Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Μια χαρά επιλογή ήταν το "Εγώ" να το έβγαζε τώρα. Το θεμα είναι τι διάθεση έχουν να παίξουν το εκάστοτε κομμάτι. Πραγματικά είναι να τρελένεσαι το τι παίζει στο ραδιόφωνο. Καθισα κατα λαθος χθες και ακουσα ενα δίωρο τον Χαλκούση και έπαιξε δύο κομμάτια του Νότη, το "Κλείνω τις Κουρτίνες" και το "Δώσε ένα Τέλος" για παράδειγμα και πιο πριν και πιο μετά άκουγες το "Υπερβολές" της Ειρήνης Παπαδοπούλου, κάτι τραγούδια που συλλαβίζει τις λέξεις ο Μίμος, κάτι Φουρέιρες, κάτι Σταν, κάτι τύπους που δεν ήξερα ποιος είναι και τι άκουγα και γενικά μετριότητες. Τρομερά πράγματα. Και δεν παίζουν το "Εγώ" ή το "Πως Γίνεται Αυτό". Είναι καθαρά τι διάθεση έχουν. Για παράδειγμα ο Οικονομόπουλος παίζει τρελά με μία μετριότητα όπως το "Αν Πονάς", επειδή είναι ο Οικονομόπουλος και έχει τρομερή αντιμετώπιση από τους σταθμούς. Το ίδιο και ο Κιάμος, ο Βέρτης, ο Ρέμος και η Πάολα με τον Μαζωνάκη. Οτι κι αν βγάλουν οι παραπάνω θα παίξει. Εεε το θέμα είναι πως θα καταφέρει να ξαναμπεί σε αυτήν την λίστα ο Νότης. Δεν λέω να παίζει μαζί με Φουρέιρες, Στικούδη, Σταν και Μίμους, αλλά με τους παραπάνω. Στο ίδιο playlist. Mπορεί να το αλλάξει αυτό? Γι' αυτό ζητάω άμεσα σινγκλ καινούργιο να δούμε εάν άλλαξε τίποτα. Από αύριο θα αρχίσουν να τον χτυπάνε πάλι, γιατί άνοιξε πάλι μέτωπα (Λιάγκα, Βανδή, Ρέμο). Αυτό βέβαια καλό θα του κάνει. Η καλύτερη διαφήμιση είναι η δυσφήμιση. Λες και ο κόσμος χέστηκε για το εάν του έθιξε ο Νότης τον Λιάγκα που πρόσφατα έκανε κωλοτούμπα με το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ή χέστηκε για την Μαλέα και το εάν έχει εκκρεμότητες λες και δεν τα ξέρουμε αυτά ή χέστηκε εάν ο Ρέμος είναι της ελίτ λες και επίσης αυτό δεν το ξέραμε.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Καλά μην τρελαθούμε κιόλας, δίκιο είχε σε αυτά που είπε, αν εξαιρέσεις τη Μαλέα που εντάξει θα μπορούσε να το τελειώσει το θέμα. Για τον Ρέμο είπε την αλήθεια, ο Ρέμος είναι το συνώνυμο κάθε κοσμικής εκδήλωσης. Τώρα για τον Λιάγκα είναι αναλόγως τι θα πράξει ο ίδιος. Αν έχει τη στοιχειώδη ευγένεια θα το κάνει τουμπεκί. Όντως έκανε φάουλ στη συγκεκριμένη περίπτωση. Βρε, αν θέλει ο άλλος θα του πετάξει λάσπη γιατί φορούσε καπέλο σε στούντιο λες και δεν τα ξέρουμε. Το θέμα είναι ότι χρειάζεται να παίξει και για άλλους λόγους επιτέλους, χρειάζεται δυνατό τραγούδι.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Αυτό λέω κι εγώ. Επειδή είπε την αλήθεια, που 9 στους 10 την ίδια άποψη έχουν, δεν θα χαλαστεί-επηρεαστεί κανείς από πόλεμο που τυχόν επιχειρηθεί από αύριο. Γενικά, ο Λιάγκας έχει ανοίξει καμιά δεκαριά μέτωπα. Που θα πρωτοαπαντήσει αύριο; :lol: Όντως, αν θέλουν να τον κράξουν, θα πιαστούν από το παραμικρό. Εδώ τον είχαν κράξει επειδή είχε πάει με βερμούδα σε Μουσείο της Λέρου.
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Γενικά, ο Λιάγκας έχει ανοίξει καμιά δεκαριά μέτωπα. Που θα πρωτοαπαντήσει αύριο; :lol: Όντως, αν θέλουν να τον κράξουν, θα πιαστούν από το παραμικρό. Εδώ τον είχαν κράξει επειδή είχε πάει με βερμούδα σε Μουσείο της Λέρου.
Είχανε πει πως δεν θα ξανα ασχοληθουν με τον Νοτη (ειδικα η Σκορδα) αλλα πιστευω πως δεν θα περασει απαρατηρητο..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:
Γενικά, ο Λιάγκας έχει ανοίξει καμιά δεκαριά μέτωπα. Που θα πρωτοαπαντήσει αύριο; :lol: Όντως, αν θέλουν να τον κράξουν, θα πιαστούν από το παραμικρό. Εδώ τον είχαν κράξει επειδή είχε πάει με βερμούδα σε Μουσείο της Λέρου.
Είχανε πει πως δεν θα ξανα ασχοληθουν με τον Νοτη (ειδικα η Σκορδα) αλλα πιστευω πως δεν θα περασει απαρατηρητο..
Xιουμοριστικά το είχε πει, επειδή την απειλούν οι φανς. :lol: Το είχε πει και τότε με τις δηλώσεις περί Χ.Α. αλλά σιγά μην τον έκαναν πράξη, αφού πουλάει ο Νότης.

Το δελτίο Τύπου έχει αρχίσει να διαδίδεται βλέπω και σε άλλα σάιτ...http://www.entertv.gr/article/393801/o-notis-paei-notia
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

:wink:
Scorpion86 έγραψε:Μια χαρά επιλογή ήταν το "Εγώ" να το έβγαζε τώρα. Το θεμα είναι τι διάθεση έχουν να παίξουν το εκάστοτε κομμάτι. Πραγματικά είναι να τρελένεσαι το τι παίζει στο ραδιόφωνο. Καθισα κατα λαθος χθες και ακουσα ενα δίωρο τον Χαλκούση και έπαιξε δύο κομμάτια του Νότη, το "Κλείνω τις Κουρτίνες" και το "Δώσε ένα Τέλος" για παράδειγμα και πιο πριν και πιο μετά άκουγες το "Υπερβολές" της Ειρήνης Παπαδοπούλου, κάτι τραγούδια που συλλαβίζει τις λέξεις ο Μίμος, κάτι Φουρέιρες, κάτι Σταν, κάτι τύπους που δεν ήξερα ποιος είναι και τι άκουγα και γενικά μετριότητες. Τρομερά πράγματα. Και δεν παίζουν το "Εγώ" ή το "Πως Γίνεται Αυτό". Είναι καθαρά τι διάθεση έχουν. Για παράδειγμα ο Οικονομόπουλος παίζει τρελά με μία μετριότητα όπως το "Αν Πονάς", επειδή είναι ο Οικονομόπουλος και έχει τρομερή αντιμετώπιση από τους σταθμούς. Το ίδιο και ο Κιάμος, ο Βέρτης, ο Ρέμος και η Πάολα με τον Μαζωνάκη. Οτι κι αν βγάλουν οι παραπάνω θα παίξει. Εεε το θέμα είναι πως θα καταφέρει να ξαναμπεί σε αυτήν την λίστα ο Νότης. Δεν λέω να παίζει μαζί με Φουρέιρες, Στικούδη, Σταν και Μίμους, αλλά με τους παραπάνω. Στο ίδιο playlist. Mπορεί να το αλλάξει αυτό? Γι' αυτό ζητάω άμεσα σινγκλ καινούργιο να δούμε εάν άλλαξε τίποτα. Από αύριο θα αρχίσουν να τον χτυπάνε πάλι, γιατί άνοιξε πάλι μέτωπα (Λιάγκα, Βανδή, Ρέμο). Αυτό βέβαια καλό θα του κάνει. Η καλύτερη διαφήμιση είναι η δυσφήμιση. Λες και ο κόσμος χέστηκε για το εάν του έθιξε ο Νότης τον Λιάγκα που πρόσφατα έκανε κωλοτούμπα με το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ή χέστηκε για την Μαλέα και το εάν έχει εκκρεμότητες λες και δεν τα ξέρουμε αυτά ή χέστηκε εάν ο Ρέμος είναι της ελίτ λες και επίσης αυτό δεν το ξέραμε.
Πάντως τώρα είναι καλύτερη περίοδος να δοκιμάσει και βλέπουμε αν θα έχει διαφορά στην αντιμετώπιση...Το δελτίο τύπου κυκλοφορεί, η προώθηση του από το μαγαζί συνεχίζεται δυνατά οπότε δε πρέπει να χάσει άλλο χρόνο..Και με ανησυχεί που στη συνέντευξη αλλά και στο σποτ έπαιζε το πως γίνεται . οκ δε ακούει ελληνικά αποκλείεται όμως να μην έχει πάρει χαμπάρι ότι το συγκερκιμένο δε τράβηξε..Εκτός πια αν κάνει προσπάθεια να το στηρίξει τώρα..
nikos13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos13 »

Η συνεντευξη του Νοτη,αισθανεστε καποιοι οτι ειναι μια απο τα ιδια, επειδη οι ερωτησεις ειναι οι ιδιες και επομενως οι απαντησεις δεν μπορουν παρα να επαναληφθουν. Εκεινο το "να μην ξαναδωσει συνεντευξη ο Νοτης" δεν ακουστηκε πολυ ομορφο. Ακομα,βλεπω οτι πολλοι γραφετε τα ιδια συνεχεια. Καθε μερα το ιδιο βιολι. Οχι αλλο καρβουνο!! Το εμπεδωσαμε. Απο τη συνεντευξη ειδα εναν ηρεμο ανθρωπο. Ποσα χρονια στην κορυφη κι αυτος ο ανθρωπος,ε; Θα ηθελα να ερωτηθει για αλλα πραγματα αλλα δεν βρισκεται αυτος ο δημοσιογραφος για του κανει τις καιριες ερωτησεις μαλλον.
Κατι ακομα..ακουσα μια προσφατη συνεντευξη της Πεγκυς Ζηνα στην Τσιμτσιλη(οχι ολοκληρη φυσικα,δεν παλευεται..). Μου εκανε εντυπωση οτι καπου απαντησε δηκτικα οτι "δεν εχω αντιπαθειες με τραγουδιστες,δεν ειδες περυσι(εννοωντας τον Νοτη;;...δεν ξερω,απλα το γραφω.)Κατι πρεπει να παιζει μεταξυ τους. Κατι θα εκανε παλι η Πεγκουλα,ε;;
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Επειδή του κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις εννοώ εγώ τουλάχιστον να μην ξαναδώσει συνέντευξη, όχι γιατί ο ίδιος δεν έχει εκ των προτέρων να πει άλλα πράγματα. Εδώ και δύο χρόνια οι ερωτήσει είναι ίδιες.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

nikos13 έγραψε:Η συνεντευξη του Νοτη,αισθανεστε καποιοι οτι ειναι μια απο τα ιδια, επειδη οι ερωτησεις ειναι οι ιδιες και επομενως οι απαντησεις δεν μπορουν παρα να επαναληφθουν. Εκεινο το "να μην ξαναδωσει συνεντευξη ο Νοτης" δεν ακουστηκε πολυ ομορφο. Ακομα,βλεπω οτι πολλοι γραφετε τα ιδια συνεχεια. Καθε μερα το ιδιο βιολι. Οχι αλλο καρβουνο!! Το εμπεδωσαμε. Απο τη συνεντευξη ειδα εναν ηρεμο ανθρωπο. Ποσα χρονια στην κορυφη κι αυτος ο ανθρωπος,ε; Θα ηθελα να ερωτηθει για αλλα πραγματα αλλα δεν βρισκεται αυτος ο δημοσιογραφος για του κανει τις καιριες ερωτησεις μαλλον.
Κατι ακομα..ακουσα μια προσφατη συνεντευξη της Πεγκυς Ζηνα στην Τσιμτσιλη(οχι ολοκληρη φυσικα,δεν παλευεται..). Μου εκανε εντυπωση οτι καπου απαντησε δηκτικα οτι "δεν εχω αντιπαθειες με τραγουδιστες,δεν ειδες περυσι(εννοωντας τον Νοτη;;...δεν ξερω,απλα το γραφω.)Κατι πρεπει να παιζει μεταξυ τους. Κατι θα εκανε παλι η Πεγκουλα,ε;;
Πόσα nicknames θα αλλάξεις βρε fillcollins; :hysterical:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
nikos13 έγραψε:Κατι ακομα..ακουσα μια προσφατη συνεντευξη της Πεγκυς Ζηνα στην Τσιμτσιλη(οχι ολοκληρη φυσικα,δεν παλευεται..). Μου εκανε εντυπωση οτι καπου απαντησε δηκτικα οτι "δεν εχω αντιπαθειες με τραγουδιστες,δεν ειδες περυσι(εννοωντας τον Νοτη;;...δεν ξερω,απλα το γραφω.)Κατι πρεπει να παιζει μεταξυ τους. Κατι θα εκανε παλι η Πεγκουλα,ε;;
Πόσα nicknames θα αλλάξεις βρε fillcollins; :hysterical:
Χαχαχα και η eleni που απαντούσατε χθες ο fillcollins ήταν ρε συ! Ας ξεκαβαλήσει η Πεγκούλα λίγο γιατί σε πρώην κλαμπ της Θεσσαλονίκης περνάει μόνο η μπογιά της σαν πρώτο όνομα..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Oχι, η Ελένη πιστεύω είναι όντως νέο μέλος. Kαι γενικά είναι ευχάριστο που μπαίνει αρκετός κόσμος τελευταία στο forum. Γίνονται δημιουργικές συζητήσεις, ανάλυση σε βάθος θεμάτων, με τις όποιες διαφωνίες μεταξύ μας. Και υπάρχει και ενημέρωση. Πολλά νέα σχετικά με Νότη τα μαθαίνουμε πρώτα εδώ μέσα (panosif είσαι θεούλης, από το ραντάρ σου δεν ξεφεύγει τίποτα, επ' ευκαιρία το αναφέρω). Τώρα ο nikos9 που μετά εγινε Verdon και τώρα nikos13 είναι όντως ο fillcollins. :hysterical:
Θα ήθελα να τον παρακαλέσω να επιστρέψει ως fillcollins, μια χαρά τα έλεγε. Εκτός κι αν ξεχνάει κάθε φορά τον κωδικό και φτιάχνει άλλο προφιλ. :hysterical: Τότε πάσο.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Καλοπερνάει ο αρχηγός :thumbup:
Εικόνα
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Πάντως δεν γίνεται σε τόσες συνεντεύξεις να μην τον ρωτάει ούτε ένας για μουσική. Για τα σχέδια του, για δίσκους, για τραγούδια κτλ. Ίσως τελικά και ο ίδιος ο Νοτης, όπως ειχε πει και ο Scorpion τις προάλλες, όταν τον ρωτάνε για τέτοια πράγματα να απαντά μονολεκτικά και χωρίς όρεξη, οπότε να μην προβάλλονται τα στιγμιότυπα. Μια εικασία κάνω. Πάντως στην προχθεσινή συνεντευξη ήταν πολύ χαλαρός, και μου φάνηκε πως ζυγιζε κάθε απάντηση. Και για τον Λιαγκα όταν τον ρώτησαν αν θα ξαναπάει, δεν το απέκλεισε, απάντησε με διπλωματία.. Αυριο πάντως στην τηλεόραση σίγουρα κατι θα βρουν για να τον θαψουν στις εκπομπές, αυτό δεν χαλάει ποτέ. Τελικά αυτές οι περιορισμένες εμφανίσεις στο Fantasia πόσες θα ναι ξέρουμε? Κανα δίμηνο θα είναι? Επιβάλλεται πάντως να προωθηθεί ένα ακόμα τραγούδι από το Μαζί, δεν γίνεται να έχει ακουστεί στην ουσία μόνο το 'τέρμα το ράδιο'. Κάντε και ένα καλό βιντεοκλίπ επιτέλους και προωθήστε το, δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την αδυναμία της Cobalt να βοηθήσει ώστε να ακουστούν τα κομμάτια στο ράδιο. Εκτός και αν είναι γραμμή από τον Νοτη του στιλ, "αν θέλουν ας παίξουν τα τραγούδια μου τα ραδιόφωνα, αλλιώς σκασίλα μου''.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Γι' αυτό σας έλεγα ότι δεν χρειάζεται να έχουμε αυταπάτες και να δημιουργούμε ανεδαφικές προσδοκίες από μία συνέντευξη σε κίτρινη εκπομπή. Για να γίνει μουσική κουβέντα πρέπει και το άλλο μέρος να έχεις γνώσεις μουσικής. Δεν είναι τυχαίο ότι από τις τελευταίες πραγματικά καλές συνεντεύξεις ήταν εκείνη στο Ogdoo.gr, στον Μπαλαχούτη αν θυμάμαι καλά, ο οποίος προσφέρεται για εξαιρετική μουσική συζήτηση. Ή μια που είχε κάνει με τον Μπενέτο την εποχή που βγήκε το Ματωμένο Δάκρυ και o Μπενέτος είχε ακούσει τον δίσκο, ήξερε ήδη κάθε τραγούδι και τα σχολίαζε. Το κακό είναι ότι στην τηλεόραση δεν υπάρχει μουσική εκπομπή, αλλά ούτε καν σοβαρή εκπομπή. Και τους άλλους δηλαδή αν δεν έχεις κάνει παιδί, δεν έχεις χωρίσει, δεν έχεις παντρευτεί, δεν έχεις μείνει έγκυος κλπ, τις ίδιες ερωτήσεις τους κάνουν. Τώρα στον Μένιο τι να έλεγε ο άνθρωπος..Ας όψεται ο χορηγός επικοινωνίας..
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

djibril έγραψε:Πάντως δεν γίνεται σε τόσες συνεντεύξεις να μην τον ρωτάει ούτε ένας για μουσική. Για τα σχέδια του, για δίσκους, για τραγούδια κτλ. Ίσως τελικά και ο ίδιος ο Νοτης, όπως ειχε πει και ο Scorpion τις προάλλες, όταν τον ρωτάνε για τέτοια πράγματα να απαντά μονολεκτικά και χωρίς όρεξη, οπότε να μην προβάλλονται τα στιγμιότυπα. Μια εικασία κάνω. Πάντως στην προχθεσινή συνεντευξη ήταν πολύ χαλαρός, και μου φάνηκε πως ζυγιζε κάθε απάντηση. Και για τον Λιαγκα όταν τον ρώτησαν αν θα ξαναπάει, δεν το απέκλεισε, απάντησε με διπλωματία.. Αυριο πάντως στην τηλεόραση σίγουρα κατι θα βρουν για να τον θαψουν στις εκπομπές, αυτό δεν χαλάει ποτέ. Τελικά αυτές οι περιορισμένες εμφανίσεις στο Fantasia πόσες θα ναι ξέρουμε? Κανα δίμηνο θα είναι? Επιβάλλεται πάντως να προωθηθεί ένα ακόμα τραγούδι από το Μαζί, δεν γίνεται να έχει ακουστεί στην ουσία μόνο το 'τέρμα το ράδιο'. Κάντε και ένα καλό βιντεοκλίπ επιτέλους και προωθήστε το, δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την αδυναμία της Cobalt να βοηθήσει ώστε να ακουστούν τα κομμάτια στο ράδιο. Εκτός και αν είναι γραμμή από τον Νοτη του στιλ, "αν θέλουν ας παίξουν τα τραγούδια μου τα ραδιόφωνα, αλλιώς σκασίλα μου''.
Κοίτα σ αυτήν την εκπομπή που πήγε χθες εγώ δεν περίμενα να τον ρωτήσουν τίποτα για μουσική πέρα από το ξεκίνημα στο fantasia.Κουτσομπολίστικη εκπομπή είναι δεν τους ενδιαφέρει αυτό άλλα πουλάνε γι΄αυτούς.Τώρα για τον Λιάγκα εγώ μπορώ να σου πω ακριβώς πως θα γίνει αύριο.Πρώτο πρώτο θέμα θα είναι θα προλογίσει αυτή η σπαστική ξανθιά που μας τα χει πρήξει με την Πάολα και τον Μίμο αφού πάει τζάμπα στο Teatro κάθε φορά θα πετάξει και κανένα ηλίθιο σχόλιο για Νότη και μετά το βίντεο θα αναλάβει ο Λιάγκας με το γνωστό στυλ λες και είναι φιλόσοφος-ρήτορας να τα χώνει στον Νότη θα μαλώσουν και κανα εικοσάλεπτο μεταξύ τους για να κάνουν νούμερα,κλπ.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Η Ναταλία Γερμανού είναι μια καλή περίπτωση να του ξαναπάρει συνέντευξη που είναι χαλαρή, είναι φιλική, καθόλου πιεστική, καθόλου ειρωνική με γνώσεις πάνω στην μουσική. Είναι και στο Έψιλον που είναι χορηγός του μαγαζιού και γενικά του 'χει πάρει καλές συνεντεύξεις στο παρελθόν.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

jdarmody έγραψε: Τώρα στον Μένιο τι να έλεγε ο άνθρωπος..Ας όψεται ο χορηγός επικοινωνίας..

Το είπε και ο ίδιος ο Μενιος ότι δεν ξέρει από μουσική. :biggrin:
81argus έγραψε:Η Ναταλία Γερμανού είναι μια καλή περίπτωση να του ξαναπάρει συνέντευξη που είναι χαλαρή, είναι φιλική, καθόλου πιεστική, καθόλου ειρωνική με γνώσεις πάνω στην μουσική.
Έχουν καλές σχέσεις πλέον ; Στην απονομή για τις 16ΑΙ είχε πετάξει ένα καρφί για κάποιους στιχουργους που είναι στα ραδιόφωνα.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Θα ήθελα κάποια στιγμή να του έπαιρνε αυνέντευξη η Πάνια φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση ατόμου και νομίζω θ' ακούγαμε και κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα είναι έντονες προσωπικότητες και οι δύο. Παίζει και στην βραδινή ζώνη είναι και live εκπομπή. Πιστεύω θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον αυτή η συνύπαρξη.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Πιάσατε βλέπω όλες τις εκπομπές του Εψιλον. Στην Τατιάνα να μην πάει και ας πάει όπου αλλού θέλει. Επιλογές στο συγκεκριμένο κανάλι υπάρχουν. Η Παλαιτσάκη, η Καραβάτου, η Πάνια (έχει μία τρέλα, θα είχε ενδιαφέρον), η Μελέτη, η Ναταλία και ο Ευαγγελάτος αν αποφασίσει εκτός από δελτίο να κάνει talk show όπως παλιά. Δεν έβαλα τον Χαρδαβέλα γι αυτά που είχε πει, ούτε την Λαμπίρη, είναι πολύ πρωί και που να ξυπνάς από τις 7.00. :lol:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Σε καλυτερη ποιοτητα
Scorpion86 έγραψε:Δεν έβαλα τον Χαρδαβέλα γι αυτά που είχε πει,
Τι ειχε πει ?
Απάντηση