Νότης Σφακιανάκης
- SFAKattack10
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Ε μα ο ενας γραφει θα ειναι ψαγμενο, ο αλλος οτι δεν θα το βρουμε ειπα και γω μην βγει με κανενα Διονυσιου! 

-
Ψαγμένη κίνηση με ενδιαφέρον για τον ακροατή !!!

Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Ρε παιδιά Σορρυ επειδή εμένα δε μου ανοίγει του Scorpion το βίντεο ποιο είναι τελικά? ?
- SFAKattack10
ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΡΜΑ....bebest έγραψε: το βίντεο ποιο είναι τελικά? ?
Oκ ναι μπήκα από υπολογιστή και μου το άνοιξε...
..'Αρα έχουμε νέα δεδομένα που μάλλον ακυρώνουν όσα λέγαμε,πάει το μυαλό μου για κάτι παλιό στην έναρξη...Επίσης για δίσκο μάλλον αργούμαι ακόμα,θετικό τουλάχιστον ότι μαζεύει υλικό που σημαίνει κάποια στιγμή μες τη σεζόν μπορεί να ξεκινήσει να ηχογραφεί και να τα παρουσιάσει στο μαγαζί ακυκλοφόρητα..

Και με το Παράλληλα θα ταν ωραίο να βγει αν και δύσκολο να κάνει χορογραφία σ αυτό.Εμένα πάντως μου έχει κολλήσει ότι θα βγει με το Εγώ.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Με τίποτα, δε είναι επιλογή που θα έλεγες δε το βρισκείς με τίποτα..Πιο πιθανό να τον δω με κανά Why did you do it...nikosp έγραψε:Και με το Παράλληλα θα ταν ωραίο να βγει αν και δύσκολο να κάνει χορογραφία σ αυτό.Εμένα πάντως μου έχει κολλήσει ότι θα βγει με το Εγώ.

Ας σταματήσουμε τότε τη συζήτηση για το τραγούδι έναρξης. Αυτά τα όσο και να προσπαθείτε δε μπορείτε να το βρείτε καταντούν αηδία. Συζήτηση κάνουμε εδώ μέσα, για κάτι που έτσι κι αλλιώς θα το μάθουμε κάποια στιγμή πριν την πρεμιέρα. Δεν θα παίζουμε την κολοκυθιά. Πάντως διαφοροποιείστε λίγο μεταξύ σας. Ο Scorpion μίλησε για ψαγμένο ρεπερτόριο, ενδιαφέρουσες επιλογές σε τραγούδια άλλων και ξένο κομμάτι που θα γίνει και χορογραφία κι ο johny μας είπε τα ίδια 180 κομμάτια. Για τον δίσκο συμπεραίνω τα εξής, ο Νότης δεν έχει μπει καν στη διαδικασία να ακούσει συστηματικά κομμάτια, ακόμα μαζεύει υλικό, οπότε προβλέπω δίσκο του χρόνου τέτοια εποχή. Πήγε κι ο Δάντης κομμάτι πάλι; Μπράβο. Το Δεν υπολόγισες καλά ήταν πολύ δυνατό αλλά το κατέστρεψαν.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Kαλά ναι εφόσον αυτοί που ξέρουν κάτι δε θέλουν να πουν η συζήτηση έχει γίνει λίγο σαν να παίζουμε κολοκυθία...Για τα υπόλοιπα αν το αφήσει για ένα χρόνο ακόμα θα κλείσει διετία ο δίσκος με μηδέν σουξέ??Θα είναι πολύ λάθος και θα επιστρέψει σε εκείνη τη περίοδο από Μνήμες μέχρι να έρθει το τσιγκανάκι που δεν έπαιζε πουθενά..Έχει πάρει υλικό από Σαπουτζάκη σίγουρα και μαθαίνουμε για Δάντη και λογικά Δήμο..Ας ξεχωρίσιε 2-3 που τα θεωρεί σίγουρα για τον επόμενο δίσκο και ας αρχίσει να προωθεί κάποιο..jdarmody έγραψε:Ας σταματήσουμε τότε τη συζήτηση για το τραγούδι έναρξης. Αυτά τα όσο και να προσπαθείτε δε μπορείτε να το βρείτε καταντούν αηδία. Συζήτηση κάνουμε εδώ μέσα, για κάτι που έτσι κι αλλιώς θα το μάθουμε κάποια στιγμή πριν την πρεμιέρα. Δεν θα παίζουμε την κολοκυθιά. Πάντως διαφοροποιείστε λίγο μεταξύ σας. Ο Scorpion μίλησε για ψαγμένο ρεπερτόριο, ενδιαφέρουσες επιλογές σε τραγούδια άλλων και ξένο κομμάτι που θα γίνει και χορογραφία κι ο johny μας είπε τα ίδια 180 κομμάτια. Για τον δίσκο συμπεραίνω τα εξής, ο Νότης δεν έχει μπει καν στη διαδικασία να ακούσει συστηματικά κομμάτια, ακόμα μαζεύει υλικό, οπότε προβλέπω δίσκο του χρόνου τέτοια εποχή. Πήγε κι ο Δάντης κομμάτι πάλι; Μπράβο. Το Δεν υπολόγισες καλά ήταν πολύ δυνατό αλλά το κατέστρεψαν.
Ε μα ναι. Αν δεν θέλετε να το αποκαλύψετε μην το αναφέρετε καθόλου. Είναι σαν να σας λέω ότι σας κεράτωσε η κοπέλα σας και να μην σας λέω με ποιονbebest έγραψε:Kαλά ναι εφόσον αυτοί που ξέρουν κάτι δε θέλουν να πουν η συζήτηση έχει γίνει λίγο σαν να παίζουμε κολοκυθία...Για τα υπόλοιπα αν το αφήσει για ένα χρόνο ακόμα θα κλείσει διετία ο δίσκος με μηδέν σουξέ??Θα είναι πολύ λάθος και θα επιστρέψει σε εκείνη τη περίοδο από Μνήμες μέχρι να έρθει το τσιγκανάκι που δεν έπαιζε πουθενά..Έχει πάρει υλικό από Σαπουτζάκη σίγουρα και μαθαίνουμε για Δάντη και λογικά Δήμο..Ας ξεχωρίσιε 2-3 που τα θεωρεί σίγουρα για τον επόμενο δίσκο και ας αρχίσει να προωθεί κάποιο..jdarmody έγραψε:Ας σταματήσουμε τότε τη συζήτηση για το τραγούδι έναρξης. Αυτά τα όσο και να προσπαθείτε δε μπορείτε να το βρείτε καταντούν αηδία. Συζήτηση κάνουμε εδώ μέσα, για κάτι που έτσι κι αλλιώς θα το μάθουμε κάποια στιγμή πριν την πρεμιέρα. Δεν θα παίζουμε την κολοκυθιά. Πάντως διαφοροποιείστε λίγο μεταξύ σας. Ο Scorpion μίλησε για ψαγμένο ρεπερτόριο, ενδιαφέρουσες επιλογές σε τραγούδια άλλων και ξένο κομμάτι που θα γίνει και χορογραφία κι ο johny μας είπε τα ίδια 180 κομμάτια. Για τον δίσκο συμπεραίνω τα εξής, ο Νότης δεν έχει μπει καν στη διαδικασία να ακούσει συστηματικά κομμάτια, ακόμα μαζεύει υλικό, οπότε προβλέπω δίσκο του χρόνου τέτοια εποχή. Πήγε κι ο Δάντης κομμάτι πάλι; Μπράβο. Το Δεν υπολόγισες καλά ήταν πολύ δυνατό αλλά το κατέστρεψαν.

- Scorpion86
Ο Σαπουντζάκης ήμουν παρών που του έδωσε το δισκάκι, στο περιθώριο της συνέντευξης που είχε παραχωρήσει στον γκαραγκάνη πριν κάποιους μήνες. Μάλιστα, όταν το είπε στον αέρα ο Νότης ότι ήρθε ο Νίκος και μου έδωσε δισκάκι, ο Σαπουντζάκης που ήταν ακριβώς απέξω αντέδρασε λέγοντας "δεν ήθελα να το αποκαλύψει". Οσο για τον Δάντη, έτσι εικάζω κι εγώ ότι πήγε να του δώσει τραγούδι/τραγούδια, αφού πλέον οι σχέσεις τους είναι σε καλό επίπεδο. Το ίδιο και ο Αναστασιάδης. Πάντως, φαίνεται ότι ισχύει αυτό που μου είχε πει ένα φίλος, ότι πλέον τραγούδια δεν δέχεται η Cobalt (επειδή έχει μαζέψει αρκετά) αλλά ο Βλάχος και ο ίδιος ο Νότης. Βλέπω νέο δίσκο να βγαίνει εκεί γύρω στον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο του 2016. Σχεδόν, δύο χρόνια μετά τον "Μαζί". Θεωρώ απίθανο να βγάλει πιο πριν, δηλαδή μετά το Πάσχα ή πριν το Πάσχα γιατί αναμένεται ιδιαίτερα δραστήρια περίοδος με Fantasia, Πύλη Αξιού και καλοκαιρινές εμφανίσες (όπως έχει γραφτεί). Φαίνεται ο Νότης να έχει καλύτερη διάθεση να κάνει κάτι διαφορετικό φέτος, να είναι πιο ένεργός και να μην κάτσει πάλι 4-5 μήνες στην Κω.bebest έγραψε:Έχει πάρει υλικό από Σαπουτζάκη σίγουρα και μαθαίνουμε για Δάντη και λογικά Δήμο..Ας ξεχωρίσιε 2-3 που τα θεωρεί σίγουρα για τον επόμενο δίσκο και ας αρχίσει να προωθεί κάποιο..
Υ.Γ.: Το ξένο που θα χορογραφηθεί είναι ροκ μπαλάντα.
Υ.Γ.2: Δεν διαφέρουν τόσο οι πληροφορίες με τον johnytzitzi. Αμα κοιταξετε παλαιότερες αναρτήσεις είχα γράψει για την πρόθεση του Νότη να αφαιρεθουν οι καναπέδες, έγραψα ότι ο Νότης επιβλέπει ακόμα και δεν έχει τραγουδήσει ακόμα στις πρόβες. Οπότε δεν διαφέρουν τόσο οι πληροφορίες. Και τα τραγούδια που θα χορογραφηθούν ψαγμένες επιλογές είναι. Οπότε δεν υπάρχει καμία διάσταση πληροφοριών.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Ο Μπερτάκης πάντως όπως έμαθα επισκέφτηκε την πόλη μου (Θεσσαλονικη) μαζί με το Δεσποινάκι, με αφορμή την έναρξη των προβών για το σχήμα στην Πύλη με Βανδη-Παντελιδη-Μαρτακη. Δεν ξέρω αν τώρα επέστρεψε Αθηνα, πάντως μια σύντομη βολτίτσα στα γνωστά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης την έκανε. Υπεραισιόδοξους πάντως σας βλέπω σχετικά με την όρεξη του Νότη, χωρίς αυτό να προκύπτει από πουθενά. Ο δίσκος έχει ξεχαστεί για τα καλά, αν είχε όρεξη θα περίμενα μετα από 4-5 μήνες διακοπών να γυρίσει στην Αθήνα και να ασχοληθεί άμεσα με το να βγάλει κάποιο σινγκλ. Τα τραγούδια που προβάρει η ορχήστρα από ότι διαβάζω εδώ μέσα είναι τα ίδια, οπότε πάνω κάτω πάμε στην κλασσική συνταγή. Το οτι θα βγει στην έναρξη με τραγούδι-εκπληξη ήταν αναμενόμενο, αφού τα χέρια του είναι δεμένα από το γεγονός πως δεν έχουν προωθηθεί κομμάτια από το Μαζί. Δίσκο πάμε σε κανα χρόνο, οπότε τι έχει αλλάξει?? Τίποτα ουσιαστικά, παρα μόνο μια συμφωνία με τον Μπερτάκη, που αφήνει ελπίδες πως ίσως τραγουδήσει και το καλοκαίρι ο Νότης..
Καλα ναι προφανώς θα υπάρξει και άλλο σινγκλ αφού αργεί ο δίσκος..Το θέμα είναι θα γίνει κάτι ή απλώς μια που θα ανακοινωθεί και μια που θα ξεχαστεί??..Τώρα αν πάει και βγει στην έναρξη με κανένα ξεχασμένο ενώ έχει βγάλει single δεν είναι θετικό δείγμα και βλέπω να γίνεται όπως με το εγώ..Επίσης τα 180 κομμάτια δε είναι λίγα απλώς πιστεύω κάθε χρόνο προς το τέλος μένει στα 50-60 γνωστά και μες τη χρόνια κάνει και 10-15 εκλπήξεις..Μπόρει φέτος από αυτά τα 180 αρχικά να αφήσει άλλα τελικά να αποτελέσουν το κορμό του προγράμματος..
Εδώ εστίασα απλά. Εντάξει δεν είπα ότι υπάρχει διάσταση απόψεων πια, απλώς εσύ Scorpion άφησες μεγαλύτερα περιθώρια αλλαγών στο πρόγραμμα.johnytzitzi έγραψε:- τραγούδια δεν θα περάσει για το Νότη η ορχήστρα άλλα (φρεσκάρει τα 180 που έχει επιλέξει από περσι δηλ τα ίδια θα πει πάνω κάτω).
Απο περιεργεια ρε παιδια οι προβες ειναι ανοιχτες να πηγαινει οποιος γουσταρει?
Και αφου μιλησατε μαζι του δε του βαλατε λιγο χερι για το προγραμμα?
Και αφου μιλησατε μαζι του δε του βαλατε λιγο χερι για το προγραμμα?

- Scorpion86
Εντάξει βρε παιδιά, πόσα τραγούδια έχει πει για να έχει μεγαλύτερη επιλογή? Απλά το θέμα είναι ότι από αυτά τα 180 θα γίνει πιο ψαγμένη επιλογή. Εγώ έτσι έμαθα. Μένει να το δούμε και στην πράξη.jdarmody έγραψε:Εδώ εστίασα απλά. Εντάξει δεν είπα ότι υπάρχει διάσταση απόψεων πια, απλώς εσύ Scorpion άφησες μεγαλύτερα περιθώρια αλλαγών στο πρόγραμμα.johnytzitzi έγραψε:- τραγούδια δεν θα περάσει για το Νότη η ορχήστρα άλλα (φρεσκάρει τα 180 που έχει επιλέξει από περσι δηλ τα ίδια θα πει πάνω κάτω).
Λογικό, αφού το σχήμα όπως είναι λένε θα το φέρει μετά στο Fantasia, ενώ μανατζάρει και τον Μίμο.djibril έγραψε:Ο Μπερτάκης πάντως όπως έμαθα επισκέφτηκε την πόλη μου (Θεσσαλονικη) μαζί με το Δεσποινάκι, με αφορμή την έναρξη των προβών για το σχήμα στην Πύλη με Βανδη-Παντελιδη-Μαρτακη. Δεν ξέρω αν τώρα επέστρεψε Αθηνα, πάντως μια σύντομη βολτίτσα στα γνωστά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης την έκανε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Τετ Νοέμ 18, 2015 3:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Οι πρόβες δεν είναι ανοιχτές για το κοινό.
- Ο Μπερτάκης πλέον είναι συν-μέτοχος στην Πύλη και έχει λίγο σε προτεραιότητα αυτό το σχήμα μετά θα κατέβουν τα συνεργεία για επέκταση πίστας και για να κατασκευασθεί αναβατόριο και video-wall.
- Ο Μπερτάκης πλέον είναι συν-μέτοχος στην Πύλη και έχει λίγο σε προτεραιότητα αυτό το σχήμα μετά θα κατέβουν τα συνεργεία για επέκταση πίστας και για να κατασκευασθεί αναβατόριο και video-wall.
- Scorpion86
Είχα μάθει, και επιβεβαίωσε ή διέψευσε με, ότι στον Νότη δεν άρεσε ότι η πίστα είναι πολύ ψηλά και δεν έχει άμεση επαφή με τον κόσμο. Το διαπίστωσε από την πρώτη ημέρα που μπήκε μέσα. Οσο για το πρώτο σκέλος, νομίζω είναι και ο Γκόγκος συν-μέτοχος στο Fantasia. Eπίσης, εσύ έμαθεςς για την συνέντευξη στην Ρούλα Χάμου, που θα την δούμε-διαβάσουμε, γιατί ακόμα δεν έχω μάθει εγώ.johnytzitzi έγραψε:- Ο Μπερτάκης πλέον είναι συν-μέτοχος στην Πύλη και έχει λίγο σε προτεραιότητα αυτό το σχήμα μετά θα κατέβουν τα συνεργεία για επέκταση πίστας και για να κατασκευασθεί αναβατόριο και video-wall.
-
Δεν ξέρω αν ήταν ψηλή πάντως ήταν μικρή και ήθελε να μεγαλώσει για να χωράει ο κόσμος να χορέψει. Στην Ιερά Θέα π.χ. ήταν ψηλή ακούμπαγα και το χέρι μου όταν καθόμουν μπροστά.Scorpion86 έγραψε:Είχα μάθει, και επιβεβαίωσε ή διέψευσε με, ότι στον Νότη δεν άρεσε ότι η πίστα είναι πολύ ψηλά και δεν έχει άμεση επαφή με τον κόσμο. Το διαπίστωσε από την πρώτη ημέρα που μπήκε μέσα. Οσο για το πρώτο σκέλος, νομίζω είναι και ο Γκόγκος συν-μέτοχος στο Fantasia.johnytzitzi έγραψε:- Ο Μπερτάκης πλέον είναι συν-μέτοχος στην Πύλη και έχει λίγο σε προτεραιότητα αυτό το σχήμα μετά θα κατέβουν τα συνεργεία για επέκταση πίστας και για να κατασκευασθεί αναβατόριο και video-wall.
Όντως ο Γκόγκος είναι συν-μέτοχος στο Fantasia και υπήρξε καταλυτικό αυτό το γεγονός για να έρθει ο Νότης εκεί. Γιατί ξέρει τη σχέση Μπερτάκη-Παντελίδη και δεν ήθελε να πάει.
Γύρισε κι ο ηχολήπτης του Νότη, ο Θοδωρής, που το καλοκαίρι ήταν με τον Παντελίδη.
Εκτός από το αγγλόφωνο τραγούδι δεν πιστεύω ότι θα ακούσουμε κάτι από το Νότη που έχουμε να άκουσούμε χρόνια.
Έχει πολλή δουλειά η ορχήστρα να μάθει το πρόγραμμα των κοριτσιών και ο ντράμερ τα τραγούδια του Νότη.
βρε παιδια διαβαζω οτι θελει καιρο η ορχηστρα να μαθει τα τραγουδια κτλ... επαγγελματιες ειναι οι μουσικοι δεν μπορει να μην μπορουν να παιξουν τα τραγουδια εκτος αν οι νεοι δεν εχουν ιδεα απο αυτα. ειναι πολυ απλα τα περισσοτερα ελληνικα κομματια (οχι μονο του νοτη) και οι περισσοτεροι επαγγελματιες με το που θα ακουσουν μπορουν και να το παιξουν.