Τελευταίες δοκιμές στον ήχο και στα φώτα STAGE Θεσσαλονίκη ΞΕΚΙΝΑΜΕ λίγο μετά την ΑΝΑΣΤΑΣΗ...ΦΩΣ!!!

Πάνε αυτά Billako μου περάσανε.Κάποιοι πήγανε και στο Φως και την αποθέωσαν.Να μην σου πω ότι πήγανε και καμαρίνι και φωτογραφήθηκαν μαζί της όλο χαρά.billakos24 έγραψε:Τριαντάφυλλος, Μιμή, Καίτη Grey, fans Καίτης.
Και οι καταγγελίες συνεχίζονται!
Πάντως με τον φίλο σου τον Τριαντάφυλλο τα βρήκανε προς το παρόν.Gshore έγραψε:Τυχαιο δε νομιζω!
panosif έγραψε:Πάνε αυτά Billako μου περάσανε.Κάποιοι πήγανε και στο Φως και την αποθέωσαν.Να μην σου πω ότι πήγανε και καμαρίνι και φωτογραφήθηκαν μαζί της όλο χαρά.billakos24 έγραψε:Τριαντάφυλλος, Μιμή, Καίτη Grey, fans Καίτης.
Και οι καταγγελίες συνεχίζονται!![]()
Και εντελώς τυχαία μετά από αυτό εξαφανίστηκαν από το forum.![]()
Τώρα για την Γκρέυ ας τα βρει με τα παιδιά της και τα εγγόνια της που δεν θέλουν να τη δουν ούτε ζωγραφιστή και μετά τα βρίσκει και με τη Νατάσα.
![]()
stelios έγραψε:Πήγε ο Ρέμος.![]()
Έλεος με τον τρόπο που πετάνε κάποιοι τα λουλούδια.![]()
https://www.facebook.com/NatasaTheodori ... 7664223805
panosif έγραψε:
Ειμαστε και εμεις που δεν την αντεχαμε ουτε το 2000 ουτε το 2005 και ουτε τωρα ομωςbillakos24 έγραψε:panosif έγραψε:Πάνε αυτά Billako μου περάσανε.Κάποιοι πήγανε και στο Φως και την αποθέωσαν.Να μην σου πω ότι πήγανε και καμαρίνι και φωτογραφήθηκαν μαζί της όλο χαρά.billakos24 έγραψε:Τριαντάφυλλος, Μιμή, Καίτη Grey, fans Καίτης.
Και οι καταγγελίες συνεχίζονται!![]()
Και εντελώς τυχαία μετά από αυτό εξαφανίστηκαν από το forum.![]()
Τώρα για την Γκρέυ ας τα βρει με τα παιδιά της και τα εγγόνια της που δεν θέλουν να τη δουν ούτε ζωγραφιστή και μετά τα βρίσκει και με τη Νατάσα.
![]()
![]()
Καταπέλτης!![]()
Ευτυχώς που είσαι κι εσύ να μας ανοίγεις τα μάτια!![]()