Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Δώσε ρεπορτάζ!
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

3 φορες Γυφτισσα μερα
3 φορες μετανιωνω
4-5 φορες τοWhy did you do it

Ενα ??Κρητικο?? σε συνδιασμο με το "Εγω ειμαι Ελληνας"

Ακομη τραγουδαει απ οτι ξερω.

(ενας του εδωσε και ενα δισκακι με τραγουδια υποθετω.)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KeepNoting την Σάβ Δεκ 05, 2015 1:49 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

H ξένη μπαλάντα που θα χορογραφηθεί είναι σχετικά νέο κομμάτι. Οχι αυτό που ανέφερε ο keepnoting και το τραγούδαγε ο Νότης στο rex πριν 20 χρόνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Σάβ Δεκ 05, 2015 1:33 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Scorpion86 έγραψε:H ξένη μπαλάντα που θα χορογραφηθεί είναι σχετικά νέο κομμάτι. Οχι, αυτό που ανέφερε ο keepnoting.
Εεεμμ...για να το λες εσυ κατι θα ξερεις ... :lol: :lol: παντως ειπα οτι ειδα (δεν το λεω ειρωνικα εννοειτε) :smile: :smile: :smile:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

KeepNoting έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:H ξένη μπαλάντα που θα χορογραφηθεί είναι σχετικά νέο κομμάτι. Οχι, αυτό που ανέφερε ο keepnoting.
Εεεμμ...για να το λες εσυ κατι θα ξερεις ... :lol: :lol: παντως ειπα οτι ειδα (δεν το λεω ειρωνικα εννοειτε) :smile: :smile: :smile:
Μπορεί να το έχει μέσα στο πρόγραμμα του, δεν διαφωνώ. Αλλο θα χορογραφηθεί μου είπαν.
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Scorpion86 έγραψε:
KeepNoting έγραψε:
Μπορεί να το έχει μέσα στο πρόγραμμα του, δεν διαφωνώ. Αλλο θα χορογραφηθεί μου είπαν.

χμμ...δηλαδη δεν θα ειναι μονο αυτο το ξενογλωσσο στο προγραμμα του... (Κιθαρες επαιζαν ατομα απο 48 ωρες παντως)
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Mήπως είναι ένα από τα ντουέτα που θα κάνει; Να το κάνει ντουέτο με τους 48 ώρες;
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Και με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν το είχε κάνει; Μάλλον για ντουέτο πάει, αποκλείεται να κάνει έναρξη με αυτό.
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Scorpion86 έγραψε:Mήπως είναι ένα από τα ντουέτα που θα κάνει; Να το κάνει ντουέτο με τους 48 ώρες;

Ναι παιζει...κατσε να κανω edit το πρωτο μου σχολιο τοτε...να βγαλω σποιλ κλπ.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Anyway, δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ περιμένω πως και πως την μιάμιση ώρα εκπομπής με την Ζήνα. Ισως είναι ζωντανά ο Νότης στο πλατό, θα του δείξουν και κανέναν δικό του να μιλά από Κω και τον κόβω να τον παίρνουν τα ζουμιά. Πιστεύω θα δουμε κάτι που έχουμε χρόνια να δούμε. :shablon_03:
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Λοιπόν μόλις γύρισα από το μαγαζί για να λύσω απορίες!!!
- Στην εκπομπή της Ζήνας δεν θα είναι ζωντανά το γύρισμα έγινε την Τρίτη που μας πέρασε.
- Επιτέλους 1η μέρα έπιασε μικρόφωνο.
- Θα κάνει ένα στιγμιότυπο με τους 48 Ώρες. Δεν ξέρω αν θα τραγουδάει κι ο Βαγγέλης ή μόνος του. Προσπαθούσε να τα μάθει το συγκρότημα και τα παίξανε πολλές φορές.
Τα τραγούδια θα είναι τα Μετανιώνω, Γύφτισσα μέρα και το αγγλόφωνο που τελικά δεν θα είναι έναρξης κομμάτι. Το αγγλόφωνο το έγραψε ο Γιάννης Μουκίδης (γιός του Γιώργου) δεν θα δισκογραφηθεί μου είπε ο ίδιος για τις ανάγκες των εμφανίσεων θα το λέει.
- Το τραγούδι το κρητικό είναι αυτό:
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

KeepNoting έγραψε:3 φορες Γυφτισσα μερα
3 φορες μετανιωνω
4-5 φορες τοWhy did you do it.)

Δεν τραγούδησε το Why did you do it!!!
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

johnytzitzi έγραψε:δεν θα δισκογραφηθεί μου είπε ο ίδιος για τις ανάγκες των εμφανίσεων θα το λέει.
Καθε χρονο αυτο θα κανει? Θα αφηνει τραγουδια ακυκλοφορητα... ?
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Αυτόν τον Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη τον είχα πετύχει σε δίπλα τραπέζι στο Φωταέριο και ο Νότης του έδωσε και τραγούδησε το ''Ήτανε μια φορά''(ολόκληρο παρακαλώ).Επίσης κάνει παρέα με τον Σαπουντζάκη,άρα να αναμένουμε τραγούδια κι απο'κει.

Υ.Γ. Πείτε την μπαλάντα ρε παιδιά...δεν έχει νόημα να μας το πετάτε και να παρακαλάμε μετά να μάθουμε.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Αρα το αγγλόφωνο κομμάτι είναι ακυκλοφόρητο οπωτε τι ρωτάτε παιδιά ποιο είναι :lol: ..Επίσης ευτυχώς δεν το έκανε τραγούδι εναρξης..Μακαρι η τελική επιλογή να μας εκπλήξει ολους..
Υγ 1: Λογικό το πάντρεμα του ξένου κομματιού με γυφτισα μερα και μετανιώνω το περίμενα ωστόσο ελπίζω να τα τραγουαδαει μόνος του αυτά..
Υγ 2: Οντως αυτό με τα ακυκλοφόρητα κομμάτια δε ξέρω γιατί γίνεται..Πάντως το πόσο σας αγαπώ και σόλο μια χαρά βγενει όπως έκανε ο Μουκίδης το γύρισμα εκεί που έμπαινε η Ζηνα κανονικά..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Τελικά, προφανώς και δεν σκόπευε να κάνει έναρξη με ξένο κομμάτι. Βασικά, με μισοπληροφορίες δεν βγαίνει συμπέρασμα. Μας γλεντάει στο τέλος ο Νότης. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ο Νότης έχει διάθεση να συνεργαστεί και να κάνει πράγματα με όλους. Πολλώ δε μάλλον με τους 48ώρες που φαντάζομαι τους γουστάρει γιατί του θυμίζουν την ροκ μπάντα που είχε κι αυτός στα νιάτα του. Με τη Ζήνα, την Ηλιάδη, τους Goin' Through, και τους 48ώρες τώρα όλο και κάτι θα κάνουν μαζί. Εγώ δεν θα πω ''ελπίζω να τα λέει μόνος του κλπ'', σημασία έχει ότι θέλει να τους βάλει στο παιχνίδι και ίσως βγει κάτι πολύ ωραίο. Επίσης ωραίο είναι και το άνοιγμα στην υπόλοιπη οικογένεια Μουκίδη, για να δούμε τι έχει γράψει ο μικρός. Το ''Πόσο Σ' αγαπώ'' είναι 10 σκάλες πάνω από τα Εγώ, Τέρμα το Ράδιο, Οτι και να κάνεις. Πείτε μια κουβέντα στο Νότη να το βάλει κι αυτό το κομμάτι σ' ένα δίσκο εσείς που τον βλέπετε στις πρόβες. Σόλο ειδικά με τα γυρίσματα του Νότη, το θεωρώ εξαιρετική επιλογή για έναν δίσκο έστω και σαν bonus track. Πολύ δυνατό και το κρητικό κομμάτι. Ειδικά αν μπορεί να αποδοθεί εξίσου δυνατά με τη λύρα του Βερυδάκη θα είναι τέλειο. Εμένα αυτά τα κοινωνικά δεν με ενοχλούν μέσα στο πρόγραμμα, εφόσον είναι ωραία τραγούδια. Ελπίζω όμως να μην το παρακάνει στη συνέχεια, αυτό θα είναι μια ωραία στιγμή πάντως. Γενικά, ο Νότης βαριέται λέμε συνέχεια, αλλά μια χαρά βάζει τις πινελιές του και φέτος. Τελικά, το τραγούδι έναρξης δεν το ξέρει κανείς; Μήπως είναι το κρητικό;
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Ε προφανώς θα έβαζε τις πινελιές δε θα άφηνε όλο ίδιο το πρόγραμμα..Το θέμα είναι να έχει το κρητικό και το αγγλόφωνο κομμάτι σαν ξεχωριστές στιγμές σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με τα κλασσικά κομμάτια Νότη..Ετσι δε θα πειράξει κανένα..Αν το κάνει όμως όπως στην ιερά θέα που μετά την είσοδο με κρητικό μας τσακιζε στα κρητικά και στα κοινωνικά και στο τέλος εφεγες και έλεγες πόσες κομματαρες δε ειπε για.να χωρέσει όλα αυτά τα κομμάτια τότε κλαφτα.Για είσοδο βλέπω κάτι κοινωνικό η το κρητικό και θα τα παντρέψει με Γεννεθελια μπαλάντα κυρ μενιου κλπ..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στις 12:00, η Ζήνα Κουτσελίνη υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» τον Νότη Σφακιανάκη. ...

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, με τους πολλούς θαυμαστές αλλά και με τους πολλούς επικριτές για τις κατά καιρούς ακραίες δηλώσεις του, μιλάει στη Ζήνα Κουτσελίνη για τη ζωή του με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό, όπως κάνει πάντα. Μιλάει για όλα όσα τον απασχολούν, όσα αγαπάει, όσα τον ενοχλούν.

Η κάμερα της εκπομπής ταξίδεψε μέχρι την Κω, τη γενέτειρα του Νότη Σφακιανάκη και οι συνεργάτες της εκπομπής μίλησαν με τους φίλους του. Περιγράφουν τις πλάκες, που έχουν κάνει, τις όμορφες αλλά και τις δύσκολες στιγμές, που έχουν περάσει μαζί.

Για τον Νότη Σφακιανάκη μιλάνε οι φίλοι του από την Αθήνα. Ο Νότης μιλάει με συγκίνηση για τον αδελφό του αλλά και για τον καλύτερο του φίλο, που έχασε. Για πρώτη φορά ζητάει συγγνώμη από τη σύζυγο του.

http://www.newspistol.com/article.php?i ... egory_id=7

http://www.entertv.gr/article/394995/o- ... in-deytera
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ο Νότης έχει ξεκινήσει με διαφορετική διάθεση τις πρόβες του εδώ και ένα μήνα και το κλίμα στο Fantasia είναι κάτι παραπάνω από καλό και με πολλά πειράγματα. ...

Η πρεμιέρα της Παρασκευής είναι προετοιμασμένη με τον καλύτερο τρόπο και όλα δουλεύουν ρολόι. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Πωλίνα Χριστοδούλου έχουν προγράμματα που διακσεδάσουν τον κοσμο και είναι στημένες πάνω στο stage με τέτοιο τρόπο που θα δούμε παντρέματα άκρως ενδιαφέρων. Οι 48 Ώρες είναι τα πειραχτήρια της παρέας. Αυτοί που κατάφεραν να πείσουν τον Νότη να βγάλει selfie λίγο πριν την πρεμιέρα του και να δείξει το πόσο χαλαρός είναι.  Οι μικροί της παρέας Άγγελος Δανος - Μαρία Σχοινά - Νάγια Καψάλη υπογράφουν την ποιότητα και την σφραγίδα του σχήματος μιας και ο Νότης δίνει μεγάλο βάρος στο πρώτο πρόγραμμα του σχήματος που συμμετέχει.

http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=61
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Αυτός τι ακριβώς επαγγέλλεται;
Απάντηση