Νότης Σφακιανάκης
-
Re: Νότης Σφακιανάκης
εμ πως να με βοηθησεις ετσι οπως το λεω... αλλα και πως να το περιγραψω γαμ.... μια απο τις κοπελες το λεει,ειναι ωραια μπαλαντα..αλλα δεν θυμαμαι ουτε μια λεξη ουτε απο τα κουπλε ουτε απο τα ρεφρεν...
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
- Scorpion86
Eαν έχεις facebook, ρώτα την κοπέλα (Λουκία Σλάβη λέγεται) ή στείλε την ερώτηση στις "48 ώρες". Θα σου απαντήσουν.antonisinfo έγραψε:εμ πως να με βοηθησεις ετσι οπως το λεω... αλλα και πως να το περιγραψω γαμ.... μια απο τις κοπελες το λεει,ειναι ωραια μπαλαντα..αλλα δεν θυμαμαι ουτε μια λεξη ουτε απο τα κουπλε ουτε απο τα ρεφρεν...
Εδώ το προφιλ της: https://www.facebook.com/lukiaslavi
Kαι η σελιδα της: https://www.facebook.com/Lukia-276712439008686/?fref=nf
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- Scorpion86
-
Για πες μας ποια κομμάτια είπε και σου φάνηκε ότι ήταν από άλλον πλανήτη το χτεσινό;christos έγραψε:Καλημέρα Αντώνη, ενώ ήμουν χθες δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν καταλαβαίνω σε ποιο κομμάτι αναφέρεσαι. 'Οσον αναφορά τα χθεσινά μάγκες το μαγαζί ήταν φίσκα.. Πάνω δεν έβλεπα τι γινόταν αλλά από ότι έμαθα είχε και πάνω κόσμο στην αρχή μετά σπάσανε αλλά γενικά για παρασκευή ήταν γεμάτο πράγμα το οποίο κανείς δεν περίμενε..
Υ.Γ Πρόγραμμα από άλλο πλανήτη το χθεσινό!
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
Από το μακρινό...2001. Οκτώβριο του 2001 το ματς, Μάντσεστερ-Ολυμπιακός 3-0 (όλα τα γκολ μετά το 80'), και ο Αλέκος Αλεξανδρής χάνει τετ-α-τετ στο πρώτο 10λεπτο του αγώνα, για την ακρίβεια τον προλαβαίνει ο Μπλαν. Αρχοντα!giorgosvas06 έγραψε:
Εντάξει πρώτο πρόγραμμα ρε φίλε ήταν πολύ καλό.Ναυάγια στις 2 η ώρα δεν ακούς συχνά....johnytzitzi έγραψε:Για πες μας ποια κομμάτια είπε και σου φάνηκε ότι ήταν από άλλον πλανήτη το χτεσινό;christos έγραψε:Καλημέρα Αντώνη, ενώ ήμουν χθες δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν καταλαβαίνω σε ποιο κομμάτι αναφέρεσαι. 'Οσον αναφορά τα χθεσινά μάγκες το μαγαζί ήταν φίσκα.. Πάνω δεν έβλεπα τι γινόταν αλλά από ότι έμαθα είχε και πάνω κόσμο στην αρχή μετά σπάσανε αλλά γενικά για παρασκευή ήταν γεμάτο πράγμα το οποίο κανείς δεν περίμενε..
Υ.Γ Πρόγραμμα από άλλο πλανήτη το χθεσινό!
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Ρε παιδια εχουμε κανα αλλο βιντεο με σχολιασμο Νοτη στο ματς του Θρυλου? 

λετε για Νοτη οτι δε τραβαει αλλα δειτε λιγο κ αλλου.Κ χθες η μερα με αυτα που γινονται το τελευταιο διαστημα ηταν ειδικων συνθηκων κ παρολα αυτα πηγε μια χαρα.Δε χρειαζεται να τα μηδενιζουμε ολα.Ο Ρεμος αλλαζει το σχήμα που αντι για Δαρρα θα παει η Γλυκερια.Ακουστηκε πουθενα? oxi.
- SFAKattack10
Εδω η real news δινει κουπονια για τον Ρεμο και εμας μας χαλαει που εχει εκδηλωσεις τις Παρασκευες.griniaris έγραψε:Ο Ρεμος αλλαζει το σχήμα που αντι για Δαρρα θα παει η Γλυκερια.Ακουστηκε πουθενα? oxi.
E προφανώς είναι λίγο ανόητο να θεωρεί κανείς ότι με τόσα πολλά σχήματα θα πηγαίνουν όλα ''αέρα''. Δεν είπε κανείς ότι σπάει ρεκόρ ο Νότης φέτος, αλλά όχι και να μηδενίζουμε την όλη πορεία του σχήματος.griniaris έγραψε:λετε για Νοτη οτι δε τραβαει αλλα δειτε λιγο κ αλλου.Κ χθες η μερα με αυτα που γινονται το τελευταιο διαστημα ηταν ειδικων συνθηκων κ παρολα αυτα πηγε μια χαρα.Δε χρειαζεται να τα μηδενιζουμε ολα.Ο Ρεμος αλλαζει το σχήμα που αντι για Δαρρα θα παει η Γλυκερια.Ακουστηκε πουθενα? oxi.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
-
συγγνωμη αλλα επιστρεφω σε αυτο που εγραψα το πρωι... δεν λεω για την κοπελα που τραγουδαει με τους 48ωρες. εψαξα λιγο... ή η Μαίρη Σχοινά ή η Νάγια Καψάλη το λεει..αν καποιος το ξερει βοηθαει... καλα να περνατε οσοι ειστε τωρα εκει!
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
- Scorpion86
Εχω ένα αλλο απο live του 1998...που ρωτάει ποσο ηρθαμε με την καβάλα.Gshore έγραψε:Ρε παιδια εχουμε κανα αλλο βιντεο με σχολιασμο Νοτη στο ματς του Θρυλου?

-
Έχει βγει 2 φορές στη Σούπερ Μπάλα στο Mega πριν κάποια ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Μάλιστα το ένα τον είχαν πετύχει στο στούντιο Οκτώβριο 2002 στις ηχογραφήσεις του "Ας μιλήσουν", ακούσαμε και λίγο "Αράχνη" και το "Θα με θυμάσαι".
Μάλιστα το ένα τον είχαν πετύχει στο στούντιο Οκτώβριο 2002 στις ηχογραφήσεις του "Ας μιλήσουν", ακούσαμε και λίγο "Αράχνη" και το "Θα με θυμάσαι".
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Scorpion86 έγραψε:Εχω ένα αλλο απο live του 1998...που ρωτάει ποσο ηρθαμε με την καβάλα.Gshore έγραψε:Ρε παιδια εχουμε κανα αλλο βιντεο με σχολιασμο Νοτη στο ματς του Θρυλου?
Εκεί που τραγουδάει το Αηδόνι στο ΡΕΞ και τον ψάρωσαν στην αρχή χαχαχαχα..
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- Scorpion86
Καλημέρα μάγκες δεν ξέρω αν κατηφόρησε κανείς σας προς τα κάτω χθες αλλά τέτοιο κόσμο δεν έχω ξαναδεί.. Δεν χώραγες να στρίψεις ακόμα και στις σκάλες καθόντουσαν ανα 2... Τελικά αυτός ο Άρχοντας όχι καλά την έχει βγάλει την σεζον μόνος του Τρίκαλα θα έλεγα.
Υ.Γ.1 Είχε πάρα πολλές κρατήσεις απο κανονικά μπουκάλια, ελάχιστα τα φοιτητικά στον 2ο μόνο!
Υ.Γ.2 Ίσως να είναι και η πρώτη φορά που αυτά που γράφει ο "Χαρούλης" να ισχύουν όντως και να μην είναι σάλτσες
http://www.newspistol.com/article.php?i ... egory_id=0
Υ.Γ.1 Είχε πάρα πολλές κρατήσεις απο κανονικά μπουκάλια, ελάχιστα τα φοιτητικά στον 2ο μόνο!
Υ.Γ.2 Ίσως να είναι και η πρώτη φορά που αυτά που γράφει ο "Χαρούλης" να ισχύουν όντως και να μην είναι σάλτσες
http://www.newspistol.com/article.php?i ... egory_id=0
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
Ρε παιδια ανεβαστε τιποτα απο αυτα
!!

Αδερφέ Gshore μπες στην σελίδα της Φαντασίας στο Facebook, έχει 2-3 βιντεο απο χθες! https://www.facebook.com/FantasiaLive/
Ρε παίδες ο Κωστάκης που είπε ο Νότης οτι αυτοκτόνησε και του αφιέρωσε την βραδιά έχουμε ιδέα ποιος είναι; Κάπου πηγαίνει το μυαλο μου..
Ρε παίδες ο Κωστάκης που είπε ο Νότης οτι αυτοκτόνησε και του αφιέρωσε την βραδιά έχουμε ιδέα ποιος είναι; Κάπου πηγαίνει το μυαλο μου..
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
Το μαγαζι εχθεσ ηταν φισκα...Δεν επεφτε καρφιτσα.....Καλη χρονια κανει φετοσ....Και ειναι και μονοσ του.....Μακαρι να συνεργαστει ξανα με τη Φαντασια.....