Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Ερχεται η Πεγκυ;
- Scorpion86
Eμαθες κάτι ή ρωτάς; Από Θεσσαλονίκη τελειώνει στις 14 Νοέμβρη πάντως...nikos9 έγραψε:Ερχεται η Πεγκυ;
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Μιας και τελειωνει νωρις απο Θεσσαλονικη,υπεθεσα οτι προσφερεται η Πεγκυ.
- Scorpion86
Με την λογική ότι ξεκινά 11 Δεκέμβρη στην Φαντασία, μια χαρά προλαβαίνει να ενταχθεί η Πέγκυ. Δεν ξέρω κατά πόσο ο Νότης θα το κυνηγήσει ή θα πάει μόνος του το μαγαζί. Ο Μπερτάκης τον πιέζει να πάρει μία ακόμα γυναικεία φωνή, ο Νότης δεν θέλει. Δεν ξέρω εάν θα αλλάξουν τα δεδομένα. Οσο πάντως δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από Fantasia σχετικά με το ποιοι θα απαρτίζουν το σχήμα, πάντα θα υπάρχει η ελπίδα για κάποια προσθήκη. Περιμένουμε...
Πάντως χτες ανέβασε ο Λύρας ένα βίντεο στην fan page της Πέγκυς που ερμηνεύει το δώσε ένα τέλος και έγραψε από πάνω "Έτσι για να θυμάμαι τον Νότη"... Μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα, μπορεί και πολλά... Για να δούμε!Scorpion86 έγραψε:Με την λογική ότι ξεκινά 11 Δεκέμβρη στην Φαντασία, μια χαρά προλαβαίνει να ενταχθεί η Πέγκυ. Δεν ξέρω κατά πόσο ο Νότης θα το κυνηγήσει ή θα πάει μόνος του το μαγαζί. Ο Μπερτάκης τον πιέζει να πάρει μία ακόμα γυναικεία φωνή, ο Νότης δεν θέλει. Δεν ξέρω εάν θα αλλάξουν τα δεδομένα. Οσο πάντως δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από Fantasia σχετικά με το ποιοι θα απαρτίζουν το σχήμα, πάντα θα υπάρχει η ελπίδα για κάποια προσθήκη. Περιμένουμε...
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Scorpion86
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Χρονια πολλα στον Αρχοντα μας
Εξαιρετικό αφιέρωμα και ψαγμένο, μπράβο στο Ogdoo.gr και στον κύριο Κέρκη.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Kαι λείπουν αρκετά "κρυμμένα κομμάτια" Νότη. "Πικρός καιρός" για παράδειγμα...
Αυτό είχα στο μυαλό μου όταν είδα το άρθρο!Scorpion86 έγραψε:Kαι λείπουν αρκετά "κρυμμένα κομμάτια" Νότη. "Πικρός καιρός" για παράδειγμα...
Ώραιο και το βιντεάκι και το αφιέρωμα του ogdoo.gr, όντως λείπουν πολλά κομμάτια, αλλά απ' ότι καταλαβαίνω έχουν διαλέξει κομμάτια από κάπως πιο "ποιοτικούς" δημιουργούς, εγώ θα έβαζα το "Βρεγμένο ρούχο" του Τάκη Δαμάσχη, ίσως και τα "Ταξιδιάρικα πουλιά" των αγαπημένων μου Εκείνος+Εκείνος...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
- Scorpion86
- Scorpion86
Επειδή απόψε στις πρόβες θα είναι και ο γνωστός "ρεπόρτερ". Ας ελπίσουμε να μην υπάρχει κάνα...σκοτεινό παρασκήνιο. Αν και απ' ότι βλέπω το έχει πάρει ζεστά το θέμα και έχει φτάσει σε σημείο να γράφει 2-3 θέματα κάθε μέρα για Νότη και να τα μοιράζει παντού, σε σαιτ και σελιδες στο fb. 

Δεν νομίζω ότι αναφέρεται στο Νότη...Scorpion86 έγραψε:To πότε να δούμε...![]()

Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Πιο πολύ δημοσιότητα έχει πάρει ο "δαιμόνιος ρεπόρτερ" αυτές τις μέρες παρά ο Νότης χαχαχαχα...
Βλέπεται με τον μίμο δεν είχε την αντίστοιχη δημοσιότητα, άρα το πέτυχε αυτό που ήθελε
Βλέπεται με τον μίμο δεν είχε την αντίστοιχη δημοσιότητα, άρα το πέτυχε αυτό που ήθελε

Αφού ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας ελέγχει πολλούς του χώρου, τι μας φταίει ο Λεμπιδάκης; Το μεροκάματο το ίδιο είναι, θα στηρίξει είναι δεδομένο. Και δε νομίζω να χαλάει και κανέναν. Και ξανατονίζω πάντα έγραφε ο συγκεκριμένος και για το Νότη αρκετά, και τα ανέβαζαν πχ στο notis.gr, απλά λόγω Μίμου στιγματίστηκε αρνητικά.
- Scorpion86
Ακυρώθηκε η αποψινή πρόβα. Μάλλον αύριο ξεκινούν.
Υ.Γ.: Αναμένεται να φύγουν οι καναπέδες απο τα μπροστά τραπέζια.
Υ.Γ.: Αναμένεται να φύγουν οι καναπέδες απο τα μπροστά τραπέζια.
Σωστά, διάλεξαν κομμάτια δημιουργών που θεωρητικά είχαν μια μη αναμενόμενη συνεργασία με το Νότη. Εμένα μου άρεσε που υπερτονίζουν πάντως την ευρηματικότητα και το ''ψάξιμο'' του Νότη. Τώρα που ανέφερες αυτά τα κομμάτια, ακριβώς εκεί εντοπίζεται η μεγάλη επιτυχία εκείνων των δίσκων. Τα τραγούδια που ουσιαστικά ήταν για συμπλήρωμα, ήταν κάτι τέτοια λατρεμένα κομμάτια που δεν γνώρισαν την μεγάλη επιτυχία, αλλά έγιναν χαρακτηριστικές στιγμές σε κάθε δίσκο της τότε εποχής που κυκλοφορούσε ο Νότης.J&B έγραψε:Ώραιο και το βιντεάκι και το αφιέρωμα του ogdoo.gr, όντως λείπουν πολλά κομμάτια, αλλά απ' ότι καταλαβαίνω έχουν διαλέξει κομμάτια από κάπως πιο "ποιοτικούς" δημιουργούς, εγώ θα έβαζα το "Βρεγμένο ρούχο" του Τάκη Δαμάσχη, ίσως και τα "Ταξιδιάρικα πουλιά" των αγαπημένων μου Εκείνος+Εκείνος...
Έπειτα από πολύ καιρό πάντως πέφτουν πολλά και μαζεμένα θετικά άρθρα για το Νότη..Όπως αναμενόταν άλλωστε μετά από αυτή τη συνεργασία ίσως τώρα είναι και η ευκαιρία για ένα νέο σινγκλ μιας και το κλίμα είναι πιο ευνοικό..Να δούμε τι εννοει και η cobalt πάντως ένα χρόνο κλείνει το άλμπουμ σε ένα μήνα ξεκινάει εμφανίσεις ιδανική στιγμή νομίζω..Αρκεί να μη κάνει τίποτα δηλώσεις και τα διαλύσει όλα