Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
panosif

Re: Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

16/2 στην Κύπρο
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
billakos24

Re: EΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

panosif έγραψε:Πήγα χθες για δεύτερη φορά στην Ακτή Πειραιώς.
Όπως ήταν αναμενόμενο έχει κάνει αρκετές αλλαγές στην παράσταση.Θυσιάστηκαν κάποια νέα τραγούδια.
Ήταν και η Μποφίλιου με τον Καραμουρατίδη και τραγούδησαν μαζί το Εγώ μεγάλωνα για σένα.Απίστευτες. :007:
Επίσης ήταν ο Δήμος Αναστασιάδης με την Τζένη Θεωνά και την Νάντια Μπουλέ.
Εικόνα
Η Μποφίλιου γιατί έκανε έτσι το μαλλί? :fan:

Και βγάζει λέει ένα pop album η Νατάσα με sexy εμφάνιση στο Madwalk και μένουμε όλοι παγωτό! :525807:
All of our endings can be found in our beginnings...
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

Πήγα στην Ελεωνόρα το Σάββατο. Την έχω δει πέντε φορές σε καλοκαιρινές συναυλίες της στην Αθήνα, το 2010 στη Τεχνόπολη με Δήμο Αναστασιάδη, το 2012 στο Λυκαβηττό με Πλιάτσικα, το 2013 μόνη της στο Βράχων, το 2014 μόνη της στο Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, το 2015 πάλι στο Βράχων κατάμονη.

Τώρα ήταν η πρώτη φορά που την είδα σε χειμερινό σχήμα και με λαικούς συνεργάτες. Το μαγαζί ήταν πιο πίτα γίνεσαι σάντουιτς, είχα χρόνια να πάω σε κέντρο και με έπιασε ένα κάτι αρχικά. :-P Η Βελεσιώτου δεν με τρέλανε ούτε αυτή, ούτε τα τραγούδια της παρόλο που όλο το μαγαζί ξετρελαινόταν. Όχι του γούστου μου. Το λαικό της Ελεωνόρας όσο περνούν τα χρόνια τόσο ωραιότερο γίνεται, το βρήκα καλύτερο και πιο ξεσηκωτικό από αυτό που παρακολούθησα από τη μετάδοση του Ant1 από την Άνοδο.

Η Ελεωνόρα είναι στη καλύτερη στιγμή της...και είναι και η καλύτερη γενικότερα. Ερμηνεύτρια, διασκεδάστρια, performer. Τα συνδυάζει όλα αρμονικά και το κάνει να φαίνεται τόσο εύκολο. Υπέροχη όταν χόρεψε ένα παθιασμένο ερωτικό τανγκό με τον sexy barman...Μήτσο! Υπέροχη σε ερμηνείες τραγουδιών άλλων όπως η αγαπημένη της ''Δουλειά'' της Πρωτοψάλτη, υπέροχη κι όταν με μια σφυρίχτρα στο στόμα κατέβηκε ανάμεσα στον κόσμο και κατέληξε να ανέβει πάνω σε ένα πάγκο και να χτυπηθεί δίνοντας το σύνθημα να ανέβουν όλοι στα τραπέζια και να ξεσαλώσουν. :fan: :007: Από καινούργια τραγούδια είπε μόνο το ''Ως και οι θάλασσες'', το ''Κλαίει ο άγγελός μου'' και την ''Κοραλία''. Ο κόσμος τη ζητούσε συνέχεια στη σκηνή και έφυγε και επέστρεψε 2-3 φορές. :fan: Περίμενα μέχρι τελευταία στιγμή να πει το ''Κόψε και μοίρασε'' και ΔΕΝ το είπε. :surprised:

Ωραία σκηνοθεσία και ΥΠΕΡΟΧΟΙ φωτισμοί. Όμορφο και λειτουργικό το σκηνικό. Απόδειξη ότι και με λίγα μπορείς να κάνεις σχεδόν κάθε τραγούδι να έχει τη δική του σκηνοθεσία.

Είδαμε μετά την Ελεωνόρα στο καμαρίνι γιατί ήθελε ένας φίλος μου - κι εγώ ήθελα να δω από κοντά τους χώρους που γυρίζονταν τα λατρεμένα μου ''Μαύρα μεσάνυχτα'' :fan: - και μου έκανε φοβερή εντύπωση το πόσο γλυκιά, σεμνή, ντροπαλή και μικροσκοπική είναι η Ελεωνόρα από κοντά. :007: Καμία σχέση με τη μουρλή που βλέπεις πάνω στη σκηνή. Επίσης το μαλλί που έχει τώρα κατά γενική ομολογία είναι το καλύτερο που είχε ποτέ. Μακάρι να μείνει στα σκούρα χρώματα για καιρό. :smile:
All of our endings can be found in our beginnings...
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

Γιατί δεν είπε το κόψε και μοίρασε; :surprised: :525807:
Nothing lasts forever but the earth and sky
gtm13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gtm13 »

ADAM2 έγραψε:Γιατί δεν είπε το κόψε και μοίρασε; :surprised: :525807:
:surprised: απ' τα καλύτερά της για μένα... σίγουρα στο top5 :007:
Άβαταρ μέλους
panosif

Το Κόψε και μοίρασε είναι σίγουρα στο top 3 μου από Ελεωνόρα και ίσως και το πιο αγαπημένο μου. :007:
Και τις δύο φορές που πήγα στην Ακτή το είπε κανονικά.Θα έτυχε μάλλον.
Ωραία η κριτική σου Billako. :thumbup: Συμφωνούμε γι' ακόμα μια φορά για την αγαπημένη. :give_rose:

*Οι παραστάσεις στην Ακτή Πειραιώς θα συνεχιστούν και όλο τον Φεβρουάριο,κάθε Σάββατο.
Άβαταρ μέλους
panosif

4 τελευταίες παραστάσεις για Ζουγανέλη - Βελεσιώτου

Συνεχίζονται ως τα τέλη Φεβρουαρίου οι επιτυχημένες παραστάσεις της Ελεωνόρας Ζουγανέλη & της Φωτεινής Βελεσιώτου!

Εικόνα

Η είδηση αυτής της συνύπαρξης αρχικά ξάφνιασε αλλά και κέντρισε πολύ κόσμο, φέρνοντας τον στην Ακτή Πειραιώς και αφήνοντας τον με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη & Φωτεινή Βελεσιώτου. Δυο διαφορετικές φωνές, δυο διαφορετικές γυναίκες, μια απρόσμενη αλλά απόλυτα ταιριαστή συνάντηση επί σκηνής! Δυο μοναδικές φωνές, δυο πολύ σημαντικές ερμηνεύτριες που ενώ φαινομενικά δεν έχουν κοινά, μοιράζονται την ίδια αγάπη και πάθος για το καλό ελληνικό τραγούδι, πάθος που τις φέρνει μαζί στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς, για τέσσερις ακόμα παραστάσεις ως τα τέλη Φεβρουαρίου.

Μαζί τους επί σκηνής και ο Δημήτρης Υφαντής, που με την καθάρια φωνή και ψυχή του ταξιδεύει σε γνωστά παραδοσιακά μουσικά μονοπάτια.

Για 4 ακόμα παραστάσεις, τα τέσσερα Σάββατα του Φεβρουαρίου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Φωτεινή Βελεσιώτου και ο Δημήτρης Υφαντής στην Ακτή Πειραιώς, πλαισιωμένοι από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

Μαζί τους οι: Νίκος Καλαντζάκος: πλήκτρα, Νίκος Πασσαλίδης: έγχορδα, Γιώργος Καραμφίλης: μπουζούκι, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας: κιθάρες, Ντίνος Χατζηιορδάνου: ακορντεόν, Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο, Γιάννης Αγγελόπουλος: Τύμπανα, Γιώργος Κατσίνης: κλαρίνο.

Στη συνέχεια, Θεσσαλονίκη!

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Φωτεινή Βελεσιώτου, μετά το τέλος των παραστάσεων στην Ακτή Πειραιώς, θα είναι στη Θεσσαλονίκη στο Fix Factory Of Sound για 3 παραστάσεις, τα Σάββατα 5, 19 και 26 Μαρτίου.

http://www.ogdoo.gr/epikairotita/mousik ... velesiotou
Άβαταρ μέλους
panosif

H συνέντευξη της Ελεωνόρας στον Σπύρο Χαριτάτο στον Alpha 989.
http://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=73582
Άβαταρ μέλους
panosif

Συνέντευξη στο Web Tv του Mega Γεγονότα.
http://www.megatv.com/megagegonota/arti ... d=35586001
Άβαταρ μέλους
panosif

Άβαταρ μέλους
panosif

Για 3 μοναδικές παραστάσεις στο Fix Factory of Sound!! Εισιτήρια προπώλησης από 12 ευρώ.

Πληροφορίες κρατήσεις 2310 500670

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΑΖΙ.......
.....ΕΡΧΕΤΑΙ

https://www.facebook.com/eleonora.zouga ... =2&theater
yakinthos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από yakinthos »

Εικόνα
Πήγα χτες βράδυ. Πρώτη φορά είδα λάιβ τη Ζουγανέλη. Πέρασα πολύ όμορφα. Μου άρεσε πολύ, μου έκανε καλύτερη εντύπωση απ' αυτή που μου αφήνει ακούγοντας τους δίσκους της. Εκεί εγώ τη βρίσκω λίγο βαριά. Μπορεί να είναι ιδέα μου, αλλά έχω την εντύπωση ότι ανήκει σε μια γενιά που διδάχτηκε το έντεχνο μέσα από τους μύθους του και τη μεγάλη ιστορία του, και μου ακούγεται λίγο προσεχτική, με πολλά πρέπει να είναι Πολύ Καλή, να είναι Αξιοπρεπής ή δεν ξέρω τι άλλο (όλα σε σχέση με το σεβασμό στο μύθο έντεχνο).
Στο λάιβ η κοπέλα ξεσαλώνει, τραγουδά από ψυχής, αφήνεται, το ευχαριστιέται, παρασύρεται, και μαζί της περνά και το κοινό πανέμορφα. Τη βρήκα καταπληκτική. Μου δίνει την εντύπωση ότι ο δίσκος είναι ο σύζυγός της και το λάιβ ο εραστής της, για να το πω με την αίσθηση της ημέρας της σημερινής, των ερωτευμένων. :give_rose:
Βελεσιώτου: Απλή, πιο απλή και δωρική δε γίνεται. Ερμηνεύτρια. Κι αν της λένε ότι μοιάζει στη Μπέλλου, αυτή του δίνει και καταλαβαίνει, τραγουδά κυρίως Μπέλλου. Και δικά της βεβαίως. Υπέροχη στιγμή, το α καπέλα, χωρίς μικρόφωνο, με έναν προβολέα πάνω της να τραγουδά "θα με δικάσει" του Λάγιου. Έξοχη!
Spoiler:
Εικόνα
Υφαντής: Κι αυτός πολύ καλός, ήθελα κι άλλο όμως. Κι απ' τη Βελεσιώτου ήθελα λίγο ακόμα, ας κράταγε 20' παραπάνω να πουν 2-3 ακόμα η Βελεσιώτου και 2-3 ο Υφαντής. Ως Ηπειρώτης απ' τη μάνα μου εννοείται ότι με τα ηπειρώτικα πέρασα τέλεια.
Από κόσμο, δεν ξέρω αν τα έχετε ξαναπεί, φίσκα. Λαός. Αυτά...
Spoiler:
Μια αφισούλα πιο μεγάλη (και ίσια :fan: ) στην Πειραιώς ρε παιδιά.... Για κάποιον που δεν ξέρει, που δεν πάει με τζιπι - ές, είναι κάπως, ειδικά μετά τα εναλλασσόμενα φωτεινά ρετουσαρισμένα πρόσωπα στο μαγαζί στη γωνία που σε κοιτάνε ερωτιάρικα... χάνεσαι, αποπροσανατολίζεσαι με τα βλέμματα αυτά, φτάνεις Καλλιθέα... :lol:
Η φωτό από το κινητό μου... την έστειλα σε κάποιο φίλο εδώ, για να πάρω μετά το λινκ της και να σας την ανεβάσω...
Spoiler:
" -μπράβο Υάκινθε, και την είχαμε ανάγκη βρε, δεν είχαμε δει καλύτερη... :fan: "
bonus koutsompolio
Spoiler:
πολλές γυναίκες, γυναικοπαρέες, ζευγαράκια ελάχιστα... και άντρες επίσης μόνοι, αντροπαρέες επίσης... Τι έγινε ρε παιδιά; Πολλή μοναξιά βαράμε όλοι και ερωτοφοβία... :cry2: Μήπως να αρχίζαμε να φλερτάρουμε και πάλι; Ότι του αρέσει του καθενός και της καθεμιανής... άντρες, γυναίκες, ότι... Κάτι όμως ρε φίλε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yakinthos την Τετ Φεβ 17, 2016 2:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
Άβαταρ μέλους
panosif

Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Τι θα είναι αυτό,κάποια παράσταση?
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
panosif

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ – ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ
«ΚΟΝΤΡΑ ΝΤΟΥΕΤΟ»

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ
ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ, ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ 19/2 & 26/2

Συνεχίζονται ως τα τέλη Φεβρουαρίου οι πολύ επιτυχημένες, πολυσυζητημένες και πιο ανατρεπτικές παραστάσεις της φετινής σεζόν! Λόγω πολύ μεγάλης ζήτησης, προστίθενται ακόμα δυο παραστάσεις τις Παρασκευές 19/2 και 26/2.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Φωτεινή Βελεσιώτου. Δυο διαφορετικές φωνές, δυο διαφορετικές γυναίκες, μια απρόσμενη αλλά απόλυτα ταιριαστή συνάντηση επί σκηνής!
Δυο μοναδικές φωνές, δυο πολύ σημαντικές ερμηνεύτριες που ενώ φαινομενικά δεν έχουν κοινά, μοιράζονται την ίδια αγάπη και πάθος για το καλό ελληνικό τραγούδι, πάθος που τις φέρνει μαζί στη σκηνή της ΑΚΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, για τέσσερις ακόμα παραστάσεις ως τα τέλη Φεβρουαρίου.

Μαζί τους επί σκηνής και ο Δημήτρης Υφαντής, που με την καθάρια φωνή και ψυχή του θα μας ταξιδέψει σε γνωστά παραδοσιακά μουσικά μονοπάτια.

Για 4 ακόμα παραστάσεις λοιπόν, τα δυο τελευταία διήμερα του Φεβρουαρίου – 19,20/2 & 26,27/2, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Φωτεινή Βελεσιώτου και ο Δημήτρης Υφαντής στην ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, πλαισιωμένοι από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

Μαζί τους οι: Νίκος Καλαντζάκος: πλήκτρα, Νίκος Πασσαλίδης: έγχορδα, Γιώργος Καραμφίλης: μπουζούκι, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας: κιθάρες, Ντίνος Χατζηιορδάνου: ακορντεόν, Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο, Γιάννης Αγγελόπουλος: Τύμπανα, Γιώργος Κατσίνης: κλαρίνο.

Σκηνοθεσία: Αργυρώ Χιώτη
Κείμενα: Θανάσης Αλευράς
Ενορχηστρώσεις: Νίκος Καλαντζάκος
Σχεδιασμός φωτισμού: Περικλής Μαθιέλης
Σχεδιασμός Ήχου: Αργύρης Λιανός, Brian Coon
Σκηνογραφία: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Οργάνωση παραγωγής: Κατερίνα Παπαδοπούλου

Ακτή Πειραιώς:
Πειραιώς 178 & Λαμίας 4, Ταύρος
Τηλ. 210 3418020/www.aktipireos.gr
Ώρα έναρξης: 11.00
Είσοδος με ποτό: 15€
Φιάλη ποτού: 130€
Φιάλη λευκό κρασί: 65€
Φιάλη κόκκινο κρασί: 75€

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Φωτεινή Βελεσιώτου, μετά το τέλος των παραστάσεων στην ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, θα είναι στη Θεσσαλονίκη στο FIX FACTORY OF SOUND για 3 μοναδικές παραστάσεις, τα Σάββατα 5, 19 και 26 Μαρτίου.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

Θέλεις να τραγουδήσεις με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη; Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και μπορεί να είσαι ο τυχερός που θα βρεθεί μαζί της στο studio, για να ερμηνεύσετε και να μαγνητοσκοπήσετε το τραγούδι «Ως κι οι θάλασσες», σε μουσική Μίνου Μάτσα και στίχους Ελένης Φωτάκη.
Μάθε περισσότερα στο link! http://groupama-club.gr/
‪#‎NtouetoMeEleonora‬ ‪#‎Zouganeli‬ ‪#‎διαγωνισμός‬

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
killbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killbill »

Πόσο εξαιρετική ερμηνεύτρια η μητέρα της, πρώτη φορά βλέπω κάποιο βιντεάκι της δεν την είχα ψάξει ποτέ :surprised:

Άβαταρ μέλους
killbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killbill »

Καλά έπαθα πλάκα είναι συγκλονιστική ερμηνεύτρια στο παρακάτω ειδικά τραγούδι οι εναλλαγές στην ένταση και στο χρώμα της φωνής της απίστευτη πραγματικά :clap:

Άβαταρ μέλους
panosif

Σήμερα η Ελεωνόρα στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα.
Απάντηση