Νότης Σφακιανάκης
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Re: Νότης Σφακιανάκης
O Νοτης θα δωσει καινουργια συνεντευξη στον Τασο Τρυφωνος στην εκπομπη Τετ-α-τετ στο Ρικ 1 την Πεμπτη 22:OO (Αν Θυμαστε το 2012 ειχε δωσει συνεντευξη παλι στον Τρυφωνος αλλα το Ρικ την λογοκρινε)
Χθες απ'τα σπάνια είχαμε τα:Κράτησε με,Μεσόγειο,Κάψε,Εσύ η θάλλασσα,Soldier of fortune...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Ημουνα χθες fantasia,καιρό είχα να πάω, από την πρεμιέρα.Είχε πολύ κόσμο το μαγαζί πίσω πίσω είχε 5-6 άδεια τραπέζια όσο μπορούσα να δω τα οποία κλασσικά γέμισαν με άτομα από το μπαρ.Δυνατό πρόγραμμα έκανε ο Νότης,μερικά τραγούδια λιγότερο συνηθισμένα που είπε είναι τα Κράτησε με(εγώ προσωπικά δεν το είχα ξανακούσει),Ετσι είναι ο έρωτας,Soldier of fortune καθώς και τα Κάψε,Πέρνα και εσύ,Ο θεός να σε φυλάει(εντάξει αυτά τα λέει συχνότερα).Από κοινωνικά είπε μόνο Μα εγώ είμαι Ελληνας,Η μπαλάντα του κυρ Μέντιου,Ηταν τρελός,Με μια πιρόγα.Δεν ανέφερε τίποτα για τέλος εμφανίσεων.
Υ.Γ.Δεν είπε τον αετό(δεν θυμάμαι άλλη φορά να έχει γίνει) αλλά αυτό το Εγώ και η μοναξιά σταθερή αξία δεν το γλιτώνουμε.
Υ.Γ.Δεν είπε τον αετό(δεν θυμάμαι άλλη φορά να έχει γίνει) αλλά αυτό το Εγώ και η μοναξιά σταθερή αξία δεν το γλιτώνουμε.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
-
Επειδή του το ζητάει ένας φίλος του που πάει κάθε βράδυ του κάνει το χατίρι.
Αν έχετε προσέξει πάντα σηκώνεται ο συγκεκριμένος να το χορέψει και ο Νότης του πετάει ασταμάτητα δίσκους με λουλούδια.
Αν έχετε προσέξει πάντα σηκώνεται ο συγκεκριμένος να το χορέψει και ο Νότης του πετάει ασταμάτητα δίσκους με λουλούδια.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
To ''Εγώ κι η μοναξιά'';; Τόσα ζειμπέκικα έχει ο άνθρωπος ρε φίλε έλεος!!
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Nαι τότε που περιμέναμε να δούμε την συνέντευξη και μετά από κάνα 10λεπτο το κανάλι έγραφε "η εκπομπή δεν θα μεταδοθεί για τεχνικούς λόγους". Βέβαια, η αλήθεια ήταν άλλη. Προσπάθησαν τα παιδιά του επίσημου fan club να την πάρουν την συνέντευξη ως υλικό και να την ανεβάσουν στο youtube αλλά δεν προχώρησε το θέμα. Είχα γράψει προ ημερών ότι ο Νότης θα δώσει σύντομα συνέντευξη αν και οι πληροφορίες μου έλεγαν για ραδιοφωνική συνέντευξη. Εριξε και ενδιάμεσα ένα άκυρο στην Σπυροπούλου.MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:O Νοτης θα δωσει καινουργια συνεντευξη στον Τασο Τρυφωνος στην εκπομπη Τετ-α-τετ στο Ρικ 1 την Πεμπτη 22:OO (Αν Θυμαστε το 2012 ειχε δωσει συνεντευξη παλι στον Τρυφωνος αλλα το Ρικ την λογοκρινε)
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Scorpion δώσε λίγο ρεπορτάζ με Θεσσαλονίκη τι παίζει; Ισχύει η συμφωνία με Γκόγκο; Ή χάλασε; Ποια Σπυροπούλου..Ευτυχώς..Scorpion86 έγραψε:Nαι τότε που περιμέναμε να δούμε την συνέντευξη και μετά από κάνα 10λεπτο το κανάλι έγραφε "η εκπομπή δεν θα μεταδοθεί για τεχνικούς λόγους". Βέβαια, η αλήθεια ήταν άλλη. Προσπάθησαν τα παιδιά του επίσημου fan club να την πάρουν την συνέντευξη ως υλικό και να την ανεβάσουν στο youtube αλλά δεν προχώρησε το θέμα. Είχα γράψει προ ημερών ότι ο Νότης θα δώσει σύντομα συνέντευξη αν και οι πληροφορίες μου έλεγαν για ραδιοφωνική συνέντευξη. Εριξε και ενδιάμεσα ένα άκυρο στην Σπυροπούλου.MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:O Νοτης θα δωσει καινουργια συνεντευξη στον Τασο Τρυφωνος στην εκπομπη Τετ-α-τετ στο Ρικ 1 την Πεμπτη 22:OO (Αν Θυμαστε το 2012 ειχε δωσει συνεντευξη παλι στον Τρυφωνος αλλα το Ρικ την λογοκρινε)
- Scorpion86
Δεν έχω ακούσει ότι δεν θα ανέβει Θεσσαλονίκη. Θα μιλήσω με 2 πηγές μου και θα ενημερώσω. Πάντως, ψάχνεται για συναυλίες αυτήν την περίοδο. Οτι μάθω, θα ενημερώσω...jdarmody έγραψε:Scorpion δώσε λίγο ρεπορτάζ με Θεσσαλονίκη τι παίζει; Ισχύει η συμφωνία με Γκόγκο; Ή χάλασε; Ποια Σπυροπούλου..Ευτυχώς..Scorpion86 έγραψε:Nαι τότε που περιμέναμε να δούμε την συνέντευξη και μετά από κάνα 10λεπτο το κανάλι έγραφε "η εκπομπή δεν θα μεταδοθεί για τεχνικούς λόγους". Βέβαια, η αλήθεια ήταν άλλη. Προσπάθησαν τα παιδιά του επίσημου fan club να την πάρουν την συνέντευξη ως υλικό και να την ανεβάσουν στο youtube αλλά δεν προχώρησε το θέμα. Είχα γράψει προ ημερών ότι ο Νότης θα δώσει σύντομα συνέντευξη αν και οι πληροφορίες μου έλεγαν για ραδιοφωνική συνέντευξη. Εριξε και ενδιάμεσα ένα άκυρο στην Σπυροπούλου.MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:O Νοτης θα δωσει καινουργια συνεντευξη στον Τασο Τρυφωνος στην εκπομπη Τετ-α-τετ στο Ρικ 1 την Πεμπτη 22:OO (Αν Θυμαστε το 2012 ειχε δωσει συνεντευξη παλι στον Τρυφωνος αλλα το Ρικ την λογοκρινε)
Ελλάδα οι συναυλίες; Ωραίος.Scorpion86 έγραψε:Δεν έχω ακούσει ότι δεν θα ανέβει Θεσσαλονίκη. Θα μιλήσω με 2 πηγές μου και θα ενημερώσω. Πάντως, ψάχνεται για συναυλίες αυτήν την περίοδο. Οτι μάθω, θα ενημερώσω...jdarmody έγραψε:Scorpion δώσε λίγο ρεπορτάζ με Θεσσαλονίκη τι παίζει; Ισχύει η συμφωνία με Γκόγκο; Ή χάλασε; Ποια Σπυροπούλου..Ευτυχώς..Scorpion86 έγραψε:Nαι τότε που περιμέναμε να δούμε την συνέντευξη και μετά από κάνα 10λεπτο το κανάλι έγραφε "η εκπομπή δεν θα μεταδοθεί για τεχνικούς λόγους". Βέβαια, η αλήθεια ήταν άλλη. Προσπάθησαν τα παιδιά του επίσημου fan club να την πάρουν την συνέντευξη ως υλικό και να την ανεβάσουν στο youtube αλλά δεν προχώρησε το θέμα. Είχα γράψει προ ημερών ότι ο Νότης θα δώσει σύντομα συνέντευξη αν και οι πληροφορίες μου έλεγαν για ραδιοφωνική συνέντευξη. Εριξε και ενδιάμεσα ένα άκυρο στην Σπυροπούλου.MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:O Νοτης θα δωσει καινουργια συνεντευξη στον Τασο Τρυφωνος στην εκπομπη Τετ-α-τετ στο Ρικ 1 την Πεμπτη 22:OO (Αν Θυμαστε το 2012 ειχε δωσει συνεντευξη παλι στον Τρυφωνος αλλα το Ρικ την λογοκρινε)
- Scorpion86
Και Ελλάδα και εξωτερικό. Βέβαια, ας κρατάμε μικρό καλάθι γιατί και πριν δύο χρόνια σχεδίαζε αρκετές αλλά δεν έκανε καμία.
- makis celica
Παιζει trailer στην Κυπρο??MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:O Νοτης θα δωσει καινουργια συνεντευξη στον Τασο Τρυφωνος στην εκπομπη Τετ-α-τετ στο Ρικ 1 την Πεμπτη 22:OO (Αν Θυμαστε το 2012 ειχε δωσει συνεντευξη παλι στον Τρυφωνος αλλα το Ρικ την λογοκρινε)
- Scorpion86
Aύριο νομίζω θα ανέβει το τρέιλερ της συνέντευξης. Κάθε Τρίτη το ανεβάζουν.
- SFAKattack10
Εχει uefa τοτε, θα την δω μετα στο ιντερνετ. Αν δεν την κοψουν και αυτηMIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:O Νοτης θα δωσει καινουργια συνεντευξη στον Τασο Τρυφωνος στην εκπομπη Τετ-α-τετ στο Ρικ 1 την Πεμπτη 22:OO (Αν Θυμαστε το 2012 ειχε δωσει συνεντευξη παλι στον Τρυφωνος αλλα το Ρικ την λογοκρινε)

Το ειχε πει στις προβες, οσο περνουσαν οι βδομαδες νομιζα οτι δεν θα το ελεγε για φετος.ilias16 έγραψε:Χθες απ'τα σπάνια είχαμε τα:Κράτησε με
- Scorpion86
Kαι Ευρωλίγκα έχει γαμώ την τρέλα μου. Θα πέσει πάνω στο δεύτερο ημίχρονο.SFAKattack10 έγραψε:Εχει uefa τοτε, θα την δω μετα στο ιντερνετ. Αν δεν την κοψουν και αυτηMIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:O Νοτης θα δωσει καινουργια συνεντευξη στον Τασο Τρυφωνος στην εκπομπη Τετ-α-τετ στο Ρικ 1 την Πεμπτη 22:OO (Αν Θυμαστε το 2012 ειχε δωσει συνεντευξη παλι στον Τρυφωνος αλλα το Ρικ την λογοκρινε)![]()

O Νότης Σφακιανάκης ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο #tetatet . Μια πολυαναμενόμενη συνέντευξη που θα συζητηθεί. ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. Κυριακή 21.30 στο ΡΙΚ1 & RIKsat (για Ελλάδα κ εξωτερικό). Τι λέει για το χαμό του Παντελίδη, τον Αντώνη Ρέμο, την αποχώρηση της Βανδή από το σχήμα, τα παιδικά του χρόνια, την κατάσταση στην Ελλάδα και την απώλεια που τον σημάδεψε.
https://www.youtube.com/watch?v=IfHcAmH ... youtu.be&a
https://www.youtube.com/watch?v=IfHcAmH ... youtu.be&a
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
- Scorpion86
19.30 δεν είναι το ντέρμπυ;Scorpion86 έγραψε:Πάνω στο ντέρμπι θα πέσει. Φτου...
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
Mα ειναι δυνατον να τον ρωτανε ακομα για ενα σχημα που δεν εγινε πριν δυο χρονια...θα τσιμπησει κλασσικα πιστευω και θα αρχισει να χωνει..μπορει και οχι βεβαια
- Scorpion86
Γιατί θα αρχίσει 19:30; Στην Ελλάδα είμαστε...christos έγραψε:19.30 δεν είναι το ντέρμπυ;Scorpion86 έγραψε:Πάνω στο ντέρμπι θα πέσει. Φτου...
Υ.Γ.: Μια από τα ίδια η συνέντευξη. Ημαρτον!