Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Κατάλαβα. Ανούσια πράγματα πάλι. Να δω πόσα χρόνια θα σέρνει πίσω του εκείνες τις δηλώσεις..φτάνει πια με αυτό το θέμα.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Επισης αναφερθηκε και για την συνεντευξη που εδωσε στο ρικ Κυπρου πριν 2 χρονια και δεν προβληθηκε ποτε....με την δικαιολογια πως οι δηλωσεις του ηταν προσβλητκες για το εθνος
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Νομίζω πρώτη φορά μίλησε και αναλυτικά για τον γιο του και ότι ασχολείται με την μουσική βιομηχανία, πρώτη φορά ανέλυσε και τι εννοούσε τότε με την φράση "είναι ανοικτή σε κάποια πράγματα η Βανδή" που είχε πετάξει στον Θέμο κλπ. Ηταν πιο χαλαρός και πιο διευκρινιστικός στις απαντήσεις του. Ισως γιατί δεν ήταν εκνευρισμένος από κάποια ερώτηση.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Ε ναι αλλά κάποια στιγμή αυτό το πράγμα να διευκρινίζει απλά δηλώσεις προ διετίας καταντά κουραστικό, αδιάφορο και ανούσιο. Τέλος πάντων.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Και σχολιασμός από το μαγαζί παρακαλώ...Δεν θα πω ότι είναι υποκρισία γιατί το ίδιο καταστρεπτικά ήταν και τα Μέσα του Λεμπιδάκη αλλά οk ας το καταπιούμε κι αυτό.

https://www.facebook.com/FantasiaLive/p ... =3&theater
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Ε ναι αλλά κάποια στιγμή αυτό το πράγμα να διευκρινίζει απλά δηλώσεις προ διετίας καταντά κουραστικό, αδιάφορο και ανούσιο. Τέλος πάντων.
Συμφωνώ! Πιστεύω ότι θα μπορούσαν πλέον οι ερωτήσεις για τον Θεό (ευτυχώς σήμερα διήρκησε μόνο 10 δευτερόλεπτα αυτό το θέμα), η ερώτηση για την Βανδή και τον Παντελίδη να καταργηθούν πλέον. Οτι είχε να πει, το είπε.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:Ε ναι αλλά κάποια στιγμή αυτό το πράγμα να διευκρινίζει απλά δηλώσεις προ διετίας καταντά κουραστικό, αδιάφορο και ανούσιο. Τέλος πάντων.
Συμφωνώ! Πιστεύω ότι θα μπορούσαν πλέον οι ερωτήσεις για τον Θεό (ευτυχώς σήμερα διήρκησε μόνο 10 δευτερόλεπτα αυτό το θέμα), η ερώτηση για την Βανδή και τον Παντελίδη να καταργηθούν πλέον. Οτι είχε να πει, το είπε.
Βάλε και τον Ρέμο μέσα. Φτάνει. Εντάξει ιντριγκαδόρικες αλλά μέχρι ένα σημείο, ακόμα και ο Ρέμος κουράστηκε και δεν απάντησε την τελευταία φορά. Μετά βγαίνει ο Λιάγκας και λέει ότι μιλάει για τον Ρέμο συνέχεια. Εν τω μεταξύ για τον Λιάγκα έχει απόλυτο δίκιο, αλλά είναι άκαιρο το ζήτημα.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Όποιος την έχει ολόκληρη ας την ανεβάσει...
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Θα ανέβει στο vimeo,στο κανάλι του Epsilon TV.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Άβαταρ μέλους
jdarmody

Λοιπόν, ευχάριστος Νότης, επαναμβανόμενος δε. Αν θέλουν πάλι να τον κράξουν, αφορμές υπάρχουν. Ωστόσο, εγώ θέλω να σταθώ αλλού. Όπως φαίνεται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ο Νότης θα έχει από πίσω μια μεγάλη διαφημιστική ώθηση και τα συναφή. Ας κάτσει λοιπόν να βγάλει έναν δίσκο που θα αξίζει, ώστε να δώσει ξανά την αφορμή στον κόσμο που τσινάει, να γυρίσει κοντά του. Αν ο όρος της εμφάνισης ήταν να γίνει σ έναν δημοσιογράφο που δεν θα τον θάψει μετά στο πάνελ του, οκ ήταν μια καλή επιλογή. Κατ΄τα άλλα, αυτά τα παιδάκια δε φαντάζονταν ποτέ ότι θα έπαιρναν κάποτε συνέντευξη στο Νότη και δεν μπορούν να σταθούν περαιτέρω. Η καλύτερη διαφήμιση για τους τραγουδιστές είναι πάντα τα τραγούδια. Εκεί επικεντρώσου Νότη.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Φαίνεται μεγαλύτερη διάθεση από τον ίδιο, γιατί πάντα ο ίδιος έδινε την κατεύθυνση. Πιο συντονισμένες ενέργειες φέτος ίσως και επειδή το έχει ανάγκη το αδύναμο σε στελέχωση σχήμα του Fantasia για να αντέξει απένσντι σε ελκυστικές συνεργασίες. Ας ελπίσουμε πλέον με Μπερτάκη (και Γκόγκο μην το παραβλέπουμε) να κάνει καλύτερες συνεργασίες που θα τον βοηθήσουν γενικότερα, όπως τον βοήθησαν πέρσι στο Φωταέριο η συνεύρεση με Πέγκυ. Τουλάχιστον να έχει ήσυχο το κεφάλι του και να μην πηγαίνει στο παρα πέντε να ψάχνει μαγαζί. Ελπίζω να δραστηριοποιηθεί και καλοκαίρι 1,5-2 μήνες, όχι πολύ, αλλά να υπάρχει. Να μην εξαφανίζεται για 4-5 μήνες στην Κω. Εχει ενδιαφέρον να βγαλει σινγκλ τώρα να δούμε τι απήχηση θα έχει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Προσωπικά με ξενέρωσε λίγο σήμερα. Συνειδητοποιείς ρε παιδί μου ότι εδώ και μια τριετία είναι όλα ίδια, σε τραγούδια, σε απόψεις, σε συνεντεύξεις, σε θεματικές. Δηλαδή πως να προσελκύσει το ενδιαφέρον του ουδέτερου κοινού όταν το μόνο πράγμα στο οποίο αναφέρεται τα τελευταία δύο χρόνια είναι εκείνες οι δηλώσεις που έγιναν, το τονίζω, το 2013; Πρέπει να κάνει και ο ίδιος ελκυστικές συνεργασίες πια, αλλά να βγάλει και τραγούδια αντάξια του ονόματός του. Είναι καθαρά θέμα Μπερτάκη το όλο σκηνικό. Χορηγός επικοινωνίας το Έψιλον, ο Λεμπιδάκης, κάμερες στην πρεμιέρα, όλα νορμάλ και ωραία. Αυτό που χρειάζεται πραγματικά τώρα είναι ένα τεράστιο λαικό κομμάτι.
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

jdarmody έγραψε:Προσωπικά με ξενέρωσε λίγο σήμερα. Συνειδητοποιείς ρε παιδί μου ότι εδώ και μια τριετία είναι όλα ίδια, σε τραγούδια, σε απόψεις, σε συνεντεύξεις, σε θεματικές. Δηλαδή πως να προσελκύσει το ενδιαφέρον του ουδέτερου κοινού όταν το μόνο πράγμα στο οποίο αναφέρεται τα τελευταία δύο χρόνια είναι εκείνες οι δηλώσεις που έγιναν, το τονίζω, το 2013; Πρέπει να κάνει και ο ίδιος ελκυστικές συνεργασίες πια, αλλά να βγάλει και τραγούδια αντάξια του ονόματός του. Είναι καθαρά θέμα Μπερτάκη το όλο σκηνικό. Χορηγός επικοινωνίας το Έψιλον, ο Λεμπιδάκης, κάμερες στην πρεμιέρα, όλα νορμάλ και ωραία. Αυτό που χρειάζεται πραγματικά τώρα είναι ένα τεράστιο λαικό κομμάτι.
Ακριβώς αυτό το τελευταίο δεν χρειάζεται να βγει ένας ολόκληρος δίσκος με ωραία τραγούδια ένα τραγούδι βγάλε να το μάθει όλη η Ελλάδα όπως είχε γίνει με το Πάρτο δρόμο.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Προσωπικά με ξενέρωσε λίγο σήμερα. Συνειδητοποιείς ρε παιδί μου ότι εδώ και μια τριετία είναι όλα ίδια, σε τραγούδια, σε απόψεις, σε συνεντεύξεις, σε θεματικές. Δηλαδή πως να προσελκύσει το ενδιαφέρον του ουδέτερου κοινού όταν το μόνο πράγμα στο οποίο αναφέρεται τα τελευταία δύο χρόνια είναι εκείνες οι δηλώσεις που έγιναν, το τονίζω, το 2013; Πρέπει να κάνει και ο ίδιος ελκυστικές συνεργασίες πια, αλλά να βγάλει και τραγούδια αντάξια του ονόματός του. Είναι καθαρά θέμα Μπερτάκη το όλο σκηνικό. Χορηγός επικοινωνίας το Έψιλον, ο Λεμπιδάκης, κάμερες στην πρεμιέρα, όλα νορμάλ και ωραία. Αυτό που χρειάζεται πραγματικά τώρα είναι ένα τεράστιο λαικό κομμάτι.
Αν πάνε όλα καλά και γίνει το Νότης-Πάολα στο Teatro, θα ξαναδούμε τηλεοπτικά πρόγραμμα του Νότη! :thumbup:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Ακουστηκε Νοτης και στον Σταυρο του νοτου! :biggrin:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε:Ακουστηκε Νοτης και στον Σταυρο του νοτου! :biggrin:
Και το Αγάπη τι δύσκολο πράγμα έπαιξαν.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

johnytzitzi έγραψε: Sfakattack εσύ που είσαι μανούλα σ' αυτά αν το πετύχεις κάνε το ένα capture.
Τα καταφερα τελικα. :biggrin:

Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μπράβο ρε sfakattack. :thumbup:
Σε αποθέωσα ήδη και στο youtube. :party:
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Scorpion86 έγραψε:
SFAKattack10 έγραψε:Ακουστηκε Νοτης και στον Σταυρο του νοτου! :biggrin:
Και το Αγάπη τι δύσκολο πράγμα έπαιξαν.
Μα όπως έχει πει ο Νότης από τη φωνή του Νίκου Καλλίνη τα άκουσε τα τραγούδια τα συγκεκρίμενα σαν demos.
Τα ακούσαμε κι εμείς λοιπόν.
Έπρεπε να μας παίξουν και Τι να λέμε και Ταξιδιάρικα πουλιά.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Απάντηση