Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Πάντως, jdarmody εγώ τον είδα και στις δύο συνεντευξεις που έδωσε να έχει την λιγότερη διάθεση να τοποθετηθεί πολιτικά από άλλες φορές. Μίλησε λιγότερο για πολιτικά και περισσότερο για άλλα πράγματα. Ειδικά στην συνέντευξη στον Φουρθιώτη ήταν ελάχιστες οι πολιτικές τοποθετήσεις. Βέβαια, αμα τον τσιγκλήσεις όπως χθες ο Θέμος θα τα πει...Ενα 5λεπτο ήταν ουσιαστικά οι πολιτικές του απόψεις στην χθεσινή εκπομπή. Βεβαίως, το θέμα δεν είναι πόσο θα μιλήσεις για κάτι αλλά το τι θα πεις.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

jdarmody έγραψε:
ilias16 έγραψε:Αυτοί που ξενέρωσαν "και καλά" με τις δηλώσεις του Νότη που λέει ότι ψήφισε Χ.Α πλέον,για να κοιτάξουν λίγο το δημοκρατικό κομμάτι του εαυτού τους.Γιατί αρχίζει και μπάζει φασισμό. Πολύ όμως. Μάθαμε τώρα να κρίνουμε όποιον έχει αντίθετες πολιτικές αντιλήψεις απο μας. Που ανάθεμα στο κάτω κάτω να είναι πολιτικοποιημένο το 10% της χώρας,πλην της περιόδου των εκλογών, από κει και μετά δεν θυμούνται τι ψήφισαν.Που όπου τους πάει ο τσοπάνος (βλ. ΜΜΕ) ακολουθούν.Και θα κρίνουν αυτοί έναν αποδεδειγμένα πολιτικοποιημένο άνθρωπο..
Πάντως αν το λες και για μένα αυτό, έγραψα και πάνω ότι δεν με πειράζει η άποψη του αυτή καθαυτή, απλώς θεωρώ ότι είναι άκαιρη,άτοπη και του κάνει κακό επαγγελματικά τη συγκεκριμένη περίοδο. Κατ' τα άλλα συμφωνώ με Bebest, το μπαμ έγινε τότε, όσοι θέλουν να τον θεωρούν φασίστα, τον θεωρούν ήδη, οπότε δεν είπε και κάτι σοκαριστικό. Και τέλος για να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου, υπάρχει και κόσμος που είναι πολιτικοποιημένος, που έχει και ανώτατη μόρφωση και θεωρεί την συγκεκριμένη άποψη του Νότη εξολοκλήρου ανεδαφική. Το να λες αυτούς φασίστες επειδή διαφωνούν με την άποψη του Νότη, είναι εξίσου φασιστικό.
Όχι φίλε καμία σχέση,δεν είπα για'σένα.Γι'αυτό που επακολουθεί σε κανάλια και τηλεθεατές και σε όλο το κοινωνικό στερέωμα.Κι εγώ έχω εντελώς διαφορετική άποψη απο τον Νότη...αλλά είναι επιλογή του,όπως και εμένα δική μου.Επίσης όταν διαφωνείς υπάρχει ένα μέτρο αντιπαράθεσης.Η λασπολογία των καναλιών κι αυτών που άκουσαν,απο φίλους των φίλων ώ φίλε,για το τι είπε ο Νότης δεν είναι κριτική.....
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Site: enikos.gr
Tίτλος: Σφακιανάκης: Μου λείπει η Ζωή Κωνσταντοπούλου
http://www.enikos.gr/lifestyle/354666,S ... INTEO.html
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

To θέμα με τις δηλώσεις νομίζω πρέπει να το αποφασίσουμε όσο και να μη μας αρέσει κάθε φορά που μιλάει κάτι θα μας χαλάσει.Προσωπικά περισσότερο με ενδαφέρει να φτιάξει ένα δυνατό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τα καλύτερα κομμάτια του στο λαικό ύφος και σιγά σιγά να κοιτάξει να βγάλει κάποιο νέο σε αυτό το στυλ..βλέπω όμως ότι πάλι φέτος θα δώσει βάση στα κοινωνικά και καμία διάθεση για νέα δουλεία..Τι στιγμή που μάλιστα δεν υπάρχει λαικό σχήμα να πάει κάποιος..Οκ το Καρράς-Μαζωνάκης όπως περιμέναμε θα έχει κόσμο αλλά από ότι είδα στα βίντεο δε ακούγονται..Χωρίς ανάσα αφήνουν το κόσμο να τραγουδήσει όσο τραγουδήσει μετά ακούγεται μια βαβούρα..όταν ξαναπέρνουν το τραγούδι είναι εκτός ρυθμού σου χαλάνε τη διάθεση και οι 2 με το πόσο άσχημα τραγουδάνε πλέον..Άλλο σχήμα δυνατό και λαικό δεν υπάρχει αν το ρίξει πάλι ο Νότης στο πρώτο πρόγραμμα στα κοινωνικά βλέπω να καταλήγουμε να λέμε ότι μόνο στον Οικονομόπουλο θα ακούσεις λαικό τραγούδι σε ικανοποιητικό επίπεδο..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

bebest έγραψε:To θέμα με τις δηλώσεις νομίζω πρέπει να το αποφασίσουμε όσο και να μη μας αρέσει κάθε φορά που μιλάει κάτι θα μας χαλάσει.Προσωπικά περισσότερο με ενδαφέρει να φτιάξει ένα δυνατό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τα καλύτερα κομμάτια του στο λαικό ύφος και σιγά σιγά να κοιτάξει να βγάλει κάποιο νέο σε αυτό το στυλ..βλέπω όμως ότι πάλι φέτος θα δώσει βάση στα κοινωνικά και καμία διάθεση για νέα δουλεία..Τι στιγμή που μάλιστα δεν υπάρχει λαικό σχήμα να πάει κάποιος..Οκ το Καρράς-Μαζωνάκης όπως περιμέναμε θα έχει κόσμο αλλά από ότι είδα στα βίντεο δε ακούγονται..Χωρίς ανάσα αφήνουν το κόσμο να τραγουδήσει όσο τραγουδήσει μετά ακούγεται μια βαβούρα..όταν ξαναπέρνουν το τραγούδι είναι εκτός ρυθμού σου χαλάνε τη διάθεση και οι 2 με το πόσο άσχημα τραγουδάνε πλέον..Άλλο σχήμα δυνατό και λαικό δεν υπάρχει αν το ρίξει πάλι ο Νότης στο πρώτο πρόγραμμα στα κοινωνικά βλέπω να καταλήγουμε να λέμε ότι μόνο στον Οικονομόπουλο θα ακούσεις λαικό τραγούδι σε ικανοποιητικό επίπεδο..
Και στον Κιάμο υπάρχει λαικό πρόγραμμα, στο πιο χορευτικό.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Σαφώς και δεν θα πάψει ποτέ κανένας να αγαπάει, να ακούει και να βλέπει τον Νότη διότι υπάρχουν ισόβια δεσμά.
Το ξενέρωμα έχει να κάνει με την τροφή για σχόλια για τον εαυτό του δηλαδή και γιατί θέλουμε να τον προστατέψουμε.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
bebest

Άκουσα ραδιοφωνικό σποτ στο σφέρα..Ξεκινάει με το Μα εγώ είμαι Ελληνας και μετά παίζει το πως γίνεται και κλείνει με μουσική από το τέρμα το ράδιο..Εν ολίγοις το ΜΑΖΙ πάλι θα προμοτάρει από ότι φαίνεται..Τέλος πάντων τουλάχιστον γινεται προσπάθεια με τηλεοπτικά σποτ,ραδιοφωνικά, μέσω social να προωθηθούν οι εμφανίσεις του..Aς κάνει κάτι ανάλογο και για κανά τραγούδι πάλι το δώσε ένα τέλος βάζουν..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Έχει και γενέθλια σήμερα ο Μαζί! Να τον χαιρόμαστε! :lol:
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
bebest

jdarmody έγραψε:Έχει και γενέθλια σήμερα ο Μαζί! Να τον χαιρόμαστε! :lol:
Α ναι όντως πότε πέρασε ένας χρόνος :lol: ..Πάντως αφού καλώς ή κακώς σε αυτό το δίσκο θα στηρίξει τις εμφανίσεις ας κάνει κάποια κίνηση..Να προσπαθήσει με το πως γίνεται, με κάποιο άλλο, ένα κλιπ τον Ελληνα κάτι...Αφού φέτος φαίνεται ότι έχει καλύτερη αντιμετώπιση από τα μέσα μέχρι στιγμής ούτε το φαουλ χθες φαίνεται πως πήρε διαστάσεις...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ενας χρόνος μαζί, πω πω. Τετοια μέρα πέρσι ψάχναμε τον δίσκο στα δισκοπωλεία. Αν θυμάμαι καλά νωρίς το απόγευμα είχε εξαντληθεί από τα ράφια των καταστημάτων της Αθήνας. Εγώ στο τσακ το πρόλαβα και πηγαίνοντας για να το πληρώσω είχε ουρά 3-4 άτομα που κρατούσαν κι αυτοί τον δίσκο. Μιλάμε για αρρώστια, αγάπη που δεν πρόκειται να φθαρεί από καμία δήλωση, καμία ταμπέλα.
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Εμαθα οτι χθες τραγουδησε...και γενικοτερα ξεκινησαν προβες κανονικα ολοι...αλλα δεν ξερω αν εχω ορεξη να ξαναπαω αδικα μεχρι εκει κατω... :sad: :sad: Κανα σιγουρακι υπαρχει απο καποιον;
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

ωραιο πραγμα η ειλικρινεια ομως δεν μοιραζεται σε ολους... ταδε εφη χαρις λεμπιδακης΄στο fb.. που αναφερεται αραγε
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

manosb77 έγραψε:ωραιο πραγμα η ειλικρινεια ομως δεν μοιραζεται σε ολους... ταδε εφη χαρις λεμπιδακης΄στο fb.. που αναφερεται αραγε
Αυτά να τα έγραφε και πριν δύο μήνες, όχι τώρα που ο Νότης είναι το "προϊόν" από το οποίο πληρώνεται. :-x
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

KeepNoting έγραψε:Εμαθα οτι χθες τραγουδησε...και γενικοτερα ξεκινησαν προβες κανονικα ολοι...αλλα δεν ξερω αν εχω ορεξη να ξαναπαω αδικα μεχρι εκει κατω... :sad: :sad: Κανα σιγουρακι υπαρχει απο καποιον;
Κι εγώ έμαθα ότι τραγούδησε χτες!
Δεν πας να δεις να μας κάνεις και ρεπορτάζ ποια τραγούδια είπε... :biggrin:
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

johnytzitzi έγραψε:
KeepNoting έγραψε:Εμαθα οτι χθες τραγουδησε...και γενικοτερα ξεκινησαν προβες κανονικα ολοι...αλλα δεν ξερω αν εχω ορεξη να ξαναπαω αδικα μεχρι εκει κατω... :sad: :sad: Κανα σιγουρακι υπαρχει απο καποιον;
Ακου βρε Φιλε, Δινει τα Φιλια, Μηπως ειμαι Τρελός, Πως Γίνεται αυτό, Καλέ μου Αγγελε...
bebest

Mε το που το είπαμε για το 1 χρόνο μαζί ανέβηκε και στις σελίδες στο fb..Δεν εξηγείται αλλίως η μας διαβάζουν ή κάποιος από εμάς είναι διαχειριστής στις σελίδες..Αναμενόμενες πάντως και οι αντιδράσεις για το αγαπημένος(καλέ μου άγγελε,έλληνας,πέτα ψηλά κυρίως)
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Λέτε τελικά να το απέφυγε το κράξιμο ο Νότης? Να περάσει στα ψιλά? Αν και μπορεί ένας λαλάκας να το αναρτήσει και να το πάρουν copy paste όλα τα σαιτ της πλάκας.
Αnyway, με χαλάει το ότι πάλι στέκονται στις δηλώσεις για Ρέμο. Προσπαθούν να συντηρήσουν μία "κόντρα" που δεν υπάρχει. Ημαρτον που λέει και ο Γεωργίου... :jerky:
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Scorpion86 έγραψε:
johnytzitzi έγραψε:
Ακου βρε Φιλε, Δινει τα Φιλια, Μηπως ειμαι Τρελός, Πως Γίνεται αυτό, Καλέ μου Αγγελε...
Αυτά μόνο είπε χτες;;;
Πήγες φίλε Scorpion;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Μαρεσει που θα έκανε διαφορετική αφίσα φέτος. :lol:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Aυτή θα είναι η επίσημη αφίσα? Σαν να μην πέρασε μια μέρα... :lol:
Εικόνα
johnytzitzi έγραψε:Αυτά μόνο είπε χτες;;;
Πήγες φίλε Scorpion;
Οχι δεν πήγα, αλλά αυτά έμαθα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Τετ Νοέμ 25, 2015 8:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση