Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
bebest

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Πολύ δύσκολο να ισχύουν αυτές οι τιμές..Πάντως με το πως γιενται δεν κατάλαβα τι παίζει..μήπως αποφασίσει τώρα να δώσει μια ευκαιρία ή απλώς παίζει τώρα στις διαφημίσεις του έλλειψη αλλού σινγκλ..Έχω αρχίσει να το πιστεύω και για τραγούδι έναρξης..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

140 ευρώ τα 6 άτομα ήταν τα φοιτητικά πέρσι αλλά και πρόπερσι και στην Ιερά Οδό. Η κανονική φιάλη στα 4 ατομα πόσο είναι; Τα τελευταία χρόνια παιζει μεταξύ 160-170, με εξαίρεση την 2η σεζόν στην Ιερά Οδό (2012-13) και κυρίως μετά τον τσακωμό με Μαροσούλη που την είχε ρίξει στα 150 ευρώ.
Το feelfamous θα έχει την κάλυψη, το φωτορεπορτάζ από το Fantasia φέτος τον χειμώνα και όσο διαρκέσει το σχήμα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

KeepNoting έγραψε:Εσυ ποτε θα ξεκινησεις να πηγαινεις αδερφε; Εγω λεω να κανω επισκεψη σημερα και αν δεν, την επομενη βδομαδα...
Πήγες τελικά χτες;;; Τραγούδησε;;;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
fasma88

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fasma88 »

Καλημερα!!!
Οντως και σε μενα μπαινουν υποψιες για το Πως γινεται αυτο σαν τραγουδι εναρξης. Για να μην πω κιολας οτι μετα απ' ολα αυτα, βλεπω ν' αρχισει να παιζει παντου αυτο το κομματι και να γινεται επιτυχια, απο εκει που δεν επαιζε πουθενα.
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

johnytzitzi έγραψε:
KeepNoting έγραψε:Εσυ ποτε θα ξεκινησεις να πηγαινεις αδερφε; Εγω λεω να κανω επισκεψη σημερα και αν δεν, την επομενη βδομαδα...
Πήγες τελικά χτες;;; Τραγούδησε;;;

Πηγε ενας φιλος μου...ειπε οτι παλι δεν τραγουδησε...και λογικο το βρισκω, αφου γυρναγε την συνεντευξη...θα ηταν κουρασμενος :lol: :lol:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Σήμερα ασχοληθήκαν με τις δηλώσεις για τον Ρέμο και η εκπομπή του Λιάγκα (ο ίδιος δεν είπε τίποτα), και το πρωινό του Mega (επεσε πολύ ειρωνεία) και η Λαμπίρη.
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Σημερα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα χει προβες ο Νοτης :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Βασικά ασχολήθηκαν με τις δηλώσεις του Ρέμου. Ο Λιάγκας δεν είπε τίποτα μόνο ότι ο Νότης είπε ότι αυτός είναι μεγάλο όνομα (Σφα-κια-να-κης) και ο Ρέμος (Ρε-μος) το μικρό. Κι εν ολίγοις η κουβέντα πήγε στο ποιος είναι μεγαλύτερο όνομα κλπ, με το πρωινό να θέλει να μας πείσει για κάποιο λόγο ότι ο Ρέμος ίσως είναι και ο μεγαλύτερος τραγουδιστής που έχει βγει στη χώρα. Και ότι ο Νότης είναι μικρότερο όνομα. Γενικά πάντως υπήρχε ειρωνεία υπό την έννοια, πω πω τι του είπε ο Ρέμος, του την είπε κλπ. Και γενικότερα βλέπω έχει περάσει νέα γραμμή του στυλ να λέμε ότι είναι ιδιαίτερος με ακραίες απόψεις, να τον βγάλουμε και λίγο ακαταλόγιστο, λίγο ανόητο. Υποψιάζομαι πάντως ότι ο Λιάγκας ήξερε ότι ο Νότης θα είναι στο Θέμο αυτή τη βδομάδα και του τα κρατάει για αύριο...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Eλπίζω να μην έχει δώσει την συνέντευξη φορώντας το γυαλί γιατί το τι κράξιμο έχει να φάει αύριο δεν λέγεται. :lol:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Καλά εδώ τον ειρωνεύονται για την καλλιτεχνική του υπόσταση το γυαλί θα μας πειράξει..Ευτυχώς έχει ενεργό ρόλο και η Δούκισσα, ελπίζω να τον καλμάρει..Προφανώς και θα φοράει το γυαλί πάντως...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Πιστεύω θα είναι χαβαλετζίδικη η αποψινή συνέντευξη, ο Θέμος δεν πάει στην γνωστή πεπατημένη, του κάνει και πιο χαλαρές ερωτήσεις. ΚΑι ο Μένιος το προσπάθησε λίγο, ρωτώντας για τον γιο του, για την κατάσταση στο ελληνικό τραγούδι αλλά πήγε στα ήδη γνωστά και χιλιοειπωμένα.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Όσο χαβαλετζίδικη και να είναι κάποια πράγματα θα τον ρωτήσει, δε γίνεται. Τον Νότη θα έχει απέναντι του όχι τον Kρητικό. Ο Μένιος είναι σα να του έκανε συνέντευξη δυο χρόνια πριν. Η ερώτηση για τα παιδιά του ήταν αν τα συμβουλεύει να μείνουν ή να φύγουν από την Ελλάδα, δε το λες και χαβαλέ..Εγώ τον φοβάμαι σήμερα, μετανάστες, Ρέμο, Λιάγκα, Μίμο τους έχω σίγουρους..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Τρί Νοέμ 24, 2015 4:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Κ γω την φοβαμαι την σημερινη .... ο θεος να βαλει το χερι του... :silent: :silent:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Όσο χαβαλετζίδικη και να είναι κάποια πράγματα θα τον ρωτήσει, δε γίνεται. Τον Νότη θα έχει απέναντι του όχι τον κρητικό. Ο Μένιος είναι σα να του έκανε συνέντευξη δυο χρόνια πριν. Η ερώτηση για τα παιδιά του ήταν αν τα συμβουλεύει να μείνουν ή να φύγουν από την Ελλάδα, δε το λες και χαβαλέ..Εγώ τον φοβάμαι σήμερα, μετανάστες, Ρέμο, Λιάγκα, Μίμο τους έχω σίγουρους..
Τον ρώτησε και για τον γιο του που ακολουθεί την μουσική και εάν έχει τύχη αυτό το επάγγελμα στην Ελλάδα. Είναι μία ερώτηση που δεν του έχει ξαναγίνει τηλεοπτικά.
KeepNoting έγραψε:Κ γω την φοβαμαι την σημερινη .... ο θεος να βαλει το χερι του... :silent: :silent:
Μπα τον βλέπω ότι είναι σε καλό mood και πιο προσεκτικός στο τι λέει. Δεν βιάζεται να απαντήσει, το σκέφτεται και απαντάει. Δεν ήταν τόσο απόλυτος στην συνέντευξη στα Αποκαλυπτικά.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Λόγω της συνεργασίας, με τους αμεσότατους συνεργάτες του Παντελίδη, πιστεύω πάλι όπως και το Σάββατο, θα είναι προσεκτικός για τους χαρακτηρισμούς απέναντι του.
Μάλιστα όλοι οι εργαζόμενοι στη Fantasia, εκτός του Νότη το επιτελείο, έχουν δουλέψει με το Παντελή είτε εκεί είτε στο Teatro και τον συμπαθούν ιδιαίτερα λίγο που τους μίλησα.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

johnytzitzi έγραψε:Λόγω της συνεργασίας, με τους αμεσότατους συνεργάτες του Παντελίδη, πιστεύω πάλι όπως και το Σάββατο, θα είναι προσεκτικός για τους χαρακτηρισμούς απέναντι του.
Μάλιστα όλοι οι εργαζόμενοι στη Fantasia, εκτός του Νότη το επιτελείο, έχουν δουλέψει με το Παντελή είτε εκεί είτε στο Teatro και τον συμπαθούν ιδιαίτερα λίγο που τους μίλησα.
Καλά δεν είπε τιποτα διαφορετικό από αυτά που λέει. Η ατακα "Και ο καλλιτέχνης και ο θεατρίνος, πάνω στην πίστα φαίνονται εάν έχουν ταλέντο" πέρασε στα ψιλά επειδή την έπνιξε λόγω συμφερόντων πια ο Λεμπιδάκης. Δεν την αναπαρήγαγε. Είδατε μόλις πέφτει το συμφέρον πως αποσιωπούν κάατι.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Ακριβώς τα ίδια πράγματα είπε. Κάνουμε τώρα λες και δεν τον ξέρουμε το Νότη. Ούτε που τον νοιάζει για τον συγκεκριμένο ή το προσωπικό του μαγαζιού..Λες και από μόνος του τα λέει..Αφού τον ρωτάνε, και η κλασική ερώτηση είναι '' Που είσαι φέτος; Α εκεί που ήταν ο Μίμος;''. Μόνος του έρχεται στην κουβέντα και επαναλαμβάνω ότι δεν είπε τίποτα διαφορετικό. Όλη η Ελλάδα έλεγε όταν βγήκε ότι τον μπερδεύει με το Νότη και τώρα φταίει ο Νότης που λέει αυτό που του είπαν.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Κρίμα χάνω την συνέντευξη απόψε...αν και βλέπω την πεπατημένη να ακολουθείται,δηλαδή τα θέματα που είπε και jdarmody.Παίδες όταν τελειώσει γράψτε για το τι συζητήθηκε να έχω μια εικόνα.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Απάντηση