Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Gshore

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

Καλα κρατηστε μια πισινη για Γαρμπη γιατι ειπε ειναι σε συζητησεις να εμφανιστει σε κεντρο Δεκεμβρη..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Gshore έγραψε:Καλα κρατηστε μια πισινη για Γαρμπη γιατι ειπε ειναι σε συζητησεις να εμφανιστει σε κεντρο Δεκεμβρη..
Μακάρι. Η Γαρμπή φαίνεται Γουίτνει Χιούστον την δεδομένη στιγμή. Θα το σωζε αλλά...νομίζω ότι θα εμφανιστεί σε ένα μιούζικαλ φέτος με Ηβη Αδάμου και άλλη μία.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Μ' αρέσει που λέμε πχ για τις 48 Ώρες πως δεν είναι ενεργοί τα τελευταία χρόνια... Θα ρωτήσω κάτι, ο Νότης είναι; Τουλάχιστον τον τελευταίο 1 χρόνο... Επειδή είμαστε Νοτικοί εθελοτυφλούμε και πιστεύουμε πως είναι ενεργός, στην πραγματικότητα δεν είναι. Με το "τέρμα το ράδιο" που έπαιξε το πολύ για 1 μήνα και το "εγώ" που να έπαιξε με το ζόρι 1 μήνα είναι ενεργός; Μόνο η εμφάνιση με την Πέγκυ στο Φωταέριο ήταν ενεργός και μετά άφαντος. Και δεν αναφέρομαι στις πωλήσεις του "Μαζί" γιατί οι πωλήσεις δεν περνάνε στη συνείδηση του κόσμου.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Τι αλλο θα διαβασουμε; Ολα ισιωμα,παιδια για να δειχνουμε ψηλοτεροι. Ενταξει,επιασε φραχτη η συζητηση.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

81argus έγραψε:Μ' αρέσει που λέμε πχ για τις 48 Ώρες πως δεν είναι ενεργοί τα τελευταία χρόνια... Θα ρωτήσω κάτι, ο Νότης είναι; Τουλάχιστον τον τελευταίο 1 χρόνο... Επειδή είμαστε Νοτικοί εθελοτυφλούμε και πιστεύουμε πως είναι ενεργός, στην πραγματικότητα δεν είναι. Με το "τέρμα το ράδιο" που έπαιξε το πολύ για 1 μήνα και το "εγώ" που να έπαιξε με το ζόρι 1 μήνα είναι ενεργός; Μόνο η εμφάνιση με την Πέγκυ στο Φωταέριο ήταν ενεργός και μετά άφαντος. Και δεν αναφέρομαι στις πωλήσεις του "Μαζί" γιατί οι πωλήσεις δεν περνάνε στη συνείδηση του κόσμου.
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ, όχι για το παράδειγμα με τις 48 ώρες αλλά γενικότερα σαν Νότης δεν είναι όσο ενεργός θα έπρεπε. Καταρχήν, και μόνο ότι για 4-5 μήνες το καλοκαίρι χάνεται από προσώπου γης είναι απόδειξη γι αυτό. Αλλοι κάνουν συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό και για τον Νότη το μόνο που ακούμε είναι ότι φέτος δεν θα τραγουδήσει. Και η άποψη "ναι αλλά ο Νότης δεν έχει αποδείξει τίποτα" δεν μου λέει κάτι. Εάν είναι έτσι, ας αποσυρθεί, μην ταλαιπωρείται κιόλας. Για μένα το ιδανικό για τον Νότη θα ήταν να κάνει τουλάχιστον κάθε χρόνο μία συνεργασία επιπέδου περσινής, να πηγαίνει 4-5 μήνες τρένο τον χειμώνα. Μετά το Πάσχα να ανεβαίνει για κάνα μήνα στην Θεσσαλονίκη και το καλοκαίρι να κάνει 4-5 συναυλίες σε μέρη που έχει ξεχάσει. Εναλλάξ κάθε χρόνο οι περιοχές. Και ταυτόχρονα να προετοιμάζει δίσκους, τους οποίους θα έχει ευκαιρία να προμοτάρει και σε κοινά που έχει ξεχάσει. Τέλος, θα το ξανααναφέρω, θα μπορούσε να δημιουργήσει μέσω της εταιρείας του ένα επίσημο σαιτ και σελίδα στο facebook (αφήστε τα twitter και τα φλωροinstagram) και μέσα από εκεί να μπορεί ο καθένας να μαθαίνει από πρώτο χέρι τα επαγγελματικά του νέα. Οχι φήμη, της φήμης, ω φήμη από 2-3 σελίδες, άσχετα εάν 2 σελίδες κάνουν σοβαρή δουλειά και είναι καλά και έγκαιρα ενημερωμένες. Θα περίμενα επίσης να βγάλει ένα dvd με αποσπάσματα από τις συναυλίες που θα έκανε τα καλοκαίρια και να προωθείται κι άλλο έτσι, δίνοντας κίνητρα στον κόσμο. Τώρα το μόνο που κάνει είναι να τραγουδαει (από συνήθεια) κάθε χειμώνα, αν κάτσει και καμια καλή συνεργασία όπως πέρσι ok, και βγάζει κάθε ενάμιση-δύο χρόνια δίσκο, που κάθε φορά έχει κααι περισσότερα κοινωνικά τραγούδια μέσα στα 16, δηλαδή περισσότερα που δεν ακούγονται. Αυτά. Προσωπικά, ζηλεύω το πως δουλεύει η Πέγκυ, που έχει σαρώσει όλη την Ευρώπη, την Αμερική, την Ελλάδα και σε περιόδους που τραγουδάει και σε μαγαζιά. Να μου πεις δεν έχει την ιδια ενέργεια (ηλικιακά) ο Νότης, αλλά 4-5 συναυλίες θα μπορούσε να κάνει. Προς Θεού...
filcollins

Ο,τι μπορει, κανει. Εγω θελω να διαφημιζει και πατατακια για να παρει ωθηση..
81argus

Scorpion86 έγραψε:
81argus έγραψε:Μ' αρέσει που λέμε πχ για τις 48 Ώρες πως δεν είναι ενεργοί τα τελευταία χρόνια... Θα ρωτήσω κάτι, ο Νότης είναι; Τουλάχιστον τον τελευταίο 1 χρόνο... Επειδή είμαστε Νοτικοί εθελοτυφλούμε και πιστεύουμε πως είναι ενεργός, στην πραγματικότητα δεν είναι. Με το "τέρμα το ράδιο" που έπαιξε το πολύ για 1 μήνα και το "εγώ" που να έπαιξε με το ζόρι 1 μήνα είναι ενεργός; Μόνο η εμφάνιση με την Πέγκυ στο Φωταέριο ήταν ενεργός και μετά άφαντος. Και δεν αναφέρομαι στις πωλήσεις του "Μαζί" γιατί οι πωλήσεις δεν περνάνε στη συνείδηση του κόσμου.
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ, όχι για το παράδειγμα με τις 48 ώρες αλλά γενικότερα σαν Νότης δεν είναι όσο ενεργός θα έπρεπε. Καταρχήν, και μόνο ότι για 4-5 μήνες το καλοκαίρι χάνεται από προσώπου γης είναι απόδειξη γι αυτό. Αλλοι κάνουν συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό και για τον Νότη το μόνο που ακούμε είναι ότι φέτος δεν θα τραγουδήσει. Και η άποψη "ναι αλλά ο Νότης δεν έχει αποδείξει τίποτα" δεν μου λέει κάτι. Εάν είναι έτσι, ας αποσυρθεί, μην ταλαιπωρείται κιόλας. Για μένα το ιδανικό για τον Νότη θα ήταν να κάνει τουλάχιστον κάθε χρόνο μία συνεργασία επιπέδου περσινής, να πηγαίνει 4-5 μήνες τρένο τον χειμώνα. Μετά το Πάσχα να ανεβαίνει για κάνα μήνα στην Θεσσαλονίκη και το καλοκαίρι να κάνει 4-5 συναυλίες σε μέρη που έχει ξεχάσει. Εναλλάξ κάθε χρόνο οι περιοχές. Και ταυτόχρονα να προετοιμάζει δίσκους, τους οποίους θα έχει ευκαιρία να προμοτάρει και σε κοινά που έχει ξεχάσει. Τέλος, θα το ξανααναφέρω, θα μπορούσε να δημιουργήσει μέσω της εταιρείας του ένα επίσημο σαιτ και σελίδα στο facebook (αφήστε τα twitter και τα φλωροinstagram) και μέσα από εκεί να μπορεί ο καθένας να μαθαίνει από πρώτο χέρι τα επαγγελματικά του νέα. Οχι φήμη, της φήμης, ω φήμη από 2-3 σελίδες, άσχετα εάν 2 σελίδες κάνουν σοβαρή δουλειά και είναι καλά και έγκαιρα ενημερωμένες. Θα περίμενα επίσης να βγάλει ένα dvd με αποσπάσματα από τις συναυλίες που θα έκανε τα καλοκαίρια και να προωθείται κι άλλο έτσι, δίνοντας κίνητρα στον κόσμο. Τώρα το μόνο που κάνει είναι να τραγουδαει (από συνήθεια) κάθε χειμώνα, αν κάτσει και καμια καλή συνεργασία όπως πέρσι ok, και βγάζει κάθε ενάμιση-δύο χρόνια δίσκο, που κάθε φορά έχει κααι περισσότερα κοινωνικά τραγούδια μέσα στα 16, δηλαδή περισσότερα που δεν ακούγονται. Αυτά. Προσωπικά, ζηλεύω το πως δουλεύει η Πέγκυ, που έχει σαρώσει όλη την Ευρώπη, την Αμερική, την Ελλάδα και σε περιόδους που τραγουδάει και σε μαγαζιά. Να μου πεις δεν έχει την ιδια ενέργεια (ηλικιακά) ο Νότης, αλλά 4-5 συναυλίες θα μπορούσε να κάνει. Προς Θεού...
Συμφωνώ απόλυτα :smile: τις 48 Ώρες τις ανέφερα έτσι πχ κατάλαβες όμως τι εννοώ :wink:
Μωρέ Scorpion με τα φράγκα που έχει ο Νότης και νυχτερινό κέντρο δικό του ανοίγει αν γουστάρει και δισκογραφική εταιρία δικιά του φτιάχνει και δεν έχει ανάγκη κανέναν, υπάρχουν λύσεις... Όρεξη και διάθεση να υπάρχει και γίνονται παπάδες, αλλά δεν...
filcollins

Με τα λεφτα που εχει(ειμαστε και στις τσεπες τους τωρα)αγοραζει και τους δισκους του μονος του και φτιαχνει ρεκλαμα.ΕΛΕΟΣ!!!
81argus

filcollins έγραψε:Με τα λεφτα που εχει(ειμαστε και στις τσεπες τους τωρα)αγοραζει και τους δισκους του μονος του και φτιαχνει ρεκλαμα.ΕΛΕΟΣ!!!
Στο εξωτερικό πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες έχουν τις δικές τους ανεξάρτητες εταιρίες που τους στηρίζει βέβαια μια μεγάλη δισκογραφική από πίσω και κάνουν ότι γουστάρουν. Προωθούν τα επόμενα single και video clip τα fan club τους κι όχι αυτά που τους επιβάλλουν οι εταιρίες. Δηλαδή ο Σάκης ποιός είναι που έχει ανεξάρτητη εταιρία και τον στηρίζει από πίσω η Minos;
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Μίλαγα με ένα φίλο από Ρόδο και μου έλεγε αυτό που ζήσανε στο Στάδιο Διαγόρα το 1998 αλλά και το 2005 δεν τον έχουν ξαναζήσει σε συναυλία άλλου και αναρωτιούνται πολλοί Ροδίτες γιατί δεν κάνει καθόλου συναυλίες κι έχουν δίκιο.
Πέρασαν 10 χρόνια από την τελευταία περιοδεία και φοβάμαι ότι δεν θα ξανακάνει ποτέ.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Scorpion86 έγραψε:
Gshore έγραψε:Καλα κρατηστε μια πισινη για Γαρμπη γιατι ειπε ειναι σε συζητησεις να εμφανιστει σε κεντρο Δεκεμβρη..
Μακάρι. Η Γαρμπή φαίνεται Γουίτνει Χιούστον την δεδομένη στιγμή. Θα το σωζε αλλά...νομίζω ότι θα εμφανιστεί σε ένα μιούζικαλ φέτος με Ηβη Αδάμου και άλλη μία.
Κι η Φουρειρα θα είναι στο ίδιο μιούζικαλ αλλά μετά θα πηγαίνει Teatro κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Καλά γελάω με ορισμένους εδώ μέσα. Όταν σας λέγαμε εμείς ότι ο Νότης δεν έχει κανέναν λόγο να εμφανιστεί φέτος, ότι δεν υπάρχουν τραγουδιστές που θέλουν να συνεργαστούν μαζί του, ότι έχει διαμορφωθεί-με απολύτως δική του ευθύνη-ένα αρνητικό κλίμα που τον επηρεάζει απίστευτα επαγγελματικά μας λέγατε υπερβολικούς και διατυμπανίζατε τις ''εγκυρότατες'' πληροφορίες σας για μεγάλα σχήματα. Και τώρα που έρχεται η επιβεβαίωση χτυπιέστε σαν τρελοί. Μάγκες, όλες οι καριέρες μεγάλες ή μικρές κάπως έτσι τελειώνουν. Εσύ Scorpion δεν μου έλεγες ότι προεξοφλώ το τέλος του Νότη; Τι τρελαίνεσαι τώρα; Στα δικά μου τα μάτια ο Νότης κάνει μια έξοδο μεγάλη. Δύο πράγματα θέλω να πω μόνο. Έγινε μια προσπάθεια συντονισμένη να τον τελειώσουν το 2001, ήταν μικρός ακόμα είχε και φόρα, κατάφερε και το γύρισε. Αυτή τη φορά εν έτει 2013 αυτά που είπε τα πληρώνει και θα τα πληρώσει μέχρις εσχάτων. Το σύστημα είναι πιο ισχυρό από το Νότη, τι να κάνουμε. Επίσης οι παπάτζες για φαν κλαμπ που θα στηρίξει μην τις ξαναδώ εδώ μέσα κοροιδευόμαστε μεταξύ μας. Φαν κλαμπ δεν υπάρχει και ούτε και στηρίζει. Άσε που πολλοί τεχνηέντως την βρίσκετε με τα υβρίδια τύπου Οικονομό και Παντελίδη. Ο Νότης επιλέγει να θανατωθεί μόνος του ουσιαστικά. Επίσης, τι να μας πουν και οι συνεργάτες του; Εσείς δεν λέγατε ότι αυτοί τον έπεισαν να εμφανιστεί ενώ αυτός δεν ήταν ζεστός; Τώρα λέτε γιατί δεν τον απέτρεψαν; Πλάκα μας κάνετε. Ο μόνος που κρατάει σταθερή στάση είναι ο Filcollins. Γράφει ένας ότι ζηλεύει τη Ζήνα; Είσαι σοβαρός; Τι κάθεσαι και συγκρίνεις; Ο άλλος έχει 25 χρόνια καριέρα τι θες να κάνει 56 χρόνων; Να τρέχει να κάνει αρπαχτές στην Ευρώπη και στην Ελλάδα; Οι άλλοι δεν μπορούν να επιβιώσουν χωρίς αυτές τις ενέργειΕς τι δεν καταλαβαίνετε; Για παράδειγμα, η Αλεξίου δεν είναι μεγάλη τραγουδίστρια επειδή δεν ακούγεται και δεν εμφανίζεται και δεν είναι hot name; Επειδή έχει εθιστεί ο Έλληνας στο να ακούει μ@λ@κίες, εμένα δεν θα μου αλλάξει τη γνώμη μου για τον Νότη. Το μόνο που του χρεώνω είναι ότι ενώ έχει πλήρη επίγνωση ότι ο νεοέλληνας είναι μ@λ@κας και ότι τον περιμένουν στη γωνία, θέλησε μάταια να τραγουδήσει πιο ουσιαστικά πράγματα σε μια αποχαυνωμένη κοινωνία και έδωσε και λαβή με τα λόγια του να τον κατασπαράξουν. Και όχι μάγκες, τα κονέ, τις κωλοτούμπες, τα γλειψίματα και το προσκύνημα σ΄ένα συγκεκριμένο σινάφι που κάνει επιτυχία το τελευταίο διάστημα δε τα θέλω από το Νότη. Υπάρχουν τόσοι πολλοί μετρ του είδους να ακούσετε τώρα που θα τελειώσει ο Νότης βλ. τη νέα μούσα του Φοίβου.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Οκ σε αυτή την ηλικία δύσκολο να περιμένουμε από το Νότη τρελές καινοτόμιες με social κλπ ή πολλές εμφανίσεις πλην Αθήνας...δυνατά κομμάτια όμως χρειάζεται σίγουρα..και εμφανίσεις με νέα κομμάτια είναι κατά κάποιο τρόπο αλλήλενδετα..Δηλαδή δε μπορεί να στηρίζει πάλι το πρόγραμμα στο δίσκο που έβγαλε 1 χρόνο πριν..Διαβάζω για χορογραφίες ποια κομμάτια θα γίνουν???Ό δίσκος είχε υποτίθεται 2 δυνατά κομμάτια για χορογραφία και έγιναν πέρυσι άσχετα που ούτε αυτά έκαναν γκελ..Φέτος τ;;ι το σαν αεράκι ή του αυγούστου το φεγγάρι που δε τα έχει πει καν o ίδιος ποτέ στο μαγαζί??Η θα θυμηθεί πάλι αυτό με τις ροκ μπαλάντες??Η μήπως υπάρχει δυνατό τραγούδι για έναρξη ή δυνατό χορευτικό για β΄πρόγραμμα??Αναγκαστικά ή θα πάει στα ίδια η θα ξεθάβει τίποτα με τελείωσες κλπ για έναρξη δικού του προγραμματος..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Στην Πύλη Αξιού πρόπερσι έβγαινε κάθε φορά με διαφορετικό τραγούδι. Μια με το Δώσε ένα τέλος, μια το Τσιγγανάκι, μια τη Γύφτισσα Μέρα. Ότι γουστάρει κάνει τόσες κομματάρες έχει. Εκτός αν τον θεωρείτε τόσο ερασιτέχνη ή ότι ένας τύπος που 20 χρόνια κάνει σχήματα μόνος του και έβλεπαν την πλάτη του όλα αυτά τα υβρίδια που κρυφογουστάρετε είναι κανάς χθεσινός ας πούμε. Δισκογραφικά πάντως ενδείκνυται η κυκλοφορία ενός δυνατού ζωντανού δίσκου, θα έβγαιναν αρκετά κομμάτια και θα υπενθύμιζαν σε κάποιους ποιοι τραγουδάνε και ποιοι τον παίζουν στις πίστες.
bebest

jdarmody έγραψε:Στην Πύλη Αξιού πρόπερσι έβγαινε κάθε φορά με διαφορετικό τραγούδι. Μια με το Δώσε ένα τέλος, μια το Τσιγγανάκι, μια τη Γύφτισσα Μέρα. Ότι γουστάρει κάνει τόσες κομματάρες έχει. Εκτός αν τον θεωρείτε τόσο ερασιτέχνη ή ότι ένας τύπος που 20 χρόνια κάνει σχήματα μόνος του και έβλεπαν την πλάτη του όλα αυτά τα υβρίδια που κρυφογουστάρετε είναι κανάς χθεσινός ας πούμε. Δισκογραφικά πάντως ενδείκνυται η κυκλοφορία ενός δυνατού ζωντανού δίσκου, θα έβγαιναν αρκετά κομμάτια και θα υπενθύμιζαν σε κάποιους ποιοι τραγουδάνε και ποιοι τον παίζουν στις πίστες.
To δώσε ένα τέλος και το τσιγκανάκι που εδώ τα λέτε τραγούδια της πλάκας :lol: ..Καλά και τα γενέθλεια μπορεί να πει αλλά δε θα ναι σαν να πήγες στο έναστρον πριν 10 χρόνια??Η πρόπερσι να βγένει στο δεύτερο με τραγούδι της Πίτσας :tourta: ..Κάτι λέει για τα τελευταία κομμάτια του αυτό..Τέλος ηρεμήστε δε τελειώνουν και αρχίζουν όλα με το Νότη υπάρχοουν και άλλοι δε σημαίνει ότι επειδή δε τους θεωρούμε ισάξιους είναι ανύπαρκτοι..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Ε τα έχουμε πει αυτά δεν έχει βγάλει τραγούδι σαν το Αψυχολόγητη ο Νότης για να κάνει ωραία είσοδο στο δεύτερο πρόγραμμα...
bebest

jdarmody έγραψε:Ε τα έχουμε πει αυτά δεν έχει βγάλει τραγούδι σαν το Αψυχολόγητη ο Νότης για να κάνει ωραία είσοδο στο δεύτερο πρόγραμμα...
Xαλαρώστε παιδιά σε όλους μας αρέσει ο Νότης.. αν θέλετε μπορούμε να σταματήσουμε όσοι κριτικάρουμε και να μείνετε όλοι εδώ να λέτε τι ωραία που είναι όλα έκανε καρίερα ε δε βαρίεσε ας σταματήσει τώρα..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Καλά γελάω με ορισμένους εδώ μέσα. Όταν σας λέγαμε εμείς ότι ο Νότης δεν έχει κανέναν λόγο να εμφανιστεί φέτος, ότι δεν υπάρχουν τραγουδιστές που θέλουν να συνεργαστούν μαζί του, ότι έχει διαμορφωθεί-με απολύτως δική του ευθύνη-ένα αρνητικό κλίμα που τον επηρεάζει απίστευτα επαγγελματικά μας λέγατε υπερβολικούς και διατυμπανίζατε τις ''εγκυρότατες'' πληροφορίες σας για μεγάλα σχήματα. Και τώρα που έρχεται η επιβεβαίωση χτυπιέστε σαν τρελοί. Μάγκες, όλες οι καριέρες μεγάλες ή μικρές κάπως έτσι τελειώνουν. Εσύ Scorpion δεν μου έλεγες ότι προεξοφλώ το τέλος του Νότη; Τι τρελαίνεσαι τώρα; Στα δικά μου τα μάτια ο Νότης κάνει μια έξοδο μεγάλη. Δύο πράγματα θέλω να πω μόνο. Έγινε μια προσπάθεια συντονισμένη να τον τελειώσουν το 2001, ήταν μικρός ακόμα είχε και φόρα, κατάφερε και το γύρισε. Αυτή τη φορά εν έτει 2013 αυτά που είπε τα πληρώνει και θα τα πληρώσει μέχρις εσχάτων. Το σύστημα είναι πιο ισχυρό από το Νότη, τι να κάνουμε. Επίσης οι παπάτζες για φαν κλαμπ που θα στηρίξει μην τις ξαναδώ εδώ μέσα κοροιδευόμαστε μεταξύ μας. Φαν κλαμπ δεν υπάρχει και ούτε και στηρίζει. Άσε που πολλοί τεχνηέντως την βρίσκετε με τα υβρίδια τύπου Οικονομό και Παντελίδη. Ο Νότης επιλέγει να θανατωθεί μόνος του ουσιαστικά. Επίσης, τι να μας πουν και οι συνεργάτες του; Εσείς δεν λέγατε ότι αυτοί τον έπεισαν να εμφανιστεί ενώ αυτός δεν ήταν ζεστός; Τώρα λέτε γιατί δεν τον απέτρεψαν; Πλάκα μας κάνετε. Ο μόνος που κρατάει σταθερή στάση είναι ο Filcollins. Γράφει ένας ότι ζηλεύει τη Ζήνα; Είσαι σοβαρός; Τι κάθεσαι και συγκρίνεις; Ο άλλος έχει 25 χρόνια καριέρα τι θες να κάνει 56 χρόνων; Να τρέχει να κάνει αρπαχτές στην Ευρώπη και στην Ελλάδα; Οι άλλοι δεν μπορούν να επιβιώσουν χωρίς αυτές τις ενέργειΕς τι δεν καταλαβαίνετε; Για παράδειγμα, η Αλεξίου δεν είναι μεγάλη τραγουδίστρια επειδή δεν ακούγεται και δεν εμφανίζεται και δεν είναι hot name; Επειδή έχει εθιστεί ο Έλληνας στο να ακούει μ@λ@κίες, εμένα δεν θα μου αλλάξει τη γνώμη μου για τον Νότη. Το μόνο που του χρεώνω είναι ότι ενώ έχει πλήρη επίγνωση ότι ο νεοέλληνας είναι μ@λ@κας και ότι τον περιμένουν στη γωνία, θέλησε μάταια να τραγουδήσει πιο ουσιαστικά πράγματα σε μια αποχαυνωμένη κοινωνία και έδωσε και λαβή με τα λόγια του να τον κατασπαράξουν. Και όχι μάγκες, τα κονέ, τις κωλοτούμπες, τα γλειψίματα και το προσκύνημα σ΄ένα συγκεκριμένο σινάφι που κάνει επιτυχία το τελευταίο διάστημα δε τα θέλω από το Νότη. Υπάρχουν τόσοι πολλοί μετρ του είδους να ακούσετε τώρα που θα τελειώσει ο Νότης βλ. τη νέα μούσα του Φοίβου.
Καταρχην ούτε με αυτά που έγραψα πιο πριν λέω ότι τελείωσε ο Νότης. Κυρίως γιατί έχει ένα κοινό που τον ακολουθεί φανατικά εδώ και χρόνια και δεν θα τον αφήσει να χαθεί αυτό. Αυτό που έγραψα είναι φετινα λάθη αλλά και τακτική που ακολουθεί τα τελευταία 4 χρόνια κυρίως. Που εμφανίζεται ντε και καλά για να αποδείξει τι; Καλό θα είναι να διαβάζεις προσεκτικά και πάνω σε αυτά να κρίνεις. Δεν είπα ότι ζηλεύω την καριέρα της Πέγκυς αλλά το πως δουλεύει μέσα από social media. Πόσο άμεση είναι η επαφή που έχει χτίσει με το κοινό της μέσα από εκεί και επίσης εγραψα πόδο ζηλεύω που την βλέπω αρκετά ενεργή. Να διαβάζεις πιο προσεκτικά. Ναι ο fillcollins έχει σταθερή άποψη όπως έχουν ο περίγυρος του που δεν εκφράζει γνώμη και ότι και να κάνει ο Νότης το βλέπει τέλειο. Προτιμώ να εκφράζω κριτική κι ας μην φτάσει ποτέ στον Νότη παρά να τον γλείφω και να γράφω στο facebook "ερχονται δυνατά πράγματα φέτος στο Φωταέριο" δουλεύοντας τον κόσμο. Τώρα εάν αυτή η στάση μας δείχνει ότι ψιλογουστάρουμε άλλους καλλιτέχνες εδώ είμαι και ενδιαφέρομαι να διαβάζω το σκεπτικό που σε οδήγησε σε αυτό το συμπέρασμα. Με επιχειρήματα όχι χαρακτηρισμούς και ατάκες του στυλ "είσαι σοβαρός". Περιμένω...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Καλα μερικοι στο fb ουτε για να ανοιξουν περιπτερο δεν ειναι με την λογικη τους. "Ο Νοτης δεν χρειαζεται αλλο ονομα διπλα του" "Ολοι πανε μονο για τον Νοτη", αυτους πρεπει να κανουμε επιχειρηματιες.
Να δουμε στην τελικη τι θα γινει και μετα θα κραξουμε. :biggrin:
Scorpion86 έγραψε:Προσωπικά, ζηλεύω το πως δουλεύει η Πέγκυ, που έχει σαρώσει όλη την Ευρώπη, την Αμερική, την Ελλάδα και σε περιόδους που τραγουδάει και σε μαγαζιά.
Αν ειχε και ο Σφακιανακης οικονομικα προβληματα (οπως ειχε ακουστει για την Ζηνα) ισως να εκανε το ιδιο.
jdarmody έγραψε: Στα δικά μου τα μάτια ο Νότης κάνει μια έξοδο μεγάλη.
Δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ μεγαλη η εξοδος οταν τραγουδαει με την Ζωη και την αλλη την αγνωστη.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Δεν ζήτησα να είναι όσο ενεργή είναι η Πέγκυ και το έγραψα, ηλικιακά δεν το μπορεί. Όμως 4-5 εμφανίσεις, στην Πάτρα, στα Γιάννενα, στην Ρόδο, στην Ξάνθη μπορεί να κάνει για παράδειγμα. Να κάνει και καμία εκτός Ελλάδας. Απλά πλέον βαριέται, δεν τον ενδιαφέρει. Εδώ έχει ξεχάσει την Κύπρο.
Απάντηση