Αντώνης Ρέμος
- fylakas_aggelos
-
Chronisgreek
Re: Αντώνης Ρέμος
αιντε 3 μηνες μετα...

Ωραια που θα βγει αλλα θα προτιμουσα να βγαλει ενα καλοκαιρινο single τωρα
- fylakas_aggelos
Το προηγούμενο "Όλα περνούν" πάντως δεν έγινε viral, σπάνια το πετύχαινα στο ραδιόφωνο και ούτε πολλά κατεβάσματα είχε στα iTunes πέρα από τις πρώτες μέρες. Ελπίζω το "Δως μου μια αγκαλιά" να πάει πολύ καλά και να κάνει εκατομμύρια views όπως το "Λένε".
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
Chronisgreek
βλεπω σε 2 μηνες να βγαζει νεο καλοκαιρινο σινγκλ 
Θα μπορουσε να ειχε λιωσει οι ραδιοφωνικες μεταδωσεις δε μου λενε τιποτα! Αν και ωραιο το λενε πιστευω πως δεν ειναι απ τα καλυτερα του αλλα ταιριαζει στο στυλ των σταθμων γι αυτο παιζει και συνεχεια! Επειδη ο ρεμος το παει αργα δεν ειμαι αισιοδοξη για το καλοκαιρινο single
-
vangellakos
Εγώ δεν κατάλαβα το λόγο που το βγάζουν ως ντουέτο.Πίστευα ότι απλώς το τραγούδησαν μαζί στο σόου του ΑΝΤ1 κι ότι θα κυκλοφορούσε επίσημα ως σόλο από το Ρέμο.Νομίζω θα ήταν καλύτερο έτσι αλλά οκ.
Aφού σχολιάζετε μια είδηση και αλλάζει η σελίδα καλό θα ήταν να κάνετε παράθεση. 
I like people too much or not at all.
Συμφωνω η να το ελεγε με μια γυναικα ντουετοvangellakos έγραψε:Εγώ δεν κατάλαβα το λόγο που το βγάζουν ως ντουέτο.Πίστευα ότι απλώς το τραγούδησαν μαζί στο σόου του ΑΝΤ1 κι ότι θα κυκλοφορούσε επίσημα ως σόλο από το Ρέμο.Νομίζω θα ήταν καλύτερο έτσι αλλά οκ.
-
vangellakos
Ναι και με γυναίκα θα ήταν ωραίο.Θα ταίριαζε πιο πολύ και με τον τίτλο του τραγουδιού.Effie7 έγραψε:Συμφωνω η να το ελεγε με μια γυναικα ντουετοvangellakos έγραψε:Εγώ δεν κατάλαβα το λόγο που το βγάζουν ως ντουέτο.Πίστευα ότι απλώς το τραγούδησαν μαζί στο σόου του ΑΝΤ1 κι ότι θα κυκλοφορούσε επίσημα ως σόλο από το Ρέμο.Νομίζω θα ήταν καλύτερο έτσι αλλά οκ.
-
Chronisgreek
Με παολα να το λεγε..
Η Θεοδωριδου θα ταιριαζε περισσοτερο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Effie7 την Πέμ Απρ 07, 2016 9:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Chronisgreek
Αναποδα τα ο,ωEffie7 έγραψε:Η Θεωδοριδου θα ταιριαζε περισσοτερο
Σορρυ κεκτημενη ταχυτητα παντως θα ταιραζε πολυChronisgreek έγραψε:Αναποδα τα ο,ωEffie7 έγραψε:Η Θεωδοριδου θα ταιριαζε περισσοτερο
Παντως Live δεν το ειπαν και τοσο καλα.Ελπιζω να ειναι καλυτερο στην studio version.
Αν κρινω απ αυτα τα αποσπασματα που ανεβασε στο instagram ο βαρδης σιγουρα θα ειναι καλυτεροspyros10 έγραψε:Παντως Live δεν το ειπαν και τοσο καλα.Ελπιζω να ειναι καλυτερο στην studio version.
https://www.instagram.com/p/BC4gns-OKqz/
https://www.instagram.com/p/BCqb-WEuKoX/
Για να τιμήσουν τη μνήμη του πατέρα Βαρδή.vangellakos έγραψε:Εγώ δεν κατάλαβα το λόγο που το βγάζουν ως ντουέτο.Πίστευα ότι απλώς το τραγούδησαν μαζί στο σόου του ΑΝΤ1 κι ότι θα κυκλοφορούσε επίσημα ως σόλο από το Ρέμο.Νομίζω θα ήταν καλύτερο έτσι αλλά οκ.
Αν θυμάμαι καλά, δεν είχαν πει ότι ήταν από τα τελευταία που είχε γράψει; Ή κάνω λάθος;
Life is a RollerCoaster...
-
Chronisgreek
Αθλιος! Ειναι κ οπερα τρομαρα του...