Μάγδα συμφωνώ απόλυτα.Έχω πει ακριβώς τα ίδια από καιρό για το συγκεκριμένο θέμα.

Συμφωνώ 100% σε ότι είπες!ΜΑΓΔΑ έγραψε:Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξής:
Ο Νότης καλώς ή κακώς έχει ακραίες απόψεις και τον ξέρουμε όλοι όσοι τον παρακολουθούμε.
Είναι τόσο δύσκολο να διαχωρίσουμε τις δικές μας απόψεις από τις δικές του και να απολαμβάνουμε μόνο τη μουσική που μας χαρίζει;
Δόξα τω Θεώ, είμαστε νοήμονα όντα κι έχουμε κριτική σκέψη.
Δηλαδή όσοι ακούμε τα τραγούδια του, είμαστε της ίδιας "συνομοταξίας";
Δεν καταλαβαίνω, ειλικρινά
Ούτε φίλος μου είναι, ούτε προτίθεμαι να συγχρωτιστώ μαζί του.
Αυτό όμως δε με εμποδίζει ούτε στο ελάχιστο να ακούω π.χ το "Εγώ" και να απολαμβάνω τη φωνάρα του.
Πίστεψέ με, όλα χρειάζονται. Ανάλογα τη φάση στην οποία βρισκόμαστε.panosif έγραψε:Ποιος λέει ότι δεν πρέπει να τον ακούμε;Και αν δεν ακούμε Νότη τι να ακούσουμε;Madonna και Britney Spears;![]()
Μάγδα συμφωνώ απόλυτα.Έχω πει ακριβώς τα ίδια από καιρό για το συγκεκριμένο θέμα.
Μα δεν διαφωνώ.Κι εγώ ακούω από έντεχνο μέχρι trash αλλά το δάχτυλο δεν το κούνησα σε κανέναν για το τι θ' ακούει και τι όχι.ΜΑΓΔΑ έγραψε:Πίστεψέ με, όλα χρειάζονται. Ανάλογα τη φάση στην οποία βρισκόμαστε.panosif έγραψε:Ποιος λέει ότι δεν πρέπει να τον ακούμε;Και αν δεν ακούμε Νότη τι να ακούσουμε;Madonna και Britney Spears;![]()
Και σου το λέω εγώ που για μια εποχή άκουγα περισσότερο Madonna και Britney.
Γεγονός.
Ναι εμένα περίμεναν για να...αναπαραχθούν.filcollins έγραψε:Αυτό που ανήρτησες ήταν απαραίτητο..έτσι αναπαράγονται οι ανοησίες!
Συγγνώμη αλλά κάτι τέτοια τα λέει ο Λιάγκας και η Σκορδά θα τους λάβει κανείς σοβαρά υπόψη; Μην τρελαθούμε κιόλας. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά μετά τα περσινά υπήρχε μια στοχευμένη προσπάθεια να μην συνεργαστεί ξανά κανείς με το Νότη. Δεν μιλάμε για κιτρινισμό ή απλά κουτσομπολιό, μιλάμε για μεθοδευμένο πόλεμο. Μάλιστα τους έκανε εντύπωση που συνεργάστηκε κάποιος μαζί του ή που πηγαίνει ο κόσμος να τον δει. Λες και τα 25 χρόνια καριέρας είναι δυνατόν να διαγραφούν σε μια στιγμή ή νομίζουν ότι ο κόσμος όντως είναι πρόβατα και δεν μπορούν να διαχωρίσουν καταστάσεις. Και όπως τον μηδενίζουν και θεωρούν ότι δεν μπορεί να έχει άποψη πχ. για την Μερκούρη, έτσι ακριβώς ανάξια σχολιασμού είναι και η άποψη της-του κάθε Σκορδά, Λιάγκα, Συνατσάκη, Σεργουλόπουλου για τον Σφακιανάκη. Δεν θα έπρεπε κανείς να τους δίνει σημασία.ΜΑΓΔΑ έγραψε:Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξής:
Ο Νότης καλώς ή κακώς έχει ακραίες απόψεις και τον ξέρουμε όλοι όσοι τον παρακολουθούμε.
Είναι τόσο δύσκολο να διαχωρίσουμε τις δικές μας απόψεις από τις δικές του και να απολαμβάνουμε μόνο τη μουσική που μας χαρίζει;
Αυτό όμως δε με εμποδίζει ούτε στο ελάχιστο να ακούω π.χ το "Εγώ" και να απολαμβάνω τη φωνάρα του.
Βεβαια για την Σωκου ξεχασε να πει τα ιδια...Scorpion86 έγραψε:Εχει ξεφύγει το πράγμα...(κοιτάξτε ποιοι μιλάνε)
Οπως βλεπεις ειναι δυσκολο για αρκετους/ΜΑΓΔΑ έγραψε: Είναι τόσο δύσκολο να διαχωρίσουμε τις δικές μας απόψεις από τις δικές του και να απολαμβάνουμε μόνο τη μουσική που μας χαρίζει;
Βρε όλοι τον ακούμε τον Νότη. Υπέροχα τραγούδια έχει πει, υπέροχη διαχρονική φωνή κτλΜΑΓΔΑ έγραψε:Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξής:
Πωωω πλάκα κάνεις;Πες μου οτι υπάρχει βίντεο έχω να το ακούσω χρόνια.Musicshoot έγραψε:δεν πα να λενε .... και χθες χαμος στην πυλη
ηταν ο Νιβο και ο Μουκιδης με αποκοφυφωμα της βραδιας ...ειπες την Μεσογειο...
Προφανώς και θα έχεις πάει ελάχιστες φορές στο Νότη. Σε πληροφορώ ότι αρκετά μεγάλη μερίδα του κόσμου εκτιμάει ότι ο Νότης τοποθετείται σε κάποια ζητήματα ασχέτως αν συμφωνεί κάποιος μαζί του ή όχι. Επίσης, κάθε σχόλιο του γίνεται με αφορμή κάποιο τραγούδι, αυτό που προσπαθείτε και καλά να περάσετε ότι ο Νότης κάθεται και βγάζει λόγους άνευ λόγου και αιτίας ας πούμε εντάξει παραείναι..Και σε κάθε περίπτωση αυτό είναι κάτι που το κάνει χρόνια ο Νότης. Απλά έχετε μάθει από τους άλλους που δεν μπορούν να πουν τρεις λέξεις στη σειρά και χαλιέστε..billakos24 έγραψε:Βρε όλοι τον ακούμε τον Νότη. Υπέροχα τραγούδια έχει πει, υπέροχη διαχρονική φωνή κτλΜΑΓΔΑ έγραψε:Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξής:
Αυτό δεν αλλάζει ότι χαλιέσαι όμως ως ένα βαθμό. Για παράδειγμα εγώ ενώ λατρεύω τα τραγούδια και τη φωνή του ΔΕΝ θα πήγαινα πια να τον ακούσω ζωντανά.
Όχι γιατί φοβάμαι μην...χαρακτηριστώ() αλλά γιατί άμα κόψει το πρόγραμμα και μου αρχίσει καμιά έκθεση ιδεών για την Ακρόπολη, το Βούδα, τα aliens, το τι ήταν και τι δεν ήταν η νεκρή Μελίνα κτλ δεν θα κρατηθώ και θα φωνάξω ''μεγάλε άσε τα αυτά και πες κάνα τραγούδι γιατί την κάνουμε όλη η παρέα για Βανδή''.
![]()
Κακά τα ψέματα...κούρασε ο Νότης. Κούρασε αφάνταστα. Ποια media και ποια παιχνίδια τους(που φυσικά υπάρχουν κι αυτά) το βασικότερο πρόβλημα είναι ο ίδιος ο Νότης πια. Και ένας φίλος μου που άκουγε Νότη σαν τρελός παλιά όταν είδε το απόσπασμα με τη Μελίνα προχθές μου λέει ''Εντάξει την έκαψε τη φλάτζα αυτός πια''. Τι να του πω εκείνη την ώρα? ''Όχι ρε μην το λες...έχει ωραία τραγούδια???''
Τι είπε δηλαδή;jdarmody έγραψε:.
Αναφέρθηκε πάλι στη Μελίνα και γενικότερα στο θέμα αυτό, .