπονο γιατί παίζει το ίδιο και το ίδιο playlist. Bέβαια τα παράπονα κακώς τα έκανε στον συγκεκριμένο σταθμό που και ποικιλία υπάρχει και αρκετός Νότης παίζει. Προχθές άκουγα μία ώρα Derti και μέσα σε αυτήν την ώρα έπαιξε το "Μήπως είμαι Τρελός" και "Ερωτας είναι Ερωτας". Δεν πιστεύω να υπάρχει άλλος σταθμός που κατά προσέγγιση να παίζει Νότη με αυτήν την συχνότητα.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Οτι δεν είναι ο αγαπημένος των σταθμών είναι γεγοοός αλλά δεν μπορούμε να πούμε όταν μετριότητες τύπου τέρμα το ράδιο ακούγονται ότι του κάνουν κ εμπαργκο..Απλά Νότης και εταιρεία μαζί προσπάθησαν λίγο να προωθήσουν το πρόμο του δίσκου και πλέον το παράτησαν..Επίσης το τέρμα το ράδιο είχε κάνει μια πορεία και πιο πριν ανακοινωθεί το επόμενο σινγκλ δεν συγκρίνεται με το τωρινό που παίζει στο derti και σε τοπικούς σταθμούς μόνο..και δε νομίζω να στέκει αυτό απλά έτυχε να συμπέσει η άνοδος του πρώτου σινγκλ με την ανακοίνωση του δεύτερου...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ακούω τις "ΝΥΧΤΕΣ ΜΑΓΙΚΕΣ" με αφορμή την σημερινή κυκλοφορία και...μελαγχολώ λίγο. Εχουν περάσει 8 χρόνια και δεν έχει γίνει άλλος LIVE δίσκος. Ελπίζω να γίνει κάτι στο μέλλον, λείπει ένας τέτοιος δίσκος με πιο πρόσφατα τραγούδια σε ζωντανή εκτέλεση και τον κόσμο από κάτω να βοηθά. Οπως και να το κάνουμε ζωντανά τα απογειώνει τα κομμάτια.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Είχα καιρό να το ακούσω οκοκληρο ξανά. Πολλά μέτρια τραγούδια γενικοτερα που δεν ειναι αντιπροσωπευτικά της δισκογραφίας του Νότη σε αντίθεση με το Eνθυμιον. Εννοειται πως λείπει ενας live δίσκος με τα καλυτερα ομως, οχι μονο τα τελευταια..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Τρί Απρ 14, 2015 2:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Στο #13 των charts οι "16 Αυτοτελεις Ιστοριες"! Πως εγινε αυτο?
tgoj18

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tgoj18 »

Scorpion86 έγραψε:Στο #13 των charts οι "16 Αυτοτελεις Ιστοριες"! Πως εγινε αυτο?
Είχε 1+1 δώρο τα public κάποια album της Cobalt. Και έκαναν επανατοποθετήσεις για τις γιορτές
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

tgoj18 έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Στο #13 των charts οι "16 Αυτοτελεις Ιστοριες"! Πως εγινε αυτο?
Είχε 1+1 δώρο τα public κάποια album της Cobalt. Και έκαναν επανατοποθετήσεις για τις γιορτές
Το "Μαζι" που ειναι ; Εφωσον αγοράζεις της 16 Α.Ι. Παίρνεις και τον άλλο δισκο δώρο...
Γενικά ο δίσκος παει πολυ χάλια, κρίμα γιατί έχει αρκετά όμορφα τραγουδια μεσα :(
Notis Sfakianakis
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

jdarmody έγραψε:Είχα καιρό να το ακούσω οκοκληρο ξανά. Πολλά μέτρια τραγούδια γενικοτερα που δεν ειναι αντιπροσωπευτικά της δισκογραφίας του Νότη σε αντίθεση με το Eνθυμιον. Εννοειται πως λείπει ενα live δίσκος με τα καλυτερα ομως, οχι μονο τα τελευταια..
Συμφωνώ απόλυτα η επιλογές του Νοτη ήταν άπαραδεκτες ! 10 τραγουδια απο της Ανα...γενησσις ήμαρτον !!!
Notis Sfakianakis
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Dimitris96 έγραψε:
jdarmody έγραψε:Είχα καιρό να το ακούσω οκοκληρο ξανά. Πολλά μέτρια τραγούδια γενικοτερα που δεν ειναι αντιπροσωπευτικά της δισκογραφίας του Νότη σε αντίθεση με το Eνθυμιον. Εννοειται πως λείπει ενα live δίσκος με τα καλυτερα ομως, οχι μονο τα τελευταια..
Συμφωνώ απόλυτα η επιλογές του Νοτη ήταν άπαραδεκτες ! 10 τραγουδια απο της Ανα...γενησσις ήμαρτον !!!
Ε μα ναι τώρα που το βλέπουμε στο πέρασμα του χρόνου, κάνεις live δίσκο και βάζεις σχεδόν ολόκληρο τον προηγούμενο δίσκο που κυκλοφόρησε ένα χρόνο πριν πάνω κάτω; Κουραστικός δίσκος, πολλά χορευτικά στην αρχή και γενικότερα δύσκολα τον ακούς ολόκληρο. Σε κάθε περίπτωση ένας μη φαν ούτε τα μισά τραγούδια δεν ξέρει. Γι' αυτό και δεν έκανε και ιδιαίτερη αίσθηση όσο το Ενθύμιον.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Θεσσαλονίκη πως πάμε από διαφήμιση του σχήματος;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

tgoj18 έγραψε:
Ποια album είχαν? Επέλεγες εσύ το 1+1 ή τα είχαν ορίσει αυτοί?
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Scorpion86 έγραψε:
tgoj18 έγραψε:
Ποια album είχαν? Επέλεγες εσύ το 1+1 ή τα είχαν ορίσει αυτοί?
Εικόνα
Απάντηση