Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Υπάρχει κάπου αυτό το απόσπασμα με την Ναταλία που λέτε να το δω;
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Scorpion86
Καποια στιγμή θα ανέβει. Σχολιάστηκε η συνέντευξη και στην εκπομπή Ουγγαρέζου-Συνατσάκης-Περρή όμως δεν μπήκα στην διαδικασία να το δω, προκειμένου να μην συγχυστώ.81argus έγραψε:Υπάρχει κάπου αυτό το απόσπασμα με την Ναταλία που λέτε να το δω;

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- KeepNoting
Να φανταστεις σκεφτηκα να αγορασω και εγω μια μπας και βαλουν την συνεντευξη νωριτεραScorpion86 έγραψε:Φέτος δεν είναι ο Περρης στην εκπομπή. Παρεπιπτόντως τα Αποκαλυπτικά ήταν το πρώτο σε τηλεθέαση προιόν εκείνο το δίωρο, κάνοντας την μεγαλύτερη τηλεθέαση της σαν εκπομπή για φέτος! Ααα ρε κοντέ 1000 κρέμες πούλησε ο άλλος πετώντας το τρειλερ της συνέντευξης.

Ένα γράμμα να μου στείλεις...
- Scorpion86
Aνεβασα το 10λεπτο απο τον σχολιασμο στην εκπομπη της γερμανού, όμως δεν ήταν σε καλή ποιότητα. Το ανεβάζω ξανά σε λίγο...
- Scorpion86
To ανέβασα, αν και η ποιότητα είναι χαμηλή.
- makis celica
ο Alex Notikos εισαι στο youtube scorpion??Scorpion86 έγραψε:To ανέβασα, αν και η ποιότητα είναι χαμηλή.
- Scorpion86
Μάλιστα. Το παλικαράκι και ο Ραφαηλίδης τι θέλουν να μας πουν με το σχόλιο ότι κάποιος πρέπει να είναι σημαντικός για να έχει αυτό το διδακτικό ύφος; Για μένα μετριοπαθέστατη και η στάση της Γερμανού. Δηλαδή γιατί κάποιος φοβάται να πει ότι ναι ο Νότης είναι μεγαλύτερο καλλιτεχνικά μέγεθος από το Ρέμο, τη Βανδή,τον Μίμο και από όλους όσουν τον ρωτάνε και καλείται να απαντήσει; Κι επειδή πάμε και χρόνια στα μαγαζιά του Νότη, ελίτ και σύσσωμη τη δήθεν showbiz δεν την έχουμε δει ακόμη...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Τώρα που είπατε Μίμο. Συνάντηση Νότη-Μίμου με συνδετικό κρίκο τον Λεμπιδάκη απόψε. Ο μεν Νότης ήταν στα στούντιο του ΑΝΤ1 για Θέμο και ο Μίμος για Αρναούτογλου. Μεγάλες στιγμές... 

Βρε θα γίνει το μπαμ και θα συνεργαστούν!!

- Scorpion86
Μαθαίνω επίσης ότι στην πρεμιέρα του Fantasia θα έχουμε παρέλαση από τους επώνυμους που δουλεύουν στο E. Ο Μένιος με Νανά, η Ναταλία, με τα πάνελ τους, η Ελεονώρα και γενικά θα πάνε μαζικά από το κανάλι. Λέτε να δούμε και Τατιάνα?
Ελπίζω μόνο να μην κλείσουν 4-5 τραπέζια και μείνει κόσμος έξω...

Κανόνισε να είναι καλό το τραγούδι έναρξης Scorpion γιατί πρώτη φορά θα έχουμε τόσα πλάνα!!Scorpion86 έγραψε:Μαθαίνω επίσης ότι στην πρεμιέρα του Fantasia θα έχουμε παρέλαση από τους επώνυμους που δουλεύουν στο E. Ο Μένιος με Νανά, η Ναταλία, με τα πάνελ τους, η Ελεονώρα και γενικά θα πάνε μαζικά από το κανάλι. Λέτε να δούμε και Τατιάνα?![]()
![]()
![]()
- Scorpion86
Πλάκα-πλάκα θα έχει πλάνα φέτος...Κάτσε μην τρελαθεί ο κοντός και μαγνητοσκοπήσει και πρόγραμμα και το δούμε το Πάσχα στο Εψιλον.jdarmody έγραψε:Κανόνισε να είναι καλό το τραγούδι έναρξης Scorpion γιατί πρώτη φορά θα έχουμε τόσα πλάνα!!Scorpion86 έγραψε:Μαθαίνω επίσης ότι στην πρεμιέρα του Fantasia θα έχουμε παρέλαση από τους επώνυμους που δουλεύουν στο E. Ο Μένιος με Νανά, η Ναταλία, με τα πάνελ τους, η Ελεονώρα και γενικά θα πάνε μαζικά από το κανάλι. Λέτε να δούμε και Τατιάνα?![]()
![]()
![]()

- SFAKattack10
jdarmody έγραψε: Άντε πρώτη μούρη στη Φαντασία θα είσαι!!
θα μου κλεψουν την δοξα ολοι αυτοι.Scorpion86 έγραψε:Μαθαίνω επίσης ότι στην πρεμιέρα του Fantasia θα έχουμε παρέλαση από τους επώνυμους που δουλεύουν στο E.

Ωραιος!Scorpion86 έγραψε:To ανέβασα, αν και η ποιότητα είναι χαμηλή.
Ειπε δεν ειναι εκδικητικος (και ετσι πρεπει) αλλα ελπιζω να μην το νερωσει εντελως το κρασι του.Scorpion86 έγραψε:Τώρα που είπατε Μίμο. Συνάντηση Νότη-Μίμου με συνδετικό κρίκο τον Λεμπιδάκη απόψε. Ο μεν Νότης ήταν στα στούντιο του ΑΝΤ1 για Θέμο και ο Μίμος για Αρναούτογλου. Μεγάλες στιγμές...
- KeepNoting
Μονο εμενα μου ακουστηκε παραξενο το "ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΚΟΙ"/ "ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΙΚΟΙ" ?

Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Είδα trailer Θέμο κι εκεί παίζει το "Πως γίνεται αυτό"
Υ.Γ. Ευχαριστούμε Scorpion για το βίντεο το 'χουμε λιώσει... Απόλαυση!!
Υ.Γ. Ευχαριστούμε Scorpion για το βίντεο το 'χουμε λιώσει... Απόλαυση!!
Με τη φόρα που 'χει πάρει ο κοντός φέτος βλέπω και live δίσκο από fantasia μετά το Πάσχα να μας τρελάνει καλοκαιριάτικα.
- Scorpion86
Που το είδατε το τρειλερ στον Θέμο; Στον ΑΝΤ1;
Ναι σε κάθε διάλειμμα παίζει το trailerScorpion86 έγραψε:Που το είδατε το τρειλερ στον Θέμο; Στον ΑΝΤ1;
- SFAKattack10