'Aντε να δούμε αν και δε μένει τίποτα πέρα από Γαρμπή-Ζήνα..Scorpion86 έγραψε:Αύριο, το αργότερο την Τρίτη θα κλείσει επισήμως το σχήμα. Σχεδόν σίγουρες η Αποστολία Ζώη και η Ειρήνη Παπαδοπούλου. 50-50 για 48 ώρες. Ίσως ψάχνουν κάτι δυνατότερο (2ο όνομα θα ναι; αγνωστο). Ετσι έχουν τα δεδομένα. Και λένε ότι μόλις βγει επισήμως θα αρχίσουν άμεσα και οι πρόβες οπότε δεν αποκλείεται να ανοίξει νωρίτερα το Φωταέριο.
Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Ο Νότης το ξέρει πως η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι κολλητή του μίμου;
Πολύ μέτρια φωνή ρε παιδί μου και δεν έχει βγάλει και κανένα τραγούδι της προκοπής, 3 χρόνια το παλεύει και τίποτα ακόμα... Της έδωσε ένα ο Φοίβος άλλο ένα ο μίμος και τέλος. Από τις πιο αδιάφορες παρουσίες στη δισκογραφία.

Πολύ μέτρια φωνή ρε παιδί μου και δεν έχει βγάλει και κανένα τραγούδι της προκοπής, 3 χρόνια το παλεύει και τίποτα ακόμα... Της έδωσε ένα ο Φοίβος άλλο ένα ο μίμος και τέλος. Από τις πιο αδιάφορες παρουσίες στη δισκογραφία.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- SFAKattack10
Γενικα ξερει οτι η Ειρηνη Παπαδοπουλου ειναι τραγουδιστρια?81argus έγραψε:Ο Νότης το ξέρει πως η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι κολλητή του μίμου;![]()

Και από την Αλβανία... Δεν το λέω ρατσιστικά απλά πληροφοριακά.SFAKattack10 έγραψε:Γενικα ξερει οτι η Ειρηνη Παπαδοπουλου ειναι τραγουδιστρια?81argus έγραψε:Ο Νότης το ξέρει πως η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι κολλητή του μίμου;![]()
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- SFAKattack10
Οχι ρε αυτη ειναι απο το Καζακσταν. Εμενα με χαλανε οι κοιλιακοι της που ειναι σαν τον Σπαλιαρα. 

Καλά αυτό τι σχέση έχει τώρα; Ας είναι απ' όπου θέλει η κοπέλα. Νομίζω δεν έχει ξαναυπάρξει τέτοιο fail σχήμα τα τελευταία χρόνια. Αν και συνηθίζει να μαζεύει ξεχασμένες ο Νότης και να τις επαναπλασάρει. Βλ. Μιλλή, Λύτρα, ακόμα και η Λένα Παπαδοπούλου πέρυσι. Κάποιος δεν είχε πει ότι η Αποστολία Ζώη έβγαλε και καινούριο ωραίο τραγούδι; Ε λογικό να την σπρώξουν και σε ένα σχήμα. Για Παπαδοπούλου δε το σχολιάζω καν, η κλασσική απαρχαιωμένη επιλογή να έχουμε και μια ωραία γκόμενα να γουστάρει ο κόσμος. Συμφωνώ απόλυτα για Δήμο Αναστασιάδη. Θα ήταν μια καλή κι αν μη τι άλλο συμπαθής σε όλους παρουσία, και κάτι διαφορετικό με την κιθάρα του κλπ. Για τον Δήμα που λέτε, έκανε επιτέλους μια ψιλοεπιτυχία κι αυτός. Αδιάφορος όσο δεν πάει, θα το γυρίσει στο σκυλάδικο και στο παντελιδίστικο στυλ κι αυτός. Εμένα εκτός από τα πρόσωπα με ενοχλεί περισσότερο αυτό το μια από τα ίδια πάλι, να βγουν δυο-τρεις ψιλοάφωνες, μετά να βγει ο Νότης και πάει λέγοντας. Κάνε κάτι διαφορετικό βρε άνθρωπε! Βάλε μέσα στο σχήμα σου τον Δήμο, τον Σαπουντζάκη, μπορεί να μην έχουν μεγάλη απήχηση, αλλά έχουν σίγουρα ποιότητα. Και κατά την ταπεινή μου άποψη αυτό το σχήμα δε τσουλάει έτσι. Ή θα πάει τις γιορτές και μετά μονοήμερα ή θα πάει εξ' αρχής μονοήμερα ή τα έχουν κανονίσει έτσι ώστε με χορούς, εκδηλώσεις κλπ να μη μπαίνει μέσα το μαγαζί. Νομίζω ότι ο Νότης υπερεκτίμησε λίγο την περσινή χρονιά που πήγε πολύ καλά στο Φωταέριο και μετά δυναμικά Θεσσαλονίκη μόνος του και ίσως θεωρεί ότι αποκαταστάθηκε στα μάτια του κόσμου. Ή μπορεί απλά να ήθελε να απαλλαγεί από το εντελώς ανούσιο και βαρετό ντουέτο με την Πέγκυ στην αρχή του προγράμματος!81argus έγραψε:Και από την Αλβανία... Δεν το λέω ρατσιστικά απλά πληροφοριακά.SFAKattack10 έγραψε:Γενικα ξερει οτι η Ειρηνη Παπαδοπουλου ειναι τραγουδιστρια?81argus έγραψε:Ο Νότης το ξέρει πως η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι κολλητή του μίμου;![]()

Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
-
Στην #74 το ΜΑΖΙ αυτήν την εβδομάδα. Καθόλου αδιάφορο στοιχείο..
- Scorpion86
Από Ελληνες γονείς είναι, γεννήθηκε στο Καζακστάν, και ήρθε σε παιδική ηλικία στην πατρίδα της. Ελεος όλους Αλβανούς τους έχετε βγάλει. 

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Mη λέμε ότι να ναι και τα τάλεντ σοόυ έκραζε αλλά σχέδον κάθε χρόνο κάποιος που συνεργάζεται είναι από αυτά..Γενικά είναι ξεκάθαρο με την διαδικάσια και το όλο θέμα τα βάζει όχι με τα παιδιά που πάνει εκεί να δοκιμάσουν τη τύχη τους..Αντιστιχά και αυτό που λέτε..
YΓ:Tώρα αν πω ότι το κομμάτι που έδωσε ο Μουκίδης στον Οικονομό είναι ένα επίπεδο πάνω από αυτά που έδωσε στο Νότη κινδυνεύω να με πείτε φαν τον υβριδίων και μίμων..Τέλος πάντων θα το πω γιατί είμαι αντικειμενικός..Ελπίζω πάντως να μη κράταγε εσκεμένα ο Μουκίδης κάτι καλό για αυτή την συνεργασία επειδή ήξερε ότι θα παίξει και έδινε στον Νότη τα υπόλοιπα γνωρίζοντας ότι δεν το θέλουν αυτή τη περίοδο..Θέλω να πιστεύω έτυχε το timing που βγάζει δίσκο αυτός και όχι ο Νότης..
YΓ:Tώρα αν πω ότι το κομμάτι που έδωσε ο Μουκίδης στον Οικονομό είναι ένα επίπεδο πάνω από αυτά που έδωσε στο Νότη κινδυνεύω να με πείτε φαν τον υβριδίων και μίμων..Τέλος πάντων θα το πω γιατί είμαι αντικειμενικός..Ελπίζω πάντως να μη κράταγε εσκεμένα ο Μουκίδης κάτι καλό για αυτή την συνεργασία επειδή ήξερε ότι θα παίξει και έδινε στον Νότη τα υπόλοιπα γνωρίζοντας ότι δεν το θέλουν αυτή τη περίοδο..Θέλω να πιστεύω έτυχε το timing που βγάζει δίσκο αυτός και όχι ο Νότης..
- SFAKattack10
Ενταξει ενα κλασσικο τραγουδι Μουκιδη των τελευταιων χρονων ειναι. Παντως την τελευταια δεκαετια ο κοντος σε εναν δισκο βαζει τραγουδια του Μουκιδη και στον επομενο οχι. Το θεμα ειναι οτι οι δισκοι που δεν εχουν Μουκιδη ειναι καλυτεροι απο αυτους που εχουν.
-
Ακουσα κι εγω,αναγκαστικα, το νεο τραγουδι του Μουκιδη για τον Οικονομοπουλο και δεν μου αρεσε ιδιαιτερα. Δεν με πειραζει καθολου που δεν το τραγουδαει ο Νοτης και σχεδον ειμαι βεβαιος οτι θα το απερριπτε. Τετοια τραγουδια ας τα δινει στον οποιονδηποτε πλην του Νοτη. Ειναι λαθος,νομιζω,του Μουκιδη που τα "καιει" μεσω fb. Με το ζορι να πουλησει την πραματεια του ενω συγχρονως βριζει χυδαια την μητερα των παιδιων του.
1ον μπορείς να ακούς ότι σου αρέσει, οι ανόμοιες και ανούσιες συγκρίσεις που κάνεις όμως δεν έχουν νόημα. 2ον το τραγούδι Αν Πονάς το έγραψε φέτος ο Μουκίδης, μπορεί να μην το έχει ακούσει καν ο Νότης, τι προσπαθείς να βρεις και δόλο του Μουκίδη ας πούμε που σαμποτάρει το Νότη; 3ον είσαι κλασική περίπτωση που κρίνεις με διαφορετικά κριτήρια τα τραγούδια του Νότη και με διαφορετικά των άλλων. Δηλαδή τι παραπάνω έχει αυτό το κομμάτι από τα κλασικά κομμάτια του Μουκίδη των τελευταίων χρόνων; Αν το έλεγε ο Νότης θα έλεγες τι τραγουδάρα του έδωσε; Το τονίζω και το έχω πει για τα υπόλοιπα τραγούδια που έχει ανεβάσει τελευταία ο Μουκίδης, ότι είναι καλά σουξεδάκια, όχι ύμνοι σαν τα παλιά, αλλά μια χαρά θα κάνουν τη δουλειά τους. Θα δείτε και του Καρρά. Το συγκεκριμένο είναι ένα καλό συμπλήρωμα σε δίσκο του Νότη. Ταιριάζει πολύ και στη χροιά του Οικονομό και στου Νότη. Για τους φαν του Οικονομό ίσως είναι ένα επίπεδο κάτω όμως σε σχέση με τα προηγούμενα. Και το Ότι και να κάνεις να έλεγε ο Οικονομό, αν έβαζε και πιο πιασάρικο τίτλο, πχ. Βασιλιάς της λύπης, θα μας έλεγες ότι είναι ένα επίπεδο πάνω. Και το ξαναείπα 7 τραγούδια έχει πάρει ο Νότης από τον Μουκίδη την τελευταία δεκαετία προς τι η τόση ''αγανάκτηση'' για τις διάφορες επιλογές. Το μόνο που ίσως θα μπορούσαμε να θίξουμε είναι ότι παίρνει κάποια που έχουν όλα το ίδιο στυλ. Τέτοιο μπαλαντοειδές δεν έχει πάρει ας πούμε. Τέλος για να μη νομίζεις ότι σου επιτίθεμαι κιόλας, απλά διαφωνώ μαζί σου γιατί κάνεις λογικά άλματα σε αυτά που λες. Που ξέρεις πόσα και πότε τραγούδια του Μουκίδη άκουσε ο Νότης; Μπορεί να έρθει μια αναλαμπή στον Μουκίδη και να γράψει κομματάρες πχ του χρόνου, θα γυρνάμε και θα λέμε ότι είναι καλύτερα από το Τέρμα το Ράδιο ας πούμε; Ή θα συγκρίνουμε κάθε τραγούδι που δίνει σε άλλον με αυτά που δίνει στο Νότη;bebest έγραψε:YΓ:Tώρα αν πω ότι το κομμάτι που έδωσε ο Μουκίδης στον Οικονομό είναι ένα επίπεδο πάνω από αυτά που έδωσε στο Νότη κινδυνεύω να με πείτε φαν τον υβριδίων και μίμων..Τέλος πάντων θα το πω γιατί είμαι αντικειμενικός..Ελπίζω πάντως να μη κράταγε εσκεμένα ο Μουκίδης κάτι καλό για αυτή την συνεργασία επειδή ήξερε ότι θα παίξει και έδινε στον Νότη τα υπόλοιπα γνωρίζοντας ότι δεν το θέλουν αυτή τη περίοδο..Θέλω να πιστεύω έτυχε το timing που βγάζει δίσκο αυτός και όχι ο Νότης..
Και ενώ όλοι έχουν κλείσει σχήμα από το καλοκαίρι και τώρα βγάζουν πρόμο από τις νέες τους δουλειές, εμείς το π@*τσο κλαίγαμε... και μετά μου λέτε ότι δεν βαριέται... 

Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Γιατί πότε έβγαζε ο Νότης δίσκο κάθε χρόνο; Κάνουν προσεγμένες δουλειές πάντως οι περισσότεροι, ωραία τραγούδια, νέες συνεργασίες (Πλου-Φοίβος, Οικονομό-Μουκίδης, Ρέμος-Νικολόπουλος ίσως προκύψει κάτι). Εν ολίγοις ισχύς εν τη ενώσει για τους περισσότερους και ο δικός μας στη δική του λογική, λίγο αυτοκαταστροφική...J&B έγραψε:Και ενώ όλοι έχουν κλείσει σχήμα από το καλοκαίρι και τώρα βγάζουν πρόμο από τις νέες τους δουλειές, εμείς το π@*τσο κλαίγαμε... και μετά μου λέτε ότι δεν βαριέται...
Δεν λέω να τρέξει να βγάλει δίσκο, αλλά καλά καλά σχήμα δεν έχει κλείσει... επίσης, αν θυμάσαι σύμφωνα με πληροφορίες του Scorpion πέρσι η εταιρεία πίεζε το Νότη να κυκλοφορήσει το δίσκο το συντομότερο, ενώ πάλι με πληροφορίες του Scorpion κάποια κομμάτια επανηχογραφήθηκαν... αν ισχύουν καταλαβαίνεις τι εννοώ...jdarmody έγραψε:Γιατί πότε έβγαζε ο Νότης δίσκο κάθε χρόνο; Κάνουν προσεγμένες δουλειές πάντως οι περισσότεροι, ωραία τραγούδια, νέες συνεργασίες (Πλου-Φοίβος, Οικονομό-Μουκίδης, Ρέμος-Νικολόπουλος ίσως προκύψει κάτι). Εν ολίγοις ισχύς εν τη ενώσει για τους περισσότερους και ο δικός μας στη δική του λογική, λίγο αυτοκαταστροφική...J&B έγραψε:Και ενώ όλοι έχουν κλείσει σχήμα από το καλοκαίρι και τώρα βγάζουν πρόμο από τις νέες τους δουλειές, εμείς το π@*τσο κλαίγαμε... και μετά μου λέτε ότι δεν βαριέται...

Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Mια χαρά είναι το κομμάτι και μόλις το ακούτε παντού θα λέμε ότι προωθούν τον Οικονομό είναι της μόδας κλπ..Α και εννοείται δε πάω να βρω δόλο απλά λέω όταν έχει κάποια έμπνευση ο Μουκίδης(που δε αποκλείεται όπως λες στο μέλλον να ξαναγράψει) φαντάζομαι πρώτο λόγο θα έχει ο Νότης..Θέλω να πιστεύω..Και τέλος όχι δε θα έλεγα τι τραγουδάρα θεέ μου αλλά θα ήμουν ικανοποιημένος όπως με το τσιγκανάκι-αν θα σε χάσω κλπ που για κάποιο λόγο ο Νότης τέτοια μπαλάντοειδες δε είχε καθόλου στο δίσκο..jdarmody έγραψε:1ον μπορείς να ακούς ότι σου αρέσει, οι ανόμοιες και ανούσιες συγκρίσεις που κάνεις όμως δεν έχουν νόημα. 2ον το τραγούδι Αν Πονάς το έγραψε φέτος ο Μουκίδης, μπορεί να μην το έχει ακούσει καν ο Νότης, τι προσπαθείς να βρεις και δόλο του Μουκίδη ας πούμε που σαμποτάρει το Νότη; 3ον είσαι κλασική περίπτωση που κρίνεις με διαφορετικά κριτήρια τα τραγούδια του Νότη και με διαφορετικά των άλλων. Δηλαδή τι παραπάνω έχει αυτό το κομμάτι από τα κλασικά κομμάτια του Μουκίδη των τελευταίων χρόνων; Αν το έλεγε ο Νότης θα έλεγες τι τραγουδάρα του έδωσε; Το τονίζω και το έχω πει για τα υπόλοιπα τραγούδια που έχει ανεβάσει τελευταία ο Μουκίδης, ότι είναι καλά σουξεδάκια, όχι ύμνοι σαν τα παλιά, αλλά μια χαρά θα κάνουν τη δουλειά τους. Θα δείτε και του Καρρά. Το συγκεκριμένο είναι ένα καλό συμπλήρωμα σε δίσκο του Νότη. Ταιριάζει πολύ και στη χροιά του Οικονομό και στου Νότη. Για τους φαν του Οικονομό ίσως είναι ένα επίπεδο κάτω όμως σε σχέση με τα προηγούμενα. Και το Ότι και να κάνεις να έλεγε ο Οικονομό, αν έβαζε και πιο πιασάρικο τίτλο, πχ. Βασιλιάς της λύπης, θα μας έλεγες ότι είναι ένα επίπεδο πάνω. Και το ξαναείπα 7 τραγούδια έχει πάρει ο Νότης από τον Μουκίδη την τελευταία δεκαετία προς τι η τόση ''αγανάκτηση'' για τις διάφορες επιλογές. Το μόνο που ίσως θα μπορούσαμε να θίξουμε είναι ότι παίρνει κάποια που έχουν όλα το ίδιο στυλ. Τέτοιο μπαλαντοειδές δεν έχει πάρει ας πούμε. Τέλος για να μη νομίζεις ότι σου επιτίθεμαι κιόλας, απλά διαφωνώ μαζί σου γιατί κάνεις λογικά άλματα σε αυτά που λες. Που ξέρεις πόσα και πότε τραγούδια του Μουκίδη άκουσε ο Νότης; Μπορεί να έρθει μια αναλαμπή στον Μουκίδη και να γράψει κομματάρες πχ του χρόνου, θα γυρνάμε και θα λέμε ότι είναι καλύτερα από το Τέρμα το Ράδιο ας πούμε; Ή θα συγκρίνουμε κάθε τραγούδι που δίνει σε άλλον με αυτά που δίνει στο Νότη;bebest έγραψε:YΓ:Tώρα αν πω ότι το κομμάτι που έδωσε ο Μουκίδης στον Οικονομό είναι ένα επίπεδο πάνω από αυτά που έδωσε στο Νότη κινδυνεύω να με πείτε φαν τον υβριδίων και μίμων..Τέλος πάντων θα το πω γιατί είμαι αντικειμενικός..Ελπίζω πάντως να μη κράταγε εσκεμένα ο Μουκίδης κάτι καλό για αυτή την συνεργασία επειδή ήξερε ότι θα παίξει και έδινε στον Νότη τα υπόλοιπα γνωρίζοντας ότι δεν το θέλουν αυτή τη περίοδο..Θέλω να πιστεύω έτυχε το timing που βγάζει δίσκο αυτός και όχι ο Νότης..
YΓ:Μετά το ντέρτι τελευταία και ο σφέρα παίζει πολύ Νότη και παλία μάλιστα(βρεγμένο ρούχο(!),θα με θυμάσαι(!), για σενανε φοβάμαι,γύφτισα μέρα) μερικά που πέτυχα πρόσφατα

Του χρόνου τέτοια εποχή και πρόμο το καλοκαιράκι...J&B έγραψε:Δεν λέω να τρέξει να βγάλει δίσκο, αλλά καλά καλά σχήμα δεν έχει κλείσει... επίσης, αν θυμάσαι σύμφωνα με πληροφορίες του Scorpion πέρσι η εταιρεία πίεζε το Νότη να κυκλοφορήσει το δίσκο το συντομότερο, ενώ πάλι με πληροφορίες του Scorpion κάποια κομμάτια επανηχογραφήθηκαν... αν ισχύουν καταλαβαίνεις τι εννοώ...jdarmody έγραψε:Γιατί πότε έβγαζε ο Νότης δίσκο κάθε χρόνο; Κάνουν προσεγμένες δουλειές πάντως οι περισσότεροι, ωραία τραγούδια, νέες συνεργασίες (Πλου-Φοίβος, Οικονομό-Μουκίδης, Ρέμος-Νικολόπουλος ίσως προκύψει κάτι). Εν ολίγοις ισχύς εν τη ενώσει για τους περισσότερους και ο δικός μας στη δική του λογική, λίγο αυτοκαταστροφική...J&B έγραψε:Και ενώ όλοι έχουν κλείσει σχήμα από το καλοκαίρι και τώρα βγάζουν πρόμο από τις νέες τους δουλειές, εμείς το π@*τσο κλαίγαμε... και μετά μου λέτε ότι δεν βαριέται...
Βασικά κάτσε να το ακούσουμε λίγο περισσότερο. Εγώ όταν το άκουσα από Μουκίδη πίστεψα ότι θα το δώσει στην Πέγκυ, δεν τρελάθηκα κιόλας. Συμφωνώ ότι και στο Νότη θα πήγαιναν πιο πολύ τέτοια μπαλαντοειδή και σίγουρα θα έπαιζαν παραπάνω..Αλλά το συγκεκριμένο δεν απέχει και πολύ από το Ότι και να κάνεις ας πούμε.bebest έγραψε:jdarmody έγραψε:bebest έγραψε:Mια χαρά είναι το κομμάτι και μόλις το ακούτε παντού θα λέμε ότι προωθούν τον Οικονομό είναι της μόδας κλπ..Α και εννοείται δε πάω να βρω δόλο απλά λέω όταν έχει κάποια έμπνευση ο Μουκίδης(που δε αποκλείεται όπως λες στο μέλλον να ξαναγράψει) φαντάζομαι πρώτο λόγο θα έχει ο Νότης..Θέλω να πιστεύω..Και τέλος όχι δε θα έλεγα τι τραγουδάρα θεέ μου αλλά θα ήμουν ικανοποιημένος όπως με το τσιγκανάκι-αν θα σε χάσω κλπ που για κάποιο λόγο ο Νότης τέτοια μπαλάντοειδες δε είχε καθόλου στο δίσκο..
YΓ:Μετά το ντέρτι τελευταία και ο σφέρα παίζει πολύ Νότη και παλία μάλιστα(βρεγμένο ρούχο(!),θα με θυμάσαι(!), για σενανε φοβάμαι,γύφτισα μέρα) μερικά που πέτυχα πρόσφατα
To άκουσα στο σταθμό ολόκλρηο και το κουπλέ και η μουσική δένουν πολύ ωραία..Ντάξει δεν είναι και ο ύμνος το είπα από νωρίς..Και ο Πλούταρχο δυνατό κομμάτι πήρε από Φοίβο και ας ειρωνεύονται μερικοί..jdarmody έγραψε:Βασικά κάτσε να το ακούσουμε λίγο περισσότερο. Εγώ όταν το άκουσα από Μουκίδη πίστεψα ότι το δώσει στην Πέγκυ, δεν τρελάθηκα κιόλας. Συμφωνώ ότι και στο Νότη θα πήγαιναν πιο πολύ τέτοια μπαλαντοειδή και σίγουρα θα έπαιζαν παραπάνω..Αλλά το συγκεκριμένο δεν απέχει και πολύ από το Ότι και να κάνεις ας πούμε.bebest έγραψε:jdarmody έγραψε:bebest έγραψε:Mια χαρά είναι το κομμάτι και μόλις το ακούτε παντού θα λέμε ότι προωθούν τον Οικονομό είναι της μόδας κλπ..Α και εννοείται δε πάω να βρω δόλο απλά λέω όταν έχει κάποια έμπνευση ο Μουκίδης(που δε αποκλείεται όπως λες στο μέλλον να ξαναγράψει) φαντάζομαι πρώτο λόγο θα έχει ο Νότης..Θέλω να πιστεύω..Και τέλος όχι δε θα έλεγα τι τραγουδάρα θεέ μου αλλά θα ήμουν ικανοποιημένος όπως με το τσιγκανάκι-αν θα σε χάσω κλπ που για κάποιο λόγο ο Νότης τέτοια μπαλάντοειδες δε είχε καθόλου στο δίσκο..

Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα, ούτε την ίδια αισθητική. Είναι ένα τραγούδι που θα μπορούσε να το πει ο οποιοσδήποτε. Πολύ εύκολα ενθουσιάζεστε μερικοί μάλλον..