Τόσο καιρό είχαν προλογήσει τον πλούταρχο μόνο στο show.Εϊχαν πει και για την Ελένη?
Ελένη Φουρέιρα
-
Slim_Shady
Re: Ελένη Φουρέιρα
Sexy as hell
Τόσο καιρό είχαν προλογήσει τον πλούταρχο μόνο στο show.Εϊχαν πει και για την Ελένη?
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
-
Slim_Shady
Για να μην χαθεί επειδή άλλαξα σελίδα.panosif έγραψε:
-
Slim_Shady
-
Slim_Shady
Φοβερή Show woman,είχαμε χρόνια (Μετά την Άννα Βίσση) να δούμε τέτοια showpanosif έγραψε:
εμενα γιατι μου θυμισε η χορογραφια εντονα P!NK & TRY?Slim_Shady έγραψε:Φοβερή Show woman,είχαμε χρόνια (Μετά την Άννα Βίσση) να δούμε τέτοια showpanosif έγραψε:
το ειδα απο πολλους να το σχολιαζουν αυτοChris έγραψε:εμενα γιατι μου θυμισε η χορογραφια εντονα P!NK & TRY?Slim_Shady έγραψε:Φοβερή Show woman,είχαμε χρόνια (Μετά την Άννα Βίσση) να δούμε τέτοια showpanosif έγραψε:
Ίσως γιατί εμπνεύστηκαν (για να μην πω αντέγραψαν) το concept του try?Chris έγραψε:εμενα γιατι μου θυμισε η χορογραφια εντονα P!NK & TRY?
Nothing lasts forever but the earth and sky
- fylakas_aggelos
Πιστεύω ότι θα έρθει αυτός Ελλάδα για τα MAD VMA και θα πουν αυτό.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Πότε θα γίνουν τα βραβεία?fylakas_aggelos έγραψε:Πιστεύω ότι θα έρθει αυτός Ελλάδα για τα MAD VMA και θα πουν αυτό.
28 Ιουνίου.ADAM2 έγραψε:Πότε θα γίνουν τα βραβεία?
Γιατί ρωτάς;Θα πας για ν' αποθεώσεις τους Boys and Noise στην τελευταία τους εμφάνιση;
Μη μου πεις ότι θα εμφανιστούν όλοι μαζί? Κλείνω εισιτήρια ΤΩΡΑ!panosif έγραψε:28 Ιουνίου.ADAM2 έγραψε:Πότε θα γίνουν τα βραβεία?
Γιατί ρωτάς;Θα πας για ν' αποθεώσεις τους Boys and Noise στην τελευταία τους εμφάνιση;
Ναι κλείσε άμεσα.Θα εμφανιστούν για τελευταία φορά μαζί.ADAM2 έγραψε:Μη μου πεις ότι θα εμφανιστούν όλοι μαζί? Κλείνω εισιτήρια ΤΩΡΑ!panosif έγραψε:28 Ιουνίου.ADAM2 έγραψε:Πότε θα γίνουν τα βραβεία?
Να έρθεις να πάμε και στο party για τα 10 χρόνια του Μαρτάκη.
- fylakas_aggelos
Ναι,θα εμφανιστούν μαζί για τελευταία φορά,το είπε ο Jimmy Gian στον Αρναούτογλου.
Εγώ θα πάω σίγουρα αλλά όχι για τους Boys And Noise,
Εγώ θα πάω σίγουρα αλλά όχι για τους Boys And Noise,
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
panosif έγραψε:Ναι κλείσε άμεσα.Θα εμφανιστούν για τελευταία φορά μαζί.ADAM2 έγραψε:Μη μου πεις ότι θα εμφανιστούν όλοι μαζί? Κλείνω εισιτήρια ΤΩΡΑ!panosif έγραψε:28 Ιουνίου.ADAM2 έγραψε:Πότε θα γίνουν τα βραβεία?
Γιατί ρωτάς;Θα πας για ν' αποθεώσεις τους Boys and Noise στην τελευταία τους εμφάνιση;![]()
Να έρθεις να πάμε και στο party για τα 10 χρόνια του Μαρτάκη.![]()
10 χρόνια Κώστας Μαρτάκης;
-
Slim_Shady
fylakas_aggelos έγραψε:Πιστεύω ότι θα έρθει αυτός Ελλάδα για τα MAD VMA και θα πουν αυτό.
Το ίδιο πιστεύω και εγώ..Πότε θα το έχουμε ολόκληρο?