Γιάννης Πλούταρχος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Stavros

Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavros »

Δε νομίζω ότι ο Πλούταρχος έβγαζε και καλύτερα τραγούδια από αυτό τα τελευταία χρόνια. Είναι καλό κομμάτι, που σίγουρα δεν τον πάει μπροστά, αλλά σίγουρα δεν είναι κατώτερο αυτών που έλεγε τα τελευταία χρόνια.
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Εικόνα
Εικόνα
I like people too much or not at all.
stelios

filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Περιμενουμε με αδημονια το στιγμιοτυπο που ο Πλουταρχος θα τραγουδαει Πλουταρχο..αυτο θα ειναι ειδηση..και ακομα περισσοτερο να τον ραινει με λουλουδια ο Καμενος..πολλες θεασεις θα συγκεντρωσει!!
x-army

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από x-army »

Εγώ περιμένω notis έξω από τη δική της χρυσής αυγής με καπέλο ανάποδα να ενισχύει το ταμείο του αγαπημένου του κόμματος
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Aν είχες απλά διαβάσεις τα σχόλιά μου επ' αυτού,όλα θα ήταν αλλιώς. Για να μην κουράζεσαι,όμως, επειδη τα αντανακλαστικά σου έχουν αμυντική διάθεση,σου απαντάω πως το λάθος του Νότη ήταν μεγάλο σ'αυτό το κομμάτι. Εχει το θάρρος,όμως να το επωμίζεται. Δεν υπεκφεύγει με γελάκια και χαριτωμενιές. Και σε τελική ανάλυση δεν γίνεται ουρά κανενός πολιτικού αρχηγού για να ξεφαντώσει με τις άδειες τσέπες μας. Κατάλαβες,x-army;
Υ.Γ Πρόσεξε λίγο το συντακτικό σου..αν θες να γίνεσαι καταληπτός..
chris3m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris3m »

killbill έγραψε:
chris3m έγραψε:
killbill έγραψε:Δεν έχει βγάλει καμιά τεράστια επιτυχία λέει ο άλλος τα τελευταία 4 χρόνια και θα τον βοηθήσει ο Φοίβος :fan:
Το "Δεν με παίρνει" (τα λασπόνερα) που το ξέρουν και οι πέτρες φαντάζομαι δεν μετράει σαν επιτυχία! :roll:
Δίκιο έχεις, αλλά σκέψου πως σε αυτόν τον δίσκο με 18 τραγούδια.... ακούστηκαν μόνο τα "Δεν με παίρνει" και "ψυχή μου πονάς", για Πλούταρχο δεν το λες και πετυχημένο album.
Δεν έχω πρόβλημα με τον Φοίβο, άσχετα τι νομίζουν μερικοί :fan: Έχει γράψει τραγουδάρες στο παρελθόν και κυρίως για την Καίτη! Απλά για μένα ο ήχος του είναι ξεπερασμένος, είναι σαν ακούω τραγούδι τουλάχιστον μιας δεκαετίας πίσω δεν είναι κάτι φρέσκο.Ένας γνώριμος ήχος από τα παλιά, μια χαρά αλλά όχι για μένα και όχι για τον Πλούταρχο έτσι όπως τον έχω στο μυαλό μου και υπήρξα και φαν του μεγάλος κάποτε :wink:
Σε αυτό περι Φοίβου θα συμφωνήσω (αν και προέχει να ακούσουμε ολόκληρο το album) δεν είναι η "πρόταση" στη μουσική!
Όμως δεν συμφωνώ με αυτά που βλέπω, ότι η συνεργασία αυτή τον πάει πίσω! Δεν νομίζω πως ο Πλούταρχος χτυπάει πλέον 10 στα 10 κομμάτια, θεωρώ πως δισκογραφικά έχει "πέσει" αρκετά! Ο πρόσφατος δίσκος ήταν πολύ καλύτερος από τους 2 προηγούμενους, όμως σε καμία περίπτωση δεν είχε τη δυναμική των παλαιότερων.
Αν θες τη γνώμη μου (πάλι πριν ακούσω το album) αυτό που με έκανε να δω με καλή διάθεση αυτή τη συνεργασία, είναι ότι περιμένω να έχει και δυο πιο ανεβαστικά, χαρούμενα κομμάτια ....λόγω Φοίβου. Να δούμε δηλαδή και έναν διαφορετικό (όχι καλύτερο) Πλούταρχο... δεν νομίζω να μην ακούς κι εσύ τα "πολύ κλαψο-τέτοιος είναι πάντα" , "όλα τα τραγούδια του είναι ίδια..." κλπ.
Ωστόσο είδωμεν...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

chris3m έγραψε:δεν νομίζω να μην ακούς κι εσύ τα "πολύ κλαψο-τέτοιος είναι πάντα" , "όλα τα τραγούδια του είναι ίδια..." κλπ.
Sorry αλλά αυτό που όντως λένε κάποιοι και για τον Πλούταρχο και για τη Νατάσα και για τον Οικονομόπουλο τώρα τελευταία είναι μια μπούρδα και προέρχεται από ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα τι θα πει λαϊκό τραγούδι.
Τι εξέλιξη μπορεί να έχει δισκογραφικά ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής;Να πει dance,ροκ ή αρκουδοτσιφτετέλια;
Το ρεπερτόριο ενός λαϊκού τραγουδιστή αποτελείται κυρίως από μπαλάντες,ζειμπέκικα και χασάπικα και κάποια καλά τσιφτετέλια που σπάνια γράφονται σήμερα.
Μην μπερδεύουμε το λαϊκό ποπ με το λαϊκό.
Για όποιον έχει απορίες μπορεί να ανατρέξει στην δισκογραφία του Καζαντζίδη,της Μοσχολιού,του Μητροπάνου και άλλων μεγαθηρίων του λαϊκού τραγουδιού.
Επίσης εξέλιξη και Φοίβος δεν πάνε μαζί. :wink:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panosif την Τετ Οκτ 21, 2015 2:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
thodwris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από thodwris »

Re paidia o Ploutarxos einai gia kapsoura..gia pono..kai auta t tragoudia theloume n leei...an thes n akouseis anevastika glukanalata kommatia akous apla allon kallitexni...tou Ploutarxou dn t pane tetoia..!!
thodwris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από thodwris »

Κάνε κλίκ εδώ ---> http://goo.gl/dSVpye και ψήφισε και εσύ στο ανανεωμένο poll του http://www.rythmosfm.gr
Εικόνα
:fan: :fan:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

panosif έγραψε:
chris3m έγραψε:δεν νομίζω να μην ακούς κι εσύ τα "πολύ κλαψο-τέτοιος είναι πάντα" , "όλα τα τραγούδια του είναι ίδια..." κλπ.
Sorry αλλά αυτό που όντως λένε κάποιοι και για τον Πλούταρχο και για τη Νατάσα και για τον Οικονομόπουλο τώρα τελευταία είναι μια μπούρδα και προέρχεται από ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα τι θα πει λαϊκό τραγούδι.
Τι εξέλιξη μπορεί να έχει δισκογραφικά ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής;Να πει dance,ροκ ή αρκουδοτσιφτετέλια;
Το ρεπερτόριο ενός λαϊκού τραγουδιστή αποτελείται κυρίως από μπαλάντες,ζειμπέκικα και χασάπικα και κάποια καλά τσιφτετέλια που σπάνια γράφονται σήμερα.
Για όποιον έχει απορίες μπορεί να ανατρέξει στην δισκογραφία του Καζαντζίδη,της Μοσχολιού,του Μητροπάνου και άλλων μεγαθηρίων του λαϊκού τραγουδιού.
Αυτό που λες δεν ισχύει. Υπάρχουν και τραγουδιστές που έχουν μεγαλύτερη γκάμα ρεπερτορίου. Σε κάθε περίπτωση, πράγματι, κάποια στιγμή ''κούρασε'' δισκογραφικά ο Πλούταρχος. Πολλοί δίσκοι μαζεμένοι, πολλά τραγούδια στο ίδιο ύφος, στην ίδια θεματολογία, λογικό ήταν να χάσει το δυνατό γκελ που έκανε στο ευρύτερο κοινό. Το ότι εξ' αρχής πέρασε ένα συγκεκριμένο στυλ ο Πλούταρχος, δε σημαίνει ότι δε μπορεί να τραγουδήσει και κάτι διαφορετικό. Φωνή έχει. Απλά κάποιοι τραγουδιστές ακολουθούν την πεπατημένη.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
panosif

jdarmody έγραψε:Αυτό που λες δεν ισχύει. Υπάρχουν και τραγουδιστές που έχουν μεγαλύτερη γκάμα ρεπερτορίου.
Ποιοι; Αναφέρομαι σε λαϊκούς τραγουδιστές.
Πειραματισμοί μπορεί να γίνουν αλλά η βάση είναι πάντα αυτή.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

panosif έγραψε:
jdarmody έγραψε:Αυτό που λες δεν ισχύει. Υπάρχουν και τραγουδιστές που έχουν μεγαλύτερη γκάμα ρεπερτορίου.
Ποιοι;
Η Βίσση, ο Σφακιανάκης, ο Μαζωνάκης, ακόμα κι ο Ρόκκος για παράδειγμα έχουν μεγαλύτερη γκάμα επιλογών. Προφανώς και η βάση είναι ίδια, αλλά τους έχεις ακούσει και σε κάτι διαφορετικό. Ο Πλούταρχος τελευταία, ή μπαλάντα θα πει ή κάτι ''ανεβαστικό'' και επ' ουδενί του επιπέδου του σε στυλ Μαρία ή Κατά τ' άλλα καλά. Εν ολίγοις θεωρώ ότι έχει μεγαλύτερες δυνατότητες ο Πλούταρχος, αλλά σα να έχει μια ανασφάλεια τελευταία γι' αυτό και, ίσως, οι τόσες συνεργασίες.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
panosif

jdarmody έγραψε:
panosif έγραψε:
Ποιοι;
Η Βίσση, ο Σφακιανάκης, ο Μαζωνάκης, ακόμα κι ο Ρόκκος για παράδειγμα έχουν μεγαλύτερη γκάμα επιλογών. Προφανώς και η βάση είναι ίδια, αλλά τους έχεις ακούσει και σε κάτι διαφορετικό. Ο Πλούταρχος τελευταία, ή μπαλάντα θα πει ή κάτι ''ανεβαστικό'' και επ' ουδενί του επιπέδου του σε στυλ Μαρία ή Κατά τ' άλλα καλά. Εν ολίγοις θεωρώ ότι έχει μεγαλύτερες δυνατότητες ο Πλούταρχος, αλλά σα να έχει μια ανασφάλεια τελευταία γι' αυτό και, ίσως, οι τόσες συνεργασίες.
Η Βίσση και ο Ρόκκος δεν είναι λαϊκοί τραγουδιστές.
Τελοσπάντων το βλέπουμε διαφορετικά και δεν χρειάζεται να το αναπτύξουμε περισσότερο.
Το θέμα είναι πως ο Πλούταρχος χρειάζεται σε αυτή τη φάση να πει μεγάλα λαϊκά τραγούδια και ο Φοίβος δεν φαίνεται να μπορεί να του τα προσφέρει.
Τώρα αν κάποιοι θέλουν να τον ακούσουν σε τραγούδια τύπου Φοβερή ή Η ωραία και αυτό θεωρούν πως θα είναι εξέλιξη για εκείνον δεν έχω να πω κάτι.Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

Δε νομιζω να πει στυλ φοβερη κ ωραια..στην καλυτερη να ειναι σαν το δισκο του καρρα σε πιο λαιτ..
chris3m

panosif έγραψε:
Πάνο μου, δεν είπα να πει dance ή ροκ... σαφώς και είναι γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής και σπουδαία λαϊκή φωνή! Αυτό όμως τι έχει να κάνει...?
Δεν μπορεί να πει ένα λαϊκό μεν... πιο ανεβαστικό κομμάτι δε...? Το έχει κάνει στο παρελθόν με το "η ζήλεια σου" ή το υπέροχο "πανσέληνος", κάτι τέτοιο ήθελα να πω για παράδειγμα!
Δεν νομίζω πως θα έχανε την ταυτότητα του αν έλεγε και κάτι τέτοιο, εξάλλου στα live προγράμματα του κάνει απίστευτο κέφι.
Επίσης και τα μέγα-θήρια που ανέφερες έχουν πει και πιο διασκεδαστικά κομμάτια! Δεν τυποποιήθηκαν βέβαια σε αυτά... αλλά μόνο πόνος και χωρισμός?
Για τον Οικονομόπουλο δεν ξέρω... αλλά και την Νατάσα θα την ήθελα και λίγο διαφορετική, δεν σου άρεσαν δηλαδή οι πρώτοι της δίσκοι?? Δεν ξέρω αλλά πλέον δεν μου αρέσουν ολόκληρες οι δουλειές της, την βρίσκω βαρετή δισκογραφικά και πιστεύω πως είναι αντικειμενικό αυτό από την δισκογραφική αποδοχή του κοινού της!
Για έναν δίσκο οκ... μπορείς να κινηθείς μόνο σε μπαλάντες ή ζειμπέκικα, ώστε να έχει ένα concept... όταν όμως γίνεται συστηματικά ίσως κουράζει.
Ωστόσο γνώμες είναι αυτά... θα δούμε για τον Πλούταρχο εκ του αποτελέσματος
chris3m

jdarmody έγραψε: ..... Σε κάθε περίπτωση, πράγματι, κάποια στιγμή ''κούρασε'' δισκογραφικά ο Πλούταρχος. Πολλοί δίσκοι μαζεμένοι, πολλά τραγούδια στο ίδιο ύφος, στην ίδια θεματολογία, λογικό ήταν να χάσει το δυνατό γκελ που έκανε στο ευρύτερο κοινό. Το ότι εξ' αρχής πέρασε ένα συγκεκριμένο στυλ ο Πλούταρχος, δε σημαίνει ότι δε μπορεί να τραγουδήσει και κάτι διαφορετικό. Φωνή έχει. Απλά κάποιοι τραγουδιστές ακολουθούν την πεπατημένη.
Σε αυτό το σημείο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
Επίσης να συμπληρώσω πως όταν αγαπάμε και ακολουθούμε έναν καλλιτέχνη, είμαστε -σχεδόν- πάντα ικανοποιημένοι μαζί του! Κυρίως γιατί μέσα από τη φωνή του ακόμη και μέτρια τραγούδια τα εισπράτουμε ως πολύ καλά, καθώς μας αγγίζει (η ερμηνεία, ο ήχος της φωνής κλπ.).
Πρέπει όπως να βλέπουμε και πως περνάνε στο ευρύ κοινό...
Ο Πλούταρχος κάποια στιγμή άρχισε να κουράζει! Οκ... το πιστό κοινό του συνέχισε να τον ακολουθεί φανατικά (και καλώς έπραξε) όμως το ευρύ κοινό κάπου ...βαρέθηκε.
Εκεί έπρεπε να δει τι θα κάνει, για να μην στηρίζει το όνομα του σε παρελθοντική επιτυχία.
Δεν φεύγεις από τη "βάση" σου, αλλά πάντα υπάρχει η δυνατότητα εξέλιξης... είτε μέσω δημιουργού... είτε μέσω άλλου ύφους....
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Από τη δισκογραφία του Πλούταρχου, 3 είναι τα τραγούδια που ακούω ανελλιπώς μέχρι και σήμερα:

Τα άλλα τα ακούω κατά περιόδους και ανάλογα τη διάθεση.
Life is a RollerCoaster...
stelios

Απόσπασμα πρόβας με Πλούταρχο, Ασλανίδου, Χ.Παπαδόπουλο και μια ορχηστράρα !
https://www.facebook.com/gbabanis/video ... 353675802/
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Δε είπε κανείς να κάνει καρίερα Κιάμου αλλά όπως αναφέρθηκε πιο πάνω Ο Θησαυρός,η εγκατάλειψη,το καρδια μου κάνε υπομονή,το μένω και επιμένω δε σε χαλάνε κιόλας..Επίσης ο Φοίβος δε θα σου γράψει αριστούργημα αλλά αυτό το στυλ το έχει αποδεδειγμένα οπότε είναι ευκαιρία..Εμένα ήδη πάντως το πρώτο κομμάτι με κέρδισε περισσότερο από το 1000 αντιγραφές του τραγουδιού στο στυλ λασπόνερα,ανθρωπός σου κλπ που έβγαζε συνέχεια..
Απάντηση