Παντελής Παντελίδης R.I.P (23.11.1983-18.2.2016)

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Slim_Shady

Re: Παντελής Παντελίδης thread

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

Απο το pp F.C

Εικόνα
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Slim_Shady

Μας αγαπουν :party:
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Slim_Shady έγραψε:Απο το pp F.C

Εικόνα
Πάντως κι εκεί στο fanclub του Παντελίδη πολύ κομπλεξικοί πρέπει να είναι.Τα βάζουν με όλους.Και δεν είναι μόνο ο Σφακιανάκης που έβγαλε τόσα χρήματα τη δεκαετία του 90,αλλά όλοι όσοι έκαναν επιτυχία.Ο Σφακιανάκης είναι γνωστός για τις δηλώσεις του,και πάντα έλεγε για μοναρχίες κλπ από παλιά.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

panosif έγραψε:Ας ακούσουμε και την γνώμη της Μαριλένας για το θέμα. :525807:
Η Μαριλένα ήταν υπεύθυνη για τα μαξιλάρια τελικά??? :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:
All of our endings can be found in our beginnings...
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

neereaux έγραψε:Εικόνα

Άσε καθαρίζω εγώ. :fan:
:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:
All of our endings can be found in our beginnings...
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

Ειχα παει και χθες Παντελα...φισκα το μαγαζι,ωραια πραγματα...
Αυτο που εγω εχω να πω ειναι οτι ο Παντελιδης θεμα με το Σφακιανακη δε φαινεται να εχει αυτο εισπραττω εγω και κανα δυο τραγουδια του θα πει και ολα καλα...Μαλλον ο Νοτης για καποιον δικο του λογο εχει το θεμα ή παιρνει τον Παντελιδη η μπαλα επειδη ο αλλος ειναι εκνευρισμενος με το Ρεμο.

Το θεμα ειναι να περναμε καλα παιδια και να μη κανουμε τη τριχα τριχια...
Slim_Shady

Gshore έγραψε:Ειχα παει και χθες Παντελα...φισκα το μαγαζι,ωραια πραγματα...
Αυτο που εγω εχω να πω ειναι οτι ο Παντελιδης θεμα με το Σφακιανακη δε φαινεται να εχει αυτο εισπραττω εγω και κανα δυο τραγουδια του θα πει και ολα καλα...Μαλλον ο Νοτης για καποιον δικο του λογο εχει το θεμα ή παιρνει τον Παντελιδη η μπαλα επειδη ο αλλος ειναι εκνευρισμενος με το Ρεμο.

Το θεμα ειναι να περναμε καλα παιδια και να μη κανουμε τη τριχα τριχια...
:thumbup:
Εγω θα πάω το Σάββατο :biggrin:
Slim_Shady

:fan: :fan: :fan:
Εικόνα
Slim_Shady

Βούλιαξε το Fantasia. Μοναδικό Sold out και αποθέωση για Παντελίδη - Φουρέιρα - ΜΕΛΙSSES.
Spoiler:
panosif τελικά δεν είναι γρουσουζα η Άννα :fan:
Έφυγαν οι πρώτες 6 μέρες στο Fantasia και ο απολογισμός από τα τρία διήμερα πραγματικά είναι μοναδικός για έναν καλλιτέχνη που έχει χτυπηθεί τόσο πολύ και μαζί με τους ταλαντούχους συναδέλφους του γεμίζει ασφυκτικά το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται από τις 24 Απριλίου. ...

Όποιος ήταν στο μαγαζί μπορεί να κρίνει. Επίσης η καλύτερη και η χειρότερη διαφήμιση είναι το από στόμα σε στόμα και αυτό έχει αρχίσει να " βρωμάει" στην πιάτσα ότι ο Παντέλας κέρδισε το στοίχημα. Ένα στοίχημα που τον είχε βαρύνει με άγχος μιας και ήθελε και ο ίδιος να αποδείξει πολλά. Θυμάμαι πριν 20 μέρες περίπου που μίλαγε στην κάμερα του Alpha που μου είπε " Έχω άγχος και θέλω όλα να πάνε όχι μόνο καλά αλλά τέλεια". Ο Παντελής το βράδυ του Σαββάτου δημιούργησε έναν πανικό. Η " Πυρκαγιά" πέρασε στον κόσμο, το " Πάρα πολύ" σκίζει και βλέπουμε ότι το πρόγραμμα που δημιούργησε με τον Ρουσσέτο αρέσει.

Η Ελένη Φουρέιρα νοιώθει μοναδικά σ αυτό τον χώρο και μου είπε ότι γουστάρει πολύ το συγκεκριμένο μαγαζί. Sexy , με τρομερή ενέργεια πάνω στο stage. Όσο αφορά τις ΜΕΛΙSSES; Δε θα πω έκπληξη, αλλά είναι σίγουρα το αλατοπίπερο στο σχήμα αυτό. Κάτι ήξερε ο Γιάννης Κουτράκης που ήταν ναι μεν ανήσυχος στις πρόβες αλλά σίγουρος για το αποτέλεσμα του συγκροτήματος. Δίπλα τους η ταλαντούχα Κόρτνει Πάρκερ, ο ταλαντούχος ΜΙΚΕ , η έμπειρη Μαρία Καρλάκη, η ανερχόμενη και κουκλίτσα Λένια Ραζή και ο ωραίος της παρέας Κωνσταντίνος Φραντζής. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το ραντεβού είναι στην " Fantasia" με γερές δόσεις από καψούρα, χορό και ξεφάντωμα.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Slim_Shady

Εικόνα

Εικόνα
Slim_Shady

Αποκλειστικό: Ρέμος - Παντελίδης παρακολούθησαν μαζί το ματς Μπάγερν - Μπαρτσελόνα.

Εικόνα

Συνδυάζουν δουλειά με διασκέδαση στην Γερμανία. Ο Αντώνης Ρέμος εμφανίζεται την Πέμπτη στο Λεβερκούζεν, ενώ ο Παντελής την Τετάρτη το βράδυ στην Νυρεμβέργη όπου θα σας έχουμε και αποκλειστικό ρεπορτάζ. ...

Την Τρίτη το βράδυ όμως με καλά φιλαράκια και τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, οι δύο καλλιτέχνες βρέθηκαν στο γήπεδο της Μπάγερν Μονάχου, όπου παρακολούθησαν τον αγώνα της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα όπου έληξε με νίκη των Γερμανών με 3-2. Όπως βλέπετε και στο φωτογραφικό υλικό οι δύο καλλιτέχνες και φίλοι έβγαλαν selfie φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα Social media και αμέσως δεκάδες like και σχόλια γέμισαν τις προσωπικές τους σελίδες. Να τονίσουμε ότι και οι δύο εμφανίσεις των καλλιτεχνών είναι sold out. :525807:
Slim_Shady

Εικόνα

Εικόνα
Slim_Shady

Η Μαίρη Συνατσάκη διασκέδασε στο Fantasia με Παντελίδη - Φουρέιρα - ΜΕΛΙSSES.
Εικόνα

Η παρουσιάστρια εκτός από την καθημερινή της παρουσία στην ομάδα του "Πρωινό ΑΝΤ1" δοκίμασε τις δυνάμεις της και στην υποκριτική καθώς πρωταγωνιστεί στην παράσταση "ΑΧ!" με την θεατρική ομάδα bijoux de kant αποσπώντας θετικές εντυπώσεις.
...

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει κάθε λόγο να χαμογελά και να "γιορτάζει" μετά από κάθε της εμφάνιση στην θεατρική σκηνή. Κι αυτό έκανε το βράδυ του Σαββάτου.

Η παρουσιάστρια μετά την παράσταση "ΑΧ!" που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Ακαδημία Πλάτωνος στον Βοτανικό, πήρε το δρόμο για την παραλιάκη. Με casual look, λουλούδια στα μαλλιά και την καλύτερη διάθεση βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο Fantasia όπου εμφανίζονται o Παντελής Παντελίδης , η Ελένη Φουρέιρα και οι Μελισσες και το διασκέδασε πραγματικά. Φυσικά η Μαίρη Συνατσάκη δεν διασκέδασε μόνη. Μαζί της ήταν δύο από τους συμπρωταγωνιστές της στην παράσταση, ο Δημήτρης Μοθωναίος και η Κατερίνα Μισιχρόνη.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Slim_Shady έγραψε:Απο το pp F.C

Εικόνα
Προφανώς και στο φαν κλαμπ του Παντελίδη ο μέσος όρος ηλικίας είναι 17. Καταλαβαίνω την προσπάθεια να μειώσουν τον Σφακιανάκη, αλλά μην λέμε και ανυπόστατα πράγματα. Πάντα εκφραζόταν ακραία ο Σφακιανάκης για πάρα πολλά θέματα και δεν ήταν μόνο τα πολιτικά. Εκτός αν θεωρείτε ότι πρόλαβε κι έβγαλε τόσα χρήματα σε 5-6 χρόνια γιατί ήδη από τη δεκαετία του 90 είχε πολιτική άποψη, μάλιστα τότε με τις συνεντεύξεις στον Χατζηνικολάου γινόταν πανικός.
Θεωρώ ότι έχουν μια μανία καταδίωξης, αλλά χωρίς λόγο. Νομίζω ο Παντελής μια χαρά τα πηγαίνει, έχει και τον Λεμπιδάκη να τον σπρώχνει σε όλα τα μέσα δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να κάθεται να ασχολείται με το τι λένε οι άλλοι. Βέβαια η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ούτε ο Παντελής έχει πρόβλημα με το Νότη όπως είπε ένας φίλος, εδώ πήγε και στο μαγαζί του (τον έβαλε ο Λεμπιδάκης να πει μια ατάκα για να γίνει ντόρος και καλά), αλλά ούτε και ο Νότης τον γνωρίζει για να παίρνετε τόσα κατάκαρδα τη γνώμη του. Του έχουν μεταφέρει ότι υπάρχει ένας τύπος που σε μιμείται. Πάνω σε αυτό τοποθετείται κι αυτός. Δεν είπε ότι δεν είναι καλός τραγουδιστής ή ότι δεν έχει ωραία τραγούδια στο φαινόμενο της υποθετικής (;) μίμησης είναι κατά. Μάλιστα του είχαν προτείνει να συνεργαστούν πριν γίνει το σχήμα με τον Πλούταρχο τελικά.
Εδώ που τα λέμε έχουν χτιστεί καριέρες και καριέρες με τέτοιες υποτιθέμενες κόντρες, εγώ πιστεύω ότι η πλευρά του Παντελή επιδιώκει ακόμα και την κακή διαφήμιση. Όσο για το τελευταίο περιστατικό οι δηλώσεις με τα μπαμπού κι αυτά ήταν αποκλειστικά για τον Ρέμο. Όταν βγαίνει ο Ρέμος στο twitter και στο instagram και σαν μωρό γράφει notis μαζέψου και notis ησύχασε για να κάνει το κομμάτι του, ε μην απαιτεί και σεβασμό μετά. Σε κάθε περίπτωση ο καλύτερος κριτής είναι ο κόσμος, ο ένας πάει να γίνει πρώτο όνομα, ο άλλος είναι πρώτο όνομα 22 χρόνια εεε...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

Το βασικο ερωτημα απο οπου πυροδοτηθηκε ολο αυτο ειναι απο που και ως που ο Παντελιδης μιμειται το Σφακιανακη...Αυτο πραγματικα ακομα δε μπορω να το καταλαβω.Και αν το μεταφερουν στο Νοτη ετσι που ξερει να πεταει λαδι στη φωτια με τα λεγομενα του[ο χαρακτηρας του ειναι ετσι δε το κατακρινω]δε θελει πολυ...Αλλα μπες ρε Νοτη και διαπιστωσε το ο ιδιος μην ακους οτι σου μεταφερουν χωρις να το κρινεις...Εγω που τον ακουω τον Παντελιδη,τον συμπαθω και παω και τον βλεπω απο κοντα που και που δεν το εχω διαπιστωσει αυτο....Και jdarmody δε ξερεις αν εχει βαλει το χερακι του ο Ρεμος στο Λεμπιδακη...
Slim_Shady

Ζεστή υποδοχή του Παντελή Παντελίδη στην Νυρεμβέργη.
Εικόνα

Στην Νυρεμβέργη τραγούδησε ο Παντελής Παντελίδης και στο πλάι του είχε την Ελένη Χατζίδου , την Κόρτνει Πάρκερ και τους 15 50. ...

Πάνω από 1000 άτομα γέμισαν ασφυκτικά την σάλα σε ένα πανέμορφο προάστιο της Νυρεμβέργης και οι ομογενείς μας , του είχαν ετοιμάσει μια πολύ ωραία υποδοχή. Μέχρι και τις 05.30 τα ξημερώματα διασκέδασε το κοινό του, το οποίο γνώριζε όλα του τα τραγούδια και σε άλλη του μια επίσκεψη στην Γερμανία απέδειξε την δυναμική που διαθέτει ως καλλιτέχνης.

Slim_Shady

Gshore έγραψε:Το βασικο ερωτημα απο οπου πυροδοτηθηκε ολο αυτο ειναι απο που και ως που ο Παντελιδης μιμειται το Σφακιανακη...
Την ίδια απορία έχω και εγώ.
Slim_Shady

Εικόνα
Slim_Shady

Νυρεμβέργη χθες
Εικόνα
Απάντηση