Νότης Σφακιανάκης
-
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Η ευθυνη του Νοτη σ'αυτους τους φτωχους καιρους που ζουμε,που η διασκεδαση ειναι πολυτελεια στην κυριολεξια ΕΙΝΑΙ να προσφερει ενα ομορφο αποτελεσμα με οσο γινεται προσιτες τιμες για τον κοσμο που τον αγαπα,να πιεσει τους επιχειρηματιες και να πιεστει κι ο ιδιος να υπαρχει η δυνατοτητα να μαζεψει κοσμο απ'ολα τα κοινωνικα στρωματα. Νισαφι πια μ'αυτο το 160αρι fixed στο μπουκαλακι που πλασαρεται και οικονομικο. Αφου επιλεγει να εμφανιζεται μονος του,ο μονος τροπος το μαγαζι να ειναι γεματο και επιτυχημενο σε ολες τις αποψεις ειναι η ΜΕΙΩΣΗ τιμων. Και αυτο ισχυει για ολους. Απλα,ο Νοτης,νομιζω οτι εχει παραπανω ευαισθησια να το πραξει.
- Scorpion86
Λοιπόν, το σχήμα με Ζώη-Παπαδοπούλου και πιθανότατα 48 ώρες δεν θα αλλάξει απ' ότι πληροφορήθηκα. Η καθυστέρηση της ανακοίνωσης έχει να κάνει με την αναζήτηση ίσως και ενός ακόμα ονόματος, εάν βρεθεί, τότε θα προστεθεί στο σχήμα. Αν είναι κάτι αξιόλογο θα μπει, αλλιώς δεν θα μπει απλά για να μπει. Επίσης, η καθυστέρηση οφείλεται στο ότι ακόμα δεν έχει αποφασιστεί η ημερομηνία έναρξης. Υπήρξε μία σκέψη για 4/12 αλλά δεν αποκλείεται να γίνει και νωρίτερα.
Και αυτό γιατί γίνεται ανακαίνιση-αλλαγές στο εσωτερικό του μαγαζιού (μία από αυτές η αφαίρεση των "κουτιών" που ηταν η ορχήστρα, για να μεγαλώσει η πίστα) και γι' αυτό ανάλογα πόσο γρήγορα θα τελειώσουν, θα υπάρξει απόφαση και για ημερομηνία. Τώρα όσον αφορά τις πρόβες που έγραψε κάποιος ότι ξεκίνησαν, δεν είναι απόλυτα ακριβές. Πρόβες ξεκίνησαν, όχι όμως για τον Νότη, αλλά για την ορχήστρα του. Επειδή, έχει κάποια νέα μέλη, έχουν δοθεί από τον Νότη κάποια τραγούδια τα οποία τα μαθαίνουν οι μουσικοί υπό την επιβλεψη του μαέστρου του Αρχοντα.
Και αυτό γιατί γίνεται ανακαίνιση-αλλαγές στο εσωτερικό του μαγαζιού (μία από αυτές η αφαίρεση των "κουτιών" που ηταν η ορχήστρα, για να μεγαλώσει η πίστα) και γι' αυτό ανάλογα πόσο γρήγορα θα τελειώσουν, θα υπάρξει απόφαση και για ημερομηνία. Τώρα όσον αφορά τις πρόβες που έγραψε κάποιος ότι ξεκίνησαν, δεν είναι απόλυτα ακριβές. Πρόβες ξεκίνησαν, όχι όμως για τον Νότη, αλλά για την ορχήστρα του. Επειδή, έχει κάποια νέα μέλη, έχουν δοθεί από τον Νότη κάποια τραγούδια τα οποία τα μαθαίνουν οι μουσικοί υπό την επιβλεψη του μαέστρου του Αρχοντα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Ωχ και θα ξεκινήσουν με τα βασικά... Αετός, μια ματιά σου μόνο φτάνει, γύφτισσα μέρα, παράλληλα, άκου βρε φίλε... Θα κάνουμε καιρό πάλι να ακούσουμε κάποιο πιο σπάνιο... Μέχρι να μάθουνε και την παντομίμα...
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- stathis2b_
Βασικά είναι και η ίδια μίμος81argus έγραψε:Ο Νότης το ξέρει πως η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι κολλητή του μίμου;![]()
Πολύ μέτρια φωνή ρε παιδί μου και δεν έχει βγάλει και κανένα τραγούδι της προκοπής, 3 χρόνια το παλεύει και τίποτα ακόμα... Της έδωσε ένα ο Φοίβος άλλο ένα ο μίμος και τέλος. Από τις πιο αδιάφορες παρουσίες στη δισκογραφία.

-
Την παντομίμα την κάνει μόνο στον Βασιλείου τον μαέστρο κι αυτός από το δικό του μικρόφωνο τους την λέει.
Ουσιαστικά καινούριος είναι μόνο ο ντράμερ.
Ο Χατζηγαλίνης ήταν και την περίοδο 2014-15 (Έναστρον, Πύλη Αξιού) όπως και τον περασμένο Απρίλιο επίσης στην Πύλη.
Το πρόγραμμα θέλει ανανέωση το λέμε πάντα ειδικά στο χορευτικό μέρος είναι απίστευτα στάσιμο και κουραστικό.
Ο Χατζηγαλίνης ήταν και την περίοδο 2014-15 (Έναστρον, Πύλη Αξιού) όπως και τον περασμένο Απρίλιο επίσης στην Πύλη.
Το πρόγραμμα θέλει ανανέωση το λέμε πάντα ειδικά στο χορευτικό μέρος είναι απίστευτα στάσιμο και κουραστικό.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Βασικά είναι και η ίδια μίμος
Ναι ρε φίλε κι έλεγα τι μου θυμίζει χαχαχαχαχα

Ναι ρε φίλε κι έλεγα τι μου θυμίζει χαχαχαχαχα
- Scorpion86
Ο Σάκης θα είναι; Για πες λιγο την σύνθεση της ορχήστρας αν την ξέρεις. Να δούμε τις διαφορές...johnytzitzi έγραψε:Την παντομίμα την κάνει μόνο στον Βασιλείου τον μαέστρο κι αυτός από το δικό του μικρόφωνο τους την λέει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Πέμ Οκτ 22, 2015 12:29 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Scorpion86
Και ο Βεριδάκης και ο Δανος στο φετινό σχήμα. Φωτό από πρόβες...

-
Ο Δημήτρης Χατζηγαλίνης αντικατέστησε τον Μάνωλη Κονταράτο όπως είχε ξαναγίνει όταν είχε αποχωρήσει ο Μανώλης.
Εκτός από τον νέο ντράμερ που αντικατέστησε τον Περόγλου όλοι οι άλλοι είναι οι ίδιοι.
Καλούδης, Γιαννούλης, Φράγκος, Μοσχοβούδης, Κοτσιανός, Τίμος, Αλεξάκης, Τσεμπερούλης νομίζω τους είπα όλους
.
Εκτός από τον νέο ντράμερ που αντικατέστησε τον Περόγλου όλοι οι άλλοι είναι οι ίδιοι.
Καλούδης, Γιαννούλης, Φράγκος, Μοσχοβούδης, Κοτσιανός, Τίμος, Αλεξάκης, Τσεμπερούλης νομίζω τους είπα όλους

Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Ε οκ αμά άλλαξε μόνο ο ντράμερ δε νομίζω να θέλουν τόσο χρόνο για να μάθουν τα βασικά...Λέτε να ετοιμάζει τίποτα τρελό για φέτος ο αρχόντας??Συγχωρώ και Αποστολία Ζώη και 48 ώρες και όλα άμα είναι έτσι
YΓ:'Oχι ρε παιδία Ρόκκος όταν ήταν της μόδας να τα χώνουν όλοι στο Νότη αυτός το είχε παρακάνει..Επισης αν εξαιρέσεις κάποια παλία πιο λαικά του κομμάτια δεν μ λέει και τίποτα αυτά τα ροκ-ποπ χαζοτράγουδα που βγάζει συνέχεια..Ο Οικονομό είχε κρατήσει αποστάσεις (όπως και η Γαρμπή) μπορεί να συνεργάστηκε με όλους(Καρρα,Γονίδη,Πάριο,Πλούταρχο) και να μιλά με τα καλύτερα λόγια για αυτούς αλλά νομίζω το απωθημένο του είναι η συνεργασία με το Νότη οπότε δε ήθελε να το κάψει αυτό το ενδεχόμενο..
Το παιδί έχει περάσει ακτινογραφία κάθε κίνηση του στη πίστα, στην ομιλια, στα γυρίσματα της φωνής..

YΓ:'Oχι ρε παιδία Ρόκκος όταν ήταν της μόδας να τα χώνουν όλοι στο Νότη αυτός το είχε παρακάνει..Επισης αν εξαιρέσεις κάποια παλία πιο λαικά του κομμάτια δεν μ λέει και τίποτα αυτά τα ροκ-ποπ χαζοτράγουδα που βγάζει συνέχεια..Ο Οικονομό είχε κρατήσει αποστάσεις (όπως και η Γαρμπή) μπορεί να συνεργάστηκε με όλους(Καρρα,Γονίδη,Πάριο,Πλούταρχο) και να μιλά με τα καλύτερα λόγια για αυτούς αλλά νομίζω το απωθημένο του είναι η συνεργασία με το Νότη οπότε δε ήθελε να το κάψει αυτό το ενδεχόμενο..

Σχετικό αυτό με τον Ρόκκο με τα λαϊκά και τα ποπ-ροκ.
Υπάρχουν 2 κατηγορίες Νοτικών. Οι Νοτικοί που ακούνε κυρίως λαϊκά τραγούδια και οι Νοτικοί που ακούνε κυρίως ροκ μουσική και ειδικά ξένη. Στη δεύτερη κατηγορία θέλουν να δουν Νότη με Ρόκκο, Δάντη, Αναστασιάδη, Σαπουντζάκη και συνήθως ξενερώνουν με δευτερότριτες τραγουδίστριες.
Υπάρχουν 2 κατηγορίες Νοτικών. Οι Νοτικοί που ακούνε κυρίως λαϊκά τραγούδια και οι Νοτικοί που ακούνε κυρίως ροκ μουσική και ειδικά ξένη. Στη δεύτερη κατηγορία θέλουν να δουν Νότη με Ρόκκο, Δάντη, Αναστασιάδη, Σαπουντζάκη και συνήθως ξενερώνουν με δευτερότριτες τραγουδίστριες.
- Scorpion86
Στην δεύτερη κατηγορία είμαι. Ροκ και μεταλ.81argus έγραψε:Σχετικό αυτό με τον Ρόκκο με τα λαϊκά και τα ποπ-ροκ.

Συνάδελφος είσαιScorpion86 έγραψε:Στην δεύτερη κατηγορία είμαι. Ροκ και μεταλ.81argus έγραψε:Σχετικό αυτό με τον Ρόκκο με τα λαϊκά και τα ποπ-ροκ.

Τρεις κατηγορίες υπάρχουν. Αυτοί που ακούν γενικά λαϊκά και μαζί με Νότη ακούν και λίγο Οικονομό, Παντελίδη, Καρρά, Γονίδη κλπ, μετά αυτοί του ροκ που από ελληνικά ακούνε μόνο Νότη και μια τρίτη αυτοτελής κατηγορία που ακούει μόνο Νότη. Λοιπόν μετά από μια ακόμη ακρόαση του Μαζί και προσπαθώντας να βρω κάποιο κομμάτι για το φετινό πρόγραμμα, καταλήγω σε δύο ουσιαστικά καλές επιλογές. Με δεδομένο ότι τα Μα εγώ είμαι Έλληνας, Μαυροφορούσα, Εγώ, Τέρμα το Ράδιο, Πως γίνεται αυτό, Λύσε κούκλα τα μαλλιά σου, ήταν στο περσινό πρόγραμμα και δεν έκαναν και τρελό γκελ εκτός από το πρώτο και το Τέρμα, καταλήγω πρώτον ότι δύσκολα έχουμε τραγούδι για έναρξη. Κατά τ' άλλα, δεν ξέρω γιατί πολλοί δεν το πιστεύετε το κομμάτι, αλλά το Ότι να κάνεις θα μπορούσε να βγει σαν σινγκλ, είναι σε πιο γνώριμο ύφος Νότη σε σχέση με τα άλλα δυο του Μουκίδη που έπαιξαν, έχει και λίγο πιο πιασάρικο στίχο. Και μετά μένει το Καλέ μου Άγγελε που όσο ωραίο κι ατμοσφαιρικό κομμάτι και αν είναι, δύσκολα βγαίνεις με αυτό. Κάλλιστα όμως θα μπορούσε να βγει κι αυτό σαν σινγκλ κι έχω την αίσθηση ότι θα το περάσει στο πρόγραμμα και θα το ντύσει και με μπαλέτο. Εν ολίγοις δε ξέρω πως θα το πάει φέτος. Εγώ είμαι και κατά εκείνου που είχε γίνει με τις Αυτοτελείς, να πει δηλαδή καινούρια κομμάτια στο μαγαζί, να βγει ο δίσκος μετά από ένα εξάμηνο και να έχουμε ακούσει ήδη τα μισά τραγούδια. Οπότε δύο επιλογές υπάρχουν. Ή να το πάει μια από τα ίδια στο γνώριμο πρόγραμμα του κι ότι γίνει (το θεωρώ πιθανό αν βαριέται όσο δείχνει) ή να κάνει ριζική ανανέωση και να βάλει και κάποια ξεχασμένα δικά του ή και κάποιες επανεκτελέσεις ελληνικές και ξένες όπως έκανε τα τελευταία χρόνια.81argus έγραψε:Σχετικό αυτό με τον Ρόκκο με τα λαϊκά και τα ποπ-ροκ.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Βγαίνει και με το Πρώτη Φορά, λεπτομέρεια είναι αυτό jdarmody, το θέμα είναι να ανανεώσει το πρόγραμμα του και να βάλει και 2-3 ποτ πουρί, ωστέ να καλύπτει όσο γίνεται περισσότερα τραγούδια από την δισκογραφία του...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Καλά προφανώς, μιλάω για το πως θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ο δίσκος στο φετινό του πρόγραμμα και γενικότερα, καθώς δεν πιστεύω ότι θα βγει κάτι καινούριο σύντομα. Πρέπει να βγει ένα τραγούδι να ακουστεί λίγο (από τον Μαζί), το να βάλει ένα ποτ-πουρί θα είναι καλό και ωραίο για όσους πηγαίνουν συνέχεια κι έχουν βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, δε θα του φέρει κόσμο. Φαντάζομαι ότι θα γίνει απονομή κάποια στιγμή θα δώσει και μια συνέντευξη με το όποιο ρίσκο, αλλά είναι υπερβολικά άφαντος φέτος.J&B έγραψε:Βγαίνει και με το Πρώτη Φορά, λεπτομέρεια είναι αυτό jdarmody, το θέμα είναι να ανανεώσει το πρόγραμμα του και να βάλει και 2-3 ποτ πουρί, ωστέ να καλύπτει όσο γίνεται περισσότερα τραγούδια από την δισκογραφία του...
- Scorpion86
Τρία σινγκλ έδωσε και έπαιξε μόνο το ένα αλλά ως προμο, όχι ως σινγκλ, το "Τερμα το Ράδιο". Τελευταία πέτυχα 1-2 φορές το "Εγώ" (γίνονται θαύματα). Αν είναι να δώσει και τέταρτο σινγκλ, εγώ ψηφίζω "Τ' Αθάνατο Νερό" που έχει πολύ δυνατό στίχο, όπως επίσης δυνατό στίχο έχει και το "Ότι και να Κάνεις". Πιασάρικο ήχο έχει και το "Λύσε Κούκλα τα Μαλλιά σου", δεν κατάλαβα γιατί τέτοιου ύφους κομμάτια παίζουν από Κιάμο ή από κάτι τραγουδιστές άγνωστους και όχι από Νότη. Εδώ κάνει χαμό το Τίκι Τάκα Τα που είναι ο ύμνος του κάγκουρα κλαρινογαμπρού και της βίζιτα γκόμενας. Επίσης, θα ήθελα να κάνει ένα ακόμα βιντεο-κλιπ αλλά κλιπ σαν το "Δεν Υποχωρώ" με το "Μα Εγώ είμαι Έλληνας" και ας μην παίξει πουθενά. Εάν είναι καλό (δηλαδή όχι σκηνοθετημενο από Ρήγο) θα κάνει πάταγο στο youtube και γενικά είναι ένα κομμάτι που δυστυχώς θα είναι επίκαιρο για αρκετά χρόνια ακόμα. Πολλά θέλω ε; 

Όχι φυσικά! Έχει κάνει βίντεο-κλιπ κάθε κοινωνικό του τραγούδι τα τελευταία χρόνια και δεν θα κάνει το πιο ''επιτυχημένο''; Κλεμμένα, Άκου φίλε, Δεν υποχωρώ, ακόμα και το Έλληνας έγιναν βίντεο-κλιπ. Αλλά μάλλον δεν υπάρχει έμπνευση. Το Λύσε κούκλα τα μαλλιά σου παίζει που και που σε κάτι μαγαζιά. Αλλά στο κέντρο δεν είδα να κάνει και ιδιαίτερη αίσθηση. Καλά τα κουκιά μετρημένα είναι, όπως ακριβώς τα περιγράφεις. Δεν νομίζω πάντως ότι έχει να ζηλέψει κάτι το Ότι και να κάνεις από το Αν πονάς ή το Μια καλησπέρα των άλλων που κυκλοφόρησαν τώρα.Scorpion86 έγραψε:Τρία σινγκλ έδωσε και έπαιξε μόνο το ένα αλλά ως προμο, όχι ως σινγκλ, το "Τερμα το Ράδιο". Τελευταία πέτυχα 1-2 φορές το "Εγώ" (γίνονται θαύματα). Αν είναι να δώσει και τέταρτο σινγκλ, εγώ ψηφίζω "Τ' Αθάνατο Νερό" που έχει πολύ δυνατό στίχο, όπως επίσης δυνατό στίχο έχει και το "Ότι και να Κάνεις". Πιασάρικο ήχο έχει και το "Λύσε Κούκλα τα Μαλλιά σου", δεν κατάλαβα γιατί τέτοιου ύφους κομμάτια παίζουν από Κιάμο ή από κάτι τραγουδιστές άγνωστους και όχι από Νότη. Εδώ κάνει χαμό το Τίκι Τάκα Τα που είναι ο ύμνος του κάγκουρα κλαρινογαμπρού και της βίζιτα γκόμενας. Επίσης, θα ήθελα να κάνει ένα ακόμα βιντεο-κλιπ αλλά κλιπ σαν το "Δεν Υποχωρώ" με το "Μα Εγώ είμαι Έλληνας" και ας μην παίξει πουθενά. Εάν είναι καλό (δηλαδή όχι σκηνοθετημενο από Ρήγο) θα κάνει πάταγο στο youtube και γενικά είναι ένα κομμάτι που δυστυχώς θα είναι επίκαιρο για αρκετά χρόνια ακόμα. Πολλά θέλω ε;
Xαχα και εγώ πάντως εχθές έκανα το ίδιο γιατί όπως έχω ξαναπεί δε βγένει το πρόγραμμα για φέτος με τα ίδια..'Ασε που τελευταία πάντα είχε ένα σινγκλ να παίζει ή νέα δουλεία όποτε είχαμε μια εικόνα για την έναρξη κλπ..Τώρα δε υπάρχει τίποτα(πρώτη φορά νομίζω σινγλ του Νότη όπως το πως γίνεται δε παίζει σε κανένα σταθμό ούτε για μια φορά!!)..Πάντως δε του αρέσει και του Νότη η μονοτονία οπώτε πιστεύω θα κάνει αλλαγές.. μετά από μια ακροάση χθές καταλήγω ξανά στο καλέ μου άγγεκε για σινγκλ-κλιπ ακόμα και για έναρξη αφού ντυθεί με ένα ωραίο μπαλέτο..Σίγουρα όχι είσοδος για να φεύγουν πανέρια κλπ αλλά με μια δυνατή ερμηνεία συνοδεία μπαλέτο και κλιπ θα ναι όμορφο σκηνικό..Πιο εύολα πάει για κλείσιμο προγράμματος βέβαια αυτό..Έπειτα σίγουρα παίζει και το λύσε κούκλα που όντως παίζει σε κάτι μαγαζία αλλά δε κάνει και καμιά αίσθηση κατώτερο το δηλώνω μόνος κατά πολύ..Να το κρατήσει για 2ο πρόγραμμα ξανά;;Δύσκολο..Τέλος κομμάτια που αναφέρατε ότι και να κάνεις αθάνατο νερό σίγουρα μπορούν να ακούγονται πιο συχνά φέτος αλλά για σινγκλ κάτι δε μου κάνουν..Το πρώτο ενώ σε καποια σημεία με τα γυρισμάτα της φωνής το απογειώνει ο Νότης δε μου κάνει τρομερή αίσθηση δε σου μένει,ίσως φταίει ο πολύς στίχος στο ρεφρέν..Τέλος ίσως και το σαν αεράκι για κάτι πιο ανάλαφρο..Αυτά συν το εγώ και το Ελληνάς μπορεί να είναι η φετινή βάση..
YΓ:'Oταν ξεκινήσει τις εμφανίσιες στο φωταέριο ο δίσκος θα είναι στο 13ο μήνα οπότε δεν είναι και τραγικό να βγει το πρόμο του επόμενου δίσκου και μετά από 4-5 μήνες να έρθει ολόκληρος..Έτσι με ένα δυνατό κομμάτι επανέρχεται και στα αιρ πλέυ και κάνει μια δυνατή έναρξη κλπ..
YΓ:'Oταν ξεκινήσει τις εμφανίσιες στο φωταέριο ο δίσκος θα είναι στο 13ο μήνα οπότε δεν είναι και τραγικό να βγει το πρόμο του επόμενου δίσκου και μετά από 4-5 μήνες να έρθει ολόκληρος..Έτσι με ένα δυνατό κομμάτι επανέρχεται και στα αιρ πλέυ και κάνει μια δυνατή έναρξη κλπ..
Σαν single εγώ είμαι μεταξύ των "Τ' αθάνατο νερό" και το "Σαν αεράκι", και τα δυο έχουν ωραίες μελωδίες...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...