Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Μάλλον πήραν πρέφα πως υπάρχει γκρίνια γύρω από τους φαν και ψάχνουν κάτι πιο δυνατό. Το θέμα είναι υπάρχει κάτι δυνατό αυτή τη στιγμή; Μόνο Καίτη και Πέγκυ που είπε κάποιος παραπάνω.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- SFAKattack10
Λες να μας διαβαζουν?81argus έγραψε:Μάλλον πήραν πρέφα πως υπάρχει γκρίνια γύρω από τους φαν και ψάχνουν κάτι πιο δυνατό.

Mακάρι αλλά αν ήταν να κάνει τέτοια συνεργασία θα είχε ξεκινήσει μόνος πρόβες??Θέλω να πω δε θα πρέπε να προβάρει κανά ντούετο αν υπάρχει και γενικά να έβλεπαν μαζί τη δομή του προγράμματος..
- Scorpion86
Και πέρσι μόνος του είχε ξεκινήσει τις πρόβες παρότι είχε ανακοινωθεί η συνεργασία με Πέγκυ, όπως και προπερσι στο αρχικο σχήμα με Βανδή στο Εναστρον. Και στα δύο σχήματα είχε προγραμματισμένο ντουέτο στο ξεκίνημα. Δεν λέει κάτι αυτό.bebest έγραψε:Mακάρι αλλά αν ήταν να κάνει τέτοια συνεργασία θα είχε ξεκινήσει μόνος πρόβες??Θέλω να πω δε θα πρέπε να προβάρει κανά ντούετο αν υπάρχει και γενικά να έβλεπαν μαζί τη δομή του προγράμματος..
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
-
Οι διαθεσιμες για συνεργασια ειναι η Πεγκυ, η Γαρμπη και η Λενα Παπαδοπουλου,σωστα; Λογικα,θα μαθουμε καποια απο τα σχεδια του σε καμια προσεχη συνεντευξη του,στην απονομη του δισκου του στα γενεθλια του; Συμφωνω οτι αν οντως αλλαξουν προσωπα απο την ορχηστρα του,θα χρειαστουν προβες αλλα η καθυστερηση της ανακοινωσης,ισως,να οφειλεται στο οτι ειναι σε αναζητηση ενος πιο δυνατου ονοματος. Οψομεθα...
-
Και ο Στελιος Ροκκος αναδιπλωθηκε στα περι Νοτη. Και προς τιμην του. Ειναι καλος τραγουδιστης ο Ροκκος και θα ηταν,οντως,μια συνεργασια που θα μου αρεσε να δω στο μελλον..
Συμφωνώ απόλυτα. Έχουν και οι 2 νεύρο, είναι από τη φύση τους ροκ χαρακτήρες, τρελοί νησιώτες θαλασσινοί... Θα ταίριαζαν απόλυτα. Και φέτος δεν έκλεισε και σε κάποια μεγάλη πίστα ο Ρόκκος όπως συνήθιζε τελευταία, έκλεισε σ' ένα μικρό μαγαζί μόνος του στο Μαρούσι. Ήταν ευκαιρία να συνεργαστούν φέτος.filcollins έγραψε:Και ο Στελιος Ροκκος αναδιπλωθηκε στα περι Νοτη. Και προς τιμην του. Ειναι καλος τραγουδιστης ο Ροκκος και θα ηταν,οντως,μια συνεργασια που θα μου αρεσε να δω στο μελλον..
- Scorpion86
Αναδίπλωση λέμε πλέον την κωλοτούμπα;
Οταν όμως τον βαρούσαν όλοι μέσω δηλώσεων και συνεντέυξων δεν είδα το fiataki να κάνει την διαφορά και να λέει κάτι άλλο. Με τη "μάζα" του lifestyle-καλλιτεχνικού πήγε! Μόνο ένας Οικονομόπουλος είχε διαφοροποιηθεί τότε...

Οταν όμως τον βαρούσαν όλοι μέσω δηλώσεων και συνεντέυξων δεν είδα το fiataki να κάνει την διαφορά και να λέει κάτι άλλο. Με τη "μάζα" του lifestyle-καλλιτεχνικού πήγε! Μόνο ένας Οικονομόπουλος είχε διαφοροποιηθεί τότε...
-
Εμεις δεν κραταμε κακιες..
Η Καίτη λόγω μιούζικαλ μίλησε για μέσα Δεκέμβρη ή Γενάρη. Άρα, υποθέτω πρέπει να συμφώνησε για περιορισμένες εμφανίσεις ή στο "Cabaret" μετά την Έλλη Κοκκίνου ή στο "Central" που ήταν πέρυσι.filcollins έγραψε:Οι διαθεσιμες για συνεργασια ειναι η Πεγκυ, η Γαρμπη και η Λενα Παπαδοπουλου,σωστα; Λογικα,θα μαθουμε καποια απο τα σχεδια του σε καμια προσεχη συνεντευξη του,στην απονομη του δισκου του στα γενεθλια του; Συμφωνω οτι αν οντως αλλαξουν προσωπα απο την ορχηστρα του,θα χρειαστουν προβες αλλα η καθυστερηση της ανακοινωσης,ισως,να οφειλεται στο οτι ειναι σε αναζητηση ενος πιο δυνατου ονοματος. Οψομεθα...
Life is a RollerCoaster...
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Καποιος να προστατεψει την Σκορδα απο τους φανς βρε παιδια

- Scorpion86
Mπήκα στον πειρασμό να δω το βιντεάκι και εδώ και 5 λεπτα έχω τάσεις προς έμετο. Ρε τι χολή βγάλουν. Το ότι σχολιάζουν άτομα όπως η "εκδότρια" του Οk και η επαγγελματίας πανελίστρια που μία φορά επιχείρησε να κάνει δική της εκπομπή πέρσι και κόπηκε στο δίμηνο, είναι τρομερό. Συγχύστηκα πάλι... 

Προς τιμήν του γιατί; Συμφωνώ με Scorpion, όταν τότε ήταν της μόδας να στραφείς κατά του Νότη, δεν έκανε παρόμοια τοποθέτηση. Κωλοτούμπα κανονική. Έχει χάρη που είναι δύσκολοι καιροί..Πάντως και μένα θα μου άρεζε μια συνεργασία. Όχι γιατί έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Στέλιο Ρόκκο, αλλά γιατί θα ήταν κάτι διαφορετικό. Δεν αντέχονται άλλες δευτερότριτες πρώην τραγουδίστριες. Έχουν και οι δύο μια ροκ διάθεση και θα ταίριαζαν. Θα ήθελα και μια συνεργασία με άντρα καλλιτέχνη μια στο τόσο. Ο Οικονομόπουλος, η Γαρμπή, ο Πλούταρχος, η Αμαρυλλίς και ο Νίνο κράτησαν τα προσχήματα τότε, οι υπόλοιποι βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν το κόμπλεξ τους.filcollins έγραψε:Και ο Στελιος Ροκκος αναδιπλωθηκε στα περι Νοτη. Και προς τιμην του. Ειναι καλος τραγουδιστης ο Ροκκος και θα ηταν,οντως,μια συνεργασια που θα μου αρεσε να δω στο μελλον..
Υγ. Σκορδά κοπέλα μου ποιος ασχολείται μαζί σου; Μια ανύπαρκτη είσαι. Αυτή η μεγαλομανία που πιάνει κάτι άθλια υποκείμενα επειδή τους επιβάλλουν στο γυαλί δεν αντέχεται. Ο άλλος ο Λιάγκας απορεί: ''Έχει φανς ο Νότης;''..Άσε ρε Λιάγκα μηδενικό..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Kαι ο Μαζωνάκης και ο Αντύπας με την ατάκα "Ο Νότης είναι φίλος μου". Ανέφερα τον Οικονομόπουλο γιατί ήταν ο μόνος που αντέδρασε όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις πολιτικές απόψεις κάποιου άλλου. Αυτοί που ανέφερες πολύ σωστα και συμπλήρωσα εγώ απάντησαν στο εάν θα συνεργάζονταν με το Νότη. Οι μισοί επειδή έχουν ήδη συνεργαστεί με τον Νότη έλεγαν τα καλύτερα. Βέβαια υπήρχαν και κάτι εκπρόσωποι του "έντεχνου" και της "κουλτούρα να φύγουμε" που βγήκαν και είπαν δεν θα συνεργαζόμασταν, κάτι Ζουγανέληδες (μπαμπάς και κόρη), Μποφίλιου κλπ. Λες και ο Νότης θα ήθελε να συνεργαστεί με δαύτους.jdarmody έγραψε: Ο Οικονομόπουλος, η Γαρμπή, ο Πλούταρχος, η Αμαρυλλίς και ο Νίνο κράτησαν τα προσχήματα τότε, οι υπόλοιποι βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν το κόμπλεξ τους.

Δεν είπε έχει φανς ο Νότης, ρώτησε τη σύζυγο έχεις φανς του Νότη; Όπως και να 'χει είναι άθλιο να ασχολούμαστε μαζί της, έτσι κι αλλιώς αυτοί που δεν γουστάρουν Νότη τον κρυφογουστάρουν με τους φανς έχουνε θέμα όχι με τον ίδιο τον Νότη. Εμάς πάντα θεωρούσαν όλοι πως του έχουμε κάνει ζημιά και απειλούμε δεξιά κι αριστερά.
-
Προς τιμην του με την εννοια οτι το παρατραβηξε στην αντιδραση του απεναντι στα λεγομενα του Νοτη. Θα ηθελα κι απο τον Νοτη,μια απαντηση μετα τις τελευταιες αποκαλυψεις για το μορφωμα αυτο,αλλα ψιλα γραμματα. Καμια φορα αναρωτιεμαι πως γεμιζουν ολα αυτα τα νυχτερινα κεντρα με τον καθε τυχαρπαστο τραγουδιστη τους, οταν η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου περνα δυσκολα. Να πας για κανα δυο ποτα,ενταξει,αλλα τραπεζι με αυτες τις τιμες,απαγορευτικο και αδιανοητο μου φαινεται. Εχει λεφτα ακομη ο Ελληνας; Τι να πω;
0:18-0:19 έχει φανς ο Νότης ρωτάει..Με τον ίδιο το Νότη έχουν θέμα. Τους πονάει που είναι αυτάρκης κι ανεξάρτητος και δεν έχει ανάγκη κανένα. Όλοι όσοι επιβιώνουν στο χώρο έχουν μπει σ΄ένα συγκεκριμένο συνάφι, με λυκοφιλίες, έχουν φιλήσει και κατουρημένες ποδιές για να είναι εκεί. Ο άλλος δίχως όλα αυτά τους έχει αφήσει χιλιόμετρα πίσω. Υπάρχει αγάπη μεταξύ Νότη και φανς. Αυτή είναι η αλήθεια. Και δεν είναι ο κλασικός ενθουσιασμός του στυλ παίζει κάποιος καλλιτέχνης και είναι στα πάνω του οπότε γίνεται ένα ψιλοχαμός. Υπάρχει κόσμος που πηγαίνει απλά για να δει το Νότη, ασχέτως τραγουδιών και προγράμματος.81argus έγραψε:Δεν είπε έχει φανς ο Νότης, ρώτησε τη σύζυγο έχεις φανς του Νότη; Όπως και να 'χει είναι άθλιο να ασχολούμαστε μαζί της, έτσι κι αλλιώς αυτοί που δεν γουστάρουν Νότη τον κρυφογουστάρουν με τους φανς έχουνε θέμα όχι με τον ίδιο τον Νότη. Εμάς πάντα θεωρούσαν όλοι πως του έχουμε κάνει ζημιά και απειλούμε δεξιά κι αριστερά.
Ο Μαζωνάκης είχε πει κάτι του στυλ ότι μάλλον δεν θα συνεργαζόταν και είχε πάρει θέση κατά των πολιτικών απόψεων γενικά. Καλά οι έντεχνοι είναι μακράν ότι πιο κομπλεξικό υπάρχει στο χώρο του τραγουδιού, μακριά!Scorpion86 έγραψε:Kαι ο Μαζωνάκης και ο Αντύπας με την ατάκα "Ο Νότης είναι φίλος μου". Ανέφερα τον Οικονομόπουλο γιατί ήταν ο μόνος που αντέδρασε όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις πολιτικές απόψεις κάποιου άλλου. Αυτοί που ανέφερες πολύ σωστα και συμπλήρωσα εγώ απάντησαν στο εάν θα συνεργάζονταν με το Νότη. Οι μισοί επειδή έχουν ήδη συνεργαστεί με τον Νότη έλεγαν τα καλύτερα. Βέβαια υπήρχαν και κάτι εκπρόσωποι του "έντεχνου" και της "κουλτούρα να φύγουμε" που βγήκαν και είπαν δεν θα συνεργαζόμασταν, κάτι Ζουγανέληδες (μπαμπάς και κόρη), Μποφίλιου κλπ. Λες και ο Νότης θα ήθελε να συνεργαστεί με δαύτους.jdarmody έγραψε: Ο Οικονομόπουλος, η Γαρμπή, ο Πλούταρχος, η Αμαρυλλίς και ο Νίνο κράτησαν τα προσχήματα τότε, οι υπόλοιποι βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν το κόμπλεξ τους.![]()
Με χορούς, εκδηλώσεις, σχολεία, χορηγίες, και πολύ χρήμα επιβιώνουν κάποια νυχτερινά κέντρα. Κάποιοι προωθούνται και τρελά κι από παντού λογικό είναι..Ο Έλληνας αφού τον έπεισες ότι είναι in ας πούμε να πηγαίνει στον Βέρτη, θα πηγαίνει μόνο και μόνο γι΄αυτό κι ας ακούει νιαουρίσματα...filcollins έγραψε:Προς τιμην του με την εννοια οτι το παρατραβηξε στην αντιδραση του απεναντι στα λεγομενα του Νοτη. Θα ηθελα κι απο τον Νοτη,μια απαντηση μετα τις τελευταιες αποκαλυψεις για το μορφωμα αυτο,αλλα ψιλα γραμματα. Καμια φορα αναρωτιεμαι πως γεμιζουν ολα αυτα τα νυχτερινα κεντρα με τον καθε τυχαρπαστο τραγουδιστη τους, οταν η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου περνα δυσκολα. Να πας για κανα δυο ποτα,ενταξει,αλλα τραπεζι με αυτες τις τιμες,απαγορευτικο και αδιανοητο μου φαινεται. Εχει λεφτα ακομη ο Ελληνας; Τι να πω;
Προφανώς ειρωνικά το είπε φαίνεται δεν το εννοούσε γιατί πετάχτηκε και η λούγκρα και λέει έχει πολλούς φανατικούς. Τα υπόλοιπα τα ξέρω, αυτοί πρέπει να τα ακούνε.jdarmody έγραψε:0:18-0:19 έχει φανς ο Νότης ρωτάει..Με τον ίδιο το Νότη έχουν θέμα. Τους πονάει που είναι αυτάρκης κι ανεξάρτητος και δεν έχει ανάγκη κανένα. Όλοι όσοι επιβιώνουν στο χώρο έχουν μπει σ΄ένα συγκεκριμένο συνάφι, με λυκοφιλίες, έχουν φιλήσει και κατουρημένες ποδιές για να είναι εκεί. Ο άλλος δίχως όλα αυτά τους έχει αφήσει χιλιόμετρα πίσω. Υπάρχει αγάπη μεταξύ Νότη και φανς. Αυτή είναι η αλήθεια. Και δεν είναι ο κλασικός ενθουσιασμός του στυλ παίζει κάποιος καλλιτέχνης και είναι στα πάνω του οπότε γίνεται ένα ψιλοχαμός. Υπάρχει κόσμος που πηγαίνει απλά για να δει το Νότη, ασχέτως τραγουδιών και προγράμματος.81argus έγραψε:Δεν είπε έχει φανς ο Νότης, ρώτησε τη σύζυγο έχεις φανς του Νότη; Όπως και να 'χει είναι άθλιο να ασχολούμαστε μαζί της, έτσι κι αλλιώς αυτοί που δεν γουστάρουν Νότη τον κρυφογουστάρουν με τους φανς έχουνε θέμα όχι με τον ίδιο τον Νότη. Εμάς πάντα θεωρούσαν όλοι πως του έχουμε κάνει ζημιά και απειλούμε δεξιά κι αριστερά.