Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Επειδή πήρα στο fantasia οι τιμές είναι 140-160/4 ατομα (ανάλογα με τη θέση του τραπεζιού) και αντίστοιχα 70-80/2 άτομα το κρασί.Για πρεμιέρα δεν υπάρχει τραπέζι είμαι σε δίλημμα πρεμιέρα και μπαρ ή σάββατο και τραπέζι.
nikosp έγραψε:Επειδή πήρα στο fantasia οι τιμές είναι 140-160/4 ατομα (ανάλογα με τη θέση του τραπεζιού) και αντίστοιχα 70-80/2 άτομα το κρασί.Για πρεμιέρα δεν υπάρχει τραπέζι είμαι σε δίλημμα πρεμιέρα και μπαρ ή σάββατο και τραπέζι.
nikosp έγραψε:Επειδή πήρα στο fantasia οι τιμές είναι 140-160/4 ατομα (ανάλογα με τη θέση του τραπεζιού) και αντίστοιχα 70-80/2 άτομα το κρασί.Για πρεμιέρα δεν υπάρχει τραπέζι είμαι σε δίλημμα πρεμιέρα και μπαρ ή σάββατο και τραπέζι.
Kλασσικά κάθε χρόνο το ίδιο δίλημμα έχω και εγώ(πότε γίνεται το sold out δηλαδή ρε παιδία 2 μήνες πριν)..Τέλος πάντων πρεμιέρα και μπάρα λέει η λογική γιατί είναι άλλη αίσθηση..Και οικονομικά αν δε θες να πιεις με 15 ευρώ καθάρισες(αν πιεις 3 ποτά σου έρχεται όσο αν πήγαινες σε τραπέζι).
Kλασσικά κάθε χρόνο το ίδιο δίλημμα έχω και εγώ(πότε γίνεται το sold out δηλαδή ρε παιδία 2 μήνες πριν)..Τέλος πάντων πρεμιέρα και μπάρα λέει η λογική γιατί είναι άλλη αίσθηση..Και οικονομικά αν δε θες να πιεις με 15 ευρώ καθάρισες(αν πιεις 3 ποτά σου έρχεται όσο αν πήγαινες σε τραπέζι).
Ναι οικονομικά σίγουρα συμφέρει αλλά το κακό είναι ότι δεν παλεύεται η ορθοστασία.Πάντως και εγώ για πρεμιέρα είμαι και το Σάββατο θα είναι ωραία έχει πολλούς Νοτικούς(όσοι δεν μπορούν Παρασκευή λόγω δουλειάς Σάββατο πρωί)αλλά όπως και να το κάνουμε άλλη αίσθηση η πρεμιέρα.