Ωραία επιλογή. Να ακούσουμε-δούμε και τίποτα διαφορετικό.auster έγραψε:Τη Δευτέρα 7/12 ο Νότης είναι καλεσμένος στο STAR και την εκπομπή της δημοσιογράφου Ζήνας Κουτσελίνη....
Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- Scorpion86
Ενισχύεται η άποψη μου ότι θα δούμε κάτι διαφορετικό, βλέποντας το τρέιλερ.
https://www.facebook.com/NotisSfakianak ... =2&theater
https://www.facebook.com/NotisSfakianak ... =2&theater
Πράγματι. Μπράβο στην Κουτσελίνη, η συγκεκριμένη τόσα χρόνια προφανώς και θα ξέρει πως να στήσει μια εκπομπή με τέτοιο καλεσμένο.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Eρώτηση κρίσεως. Θα είναι για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια "ζωντανά" ο Νότης σε πλατό (?), γιατί συνήθως είναι ζωντανές οι συνεντεύξεις της Κουτσελίνη.jdarmody έγραψε:Πράγματι. Μπράβο στην Κουτσελίνη, η συγκεκριμένη τόσα χρόνια προφανώς και θα ξέρει πως να στήσει μια εκπομπή με τέτοιο καλεσμένο.
- Scorpion86
Στο facebook γράφουν ότι θα είναι αφιερωματική-βιογραφική εκπομπή.Νομίζω ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
To πλάνο που έχει μετά από το Έναστρον από που είναι; Κατάλαβε κανείς; Πριν από τη συναυλία το 2004 εννοώ.
- Scorpion86
Από συναυλία στα Γιάννενα νομίζω με τίτλο αφίσας τότε "Τραγουδώντας αλητεύω". Δεν είμαι σίγουρος όμως.jdarmody έγραψε:To πλάνο που έχει μετά από το Έναστρον από που είναι; Κατάλαβε κανείς; Πριν από τη συναυλία το 2004 εννοώ.
E, δεν είναι και δύσκολο να το καταλάβεις, αφού στο τρέιλερ αναφέρουν ότι ταξίδεψαν στην Κω και προφανώς ρώτησαν δικούς του ανθρώπους, με τους οποίους μεγάλωσε. Τελευταία φορά είχε γίνει τέτοια συνέντευξη ήταν με την Σταματέρη (παλι στο Σταρ), με τον Νότη να φοράει εκείνο το τρελό ρούχο, που φαινόταν σαν ράσο.nikosp έγραψε:Στο facebook γράφουν ότι θα είναι αφιερωματική-βιογραφική εκπομπή.Νομίζω ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Τι τραγική εμφάνιση εκείνη....Αυτά δεν ποστάρονται βρε Scorpion!! 

Φαίνεται πιο ενδιαφέρον πάντως σε σχέση με τη κλασική συνέντευξη με ερωτήσεις για Ρέμο, Μίμο,ΧΑ κλπ..
- SFAKattack10
Αντε τώρα μένει να πάει και στο Στην υγεία μας. 

- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Δεν θυμαμαί ποτε το Νότη να δίνει 3 συνεντεύξεις σε διάστημα 3 εβδομάδων ....και σε studio και οι τρεις 

- Scorpion86
Σε διάστημα δύο εβδομάδων...και έχει να δώσει κι άλλη τηλεοπτικη...Ρεκόρ θα κάνει φέτος.MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Δεν θυμαμαί ποτε το Νότη να δίνει 3 συνεντεύξεις σε διάστημα 3 εβδομάδων ....και σε studio και οι τρεις
Ποια είναι η άλλη;Scorpion86 έγραψε:Σε διάστημα δύο εβδομάδων...και έχει να δώσει κι άλλη τηλεοπτικη...Ρεκόρ θα κάνει φέτος.MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Δεν θυμαμαί ποτε το Νότη να δίνει 3 συνεντεύξεις σε διάστημα 3 εβδομάδων ....και σε studio και οι τρεις
- Scorpion86
Στο Happy Day αλλά πιθανόν να την δούμε αρχές του νέου έτους...nikosp έγραψε:Ποια είναι η άλλη;Scorpion86 έγραψε:Σε διάστημα δύο εβδομάδων...και έχει να δώσει κι άλλη τηλεοπτικη...Ρεκόρ θα κάνει φέτος.MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Δεν θυμαμαί ποτε το Νότη να δίνει 3 συνεντεύξεις σε διάστημα 3 εβδομάδων ....και σε studio και οι τρεις
Μακάρι.Εχετε δει φαντάζομαι τις σελίδες που έχουν δημιουργηθεί.SFAKattack10 έγραψε:Αντε τώρα μένει να πάει και στο Στην υγεία μας.
http://notisstinygeiamas.blogspot.gr/
- makis celica

Έχει βρει το στοιχείο του ο Νότης 

- SFAKattack10
Εγω πρωτη φορα την βλεπω.nikosp έγραψε: Μακάρι.Εχετε δει φαντάζομαι τις σελίδες που έχουν δημιουργηθεί.
http://notisstinygeiamas.blogspot.gr/
Καλα εκανα εγω και ρωτησα.SFAKattack10 έγραψε:Βασικα ειναι δικο του τραγουδι ?johnytzitzi έγραψε: - το τραγούδι της ενάρξεως όσο και να προσπαθείτε δεν θα το βρείτε (όντως θα χορογραφηθεί)

- KeepNoting