bebest έγραψε:Αντε μακάρι να έχουμε νέα..Εγώ θα πήγαινα από Δευτέρα πάντως να μαι και σίγουρος ότι θα τραγουδήσει
Την κυριακη π πηγα, μου ειπε σε 4-5 μερες θα ξεκινησω...ελα τοτε.... ε ας παω σημερα και βλεπουμε

bebest έγραψε:Αντε μακάρι να έχουμε νέα..Εγώ θα πήγαινα από Δευτέρα πάντως να μαι και σίγουρος ότι θα τραγουδήσει
Χτες μου πε ότι μάλλον θα αρχίσει σήμερα!KeepNoting έγραψε:bebest έγραψε:Αντε μακάρι να έχουμε νέα..Εγώ θα πήγαινα από Δευτέρα πάντως να μαι και σίγουρος ότι θα τραγουδήσει
Την κυριακη π πηγα, μου ειπε σε 4-5 μερες θα ξεκινησω...ελα τοτε.... ε ας παω σημερα και βλεπουμε![]()
![]()
johnytzitzi έγραψε:Χτες μου πε ότι μάλλον θα αρχίσει σήμερα!KeepNoting έγραψε:bebest έγραψε:Αντε μακάρι να έχουμε νέα..Εγώ θα πήγαινα από Δευτέρα πάντως να μαι και σίγουρος ότι θα τραγουδήσει
Την κυριακη π πηγα, μου ειπε σε 4-5 μερες θα ξεκινησω...ελα τοτε.... ε ας παω σημερα και βλεπουμε![]()
![]()
Πήγαινε να μας πεις ποια πρόβαρε!
Xαχα γι'αυτο το ειχε κανει το σκηνικο καποτε ο Σεφερλης με το αιρ κοντισιον?nikosp έγραψε:Θέρμανση δεν έχουν εκεί μέσα και είναι όλοι σαν να βρίσκονται στη Σιβηρία;Θα φωνάζει πάλι ο αρχηγός.
Ναι γενικά έχει θέμα με τις θερμοκρασίες τη μία ζεσταίνεται την άλλη κρυώνει.Ακόμα και σε συνεντεύξεις κάνει παράπονα όπως σε αυτήν στο στούντιο του Μπογδάνου.Ο Σεφερλής έχει κάνει και πολλές βλακείες σχετικά με το Νότη.Gshore έγραψε:Xαχα γι'αυτο το ειχε κανει το σκηνικο καποτε ο Σεφερλης με το αιρ κοντισιον?nikosp έγραψε:Θέρμανση δεν έχουν εκεί μέσα και είναι όλοι σαν να βρίσκονται στη Σιβηρία;Θα φωνάζει πάλι ο αρχηγός.![]()
Παντως στη φωτο κατι μετρ του μπερτακη αγνοφαινονται
KeepNoting έγραψε:Λοιπον...
Μολις γυρισα απο φαντασια....Ο Νοτης δεν τραγουδησε (μεχρι τις 1 τουλαχιστον π ημουν εκει)....
Η ορχιστρα επαιξε : Ομορφοτερο Ψεμα/τσιγγανακι/μη πλησιαζεις/Ηλιο θεο/Για σενανε φοβαμαι/δινει τα φιλια και κατι αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα...
Πλεον εχω απελπιστει...δεν ξερω ποτε θα ξαναπαω.
Πραγματικα δεν ξερω αν το κανει επειδη εχει βαρεθει η περιμενει να αδειασει το κεντρο απ τον κοσμο και να κανει το βραδυ μονος του προβες....παντως μεχρι να φυγω η ορχιστρα εκανε προβες (κ ηταν ολοι εκει...ηχοληπτες και ιστοριες)ilias16 έγραψε:KeepNoting έγραψε:Λοιπον...
Μολις γυρισα απο φαντασια....Ο Νοτης δεν τραγουδησε (μεχρι τις 1 τουλαχιστον π ημουν εκει)....
Η ορχιστρα επαιξε : Ομορφοτερο Ψεμα/τσιγγανακι/μη πλησιαζεις/Ηλιο θεο/Για σενανε φοβαμαι/δινει τα φιλια και κατι αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα...
Εντάξει ότι να'ναι ο κοντός.Ας βγει αύριο ο Λεμπιδάκης με άρθρο εναλλαγές τραγουδιών και φοβερές ερμηνείες απο Νότη στις πρόβες.1 βδομάδα έμεινε και ακόμα να τραγουδήσει,τραγικά πράγματα συμβαίνουν αυτή την σεζόν.
Ο Νότης εκόβε βόλτες κάτω ή είχε αράξει καμαρίνι;;;KeepNoting έγραψε:Πραγματικα δεν ξερω αν το κανει επειδη εχει βαρεθει η περιμενει να αδειασει το κεντρο απ τον κοσμο και να κανει το βραδυ μονος του προβες....παντως μεχρι να φυγω η ορχιστρα εκανε προβες (κ ηταν ολοι εκει...ηχοληπτες και ιστοριες)ilias16 έγραψε:KeepNoting έγραψε:Λοιπον...
Εντάξει ότι να'ναι ο κοντός.Ας βγει αύριο ο Λεμπιδάκης με άρθρο εναλλαγές τραγουδιών και φοβερές ερμηνείες απο Νότη στις πρόβες.1 βδομάδα έμεινε και ακόμα να τραγουδήσει,τραγικά πράγματα συμβαίνουν αυτή την σεζόν.
Εντάξει ο συγκεκριμένος τι να προβάρει το ίδιο τραγούδι μισολέει με διαγορετικό στίχο, όταν τραγουδάει βέβαια και δεν κάνει παύσεις ή όταν δεν βγάζει άναρθρες κραυγές. Προφανώς πάντως στο μαγαζί έχουν σημαντικότερα θέματα να λύσουν, το ότι ο Νότης θα είναι έτοιμος είναι δεδομένο.antonisinfo έγραψε:μιλωντας με συνθετη που εχει γραψει τραγουδι για τον Νοτη και τωρα ειναι μαεστρος αλλου τραγουδιστη ("μικρο" ονομα), μου ειπε οτι εκαναν οι μουσικοι προβες για μια εβδομαδα και πηγε ο τραγουδιστης στις 2 τελευταιες μονο πριν ανοιξει το μαγαζι.
ε σκεφτειτε πως μπορει να λειτουργει ο νοτης... αυτο λογικο ειναι.. τα αλλα μοιαζουν παραλογα...
Είδες τι χαρτιά ήταν;;;KeepNoting έγραψε:Ο Νοτης ηταν εξω με κατι χαρτια εβλεπα τα εργα π γινονται...μετα μπηκε καμαρινια...και δεν ξαναβγηκε ποτε![]()
Χαχαχαχ...οχι δεν ειδαjohnytzitzi έγραψε:Είδες τι χαρτιά ήταν;;;KeepNoting έγραψε:Ο Νοτης ηταν εξω με κατι χαρτια εβλεπα τα εργα π γινονται...μετα μπηκε καμαρινια...και δεν ξαναβγηκε ποτε![]()
![]()
Εσύ έβλεπες τα έργα ή ο ίδιος;;;