Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Ξερετε τιποτα για νεο δισκο; Απο εσας,εδω,εμαθα οτι ειναι σε φαση συλλογης τραγουδιων. Παρακολουθωντας την πορεια του,ξερω, οτι καθε φορα που κυκλοφορει νεος δισκος του,ξεκινα να συγκεντρωνει τραγουδια για τον επομενο. Μακαρι να ακουσουμε κατι καινουριο συντομα. Αν θυμαμαι καλα,εχει πει οτι καθε εναν με εναμιση χρονο βγαζει νεα δουλεια. Αρα,κοντοζυγωνει η στιγμη,σωστα;
-
Δεν ξεκίνησε προετοιμασία δίσκου.
Σποραδικά δέχεται demos οποιος θέλει του πάει.
Όταν θα ξεκινήσει προετοιμασία θα έρχονται συστηματικά δισκάκια κι από επώνυμους δημιουργούς πράγμα που αργεί όπως μου είπε ο ίδιος.
Σποραδικά δέχεται demos οποιος θέλει του πάει.
Όταν θα ξεκινήσει προετοιμασία θα έρχονται συστηματικά δισκάκια κι από επώνυμους δημιουργούς πράγμα που αργεί όπως μου είπε ο ίδιος.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Μαλιστα..Αν δεχθουμε οτι δεν εχει ξεκινησει καν τη διαδικασια προετοιμασιας για δισκο,τοτε θα φυγει κι αυτη η περιοδος με ανομβρια νεων τραγουδιων. Δε μου αρεσε αυτο. Λογικα,πριν το καλοκαιρι τοτε,θα ακουσουμε νεα τραγουδια. Θα εχει φτασει το κρισιμο σημειο των 17-18 μηνων που θεωρει καλο διαστημα για κατι αλλο.
- Scorpion86
Η εταιρεία πλέον εδώ και ένα μήνα δεν δέχεται τραγούδια, κάτι που σημαίνει ότι έχει μαζευτεί το υλικό που πρέπει. Οτι μαζεύεται από δω και πέρα είτε δίνεται απευθείας στον Νότη (όπως ο Δάντης και ο Αναστασιάδης, πηγαίνοντας στις πρόβες), είτε δίνεται στον Μανώλη Βλάχο, τον παραγωγό του. Ωστόσο, ακόμα δεν φαίνεται ορατό να ξεκινήσουν σύντομα οι διεργασίες μίας πρώτης επιλογής τραγουδιών.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Ωραια,ευχαριστω πολυ.
Κατι που μ'ενοχλει σε αφανταστο βαθμο και υποδηλωνει και μια στοχευση που υπαρχει, ειναι το ανελεητο ξεσκισμα που ακολουθει απο τα μεσα μετα απο καθε συνεντευξη 'η δηλωση του Νοτη που διαφερει απο τα συνηθη. Ελπιζω να μη συμβει το ιδιο και τωρα που απλα θα καταθεσει την γνωμη του επειδη ερωταται. Σε αντιδιαστολη με κατι που δηλωσε προ μηνων σχετικα με επανεκτελεση του Αξιον Εστι που με αξιοθαυμαστο τροπο απαντησε οτι δεν θα το τολμουσε και θα φαινοταν ιεροσυλος ο ιδιος. Εξαιρετικη δηλωση που δειχνει ανθρωπο με αυτογνωσια και συγκροτημενο νου. Πουθενα δεν ειδα να πουν κατι γι'αυτο. Δεν πειραζει. Εκει φαινεται η διαφορα ομως αναμεσα στους τραγουδιστες,στους διασκεδαστες και στους καλλιτεχνες.
Κατι που μ'ενοχλει σε αφανταστο βαθμο και υποδηλωνει και μια στοχευση που υπαρχει, ειναι το ανελεητο ξεσκισμα που ακολουθει απο τα μεσα μετα απο καθε συνεντευξη 'η δηλωση του Νοτη που διαφερει απο τα συνηθη. Ελπιζω να μη συμβει το ιδιο και τωρα που απλα θα καταθεσει την γνωμη του επειδη ερωταται. Σε αντιδιαστολη με κατι που δηλωσε προ μηνων σχετικα με επανεκτελεση του Αξιον Εστι που με αξιοθαυμαστο τροπο απαντησε οτι δεν θα το τολμουσε και θα φαινοταν ιεροσυλος ο ιδιος. Εξαιρετικη δηλωση που δειχνει ανθρωπο με αυτογνωσια και συγκροτημενο νου. Πουθενα δεν ειδα να πουν κατι γι'αυτο. Δεν πειραζει. Εκει φαινεται η διαφορα ομως αναμεσα στους τραγουδιστες,στους διασκεδαστες και στους καλλιτεχνες.
- Scorpion86
Ανέκαθεν γινόταν αυτό. Τον περίμεναν στην γωνία. Απλά πλέον δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Πλέον, δεν είναι ο πολυπροβαλλομενος καλλιτέχνης όπως την περίοδο (1993-2005), όπου τους έκανε πλάκα με οποιοδήποτε σχήμα, οποιοδήποτε τραγούδι, για να θέλουν με αυτόν τον τρόπο να τον φθείρουν και να τον ρίξουν από την κορυφή. Γιατί το κάνουν? Τους χαλάει την πιάτσα προφανώς. Anyway, εγώ με ενδιαφέρον θα περιμένω να δω αντίδραση Λεμπιδάκη σε περίπτωση που ειπωθεί κάτι για τον Παντελίδη. 

Ο αέρας του νησιού... Φρεσκαδούρα φρεσκαδούρα... Μισό χρόνο διακοπές έκανε 

Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Scorpion86
Και δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που ο Νότης έκανε...είσοδο σε συνέντευξη. 
Ωραίο, μου άρεσε.

Ωραίο, μου άρεσε.

Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- Scorpion86
Καλά ότι θέλουν μπορεί να γράφουν..για όλα τον έχω ικανό πάντως τον Μπερτάκη, εδώ κατάφερε να κάνει πρώτα ονόματα τον Μίμο, τον Αργυρό και την Πάολα..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Η γνωστή τακτική "λέω ότι είμαι sold out" για να δείξω ότι υπάρχει κινητικότητα! Σαν διαφήμιση είναι αυτό...
Σωστός αδερφέ απλά,μου'κανε εντύπωση με μηδέν προβολή και sold out...jdarmody έγραψε:Καλά ότι θέλουν μπορεί να γράφουν..για όλα τον έχω ικανό πάντως τον Μπερτάκη, εδώ κατάφερε να κάνει πρώτα ονόματα τον Μίμο, τον Αργυρό και την Πάολα..
Και για όποιον γνωρίζει,ξέρουμε την χωρητικότητα του Fantasia;
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Καλά προφανώς και είναι διαφημιστικό τρικ, αν και δε νομίζω να τους έπιασε πανικός από τώρα για τις κρατήσεις. Από την άλλη, όλα τα σχήματα ξεκινούν σιγά σιγά και ίσως θέλουν να μπουν στο κόλπο από τώρα. Γύρω στα 1200 πρέπει να είναι.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Μη μου λέτε τέτοια και δεν έχω κλείσει τραπέζι.Δεν την παλεύω να τη βγάλω στο μπαρ.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- Scorpion86
1200 χωράει άντε με λίγο πίτα στο μπαρ 1300.
Προς τον keep noting σήμερα έμαθα ότι ο Νότης θα ξεκινήσει να τραγουδά στις πρόβες από την ερχόμενη εβδομάδα. Γενικά, ειπώθηκε ότι θα ανέβουν οι ρυθμοί την επόμενη εβδομάδα και θα προβάρει πρόγραμμα και χορογραφίες. Θα μπουν και οι υπόλοιποι τραγουδιστές.
Προς τον keep noting σήμερα έμαθα ότι ο Νότης θα ξεκινήσει να τραγουδά στις πρόβες από την ερχόμενη εβδομάδα. Γενικά, ειπώθηκε ότι θα ανέβουν οι ρυθμοί την επόμενη εβδομάδα και θα προβάρει πρόγραμμα και χορογραφίες. Θα μπουν και οι υπόλοιποι τραγουδιστές.
- makis celica
Τελικα η πρεμιερα θα ειναι 11/12 ??λενε τιποτα??Scorpion86 έγραψε:1200 χωράει άντε με λίγο πίτα στο μπαρ 1300.
- Scorpion86
Λογικά 11/12 , υπήρχε μία σκέψη να πάει 18/12 αν δεν προλάβαιναν τις εργασίες εντος του κέντρου.
- KeepNoting
Ευχαριστω για την ενημερωση φιλε μου Scorpion
Ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα!

Ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα!

Ένα γράμμα να μου στείλεις...
- SFAKattack10
Εχω σταματησει να ακουω τι παιζει γενικα στα ραδιοφωνα ολα ετυχε να ακουω αποψε. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι προωθουν ρουμπες στο στυλ του "κρατησε με". Μηπως τελικα να προωθησει αυτο ο κοντος?