Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Το προηγούμενο "Όλα περνούν" πάντως δεν έγινε viral, σπάνια το πετύχαινα στο ραδιόφωνο και ούτε πολλά κατεβάσματα είχε στα iTunes πέρα από τις πρώτες μέρες. Ελπίζω το "Δως μου μια αγκαλιά" να πάει πολύ καλά και να κάνει εκατομμύρια views όπως το "Λένε".
Θα μπορουσε να ειχε λιωσει οι ραδιοφωνικες μεταδωσεις δε μου λενε τιποτα! Αν και ωραιο το λενε πιστευω πως δεν ειναι απ τα καλυτερα του αλλα ταιριαζει στο στυλ των σταθμων γι αυτο παιζει και συνεχεια! Επειδη ο ρεμος το παει αργα δεν ειμαι αισιοδοξη για το καλοκαιρινο single
Εγώ δεν κατάλαβα το λόγο που το βγάζουν ως ντουέτο.Πίστευα ότι απλώς το τραγούδησαν μαζί στο σόου του ΑΝΤ1 κι ότι θα κυκλοφορούσε επίσημα ως σόλο από το Ρέμο.Νομίζω θα ήταν καλύτερο έτσι αλλά οκ.
vangellakos έγραψε:Εγώ δεν κατάλαβα το λόγο που το βγάζουν ως ντουέτο.Πίστευα ότι απλώς το τραγούδησαν μαζί στο σόου του ΑΝΤ1 κι ότι θα κυκλοφορούσε επίσημα ως σόλο από το Ρέμο.Νομίζω θα ήταν καλύτερο έτσι αλλά οκ.
vangellakos έγραψε:Εγώ δεν κατάλαβα το λόγο που το βγάζουν ως ντουέτο.Πίστευα ότι απλώς το τραγούδησαν μαζί στο σόου του ΑΝΤ1 κι ότι θα κυκλοφορούσε επίσημα ως σόλο από το Ρέμο.Νομίζω θα ήταν καλύτερο έτσι αλλά οκ.
Συμφωνω η να το ελεγε με μια γυναικα ντουετο
Ναι και με γυναίκα θα ήταν ωραίο.Θα ταίριαζε πιο πολύ και με τον τίτλο του τραγουδιού.
Για να τιμήσουν τη μνήμη του πατέρα Βαρδή.
Αν θυμάμαι καλά, δεν είχαν πει ότι ήταν από τα τελευταία που είχε γράψει; Ή κάνω λάθος;