Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
J&B

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Οκ καλά έκανες και το διευκρίνισες γιατί απόρησα... πάντως από αυτό το λίγο που άκουσα από το τραγούδι του Τερζή το ρεφρέν δεν μου λέει και πολλά, για την μουσική όταν το ακούσουμε ολόκληρο θα βγάλουμε συμπέρασματα...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Μέσα στα κομμάτια που ακούει ο Νότης, υπάρχει και Τάσος Βουγιατζής. Οπότε, του ξαναέδωσε μετά το "επεισόδιο" που υπήρξε με αφορμή του "Γη Φωτιά, Γη Ρωμιά".
Και ο Bo του έδωσε, και ο Δήμας και ο Δάντης και ο Γ.Παπαδόπουλος...
Ο Σαπουντζάκης του έχει δώσει καμιά δεκαριά κομμάτια.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
auster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από auster »

Νοτης & Βο-ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ (ΓΡΙΤΣΗΣ-ΒΟ)
http://www.protothema.gr/life-style/Gos ... me-ton-bo/
Άβαταρ μέλους
J&B

Σούπερ... :yahoo: Ο Νίκος Γρίτσης έχει γράψει τραγουδάρες κατά το παρελθόν και στον Νότη και σε άλλους καλλιτέχνες...
Άβαταρ μέλους
Effie7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Effie7 »

Πιστευω θα παιξει πολυ στα ραδιοφωνα και απ οτι βλεπω κανει και κλιπ οποτε θα γινει καλο προμο :smile:
Άβαταρ μέλους
J&B

Τελικά ο Νότης θα αλλάξει εταιρεία ή όλο αυτά που λέγαμε για την Panik έχουν να κάνουν μόνο για το συγκεκριμένο κομμάτι;
Άβαταρ μέλους
Effie7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Effie7 »

Αν ο bo ειναι στη panik μπορει! Λογω του οτι συμμετεχει σε ενα κομματι του
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Μια χαρά ο Γρίτσης γράφει κομματάρες πιστεύω να είναι ένα κανονικό Νοτικό κομμάτι και απλώς να υπάρχει και γέφυρα ραπ με το bo...Δε πιστεύω ότι θα είναι κανονικό ντούετο..Μένει να φανεί αν μιλάμε για προπομπό του νέου δίσκου σε νέα εταιρεία ή είναι απλώς ένα ξεκάρφωτο κομμάτι που έγινε λόγω των καλών σχέσεων Νότη με bo, την κουμπάρα του κλπ..Θα είναι μάλλον και μια ευκαρία να επιστέψει στα ραδιόφωνα...
YΓ: Aπό τα ονομάτα του scorpion Σαπουτζάκη με 1000 και πάνω από ένα κομμάτι, Παπαδόπουλο θέλω επίσης, Δήμα μόνο αν γράφει ο Παπαδόπουλος στίχους...Δάντης νομίζω το χει χάσει..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

J&B έγραψε:Τελικά ο Νότης θα αλλάξει εταιρεία ή όλο αυτά που λέγαμε για την Panik έχουν να κάνουν μόνο για το συγκεκριμένο κομμάτι;
Μήπως είναι...προάγγελος μίας μετακόμισης στην Panik?
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Θα έχει Γριτση το κομμάτι άρα θα είναι καλό. Αυτά τα καπελακια με χαλάνε στον Νότη. :biggrin:
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Ξεσηκωτικο διαβαζω...επομενη μεγαλη επιτυχια λενε...βιντεοκλιπ γυριστηκε...νεα εταιρια στη μεση!!!Εποχες Ανοιξις θυμιζει..;)!Αντε με το καλο!!!γνωριζουμε ποτε θα ακουσουμε εστω και καποιο αποσπασμα;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Παίζει να ήταν και παπαριές αυτά περί αλλαγής εταιρείας. Μπορεί να εννοούσαν όσοι τα διέδιδαν ότι ο Νότης θα συμμετάσχει σε τραγούδι που θα βρίσκεται σε δίσκο του Βο που πήγε στην Panik. Απλά επειδή δεν έλεγαν λεπτομέρειες όταν τους ρωτούσες , για να μην "κάψουν" το κομμάτι πριν γίνουν τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ, απλά έλεγαν Panik και Νότης. Ως συνεργασία όμως, για την ώρα...
Άβαταρ μέλους
J&B

Scorpion86 έγραψε:Παίζει να ήταν και παπαριές αυτά περί αλλαγής εταιρείας. Μπορεί να εννοούσαν όσοι τα διέδιδαν ότι ο Νότης θα συμμετάσχει σε τραγούδι που θα βρίσκεται σε δίσκο του Βο που πήγε στην Panik. Απλά επειδή δεν έλεγαν λεπτομέρειες όταν τους ρωτούσες , για να μην "κάψουν" το κομμάτι πριν γίνουν τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ, απλά έλεγαν Panik και Νότης. Ως συνεργασία όμως, για την ώρα...
Και γω νομίζω ότι δεν θα φύγει από την Cobalt (δυστυχώς)... Πάντως φαίνεται ότι υπάρχει διάθεση από την Panik να ακουστεί το τραγούδι, ακόμα δεν κυκλοφόρησε και ετοιμάζουν και βίντεοκλίπ, όχι σαν την Cobalt με ένα μόνο εδώ και 1,5 χρόνο...
Άβαταρ μέλους
J&B

Άσχετο, αλλά σχετικό... προχτες πέτυχα το "Ξυπνάτε ρε" :shock: το μεσημέρι στο Derti, παίζει να ήταν η πρώτη φορά που ο ακούω στο ράδιο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

J&B έγραψε:Άσχετο, αλλά σχετικό... προχτες πέτυχα το "Ξυπνάτε ρε" :shock: το μεσημέρι στο Derti, παίζει να ήταν η πρώτη φορά που ο ακούω στο ράδιο...
Ο μόνος σταθμός που παίζει Νότη και όλα τα κομμάτια ειναι ο Derti. Το "Και Χριστός και Αλήτης" δεν πρέπει να το έχει παίξει άλλο ραδιόφωνο. Μόνο ο Derti...
Y.Γ.: Aν το κομμάτι έχει απήχηση, εγώ αν ήμουν Νότης θα πήγαινα άμεσα στην Panik, όχι να παρακαλάω την Cobalt να κάνει ένα προμο της προκοπής.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Scorpion86 έγραψε:
J&B έγραψε:Άσχετο, αλλά σχετικό... προχτες πέτυχα το "Ξυπνάτε ρε" :shock: το μεσημέρι στο Derti, παίζει να ήταν η πρώτη φορά που ο ακούω στο ράδιο...
Ο μόνος σταθμός που παίζει Νότη και όλα τα κομμάτια ειναι ο Derti. Το "Και Χριστός και Αλήτης" δεν πρέπει να το έχει παίξει άλλο ραδιόφωνο. Μόνο ο Derti...
Y.Γ.: Aν το κομμάτι έχει απήχηση, εγώ αν ήμουν Νότης θα πήγαινα άμεσα στην Panik, όχι να παρακαλάω την Cobalt να κάνει ένα προμο της προκοπής.
είναι στάνταρ ότι δεν πάει στην panik;;;Βλέπω απο την εταιρία σχόλια του στυλ άρχοντας Νότης κτλ...και μου φαίνεται περίεργο τέτοια πρεμούρα δισκογραφικής να προβάλει καλλιτέχνη άλλης εταιρίας.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Θα δείξει το προσεχές μέλλον. Αρχές καλοκαιριού θα φανεί. Πάντως, είτε Panik είτε Cobalt, με τον Μανώλη Βλάχο θα γίνει η τελική επιλογή. :lol:
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Το περίμενα πως πρόκειται για καινούριο κομμάτι. Αν ήταν κάποιο Remake δεν θα το είχε αναφέρει κανείς κι ούτε θα είχαν ανακοινώσει πως θα βγει σε βίντεο κλιπ να παίζει στο Mad :smile:
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Ωραίες φωτογραφίες έβγαλαν πάντως, είχαμε μείνει με εκείνες τις τραγικές από το Εγώ..Καλοτάξιδο!
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Πάντως όσες φορές άλλαξε εταιρεία ο δίσκος μέσα είχε Βουγιατζή
Απάντηση