Πάολα
Re: Πάολα
Αυτός ο Μάκης Δημάκης καινούριος είναι;
Ακούω το όνομά του συνέχεια..
Nothing lasts forever but the earth and sky
- fylakas_aggelos
Τραγουδάει δημοτικά και πανηγυριώτικα.Τον έχω ακουστά από το 2012,όταν ένας γνωστός μου,μου ζητούσε να ψάξω στο youtube για να του γράψω τραγούδια του.ADAM2 έγραψε:Αυτός ο Μάκης Δημάκης καινούριος είναι;
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Δεν είχα την τιμή να τον ακούσω πιο πριν.
Νόμιζα ήταν σκυλούλης.

Νόμιζα ήταν σκυλούλης.

-
Δεν το λέει τώραADAM2 έγραψε:Χαμό κάνει η Πάολα.
Λέει πάλι αυτό το "της πουτ@ν@ας θα γίνει";![]()
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Επίσης, πρέπει να ξέρεις τη ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ πληροφορία ότι ήταν γκόμενος της Αποστολίας Γκούτη, η οποία είχε πάρει μέρος στο Fame Story 2.ADAM2 έγραψε:Αυτός ο Μάκης Δημάκης καινούριος είναι;

Life is a RollerCoaster...
ΜΑΓΔΑ έγραψε:Επίσης, πρέπει να ξέρεις τη ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ πληροφορία ότι ήταν γκόμενος της Αποστολίας Γκούτη, η οποία είχε πάρει μέρος στο Fame Story 2.ADAM2 έγραψε:Αυτός ο Μάκης Δημάκης καινούριος είναι;

- fylakas_aggelos
Ελπίζω ο δίσκος της να έχει κάποια μπαλάντα σαν το "Δεν σ'έχω ξεπεράσει" να κόψουμε φλέβα.Καλό το "Έχω μια ζωή",καλά και τα τουρκοτσιφτετέλια που βγάζει,αλλά το "Δεν σ'έχω ξεπεράσει" το θεωρώ ίσως το καλύτερο κομμάτι της!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
H Πάολα ξανασυνάντησε τον Γιώργο Μαζωνάκη. Το καυτό φιλί στο στόμα και το σόου που έδωσαν.

Πολύ όμορφη νύχτα περάσαμε όσοι βρεθήκαμε στην Πύλη Αξιού αυτό το Σάββατο. Η Πάολα υποδέχτηκε τον Γιώργο Μαζωνάκη στην Πύλη Αξιού ...
Ο Γιώργος βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για μια Live βραδιά σε μαγαζί στην περιοχή των Σφαγείων με αφορμή την παρουσιάση των νέων του κομματιών που κυκλοφόρησαν πριν λίγες ημέρες. Στην συνέχεια και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 05.00 επισκέφτηκε την Πάολα και αμέσως με τον που τον είδε τον φώναξε πάνω στην πίστα όπου και αποθεώθηκε από 1500 άτομα που είχαν μείνει μέχρι εκείνη την ώρα στο μαγαζί. Ο Γιώργος έδωσε ένα καυτό φιλί στο στόμα στην Πάολα και χαιρέτησε και τον Κωνσταντίνο Ρήγο που καθόταν μπροστά μπροστά. Την συνέχεια την ξέρουμε όλοι. Μοναδικά ντουέτα έχοντας δίπλα τους και τον Γιάννη Βαρδή.

http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=61

Πολύ όμορφη νύχτα περάσαμε όσοι βρεθήκαμε στην Πύλη Αξιού αυτό το Σάββατο. Η Πάολα υποδέχτηκε τον Γιώργο Μαζωνάκη στην Πύλη Αξιού ...
Ο Γιώργος βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για μια Live βραδιά σε μαγαζί στην περιοχή των Σφαγείων με αφορμή την παρουσιάση των νέων του κομματιών που κυκλοφόρησαν πριν λίγες ημέρες. Στην συνέχεια και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 05.00 επισκέφτηκε την Πάολα και αμέσως με τον που τον είδε τον φώναξε πάνω στην πίστα όπου και αποθεώθηκε από 1500 άτομα που είχαν μείνει μέχρι εκείνη την ώρα στο μαγαζί. Ο Γιώργος έδωσε ένα καυτό φιλί στο στόμα στην Πάολα και χαιρέτησε και τον Κωνσταντίνο Ρήγο που καθόταν μπροστά μπροστά. Την συνέχεια την ξέρουμε όλοι. Μοναδικά ντουέτα έχοντας δίπλα τους και τον Γιάννη Βαρδή.

http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=61
-
ki ayton sto stoma 8a kollhsei tpt... 

- fylakas_aggelos

Για άλλη μία χρονιά, η Πάολα πρωταγωνίστησε στην ελληνική μουσική σκηνή, τόσο με τις live εμφανίσεις της στο Teatro , όσο και με την επιτυχία της «Έχω μια ζωή», που έγραψαν ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Νίκος Γρίτσης, ένα τραγούδι που προετοίμασε το έδαφος για τη νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες από τη Heaven.
Τίτλος του νέου album «Κρύβω αλητεία», και περιέχει 11 τραγούδια με την υπογραφή του Γιώργου Σαμπάνη, Χρήστου Δάντη, Τάκη Μπουγά, Γιώργου Νάτσιου, Τόνυ Μαυρίδη στη σύνθεση και του Νίκου Γρίτση, Βασίλη Γιαννόπουλου, Ελένης Γιαννατσούλια, Ρένας Καμάρη, Πάνου Φαλάρα και Ηλία Γιαννακόπουλου στους στίχους. Ανάμεσα τους θα συναντήσουμε και ένα remix του «Έχω μια ζωή», από τους Teo Tzimas & Petros Karras.
Ένα πολυσυλλεκτικό album, με την καθηλωτική, όπως πάντα, ερμηνεία της Πάολα, να μας απογειώνει!
Το νέο single που θα απολαύσουμε λίγο πριν την κυκλοφορία του album είναι το «Αυτά μου είπε ο Θεός», η νέα συνεργασία της Πάολα με το Χρήστο Δάντη, σε στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου, που έχει ήδη κάνει αίσθηση!
http://greekmusicshop.gr/eshop/product. ... =27&page=1
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...