Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

makis celica έγραψε:Ανεβαζω ολοκληρη την συνεντευξη σε λιγο :071:
Κόψε το τελευταίο 5λεπτο και ας ελπίσουμε να βαρέθηκαν και να έπεσαν για ύπνο... :lol:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Ειναι δικαιωμα του να ψηφιζει και να υποστηριζει οτι θελει. Απλα πλεον οταν του λενε "εισαι χρυσαυγιτης?" και να λεει οτι "ειμαι απλα Ελληνας" δεν θα το δεχονται ετσι απλα απο την στιγμη που ειναι ουσιαστικα ψηφοφορος της.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Αυτό το ακραίο όριο που φτάνει η ειλικρίνεια του Νότη κάποιες φορές μου θυμίζει καταστάσεις του τύπου που είμασταν μικρά παιδιά κάναμε ζημιές και λέγαμε αυτός το έκανε ή μαμά έπιασα τον μπαμπά με γκόμενα ή κολλητέ πήδηξα την γυναίκα σου αλλά θέλω να παραμείνουμε κολλητοί τουλάχιστον ήμουν ειλικρινής μαζί σου... Κάτι τέτοια τέλος πάντων που δεν τα λες ρε παιδί μου όσο ειλικρινής και να είσαι γιατί ξεφεύγεις από την ειλικρίνεια και περνάς στην χαζομάρα.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Οταν το πηγαινε στο χαλαρο αυτη την αποψη ειχαν καποιοι στο twitter

Sia Pants ‏@SiaaaPants 2 ώρεςΠριν από 2 ώρες
H άβολη στιγμή που ο Νότης Σφακιανάκης είναι ο πιο δημοκράτης στην παρέα #ΟΛΑ #ΑΝΤ1

vodka juniors ‏@indritshenaj 2 ώρεςΠριν από 2 ώρες
Οτι θα ακουγοτανε λογικος ο νοτης σφακιανακης δεν το περιμενα, τοσο ξεφτηλας εισαι Θέμο #ant1
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Όταν λες "δεν ψηφίζω, δεν δίνω δύναμη σε κανέναν" γιατί το ανατρέπεις. Οταν εδώ και 3-4 χρόνια σε ανεβοκατεβάζουν φασίστα και χρυσαυγίτη για κάτι δηλώσεις, φαντάσου πως τους ενισχύεις όταν λες ότι τους ψήφισες κιόλας. Ο άνθρωπος έκανε έγκλημα ξανά! Πάνω που είχε ηρεμήσει η κατάσταση. Χίλιες φορές να έκραζε Ρέμο, Βανδή και Μίμο. Χίλιες φορές να έλεγε κάτι για λαθρομετανάστες παρά αυτό. Τι να πω. Λες και δεν ξέρει τι θα του καταλογίσουν από αύριο...Πάντως, υπάρχει μεγάλος αναβρασμός και ανησυχία στους Νοτικούς εδώ και μία ώρα...Ενδεικτικό.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Scorpion86 έγραψε:Όταν λες "δεν ψηφίζω, δεν δίνω δύναμη σε κανέναν" γιατί το ανατρέπεις.
Θα σου πει οτι εχουν αλλαξει οι εποχες, αν και θεωρω οτι το κανει απο αντιδραση. Απλα τωρα πλεον δεν μπορει να τα ξαναπει αυτα γιατι εδωσε δυναμη.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Η ειρωνεία είναι πως 5 λεπτά πριν το τέλος όντως ακουγόταν ο πιο δημοκρατικός απ' όλους ίσως η καλύτερη συνέντευξη στη καριέρα του ήταν απολαυστικός και για του μη νοτικούς. Ήμουν σχεδόν σίγουρος πως μέχρι και ο Λιάγκας θα είχε κάτι καλό να πει... Δεν ξέρω πραγματικά γιατί το κάνει αυτό στον εαυτό του ώρες ώρες του φαίνεται πως βγαίνει πολύ γλυκός και δεν το αντέχει;
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Η Δούκισσα φταίει που τον ρώτησε αν ψηφίζει. :tourta:
Άβαταρ μέλους
makis celica

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από makis celica »

Ολόκληρη η συνέντευξη https://www.youtube.com/watch?v=f4VoxOb2S60
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Ευχαριστουμε για την συνεντευξη .
antonisinfo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antonisinfo »

και εκει που ειχα ψησει τον ξαδερφο μου να παμε φετος στα γενεθλια μου στον Νοτη, βλεπει χτες θεμο και μου στελνει μηνυμα "εγω σε αυτον δεν παω"... καταλαβαινετε πως παει το πραγμα? απλα!!! δεν το καταλαβαινω ρε παιδια αυτο το πραγμα πραγματικα..τι τον εχει βρει και τα κανει...
πραγματικα τοσο αυτοκαταστοφικος που δεν παει αλλο... δεχομαι τα εγω νοιαζομαι για τους συμπατριωτες μου εγω εκεινο εγω το αλλο...αλλα πρεπει να μπαινει καπου ενα οριο...και δεν μπαινει. και αν υπαρχει και φετος αυτο το μισαωρο και βαλε με τα κοινωνικα, δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος...αχ ρε νοτη. εισαι ο σπουδαιοτερος και ομως κανεις τοσα λαθη...
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
auster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από auster »

Συμπεράσματα από την συνέντευξη του Νότη στον Θέμο Αναστασιάδη και τον Αντ1:
1.Όσοι αγαπούν τον Νότη, τον συγχωρούν και δέχονται να ακούσουν ως δημοκρατικά όντα τις προσωπικές του απόψεις για όσα τεκταίνονται γύρω μας.
2. Όνειρο του είναι να τραγουδήσει κοινωνικού περιεχομένου τραγούδια,βάζει ένα λιθαράκι κάθε φορά με τους δίσκους του και εστιάζει το κριτήριό του κυρίως στην ανεύρεση τέτοιων τραγουδιών.
3. Υποστηρίζει οτι τα ΜΜΕ παραμορφώνουν τις απόψεις του,τον παρουσιάζουν διαφορετικό απ΄ο,τι πραγματικά είναι αλλά..
α)Τα Μέσα παρουσίασαν ''αποσπασματικά'' όπως λέει δηλώσεις του για την οργάνωση-κόμμα Χ.Α [που αποτελείται απο ''παιδιά'' απο το Πέραμα και άλλες φτωχές συνοικίες, που έχουν σωματική δύναμη (λές και αυτό είναι το θέμα μας, θα παλέψουμε σε ρινγκ και δεν το ξέρω;),που έχει στις τάξεις της άτομα που ντύνονται ''αποκριάτικα'' σαν τον Αδόλφο και εμφανισιακά τείνουν να του μοιάσουν κιόλας όσο περνά ο χρόνος (και μιλάμε για 55άρηδες σοβαρούς(;;;) ανθωπους- Παππάς, λέγεται ο εν λόγω)]..
Δηλαδή,σκεφτήκαμε ΟΛΟΙ που τον αγαπάμε οτι ΔΕΝ είναι Χ.Α ο Νότης. Είναι κόλπο των ΜΜΕ..Ετσι λέγαμε όσοι τον αγαπάμε, όχι φανατικά.. Και τι μας λέει χτες;; ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕ Χ.Α συνειδητά. Δεν είναι ναζιστές,λέει. Εκει κατάλαβα οτι μετράει που είναι παιδί του Δημοτικού.
β)Δεν εμβαθύνει στο ευαίσθητο θέμα της Χ.Α. Στέκεται μόνο στα Εθνικά Θέματα που είναι το κομμάτι που τον απασχολεί πιο πολύ (και καλά κάνει) αλλά υπάρχουν κι άλλα που στρέφει το βλέμμα του αλλού. Γιατί;;
γ)Εχει δίκιο για το γεγονός οτι δεν λέγεται τίποτα πια για τους 2 νεκρούς της Χ.Α απο τον πόλεμο ανάμεσα στους 2 πόλους ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ. Ειδικά με τους αντιφασίστες γελάω πολύ..Ακυροι τελείως. Μου θυμίζει τα σετάκια που πουλούν στα σουπερμάρκετ..
4.Είναι δύσκολο πεδίο η πολιτική. Η ανάλυση του καφενείου που ακούμε απο κάποιους που καταπιάνονται μ'αυτήν μας έφερε ως εδώ. Οι καλλιτέχνες έχουν τεντωμένες τις κεραίες τους πάντα και για όλους. Δεν αντιλαμβάνεται τι παίζει μ'αυτούς της Χ.Α; Οι ντριμπλές του τύπου ''που μας έφτασαν οι προηγούμενοι, να θεωρούμε καλούς τους Παπαδόπουλους, τους Χρυσαυγίτες κτλ'' τις εκλαμβάνω ως παιδικές!! Αν έχεις θέση πολιτική, την έχεις για το καλό του τόπου που αγαπάς. Δεν υπάρχουν μόνο τα Εθνικά Θέματα που ταλανίζουν την Ελλάδα, Νότη μου.
Η Χ.Α έχει περίπου 400χιλ ψηφοφόρους. Υπάρχει μεγάλη απελπισία απο τον κόσμο.
5.Εξακολουθεί να είναι από τους λίγους που μιλούν δημοσίως απερίφραστα. Είναι εντυπωσιακό. Δεν κρύβεται,έτσι σκέφτεται,λέει ο,τι αισθάνεται και εισπράττει και το κόστος. Κανείς άλλος δεν το έχει κάνει με εξαίρεση τον Στ. Καζαντζίδη.
6. Δεν μιλάει πια για μουσική σχεδόν καθόλου. Γιατί;
Είμαι θαυμαστής του Νότη πολλά χρόνια. Ξέρετε, είναι περίεργα άτομα οι ανθρωποι του τραγουδιού, του θεάτρου, του κινηματογράφου. Για τους περισσότερους που θαυμάζουμε σ'όλο τον κόσμο ξέρουμε ελάχιστα για τις προσωπικές τους θέσεις, παρ΄όλα αυτά τους γουστάρουμε σαν καλλιτέχνες. Για τον Νότη ξέρουμε τα περισσότερα. Καλή δύναμη, Νότη. Δεν κάμπτεσαι με τίποτα.
Y.Γ. ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι να επιβάλλεις την γνώμη σου στους άλλους,να ακυρώνεις όποιον έχει αντίθετη άποψη. Μακρυά απο εμένα οποιαδήποτε σκέψη να συνετίσουν τον Νότη οι φίλοι του, να σταματήσει να μιλάει κτλ. Ποιοι είμαστε εμείς που θα απαγορεύσουμε στον άλλον να μιλάει. Μην παριστάνουμε τους κήνσορες!! Το να προτιμάς κάποιον μόνο για τις απόψεις του και να τον απορρίπτεις αν δεν συμφωνείς, είναι προβληματικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος auster την Τετ Νοέμ 25, 2015 10:20 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Υπάρχουν δύο εκδοχές. Η μία ότι παραβλέπεις αυτό που είπε καθώς για την πλειοψηφία του κόσμου έχει ταυτιστεί έτσι κι αλλιώς με τον συγκεκριμένο χώρο. Αυτή είναι μια πιο αντικειμενική στάση απέναντι του. Υποκειμενικά τώρα, δεν μπορεί παρά να σε θλίβει και να σε απογοητεύει αυτός ο άνθρωπος. Πολλοί του συγκεκριμένου χώρου τον περιτριγυρίζουν και ίσως τον επηρεάζουν. Όμως, αποδεικνύει ότι δεν έχει κυριολεκτική γνώση, δεν παρακολουθεί, είναι ημιμαθής και πρώτη φορά ανακόλουθος. Τόσα χρόνια τα είμαι Έλληνας, τα ψηφίστε του αριστοκράτες σας, τα δεν ανήκω πουθενά αποδεικνύονται λόγια του αέρα. Ο άνθρωπος είναι σκορπιός άλλωστε, προτιμά να θανατώσει ο ίδιος τον εαυτό του. Ε ας πέσουν να τον φάνε λοιπόν, νομίζω για πρώτη φορά απομυθοποιείται τόσο πολύ ακόμα και στα μάτια των φανατικών του. Κούρασες βρε αρχηγέ. Ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα, δεν ζει κυριολεκτικά, αναζητά μια λύση κι εσύ έρχεσαι να του πεις ότι ψηφίζεις χαβαλετζίδικα για να αντισταθείς στον φασισμό που υφίστανται οι φασίστες; Κρίμα γιατί είναι μεγάλος καλλιτέχνης, αλλά κάποιος πρέπει να τον συνετίσει λίγο, δεν είναι θέμα ειλικρίνειας. Προστατεύστε τον ρε παιδί μου αυτός έχει άγνοια κινδύνου ίσως και άγνοια γενικότερα. Τέλος, ο Θέμος σε προδιαθέτει για μεγάλο ξέσκισμα πλέον. Και πράγματι, από τις καλύτερες παρουσίες του μέχρι τώρα, αλλά δεν άντεξε, τον παίζει όποτε θέλει ο Θέμος. Και τσιμπάει σαν χαζός. Τι να πεις μετά για τραγούδια, εμφανίσεις κλπ.
Υγ. Εσύ Scorpion γιατί λες ότι έλεγες ότι θα του κάνει κακό; Η συχνότητα φταίει; Εσύ έλεγες ότι θα κάνουν χαβαλέ. Και το λέω σε σένα που έχεις επαφές με άτομα γύρω του, φίλε αν μπορείς πες τους να τον συνεφέρουν λίγο, ο άνθρωπος βρίσκεται στο δικό του κόσμο. Κάποια στιγμή θα έσκαγε δηλαδή πάλι. Αν και όπως είπα και στην αρχή το μπαμ έγινε το 2013. Τώρα απλά επιβεβαίωσε τα όσα ειπώθηκαν τότε. Και πάλι κρίμα.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
auster

Σκεφτείτε λίγο τι σημαίνουν οι δηλώσεις της ηθοποιού Ελένης Γερασιμίδου για το κατά πόσο θεωρεί πλέον φίλο της τον Λάκη Λαζόπουλο. Απάντησε επι λέξει οτι ''απο την πλευρά μου δεν υπάρχει φιλία,αφού το ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ είναι η ΖΩΗ μου!!!'' και οτι ''ΟΠΟΙΟΣ πολεμά το ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ,είναι απέναντί μου'' ....Σε κάτι τέτοια διαχωριστικά και εμφυλιοπολεμικά, ανατριχιάζω... Εκεί φτάσαμε..Φασισμός,θέλω να πω, εμφιλοχωρεί και σε άλλους χώρους πλην της Χ.Α. Να τα βλέπουμε όλα.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μα αυτός είναι και ο λόγος που τους στηρίζει ο Νότης. Γιατί θεωρεί ότι μεγαλύτεροι φασίστες είναι αυτοί που αντιμετωπίζουν φασιστικά την Χ.Α., ενώ ο φασισμός υπάρχει παντού. Το θέμα είναι ότι ένας ακριβοδίκαιος άνθρωπος όπως ο Νότης με δημοκρατική συνείδηση θεωρείται φασίστας ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Για την Σκορδά ας πούμε δεν είναι λόγος να χαλάει μια φιλία για πολιτικές πεποιθήσεις, αλλά όταν αφορά την κολλητή της τη Βανδή είναι λόγος για να αφήσεις ξεκρέμαστο ένα μαγαζί ολόκληρο και κυρίως το προσωπικό που ζει από αυτό.
auster

Γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει ποια θα είναι η στάση των Λιάγκα-Σκορδά στην τοποθέτηση του εκάστοτε καλλιτέχνη; Τι παραπάνω διαθέτουν που τους καθιστά τους απόλυτους κριτές του δικαίου; Τίποτα είναι η απάντηση. Τώρα, αν επηρέαζουν την κοινή γνώμη (που όπως έχει πει σε τραγούδι του ο Τζίμης Πανούσης ''η κοινή γνώμη,μια κοινή,μια πόρνη'') ας αναρωτηθεί ο καθένας μας. Οι περισσότεροι ετεροπροσδιορίζονται. Δεν έχουν σταθερή άποψη. Ο Νότης δεν έχει κανένα ψήγμα φασισμού στον χαρακτήρα του. Κανένα όμως. Απλά, έχει καταλήξει εκεί. Δικαίωμα του αναφαίρετο!! Οι τηλεκριτές έρχονται και παρέρχονται. Τη δουλειά τους κάνουν και αμοίβονται όταν φέρνουν υψηλά νούμερα (άσχετα άν είναι και οι ίδιοι τέτοια..).
Υ.Γ. Διαφωνώ με το παιχνίδι μεταξύ των τραγουδιστών. Και η Βανδή είναι καλή τραγουδίστρια, και η Θεοδωρίδου και ο Ρέμος επίσης.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

auster έγραψε:Y.Γ. ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι να επιβάλλεις την γνώμη σου στους άλλους,να ακυρώνεις όποιον έχει αντίθετη άποψη. Μακρυά απο εμένα οποιαδήποτε σκέψη να συνετίσουν τον Νότη οι φίλοι του, να σταματήσει να μιλάει κτλ. Ποιοι είμαστε εμείς που θα απαγορεύσουμε στον άλλον να μιλάει. Μην παριστάνουμε τους κήνσορες!! Το να προτιμάς κάποιον μόνο για τις απόψεις του και να τον απορρίπτεις αν δεν συμφωνείς, είναι προβληματικό.
Τώρα είδα το κομμάτι που προσέθεσες. Κανείς δεν απαγορεύει στο Νότη να έχει την οποιαδήποτε άποψη και να την εκφράζει όσο ελεύθερα θέλει. Τη δεδομένη στιγμή όμως ο Νότης εμμένει σε μια άποψη, η οποία μόνο κακό του κάνει σε επαγγελματικό επίπεδο και συν τοις άλλοις δεν έχει κανένα λογικό έρεισμα. Δεν λέω να του αλλάξουν άποψη ή ότι ακυρώνουμε την άποψη του. Λέω απλά ότι κάνει κακό στον εαυτό του. Να τον προστατεύσουμε θέλουμε από τα αδηφάγα μέσα και το παθητικό κοινό που δέχεται αμάσητο το καθετί. Μακριά από εμάς λοιπόν κάτι τυχάρπαστοι τυπάδες που κάνετε ένα ποστ εδώ μέσα και θα μας κατηγορήσετε και για φασισμό. Γνώμονας είναι το καλό του Νότη και όχι η άποψη του αυτή καθαυτή. Πρόσεχε λοιπόν τους χαρακτηρισμούς σου.
Όσο για τη Σκορδά την ανέφερα γιατί εκεί είδα το απόσπασμα με την Γερασιμίδου. Διαφωνώ με αυτές τις γενικόλογες διακηρύξεις του στυλ η κοινή γνώμη είναι έτσι, το κοινό είναι έτσι, κάθε γνώμη είναι και μια..Τα ΜΜΕ έχουν μεγάλη δύναμη και πλέον στην εποχή της αναπαραγωγής στα social media δεν λέω ότι διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, αλλά άνετα σου κολλούν ρετσινιά που δε σου φεύγει με τίποτα. Δεν είναι μια γνώμη ενός τηλεκριτή. Είναι μια γνώμη που θα αναπαραχθεί δεκάδες φορές και θα θεωρηθεί ως ορθή. Δεν είναι αυτό το θέμα, είναι η επιλεκτικά διαφορετική προσέγγιση όμοιων περιπτώσεων. Νομίζω ότι ο Νότης αισθάνεται ότι τον αντιμετωπίζουν φασιστικά και βρίσκει σημείο επαφής με τον συγκεκριμένο χώρο. Τέλος πάντων, ίσως το μεγεθύνουμε κι εμείς υπερβολικά ως προς την επίδραση που θα έχει στο ευρύ κοινό, καθώς θεωρείται δεδομένο ότι ο Νότης ανήκει εκεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Τετ Νοέμ 25, 2015 11:41 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
auster

Ο Νότης είναι ώριμος ηλικιακά. Δεν είναι παιδάκι. Αξίζει σεβασμό για όσα έχει προσφέρει και συνεχίζει να κάνει με τα ωραία του τραγούδια. Εμείς, οι θαυμαστές του, ακούμε τους δίσκους του,εισπράττουμε ως ανταπόδοση οτι δεν έκανε γυριστή στο ύφος των τραγουδιών του,δεν πρόδωσε τη σχέση που έχει αναπτυχθεί απο το 1990 δισκογραφικά. Θέλω να μάθω σύντομα οτι θα κυκλοφορήσει ΝΕΟ δίσκο.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

auster έγραψε:Ο Νότης είναι ώριμος ηλικιακά. Δεν είναι παιδάκι. Αξίζει σεβασμό για όσα έχει προσφέρει και συνεχίζει να κάνει με τα ωραία του τραγούδια. Εμείς, οι θαυμαστές του, ακούμε τους δίσκους του,εισπράττουμε ως ανταπόδοση οτι δεν έκανε γυριστή στο ύφος των τραγουδιών του,δεν πρόδωσε τη σχέση που έχει αναπτυχθεί απο το 1990 δισκογραφικά. Θέλω να μάθω σύντομα οτι θα κυκλοφορήσει ΝΕΟ δίσκο.
Καλά τι κάθομαι και ασχολούμαι. Ο Fillcollins είσαι. Γεια
auster

Και τι σημασία έχει αυτό,ρε μεγάλε;
Απάντηση