Γιώργος Σαμπάνης
Re: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ THREAD
Στην Ευριδίκη θα ήθελα να της γράψει ένα τραγούδι και ντουέτο θα μου άρεσαν μαζί!
- fylakas_aggelos
4 clips βγάζει μέχρι στιγμής και στους 3 δίσκους από Cobalt. Γενικά όμως βγάζει και radio singles χωρίς clip όπως τα κομμάτια "Μυστήριο τρένο","Μεταξύ μας" & "Αυτά που'χες τάξει" από τους προηγούμενους δίσκους του.Οπότε ελπίζω να ακουστεί και το "Άργησες πολύ".Από τον προηγούμενο δίσκο ήθελα το "Νύχτα κι άλλη νύχτα",το οποίο το λέει στα lives του.killbill έγραψε: Πιστεύω μέχρι να περάσει στον επόμενο δίσκο, να βγάλει ένα ακόμα κλιπ εκεί αρχές του '16 θέλω οπωσδήποτε το "Άργησες πολύ"
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- billakos24
Μπράβο ρε Σαμπάναρε!panosif έγραψε:
4 στα 4 τα singles αυτού του δίσκου. Και 4 στα 4 και τα videos.

Και περνάει και 2 μηνύματα ταυτόχρονα. Το οφθαλμοφανές ''αφήστε τα κινητά κάτω και κοιτάξτε γύρω σας. ΖΩΑ!''
Και το πιο υπόγειο ''Σταματήστε να ξυρίζεστε, και το τριχωτό έχει τη χάρη του!''

All of our endings can be found in our beginnings...
Μπορεί κάποιος να μου γράψει χρονολογικά τα singles?
Αν μου βάλει και τα youtube video clip links θα του είμαι για πάντα ευγνώμων.

Αν μου βάλει και τα youtube video clip links θα του είμαι για πάντα ευγνώμων.

Nothing lasts forever but the earth and sky
- fylakas_aggelos
Εδώ συγκεντρωμένοι οι τίτλοι των videoclips και radio singles που έχει κυκλοφορήσει.
SONY MUSIC VIDEOCLIPS
Δίσκος Χαράματα (2008)
Clips
Σ'αφήνω στον επόμενο
Χαράματα
Δίσκος Μέρες που δεν σου είπα σ'αγαπώ (EP) (2009)
Clips
Μέρες που δεν σου είπα σ'αγαπώ (με τη Ραλλία)
Μέρες που δεν σου είπα σ'αγαπώ (Remix) (με τη Ραλλία)
Τι να μας κάνει η νύχτα
Σαν τον κλέφτη (cd-single Σαν τον κλέφτη)
COBALT CLIPS
Δίσκος Μυστήριο Τρένο (2011)
ΤΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΖΗΤΑΝΕ (ΣΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΣΟΥ ΤΟ ΓΚΡΙΖΟ) (2010)
ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΖΩ (2010)
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΥΤΟ (ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ) (2011)
ΣΑΝ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ (2011)
Ακόμα βγήκαν χωρίς clip τα radio singles ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΡΕΝΟ & ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ενώ ακούστηκε και το Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ
Δίσκος Δεν Είμαι Ήρωας (2012)
ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΣ ΕΜΕΝΑ (2012)
ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ (2012)
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ (2013)
ΜΗ ΜΙΛΑΣ (2013)
Ακόμα έπαιξε στο ραδιόφωνο το ΑΥΤΑ ΠΟΥ' ΧΕΣ ΤΑΞΕΙ ενώ παρουσίασε live σε εκπομπές τα κομμάτια ΚΟΚΚΙΝΟ & ΝΥΧΤΑ ΚΙ ΑΛΛΗ ΝΥΧΤΑ
Δίσκος Μόνο Εξ Επαφής (2014)
ΠΟΙΟΝ ΑΓΑΠΑΣ (2014)
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ (2014)
ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ Σ'ΑΓΑΠΩ (2015)
ΜΟΝΟ ΕΞ'ΕΠΑΦΗΣ (2015)
SONY MUSIC VIDEOCLIPS
Δίσκος Χαράματα (2008)
Clips
Σ'αφήνω στον επόμενο
Χαράματα
Δίσκος Μέρες που δεν σου είπα σ'αγαπώ (EP) (2009)
Clips
Μέρες που δεν σου είπα σ'αγαπώ (με τη Ραλλία)
Μέρες που δεν σου είπα σ'αγαπώ (Remix) (με τη Ραλλία)
Τι να μας κάνει η νύχτα
Σαν τον κλέφτη (cd-single Σαν τον κλέφτη)
COBALT CLIPS
ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΖΩ (2010)
Ακόμα βγήκαν χωρίς clip τα radio singles ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΡΕΝΟ & ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ενώ ακούστηκε και το Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ
ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΣ ΕΜΕΝΑ (2012)
ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ (2012)
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ (2013)
ΜΗ ΜΙΛΑΣ (2013)
Ακόμα έπαιξε στο ραδιόφωνο το ΑΥΤΑ ΠΟΥ' ΧΕΣ ΤΑΞΕΙ ενώ παρουσίασε live σε εκπομπές τα κομμάτια ΚΟΚΚΙΝΟ & ΝΥΧΤΑ ΚΙ ΑΛΛΗ ΝΥΧΤΑ
ΠΟΙΟΝ ΑΓΑΠΑΣ (2014)
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ (2014)
ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ Σ'ΑΓΑΠΩ (2015)
ΜΟΝΟ ΕΞ'ΕΠΑΦΗΣ (2015)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fylakas_aggelos την Κυρ Ιαν 10, 2016 7:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- fylakas_aggelos
COBALT CLIPS
ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΖΩ (2010)
ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΣ ΕΜΕΝΑ (2012)
ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ (2012)
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ (2013)
ΜΗ ΜΙΛΑΣ (2013)
ΠΟΙΟΝ ΑΓΑΠΑΣ (2014)
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ (2014)
ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ Σ'ΑΓΑΠΩ (2015)
ΜΟΝΟ ΕΞ'ΕΠΑΦΗΣ (2015)
ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΖΩ (2010)
ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΣ ΕΜΕΝΑ (2012)
ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ (2012)
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ (2013)
ΜΗ ΜΙΛΑΣ (2013)
ΠΟΙΟΝ ΑΓΑΠΑΣ (2014)
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ (2014)
ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ Σ'ΑΓΑΠΩ (2015)
ΜΟΝΟ ΕΞ'ΕΠΑΦΗΣ (2015)
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Είσαι άπαιχτος! Σ' ευχαριστώ!

Τα είδα και τα 4 τελευταία κλιπ με τη σειρά.
Απίστευτη δουλειά σε όλα, άρτια φτιαγμένα.
Κι επειδή ξανάκουσα τα τραγούδια νομίζω πως αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον μου για τον τελευταίο δίσκο του Σαμπάνη, πιστεύω δεν τον άκουσα τόσο όσο θα έπρεπε.
Απίστευτη δουλειά σε όλα, άρτια φτιαγμένα.

Κι επειδή ξανάκουσα τα τραγούδια νομίζω πως αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον μου για τον τελευταίο δίσκο του Σαμπάνη, πιστεύω δεν τον άκουσα τόσο όσο θα έπρεπε.
89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm: O ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ PRIVATE AND EXCLUSIVE ΜΕ ΤΟ Νο1 ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

Ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm παρουσιάζει το Γιώργο Σαμπάνη σε ένα μοναδικό PRIVATE & EXCLUSIVE party, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 8 το απόγευμα, μαζί με το Νο 1 σταθμό για τις επιτυχίες.
O Γιώργος Σαμπάνης έγινε πλατινένιος! Ο τραγουδιστής γιορτάζει με τον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm την πλατινένια απονομή του album του «Μόνο εξ επαφής» σε ένα εκρηκτικό PRIVATE & EXCLUSIVE party, με πολλή μουσική και πολλές εκπλήξεις!
O 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm και ο Γιώργος Σαμπάνης σας περιμένουν «Μόνο εξ επαφής» σε ένα μοναδικό PRIVATE & EXCLUSIVE party!
Που; It’s a secret!
Aν θέλετε κι εσείς να είστε εκεί, μείνετε συντονισμένοι στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm και κερδίσετε vip διπλές προσκλήσεις.

Ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm παρουσιάζει το Γιώργο Σαμπάνη σε ένα μοναδικό PRIVATE & EXCLUSIVE party, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 8 το απόγευμα, μαζί με το Νο 1 σταθμό για τις επιτυχίες.
O Γιώργος Σαμπάνης έγινε πλατινένιος! Ο τραγουδιστής γιορτάζει με τον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm την πλατινένια απονομή του album του «Μόνο εξ επαφής» σε ένα εκρηκτικό PRIVATE & EXCLUSIVE party, με πολλή μουσική και πολλές εκπλήξεις!
O 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm και ο Γιώργος Σαμπάνης σας περιμένουν «Μόνο εξ επαφής» σε ένα μοναδικό PRIVATE & EXCLUSIVE party!
Που; It’s a secret!
Aν θέλετε κι εσείς να είστε εκεί, μείνετε συντονισμένοι στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm και κερδίσετε vip διπλές προσκλήσεις.
-
polu platina epese teleytaia..se ligo 8a poune k gia ton kiamo..
- fylakas_aggelos
Του Σαμπάνη πάντως δεν έχει βγει με εφημερίδα!!!Άρα θα πούλησε 12.000 cds.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Θα κυκλοφορήσει αυτό το Σάββατο με τα Παραπολιτικά.fylakas_aggelos έγραψε:Του Σαμπάνη πάντως δεν έχει βγει με εφημερίδα!!!

βινύλιο;

Ναι.Θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.gtm13 έγραψε:βινύλιο;![]()

panosif έγραψε:Ναι.Θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.gtm13 έγραψε:βινύλιο;![]()

-
Γιώργος Σαμπάνης: Αυτό θα είναι το νέο single από το δίσκο “Μόνο εξ’ επαφής”
Ο Γιώργος Σαμπάνης παρουσίασε το νέο του single στην απονομή του πλατινένιου του δίσκου “Μόνο εξ’ επαφής” που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Palmitas Pop Up Bar.
Ο τραγουδιστής ερμήνευσε τα 4 singles του δίσκου “Ποιον αγαπάς”, “Κανείς δεν ξέρει”, “Πριν πεις σ’ αγαπώ” και “Μόνο εξ’ επαφής”, ενώ ανακοίνωσε και το νέο του single από το δίσκο το οποίο θα είναι η μπαλάντα “Άργησες πολύ”.
Το τραγούδι μετράει ήδη σχεδόν 3.000.000 προβολές στο YouTube, από την ημέρα της κυκλοφορίας του.
Ο Γιώργος Σαμπάνης παρουσίασε το νέο του single στην απονομή του πλατινένιου του δίσκου “Μόνο εξ’ επαφής” που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Palmitas Pop Up Bar.
Ο τραγουδιστής ερμήνευσε τα 4 singles του δίσκου “Ποιον αγαπάς”, “Κανείς δεν ξέρει”, “Πριν πεις σ’ αγαπώ” και “Μόνο εξ’ επαφής”, ενώ ανακοίνωσε και το νέο του single από το δίσκο το οποίο θα είναι η μπαλάντα “Άργησες πολύ”.
Το τραγούδι μετράει ήδη σχεδόν 3.000.000 προβολές στο YouTube, από την ημέρα της κυκλοφορίας του.