Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Μούφα μου φαίνεται, αλλά μπορεί και να έγινε μιας και ο Ρέμος είναι φίλος με τον Γκόγκο. Αλλά οκ όχι και ότι αποθεώθηκαν τα παλικάρια στο μαγαζί του Νότη..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

Xεχε προφανως ειναι υπερβολη αυτο.Αλλα πιστευω οτι πηγαν δεν παιζει να 'ναι μουφα...απλα ο νοτης σιγα μη πηγε οπως η θεοδωριδου να τους δωσει μικροφωνο
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Το συγκεκριμένο site έκανε λόγο για κωλοτούμπα κι αμέσως κατέβηκε το σχετικό άρθρο...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Εικόνα
Εικόνα
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

'Εχει παίξει σε διάφορα site όχι ότι λέει και κάτι αυτό..Απλά δεν είναι και απίθανο άλλωσε πολλοί έχουν πει διάφορα για τον Νότη κανείς όμως δεν έχει πει κάτι για αυτόν σαν καλλιτέχνη..Ο Ρέμος είχε πάει και παλιότερα και ο Παντελίδης για να κάνει τι μίμηση φαντάζομαι θα έχει πάει να το δει πολλές φορές :lol:
YΓ:Kαμιά ενημέρωση για το πρόγραμμα έχουμε??Φαντάζομαι από κόσμο χαμός το θέμα είναι τι πρόγραμμα έκανε αν είχε αλλαγές σε σχέση με το Φωταέριο..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest έγραψε:'Εχει παίξει σε διάφορα site όχι ότι λέει και κάτι αυτό..Απλά δεν είναι και απίθανο άλλωσε πολλοί έχουν πει διάφορα για τον Νότη κανείς όμως δεν έχει πει κάτι για αυτόν σαν καλλιτέχνη..Ο Ρέμος είχε πάει και παλιότερα και ο Παντελίδης για να κάνει τι μίμηση φαντάζομαι θα έχει πάει να το δει πολλές φορές :lol:
YΓ:Kαμιά ενημέρωση για το πρόγραμμα έχουμε??Φαντάζομαι από κόσμο χαμός το θέμα είναι τι πρόγραμμα έκανε αν είχε αλλαγές σε σχέση με το Φωταέριο..
Ναι απλά είναι διαφορετικό να παρουσιάζεται το θέμα ως "αποθεώθηκαν στα νυχτοπερπατήματα τους Ρέμος-Παντελίδης" κι αλλιώς ''η κωλοτούμπα Ρέμου-Παντελίδη''..Τέλος πάντων δεν μας πολυαφορά..Βγήκε κανονικά με το Μα εγώ είμαι Έλληνας, συνέχισε με Μπαλάντα του Κυρ-Μέντιου, ενώ κάποια που έχω δει σκόρπια Δε σε χρειάζομαι, Ένα γράμμα, Στέλλα η Σμυρνιά, Τέρμα το Ράδιο..
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Vassilis Dimas
Με το πρώτο μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου.. Τον Νότη μου.. Από την χθεσινή πρεμιέρα του στη Θεσσαλονίκη.. Τον ευχαριστώ για την θερμή φιλοξενία του..

Εικόνα
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Παιδια καλησπέρα. Πηγα εχθες στην πρεμιερα αλλα δεν προλαβαινω να γραψω αναλυτικα τωρα. Ειχε πολύ κόσμο , ο Νοτης ειχε πολύ κέφι και έκανε προγραμματαρα.....Αυριο θα σας πω ακριβως τι εγινε, και ολα τα τραγουδια που ειπε. ..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Ενταξει ο Λεμπιδακης το εγραψε αυτο για την αποθεωση και τον "πανικο". Οποτε κλαιν μαιν... :039:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Τίγκα το μαγαζί σε σημείο που να μην χωράει ο κόσμος!!!
Ήταν ο Μουκίδης και ειπε 7 στη σειρά δικά του μετρώντας τα φωναχτά.
Έκανε και για τον Δήμα αναφορά και είπε κομμάτια του συνεχόμενα στο 2ο πρόγραμμα!!!
Για το δίδυμο Ρέμος-Παντελίδης δεν είπε τίποτα πέραν του "Γεια σου Γκόγκο με την παρέα σου" μιας κι ο Γκόγκος καθόταν συνέχεια μαζι τους.
Ήρθαν λιγο πριν κάνει την 2η εμφάνιση του κι έκατσαν μέχρι λίγο πριν το κλείσιμο.

Ο Νότης δεν έχει θέμα με τον Αντώνη εδώ ακόμα μετα τα τόσα που έχουν συμβεί και λέει σε συνεντεύξεις για το ότι του αρέσει πολύ σαν τραγουδιστής...
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μήπως να το καθιερώσει αυτό με τον Μουκίδη;; :lol: Τα ίδια 7 είπε πάλι;
djibril

Λοιπον 1ο προγραμμα σε τυχαια σειρα.. Μα εγω ειμαι Ελληνας,μπαλαντα κυρ μεντιου, φως μου, ολα τα σ αγαπω, ενα γραμμα,δε σε χρειαζομαι, αετος , εγω,δινει τα φιλια, παραλληλα, γενεθλια, καλλιτεχνης, στελλα σμυρνια,χαραματα, μια μικρη μαυροφορουσα, τερμα το ραδιο, πως γινεται αυτο..

2ο προγραμμα ετσι οπως τα πε ...λυσε κουκλα τα μαλλια σου, θελω να την κανω, πρωτη φορα γιορταζω, μαυρα ματια, προσφυγας,δεν εχει μαθει να αγαπαει,μηπως ειμαι τρελος, χαρε να σουν ανθρωπος,παπαρουνα, καπετανακης,μια ματια σου, ολος ο κοσμος εισαι, ετσι ειναι ο ερωτας καρδια μου, για μενα, αν θα σε χασω , παλι, πετα ψηλα, μη συνεχιζεις, ενα με την νυχτα, φιναλε της καρδιας,θελω να σε ξαναδω, και δεν μπορω, γιος της κυρα λενης

Αν ξεχασα και κανενα συγχωρηστε με. Αυριο θα πω ετσι κανα 2-3 σκηνικα, αν και το ενα με τα 7 τραγουδια του Μουκιδη αναφερθηκε. Φοβερο προγραμμα το χθεσινο μαγκες...
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

off topic μήπως μπορείς να γράψεις και σχετικά με το πρόγραμμα της Λένας πόσο κράτησε,και αν είπε πολλά από τα δικά της?
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Η υποδοχή από τον κόσμο πως ήταν;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Εικόνα

Αδειο....
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Από ότι φαίνεται πάλι στη Θεσσαλονίκη περιόρισε τα κοινωνικά κάπως..Από την άλλη αφού λέει πιο πολλά ερωτικά γιατί δεν λέει πιο πολύ τους ύμνους και επιλέγει κομμάτια που είναι σχεδόν αποκλειστικά για τους φαν???Από ότι είδα από τις επιλογές στο δεύτερο μέρος πολλά αντι-εμπορικά επέλεξε στο κλείσιμο..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Σε ένα πρόγραμμα που έχει πει το Και δεν μπορώ, Θέλω να σε ξαναδώ, Δεν σε χρειάζομαι, Δίνει τα φιλιά, Παράλληλα, Για μένα, Φως μου, Γενέθλια, Στέλλα η Σμυρνιά, Φινάλε της καρδιάς, Αν θα σε χάσω, Μήπως είμαι τρελός, Αετός, Παπαρούνα, Πρώτη φορά, Ένα γράμμα, Ένα τσιγγανάκι, Χαράματα πόσους ύμνους να πει ακόμη; Προγραμματάρα έκανε όντως.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Tι αλλο να πει ρε παιδια? Απο αυτα, ουτε τα μισα δεν λεει στην Αθηνα, σε ενα προγραμμα.
djibril

Λοιπόν, όσον αφορά την Παρασκευή.Εγω έφτασα στην Πύλη ένα λεπτό αφού είχε βγεί ο Αρχοντας, και επομένως δεν μπορώ να σας πω για το πρώτο πρόγραμμα της Λενας, ούτε για την υποδοχή την στιγμή ακριβώς που βγήκε ο Νοτης. Πάντως ο κόσμος ήταν ιδιαιτερα θερμός, και χειροκροτούσε συνέχεια. Σε αυτό βοήθησε και η δυναμική του πρώτου προγραμματος, αφού το ένα καλό τραγούδι διαδεχόταν το άλλο. Ο Νοτης ευχαρίστησε τον Μουκίδη που ηταν εκεί, είπε και τα 7 τραγούδια του, ενώ όταν σταμάτησε να τραγουδάει για να υποδεχτεί τον κόσμο μίλησε πολύ λίγο (ούτε 5 λέπτα), και μάλιστα είπε και ο ίδιος πως ξαφνιάστηκε που μίλησε τόσο λίγο...Για πολιτικούς κτλ δεν μιλησε καθόλου όλη τη βραδυα. Γενικά είχε πολύ καλή διάθεση και φανηκε από την αρχή πως ήθελε να πει πολλά τραγούδια. Βγηκε στη 1.20 και έφυγε περίπου στις 3 παρα κατι ψιλά. Στο δευτερο πρόγραμμα βγήκε περίπου 4 παρα 5 και πήγε μέχρι τις 6 παρα 15. Εντωμεταξύ είχε και ενα πρόβλημα με τον ήχο και το ανέφερε στο κοινο από το πρώτο πρόγραμμα, και στο 2ο πρόγραμμα ο ήχος στο αυτί του πρέπει να χειροτέρεψε (μάλιστα πήγε για λίγο στον ηχολήπτη και κάτι είπαν), αλλά παρόλα αυτά απτόητος δεν έχασε το κέφι του ποτέ. Εκανε πλάκα με τον Γκογκο, ενώ ήταν ένας τύπος στα πρώτα τραπέζια του ριχνε συνέχεια λουλούδια, και σε κάποια φάση ανέβηκε πάνω και αρχισε να λέει "πως μονο ο Νοτης τα λέει καλά, και μονο αυτον να ακούτε, και είναι αρρωστεια", και δεν αφηνε το μικρόφωνο με τπτ. Οπότε ο Νοτης που γελούσε εκανε στην ακρη και τον αφησε κανα τριλεπτο να μιλαει. Στο 2ο πρόγραμμα με το που βγήκε μαζευτηκε πολύς κόσμος , μα πάρα πολύς για φωτο, και δεν μπορούσε να κάνει βήμα,και τους παρακάλεσε να του αφήσουν λίγο χώρο για να μπορεί να κινείται και να τον βλέπει το μαγαζι.Αλλα ο κόσμος παρέμεινε πάνω, οπότε πήγε ο Νότης σχεδόν δίπλα με έναν από τους κιθαρίστες πάνω ψηλά και συνέχισε κανονικα να τραγουδάει.Για Ρεμο κ Παντελίδη παιδιά εγώ χαμπάρι δεν πήρα,και σίγουρα δεν αποθεωθηκαν ποτέ. Καποια στιγμή είπε ο Νοτης στον Γκογκο πως "ξερω ότι κάποια απο τα λουλούδια τα στέλνεις εσυ για λογαριασμο άλλων'', αλλα δεν καταλαβα αν εννούσε κάποιους συγκεκριμένα. Από τις 5 και κάτι δεχόταν και κάποιες παραγγελιές ο Νοτης, και ικανοποιησε πολλές από αυτές, αλλά καθε φορά που ελεγε "πείτε μου ενα τραγουδι'' γινόταν πανικός από φωνες. Κοινωνικά τραγούδια όπως καταλάβατε είπε ελάχιστα,δεν είπε καν το ήταν τρελός που το λει σχεδόν πάντα. Σαφέστατα το πρόγραμμα πολύ δυνατό, σε κρατούσε σε εγρηγορση.Να πώ και κάτι άλλο..Φάνηκε πάλι η δυναμική του ραδιοφώνου.. Στο τέρμα το ράδιο έγινε πανικός, και το τραγούδησε όλος ο κόσμος, ενώ στο εγω δεν ήταν ανάλογη η ανταπόκριση..Το μαγαζί κάτω ήταν φίσκα στα τραπέζια, με πολύ κόσμο όρθιο στο μπαρ, ενώ πάνω μόνο η τρίτη σειρά και τελευταια των τραπεζιών ήταν άδεια. Γενικώς πάντως είχε πάρα πολύ κόσμο, ο οποίος έμεινε μέχρι το τέλος του προγράμματος. Για την Λενα που ζήτησε κάποιος φίλος, στο 2ο πρόγραμμα που την παρακολούθησα, είπε κανα 4-5 δικά της και αυτα λίγο πριν φύγει, και τραγούδησε παλιά και νεα τραγούδια από Μητροπάνο και Καρρα μεχρι Οικονομοπουλο, Βερτη, Παντελίδη,Ρεμο,Δημακη κτλ...Εκανε πολύ καλό λαικό πρόγραμμα, ο κόσμος χόρεψε πάνω στην πίστα, και γενικότερα είχε πολύ καλή παρουσία..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Δεν σε Χρειάζομαι, Γύφτισσα Μέρα, Πρώτη Φορά, Ενα Τσιγγανάκι, Αν θα σε Χάσω, Κλεμμένα, Mα εγώ είμαι Ελληνας, ορισμένα από αυτά που έμαθα ότι είπε χθες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Κυρ Απρ 19, 2015 5:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση