Βαριέμαι να ασχοληθώ μαζί σου και με τη γνώμη σου. Ξέρεις τι λένε για τις γνώμες, αυτό ισχύει και για σένα και για όλους. Άραξε λοιπόν.djibril έγραψε:Ναι ξέρουμε...δεν είναι δύσκολο να το μαθεις μεσα σε ένα λεπτό αυτό μεσα από το Διαδικτυο..Και ναι εχουμε και εμεις γνώμη, και θα την λέμε.Και μάντεψε και κατι άλλο. Δεν εισαι ο μονος εξυπνος εδώ πέρα μέσα, για να πρέπει να συμφωνούμε σε όλα μαζι σου. Και στο ξαναλεω χαλαρωσε λίγο..jdarmody έγραψε:Καλά εδώ εσείς ξέρετε τι τηλεθέαση κάνει η εκπομπή του Φουρθιώτη πλάκα μας κάνετε; Ψηφίζετε κιόλας;djibril έγραψε:Να μιλας για τον εαυτο σου φιλε μου. Και τους χαρακτηρισμούς μα...ιες να τους αφήνεις στην ακρή....Αν θες να μιλαμε ετσι μπορούμε και οι υπόλοιποι , για χαλαρωσε λιγοjdarmody έγραψε:Αυτό ακριβώς θέλαμε να σταματήσει να κάνει. Σόρρυ που δεν ενθουσιαστήκαμε κιόλας ε! Τι μ...ες ακούμε..djibril έγραψε: Και στον παρελθόν έχει δώσει συνεντεύξεις στον κάθε πικραμενο, για να το θέσω λαικά.
Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Εγώ αραχτός είμαι ..Εσένα βλέπω να ασχολείσαι με όλους όταν εχουν αντίθετη άποψη..Και ειχα μια σκασιλα που βαριέσαι..δεν θα κοιμηθώ απόψε...jdarmody έγραψε:Βαριέμαι να ασχοληθώ μαζί σου και με τη γνώμη σου. Ξέρεις τι λένε για τις γνώμες, αυτό ισχύει και για σένα και για όλους. Άραξε λοιπόν.djibril έγραψε:Ναι ξέρουμε...δεν είναι δύσκολο να το μαθεις μεσα σε ένα λεπτό αυτό μεσα από το Διαδικτυο..Και ναι εχουμε και εμεις γνώμη, και θα την λέμε.Και μάντεψε και κατι άλλο. Δεν εισαι ο μονος εξυπνος εδώ πέρα μέσα, για να πρέπει να συμφωνούμε σε όλα μαζι σου. Και στο ξαναλεω χαλαρωσε λίγο..jdarmody έγραψε:Καλά εδώ εσείς ξέρετε τι τηλεθέαση κάνει η εκπομπή του Φουρθιώτη πλάκα μας κάνετε; Ψηφίζετε κιόλας;djibril έγραψε:Να μιλας για τον εαυτο σου φιλε μου. Και τους χαρακτηρισμούς μα...ιες να τους αφήνεις στην ακρή....Αν θες να μιλαμε ετσι μπορούμε και οι υπόλοιποι , για χαλαρωσε λιγοjdarmody έγραψε:Αυτό ακριβώς θέλαμε να σταματήσει να κάνει. Σόρρυ που δεν ενθουσιαστήκαμε κιόλας ε! Τι μ...ες ακούμε..djibril έγραψε: Και στον παρελθόν έχει δώσει συνεντεύξεις στον κάθε πικραμενο, για να το θέσω λαικά.
- Scorpion86
Πέρα από την πλάκα, καλές συνεντεύξεις και οι δύο. Ειδικά αυτή στην Καρδίτσα που είχε γίνει τέτοια περίοδο, πριν από εορτές.SFAKattack10 έγραψε:Γιαυτο δεν πηγαινε στο στουντιο και τον εστελνε μια στην Καρδιτσα και μια στην θεσσαλονικη. Οπως και με την Τσιμτσιλη εξω ειχαν παει.Scorpion86 έγραψε:Ε βέβαια, στον Αρναούτογλου έπρεπε να πάει, που κάνει σοβαρές συνεντεύξεις...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Αν πούμε προσωπικά ο καθένας που θέλει να πάει εγώ θέλω να τον δω στο "Στην υγειά μας" που έχει την 5πλάσια τηλεθέαση από τον Φουρθιώτη και το βλέπουν και στο εξωτερικό και να τραγουδήσει ύστερα από πολλά χρόνια live σε εκπομπή και να είναι και ο Μουκίδης, η Χάμου, ο Γκαραγκάνης, η Γεροθώρου και όλοι οι μόνιμοι συνεργάτες του να γίνει χαμός.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Scorpion86
Xωρίς παρεξήγηση, πιο πιθανό είναι να τον δούμε κριτή στο "The Voice 3" παρά στον Παπαδόπουλο, να πίνει, να χορεύει και να τραγουδάει.81argus έγραψε:Αν πούμε προσωπικά ο καθένας που θέλει να πάει εγώ θέλω να τον δω στο "Στην υγειά μας" που έχει την 5πλάσια τηλεθέαση από τον Φουρθιώτη και το βλέπουν και στο εξωτερικό και να τραγουδήσει ύστερα από πολλά χρόνια live σε εκπομπή και να είναι και ο Μουκίδης, η Χάμου, ο Γκαραγκάνης, η Γεροθώρου και όλοι οι μόνιμοι συνεργάτες του να γίνει χαμός.

Γενικά, ο Νότης αισθάνεται αρκετά ένοχος ακόμα και στο να κάνει υπερβολικά γλεντζέδικο πρόγραμμα στο μαγαζί επειδή την ίδια ώρα πεινάει-υποφέρει κόσμος τριγύρω του. Πόσο μάλλον δε να πάει σε μία εκπομπή που θα πίνει, θα γλεντά και θα τραγουδά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Παρ Νοέμ 20, 2015 1:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- SFAKattack10
Καλα δεν χρειαζεται να πινει και να χορευει, να τραγουδαει ομως πρεπει. 

Βασικά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ποιο είναι το κριτήριο μας. Να πάει ο Νότης σε μια εκπομπή που κάνει καλά νούμερα; Ή να πάει σε μια εκπομπή που οι συνθήκες θα ευνοούν μια ποιοτική συζήτηση λόγω της ύπαρξης ικανού συνομιλητή; Το πρόσφατο παρελθόν περί συνέντευξης και στη κουτσή Μαρία τι σας δίδαξε; Ότι υπάρχουν πιθανότητες να βγει καλή συνέντευξη στις πιο trash και κίτρινες εκπομπές; Αν ναι τότε πάω πάσο. Εδώ βγάζετε με σώβρακα τον Αρναούτογλου και μετά λέτε ότι έκανε καλές συνεντεύξεις. Από την εκπομπή του πέρυσι πέρασαν όλοι πάντως..Δεν τους είδα να πηγαίνουν στον Φουρθιώτη. Συμφωνώ απόλυτα με argus, αυτό θα ήταν και κάτι που θα έμενε και σαν υλικό.
- Scorpion86
Όπως έγραψα και πιο πάνω και θα θελα κάποια στιγμή να το θίξουμε εδώ μέσα, γιατί ίσως να είναι και το βασικό πρόβλημα του, είναι ότι ο Νότης αισθάνεται αρκετά ένοχος ακόμα και στο να κάνει υπερβολικά γλεντζέδικο πρόγραμμα στο μαγαζί επειδή την ίδια ώρα πεινάει-υποφέρει κόσμος τριγύρω του. Πόσο μάλλον δε να πάει σε μία εκπομπή που θα πίνει με φίλους του, θα γλεντάει (ψεύτικα) και θα τραγουδά.SFAKattack10 έγραψε:Καλα δεν χρειαζεται να πινει και να χορευει, να τραγουδαει ομως πρεπει.
Καλά δεν σε υποχρεώνει κανένας να πίνεις και να χορεύεις εξάλλου όλοι οι τραγουδιστές που πάνε εκεί ούτε πίνουν, ούτε χορεύουν, τραγουδάνε μόνο και μοιράζονται όμορφες στιγμές από την ζωή τους και την καριέρα τους.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Εκτός από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του που τραγουδούσε σε εκπομπές ,το χει ξανακάνει ποτέ??Εδώ ένα στιχακι του λενε που και που να τραγουδησει και το αρνειται...SFAKattack10 έγραψε:Καλα δεν χρειαζεται να πινει και να χορευει, να τραγουδαει ομως πρεπει.
- Scorpion86
Πως μπορείς εκ των προτέρων να κρίνεις εάν υπάρχουν πιθανότητες να βγει καλή συνέντευξη? Και για να είναι μία καλή συνέντευξη πρέπει να έχει διάθεση και η άλλη πλευρά. Για παράδειγμα μπορεί να έχεις απέναντι σου τον Λευτέρη Παπαδόπουλο και επειδή δεν έχεις όρεξη να μιλήσεις για μουσική, αναλώνεσαι για πολιτικά, θρησκεία, ομοφυλόφιλους κλπ. Οπότε ποτέ δεν ορίζει την συζήτηση απαραίτητα ο δημοσιογράφος. Και ξαναγράφω, για να τον πάει εκεί η Ρούλα Χάμου, που δεν αποκλειεται να ήταν και παρούσα χθες στην συνέντευξη, κάποιο λόγο θα έχει. Εγώ την εμπιστεύομαι.jdarmody έγραψε:Βασικά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ποιο είναι το κριτήριο μας. Να πάει ο Νότης σε μια εκπομπή που κάνει καλά νούμερα; Ή να πάει σε μια εκπομπή που οι συνθήκες θα ευνοούν μια ποιοτική συζήτηση λόγω της ύπαρξης ικανού συνομιλητή; Το πρόσφατο παρελθόν περί συνέντευξης και στη κουτσή Μαρία τι σας δίδαξε; Ότι υπάρχουν πιθανότητες να βγει καλή συνέντευξη στις πιο trash και κίτρινες εκπομπές; Αν ναι τότε πάω πάσο. Εδώ βγάζετε με σώβρακα τον Αρναούτογλου και μετά λέτε ότι έκανε καλές συνεντεύξεις. Από την εκπομπή του πέρυσι πέρασαν όλοι πάντως..Δεν τους είδα να πηγαίνουν στον Φουρθιώτη. Συμφωνώ απόλυτα με argus, αυτό θα ήταν και κάτι που θα έμενε και σαν υλικό.
Είχε πει κάποτε ότι δεν θέλει να τραγουδά ζωντανά σε εκπομπές γιατί τότε δε θα χρειαζόταν να έρχεται ο κόσμος στα μαγαζιά που εμφανίζεται. Ας σοβαρευτούμε πάντως. Δεν χορεύουν και σπάνε πιάτα στις εκπομπές αυτές. Θα μπορούσε να πει και κοινωνικά τραγούδια για να μην αισθάνεται ενοχές. Είναι κοινό μυστικό ότι όλοι θέλουν να δουν εκπομπή με το Νότη να τραγουδάει ή ξανά ζωντανό του πρόγραμμα. Ελπίζω να αισθάνεται το ίδιο ενοχικά και όταν έχει απαίτηση να δίνει ο κόσμος που πεινάει 170ευρώ για να τον ακούσει στο μαγαζί.. Μην τρελαθούμε κιόλας, είναι όντως ευαίσθητη ψυχή ο Νότης και αφουγκράζεται το τι συμβαίνει γύρω του, αλλά μην το παρακάνουμε τώρα..
Βρε Scorpion μαζί σου. Εγώ δεν τον έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον συγκεκριμένο. Μακάρι να πουν κάτι ενδιαφέρον και σημαντικό. Απλά το παρελθόν έχει δείξει ότι ο Νότης κάνει καλές συνεντεύξεις όταν έχει ικανούς συνομιλητές. Δεν τον ξέρω τον Φουρθιώτη. Θα μου πεις από την περσινή σαχλαμάρα του Σεφερλή πόσο χειρότερο να είναι; Εκ των υστέρων θα κρίνουμε όλοι.Scorpion86 έγραψε:Πως μπορείς εκ των προτέρων να κρίνεις εάν υπάρχουν πιθανότητες να βγει καλή συνέντευξη? Και για να είναι μία καλή συνέντευξη πρέπει να έχει διάθεση και η άλλη πλευρά. Για παράδειγμα μπορεί να έχεις απέναντι σου τον Λευτέρη Παπαδόπουλο και επειδή δεν έχεις όρεξη να μιλήσεις για μουσική, αναλώνεσαι για πολιτικά, θρησκεία, ομοφυλόφιλους κλπ. Οπότε ποτέ δεν ορίζει την συζήτηση απαραίτητα ο δημοσιογράφος. Και ξαναγράφω, για να τον πάει εκεί η Ρούλα Χάμου, που δεν αποκλειεται να ήταν και παρούσα χθες στην συνέντευξη, κάποιο λόγο θα έχει. Εγώ την εμπιστεύομαι.jdarmody έγραψε:Βασικά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ποιο είναι το κριτήριο μας. Να πάει ο Νότης σε μια εκπομπή που κάνει καλά νούμερα; Ή να πάει σε μια εκπομπή που οι συνθήκες θα ευνοούν μια ποιοτική συζήτηση λόγω της ύπαρξης ικανού συνομιλητή; Το πρόσφατο παρελθόν περί συνέντευξης και στη κουτσή Μαρία τι σας δίδαξε; Ότι υπάρχουν πιθανότητες να βγει καλή συνέντευξη στις πιο trash και κίτρινες εκπομπές; Αν ναι τότε πάω πάσο. Εδώ βγάζετε με σώβρακα τον Αρναούτογλου και μετά λέτε ότι έκανε καλές συνεντεύξεις. Από την εκπομπή του πέρυσι πέρασαν όλοι πάντως..Δεν τους είδα να πηγαίνουν στον Φουρθιώτη. Συμφωνώ απόλυτα με argus, αυτό θα ήταν και κάτι που θα έμενε και σαν υλικό.
- SFAKattack10
Το θεμα ειναι ποιος του το ζηταει, στην Χαμου μια χαρα στιχακια ελεγε.djibril έγραψε: Εκτός από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του που τραγουδούσε σε εκπομπές ,το χει ξανακάνει ποτέ??Εδώ ένα στιχακι του λενε που και που να τραγουδησει και το αρνειται...
Αν μπορει να γινει αυτη η εκπομπη με σοβαροτητα τοτε δεν βλεπω το κακο, σαφως ολα ειναι στο χερι του.
Ο συνδυασμός ενός καλού συνομιλητή και μιας εκπομπής με τηλεθέαση θα ηταν ιδανικός. Αλλα κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να βρεθεί. Και ο Αρναούτογλου φανταζομαι κανει νούμερα, αλλα δεν τον λες ποιοτικη εκπομπή.Οπως επίσης το ίδιο ισχύει και για τον Φουρθιώτη, για να τα λέμε όλα...Στην Ελλάδα δυστυχώς ότι ποιοτικό σημαίνει πως δεν πουλάει κιόλας.Για μένα το σημαντικότερο είναι να έχει απέναντι του ο Νοτης έναν άνθρωπο που θα του κάνει συνεντευξη με σκοπό να πούνε πεντε πραγματα για τον ίδιο και την δουλειά του, και όχι να προσπαθεί να τον παρασύρει σε βαρύγδουπες δηλώσεις, για να το αναπαραγουν μετα όλα τα μεσα και να γίνει διαφημιση της εκπομπής.jdarmody έγραψε:Βασικά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ποιο είναι το κριτήριο μας. Να πάει ο Νότης σε μια εκπομπή που κάνει καλά νούμερα; Ή να πάει σε μια εκπομπή που οι συνθήκες θα ευνοούν μια ποιοτική συζήτηση λόγω της ύπαρξης ικανού συνομιλητή; Το πρόσφατο παρελθόν περί συνέντευξης και στη κουτσή Μαρία τι σας δίδαξε; Ότι υπάρχουν πιθανότητες να βγει καλή συνέντευξη στις πιο trash και κίτρινες εκπομπές; Αν ναι τότε πάω πάσο. Εδώ βγάζετε με σώβρακα τον Αρναούτογλου και μετά λέτε ότι έκανε καλές συνεντεύξεις. Από την εκπομπή του πέρυσι πέρασαν όλοι πάντως..Δεν τους είδα να πηγαίνουν στον Φουρθιώτη. Συμφωνώ απόλυτα με argus, αυτό θα ήταν και κάτι που θα έμενε και σαν υλικό.
- Scorpion86
Αυτό ακριβώς! Αν και βλέπεις και τον Νότη. Του κάνει μία ερώτηση για τα επαγγελματικά και απαντάει μονολεκτικά "ναι ειμαστε εκει και ετοιμαζουμε ωραια πράγματα". Εεε όταν απαντάει και μονολεκτικά άντε να βγάλεις συνέντευξη. Γι αυτό πάνε στην γνωστή πεπατημένη (πολιτικά, θρησκεία, γκει, τελευταία έχει προστεθεί σαν κατηγορία σχολίασε τον Μίμο η οποία αντικατέστηστε το σχολίασε τον Ρέμο κλπ.). Πρέπει να έχει διάθεση και ο ίδιος, την οποία πλέον δεν έχει. Από τις τελευταίες συνεντεύξεις που είχα διακρίνει αυτήν την διάθεση και όρεξη να μιλήσει ήταν προ 4 ετών στο ogdoo.gr. Από τότε ελάχιστα έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις για μουσική, για επαγγελματικά και γενικά να αποκαλύψει πράγματα όπως τότε ότι ετοίμαζε δουλειά με τραγούδια του Λευτέρη Παπαδόπουλου.djibril έγραψε:Για μένα το σημαντικότερο είναι να έχει απέναντι του ο Νοτης έναν άνθρωπο που θα του κάνει συνεντευξη με σκοπό να πούνε πεντε πραγματα για τον ίδιο και την δουλειά του, και όχι να προσπαθεί να τον παρασύρει σε βαρύγδουπες δηλώσεις, για να το αναπαραγουν μετα όλα τα μεσα και να γίνει διαφημιση της εκπομπής.
Καλά δεν είναι πάντα εφικτό να πει και κάτι παραπάνω στα επαγγελματικά. Όλοι που εμφανίζονται λένε, για δίσκους και μετά επικαιρότητα, η κλασική θεματολογία, πχ κι ο Πλούταρχος λέει σε κάθε συνέντευξη πόσο πιστεύει στο Θεό και για την οικογένεια του. Επίσης, ο δημοσιογράφος θέλει να βγάλει την ατάκα από το Νότη για να γίνει ντόρος κι αυτό είναι φυσιολογικό όταν εμφανίζεται σε κίτρινες εκπομπές. Γι' αυτό σας είπα για κάτι βραδινό που ίσως έχει διαφορετικό κόνσεπτ. Το θέμα είναι τι διάθεση θα έχει ο Νότης, έχει ένα χρόνο να δώσει συνέντευξη στην τηλεόραση οπότε πιστεύω θα είναι ορεξάτος και ευδιάθετος.
Καλά για τον Νοτη τα χουμε πει κατά καιρούς, δεν είναι και αυτος άμοιρος ευθυνών. Τουλάχιστον παλιά τα έλεγε, αλλά είχε έναν τρόπο, δεν ήταν πάντα τόσο υπερβολικός. Τώρα βαράει στο ψαχνό και δίνει δικαιώματα. Αλλά να αλλάξει χαρακτήρα τωρα δεν υπάρχει πιθανότητα, οπότε εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στον κάθε έναν που του παίρνει συνέντευξη.Scorpion86 έγραψε:Αυτό ακριβώς! Αν και βλέπεις και τον Νότη. Του κάνει μία ερώτηση για τα επαγγελματικά και απαντάει μονολεκτικά "ναι ειμαστε εκει και ετοιμαζουμε ωραια πράγματα". Εεε όταν απαντάει και μονολεκτικά άντε να βγάλεις συνέντευξη. Γι αυτό πάνε στην γνωστή πεπατημένη (πολιτικά, θρησκεία, γκει, τελευταία έχει προστεθεί σαν κατηγορία σχολίασε τον Μίμο η οποία αντικατέστηστε το σχολίασε τον Ρέμο κλπ.). Πρέπει να έχει διάθεση και ο ίδιος, την οποία πλέον δεν έχει. Από τις τελευταίες συνεντεύξεις που είχα διακρίνει αυτήν την διάθεση και όρεξη να μιλήσει ήταν προ 4 ετών στο ogdoo.gr. Από τότε ελάχιστα έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις για μουσική, για επαγγελματικά και γενικά να αποκαλύψει πράγματα όπως τότε ότι ετοίμαζε δουλειά με τραγούδια του Λευτέρη Παπαδόπουλου.djibril έγραψε:Για μένα το σημαντικότερο είναι να έχει απέναντι του ο Νοτης έναν άνθρωπο που θα του κάνει συνεντευξη με σκοπό να πούνε πεντε πραγματα για τον ίδιο και την δουλειά του, και όχι να προσπαθεί να τον παρασύρει σε βαρύγδουπες δηλώσεις, για να το αναπαραγουν μετα όλα τα μεσα και να γίνει διαφημιση της εκπομπής.
- SFAKattack10
Εγω παντως στην φωτο μια χαρα τον ειδα, ουτε μια ρυτιδα.jdarmody έγραψε: οπότε πιστεύω θα είναι ορεξάτος και ευδιάθετος.

Λες να κάνει τίποτα τα καλοκαίρια που εξαφανίζεται στην Κω;SFAKattack10 έγραψε:Εγω παντως στην φωτο μια χαρα τον ειδα, ουτε μια ρυτιδα.jdarmody έγραψε: οπότε πιστεύω θα είναι ορεξάτος και ευδιάθετος.