Νότης Σφακιανάκης
-
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Μόνο αυτο υπάρχει από το καμαρίνι στο Γκάζι και είναι λίγο μεγαλύτερο αλλά το έκοψε με πιο πολλά πλάνα από την είσοδο με το "Σβήσε ουρανέ τ' αστέρια".
Υπάρχουν κι από αλλού πλάνα που έδειξαν στο "Με τα μάτια της Έλλης" που από εκεί είναι το ηχητικό "Της γυναίκας η καρδιά" παλιοτέρα ήταν ανεβασμένα.
Υπάρχουν κι από αλλού πλάνα που έδειξαν στο "Με τα μάτια της Έλλης" που από εκεί είναι το ηχητικό "Της γυναίκας η καρδιά" παλιοτέρα ήταν ανεβασμένα.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Ωραίο αυτό το look τότε, έπρεπε να το κρατήσει λίγο παραπάνωjohnytzitzi έγραψε:Μόνο αυτο υπάρχει από το καμαρίνι στο Γκάζι και είναι λίγο μεγαλύτερο αλλά το έκοψε με πιο πολλά πλάνα από την είσοδο με το "Σβήσε ουρανέ τ' αστέρια".

Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Ασχετο αλλά τώρα που την είδα μου ρθε φλασιά. Η Ρούλα Χάμου ασχολείται ακόμα με Νότη; Κάτι σαν μάνατζερ του ήταν μία περίοδο.
Υ.Γ. Μακράν το καλύτερο λουκ το είχε στο βίντεο κλιπ "Πάρε τον Δρόμο". Σεζόν 2005-2006 Εναστρον.
Υ.Γ. Μακράν το καλύτερο λουκ το είχε στο βίντεο κλιπ "Πάρε τον Δρόμο". Σεζόν 2005-2006 Εναστρον.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Ε όχι και μάνατζερ, απλά γούσταρε Νότη και από τότε που εξαφανίστηκε από την τηλεόραση την χάσαμε.Μακράν το καλύτερο ήταν αυτό της περιόδου 2000-2002 με την πιο μαζεμένη φαβορίτα κιόλας, βίντεο-κλιπ Πάρε με, Αγάλματα, Για σένανε φοβάμαι κλπ. Το λίγο μακρύ και ζορό στυλ που ακολούθησε μετά στα χρόνια του Έναστρον δε με τρέλανε. Ειδικά αυτό των αστεριών το 2004!
- Scorpion86
Το λέω γιατί μέχρι και πριν δύο χρόνια ήταν μαζί του σε ότι συνέντευξη έδινε, σε ότι φωτογράφιση. Γι αυτό έγραψα σαν μάνατζερ του ήταν.
Βασικά αυτό που ξέρουμε είναι ότι είναι μεγάλη φαν του Νότη. Του έχει κάνει και 3-4 συνεντεύξεις οπότε ''μάνατζερ'' του δε την λες. Δημοσιογράφος είναι λογικά η γυναίκα. Μπορεί να ήταν το αντίστοιχο του Λεμπιδάκης-Μίμος.Scorpion86 έγραψε:Το λέω γιατί μέχρι και πριν δύο χρόνια ήταν μαζί του σε ότι συνέντευξη έδινε, σε ότι φωτογράφιση. Γι αυτό έγραψα σαν μάνατζερ του ήταν.

- Scorpion86
Μας λείπουν τα καπέλα της. Σε κάθε εκπομπή τους Κους-Κους και με άλλο καπέλο. Και συνέχεια τσακωνόταν με τον γεμάτο ειρωνεία Παπανώτα.
- Scorpion86
Η επόμενη συνέντευξη του Νότη κάτι μου λέει ότι θα είναι στο Happy Day και ο Λεμπιδάκης θα επιδιώξει να είναι από τα παρασκήνια-πρόβες του Fantasia. Ελπίζω να είναι στην Σταματίνα.
Τελευταία φορά που εντόπισα την Ρούλα Χάμου ήταν στην πρεμιέρα στα Αστέρια... Γενικά εκείνη η πρεμιέρα είχε πολλούς επώνυμους.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- SFAKattack10
Αυτος που εγραψε το ποστ το εκανε λαθος γιατι μετα το διορθωσε.81argus έγραψε:Ίσως να το έγραφε και ο Νότης "λάθοι" από την στιγμή που το "ο" το "η" το "το" το "τα" το "τον" το "των" και το "οι" τα τονίζει όλα που είναι τρισμέγιστο λάθος γιατί τα άρθρα δεν τονίζονται.
Γενικα εχουν αλλαξει τοσα πολλα απο τοτε που πηγαινε ο Νοτης σχολειο και απο τοτε που πηγαμε εμεις γιαυτο πολλα που γραφει μας φαινονται παραξενα, εγω δεν μπορω να βγαλω ακρη.

Μεχρι το 2000 αλλαζε στυλ σε φαβοριτες και μουσακια. Απο το 2001 και μετα αλλαζε στυλ στα μαλλια. Τωρα δεν κανει ουτε σε αυτα κατι νεο!jdarmody έγραψε: Ωραίο αυτό το look τότε, έπρεπε να το κρατήσει λίγο παραπάνω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SFAKattack10 την Κυρ Νοέμ 15, 2015 1:46 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Scorpion86
Τώρα ούτε με την φαβορίτα δεν ασχολείται...
Παίδες την πιο ψαγμένη κόμμωση την είχε το 2007 και ποιο συγκεκριμένα στο βίντεοκλίπ του ''Παρ'τα''.Μισό κεφάλι κοντό κούρεμα και άλλο μισό πιο μακρύ.Αιώνες μπροστά ο άνθρωπος...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- Scorpion86
Ναι αυτήν την κόμμωση εννοούσα, απλά μπέρδεψα τις σεζόν στο Εναστρον. Την ίδια που έχει και στο Medley.ilias16 έγραψε:Παίδες την πιο ψαγμένη κόμμωση την είχε το 2007 και ποιο συγκεκριμένα στο βίντεοκλίπ του ''Παρ'τα''.Μισό κεφάλι κοντό κούρεμα και άλλο μισό πιο μακρύ.Αιώνες μπροστά ο άνθρωπος...
Ναι σωστός,είναι και σ'αυτό το βίντεο έτσι το κούρεμα.Τις σεζόν 2004-2005-2006 που είχε αρκετά μακριά δεν μου κάθοταν καλά για Νότη.Scorpion86 έγραψε:Ναι αυτήν την κόμμωση εννοούσα, απλά μπέρδεψα τις σεζόν στο Εναστρον. Την ίδια που έχει και στο Medley.ilias16 έγραψε:Παίδες την πιο ψαγμένη κόμμωση την είχε το 2007 και ποιο συγκεκριμένα στο βίντεοκλίπ του ''Παρ'τα''.Μισό κεφάλι κοντό κούρεμα και άλλο μισό πιο μακρύ.Αιώνες μπροστά ο άνθρωπος...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- Scorpion86
Ναι ήταν ψιλογυφτέ το στυλ με το πολύ μακρύ το οποίο το είχε νομίζω και στο DVD του Αναγέννησις. Ελπίζω κάποια στιγμή να μάθουμε τίποτα ουσιαστικό από πρόβες γιατί στο βλέπω μέχρι να αρχίζουμε να σχολιάζουμε και τις μπότες που κατα καιρούς φοράει... 

Πάντως ελπίζω αυτό που ακούστηκε για τις σχέσεις του με τη Ζήνα να μην ισχύει..Σε μια πολύ ωραία κίνηση που θυμίζει και λίγο Νότη κυκλοφόρησε ένα όμορφο και πολύ συγκηνητικό τραγούδια για το Μητροπάνο..Γενικά από τις καλύτερες αν οχι η καλύτερη συνεργασία που έχει κάνει..Σίγουρα δε με τρελένει το ρεπερτόριο της που είναι μονοδιάστατο και κάποιες φορές πέρυσι βαριόμουν αλλά φωνητικά ήταν πολύ καλή..Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί με Νότη,τερζή,μητροπάνο..Ιδανική για πίσω από ένα μεγάλο λαικό όνομα σε ένα πρόγραμμα, για πρώτο όνομα οκ δε θα πήγαινα..
YΓ:ΜΙας και είπα για συνεργασίες..Διαβάζω ότι το fantasia είναι χωριτικότητας 1200 ατόμων συν πολύ άνετο μπαρ..Δε προκύπτει από πουθενά το πολύ μικρό μαγαζί που θα γεμίζει για πλάκα ο Νότης μόνος του..
YΓ:ΜΙας και είπα για συνεργασίες..Διαβάζω ότι το fantasia είναι χωριτικότητας 1200 ατόμων συν πολύ άνετο μπαρ..Δε προκύπτει από πουθενά το πολύ μικρό μαγαζί που θα γεμίζει για πλάκα ο Νότης μόνος του..
- Scorpion86
Ισχύουν τα όσα γράφτηκαν για την διάσταση απόψεων σε κάποια πράγματα αλλά δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό. Αλλωστε δεν τους εμπόδισε να εμφανιστούν πέρσι στο Φωταέριο και να πάνε τρένο. Γύρω στον Ιανουάριο είχε προκύψει το θέμα. Όπως και να χει προβάδισμα πλέον έχει η Πάολα για συνεργασία. Εκεί θα καεί το σύμπαν. Με την Πέγκυ δεν αποκλείεται να πάει στην Πύλη Αξιού, δεν ξέρω κάτι αλλά δεν θα το απέκλεια αν και δεν την έχει ανάγκη για 8 εμφανίσεις.bebest έγραψε:Πάντως ελπίζω αυτό που ακούστηκε για τις σχέσεις του με τη Ζήνα να μην ισχύει..Σε μια πολύ ωραία κίνηση που θυμίζει και λίγο Νότη κυκλοφόρησε ένα όμορφο και πολύ συγκηνητικό τραγούδια για το Μητροπάνο..Γενικά από τις καλύτερες αν οχι η καλύτερη συνεργασία που έχει κάνει..Σίγουρα δε με τρελένει το ρεπερτόριο της που είναι μονοδιάστατο και κάποιες φορές πέρυσι βαριόμουν αλλά φωνητικά ήταν πολύ καλή..Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί με Νότη,τερζή,μητροπάνο..Ιδανική για πίσω από ένα μεγάλο λαικό όνομα σε ένα πρόγραμμα, για πρώτο όνομα οκ δε θα πήγαινα..
Αν δεν κάνω λάθος ήταν η τελευταία του πρεμιέρα πριν το Έναστρον. Μετά πολλοί ''χάθηκαν'' ακόμα και αν ήθελαν να πάνε σε πρεμιέρα του για να μη στιγματιστούν λόγω των δηλώσεών του.81argus έγραψε:Τελευταία φορά που εντόπισα την Ρούλα Χάμου ήταν στην πρεμιέρα στα Αστέρια... Γενικά εκείνη η πρεμιέρα είχε πολλούς επώνυμους.
Πάλι Θεσσαλονίκη η Πέγκυ; Δε νομίζω. Απαιτείται πάντως να ανέβει μια φορά και με καλό σχήμα στην Θεσσαλονίκη ο Νότης. Το οφείλει στο κοινό του. Επίσης αυτό το δεν την έχει ανάγκη για 8 εμφανίσεις, μην το δένετε και κόμπο. Η Πύλη Αξιού είναι τεράστιο μαγαζί. Φέτος ο εξώστης ήταν μισοάδειος. Δηλαδή αν βάζει 1500 άτομα ο Νότης μόνος του, γιατί να μην βάζει 2000 με καλό σχήμα; Συγκριτικά με την εποχή μετά το Έναστρον, που ήταν και Φεβρουάριος και δεν είχε άλλα σχήματα, είχε λιγότερο κόσμο πέρυσι. Σε κάθε περίπτωση, ένα καλό σχήμα κερδίζει σε διαφήμιση, γίνεται talk of the town, και κερδίζει και κοινό του άλλου καλλιτέχνη που ίσως δεν θα πήγαινε ποτέ στο Νότη. Επίσης φέτος θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που θα ανέβει. Μέχρι το 2013 ανέβαινε χρόνο παρά χρόνο οπότε υπήρχε κι ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οπότε επιβάλλεται ένα καλό σχήμα και στην Θεσσαλονίκη φέτος. Μπορούν για παράδειγμα να ανεβούν μαζί με την Πάολα.Scorpion86 έγραψε:Ισχύουν τα όσα γράφτηκαν για την διάσταση απόψεων σε κάποια πράγματα αλλά δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό. Αλλωστε δεν τους εμπόδισε να εμφανιστούν πέρσι στο Φωταέριο και να πάνε τρένο. Γύρω στον Ιανουάριο είχε προκύψει το θέμα. Όπως και να χει προβάδισμα πλέον έχει η Πάολα για συνεργασία. Εκεί θα καεί το σύμπαν. Με την Πέγκυ δεν αποκλείεται να πάει στην Πύλη Αξιού, δεν ξέρω κάτι αλλά δεν θα το απέκλεια αν και δεν την έχει ανάγκη για 8 εμφανίσεις.bebest έγραψε:Πάντως ελπίζω αυτό που ακούστηκε για τις σχέσεις του με τη Ζήνα να μην ισχύει..Σε μια πολύ ωραία κίνηση που θυμίζει και λίγο Νότη κυκλοφόρησε ένα όμορφο και πολύ συγκηνητικό τραγούδια για το Μητροπάνο..Γενικά από τις καλύτερες αν οχι η καλύτερη συνεργασία που έχει κάνει..Σίγουρα δε με τρελένει το ρεπερτόριο της που είναι μονοδιάστατο και κάποιες φορές πέρυσι βαριόμουν αλλά φωνητικά ήταν πολύ καλή..Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί με Νότη,τερζή,μητροπάνο..Ιδανική για πίσω από ένα μεγάλο λαικό όνομα σε ένα πρόγραμμα, για πρώτο όνομα οκ δε θα πήγαινα..
Η Σταματίνα παρόλο που της έχει δώσει συνεντεύξεις στο παρελθόν, δεν μίλησε και με τα καλύτερα λόγια γι΄αυτόν πέρυσι στο θέμα με τον Μίμο. Αλλά πράγματι, κατά πάσα πιθανότητα σε Λεμπιδάκη θα είναι.Scorpion86 έγραψε:Η επόμενη συνέντευξη του Νότη κάτι μου λέει ότι θα είναι στο Happy Day και ο Λεμπιδάκης θα επιδιώξει να είναι από τα παρασκήνια-πρόβες του Fantasia. Ελπίζω να είναι στην Σταματίνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Κυρ Νοέμ 15, 2015 4:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εντάξει ήταν κλασική μόδα της εποχής εκείνης αυτό το κούρεμα με την μισή χαίτη. Καγκούρικο πολύ για Νότη. Μπορούμε να πιάσουμε και ντυσίματα αφού δεν έχουμε νέαilias16 έγραψε:Παίδες την πιο ψαγμένη κόμμωση την είχε το 2007 και ποιο συγκεκριμένα στο βίντεοκλίπ του ''Παρ'τα''.Μισό κεφάλι κοντό κούρεμα και άλλο μισό πιο μακρύ.Αιώνες μπροστά ο άνθρωπος...