Γιάννης Πλούταρχος
Re: Γιάννης Πλούταρχος
Φονιας στο υπογραφω η το χω σε κακο θα ηθελα για single
-
Νομιζα οτι θα βγαλει το προσχηματικα, αλλα περασε ο καιρος κ πανε για καλοκαιρινο single..
kai egw auto pisteua..i to "den exei noim"a..exoun sxedon 300.000 views...Chronisgreek έγραψε:Νομιζα οτι θα βγαλει το προσχηματικα, αλλα περασε ο καιρος κ πανε για καλοκαιρινο single..
Gia kalokairino th protimousa to "to xw se kako"
Auto to akouw kai lew twra th tragoudisei i Vandi h i Kalli..!!!

-
Super επιλογή για μένα. Από τα πιο κολλητικά τραγούδια του δίσκου κ ο Πλούταρχος είχε χρόνια να πει κάτι αντίστοιχο σε ύφος. Ο Φοίβος στις καλύτερες στιγμές του.thodwris έγραψε:G alli mia ebdomada prwtos o diskos s pwliseis..
To 3o radiofwniko single einai to " me exei parei apo katw"
Sumfwna me to Sok.fm
Gia mena pantws dn einai kai i kaluteri epilogi...tosa eixan..auto dialeksan.?!?!?!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
- fylakas_aggelos
Καλή επιλογή,ένα πιο λαϊκό ανεβαστικό τραγούδι μετά από ένα ζεϊμπέκικο και μία μπαλάντα.
Προσχηματικά και Δεν έχει νόημα καλά,αλλά μπαλάντες,δεν ταιριάζουν για καλοκαίρι.
Προσχηματικά και Δεν έχει νόημα καλά,αλλά μπαλάντες,δεν ταιριάζουν για καλοκαίρι.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Den th sumfwnisw...thewrw ola ta alla kalutera tou(ektos apo to "Fwtagwgos" kai "Oute ston exthro mou")MusicLover έγραψε:Super επιλογή για μένα. Από τα πιο κολλητικά τραγούδια του δίσκου κ ο Πλούταρχος είχε χρόνια να πει κάτι αντίστοιχο σε ύφος. Ο Φοίβος στις καλύτερες στιγμές του.thodwris έγραψε:G alli mia ebdomada prwtos o diskos s pwliseis..
To 3o radiofwniko single einai to " me exei parei apo katw"
Sumfwna me to Sok.fm
Gia mena pantws dn einai kai i kaluteri epilogi...tosa eixan..auto dialeksan.?!?!?!
Th doume stn mellon me tn poreia tou an aksize san epilogi..!!
Genika elpizw na paiksoun k alla kai n mn viastei n bgalei neo disko..kai xathoun toso kala kommatia..!!!
Να ζήσει ο Πόντος...!!!

Λίγο τραγουδάει ο Γιάννης.thodwris έγραψε:Να ζήσει ο Πόντος...!!!![]()
![]()
I like people too much or not at all.
Φωτογραφικό υλικό από την μυστική συνέντευξη στο sok fm.
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 215&type=3
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 215&type=3
Dustuxws nai..einai san filiki summetoxi..kai epeidi kukloforei o diskos 21 Maiou..ti kalutero promo g auto apo tragoudi me summetoxi ton Gianni Ploutarxo.!!stelios έγραψε:Λίγο τραγουδάει ο Γιάννης.thodwris έγραψε:Να ζήσει ο Πόντος...!!!![]()
![]()
Me sugkinei polu ws pontio pou den eida tous pappoudes m gt pethanan stn ksenitia..na akouw tetoia tragoudia..!!
Ena akouma megalo + gia ton Gianni pou tima tin paradosiaki mousiki..!!
Δεν είμαι Πόντιος στην καταγωγή, όμως χρόνια τώρα, από τότε που άκουσα τον δίσκο "Υάκινθος" (από εκεί και το νικ νέιμ μου) του Αχαλινωτόπουλου, θαυμάζω απεριόριστα τον Παρχαρίδη.
Όταν είδα ότι έκανε ντουέτο ο Πλούταρχος μαζί του, λίγο φοβήθηκα να πω την αλήθεια. Όσο καλός και να είσαι, δε στέκεσαι δίπλα στη φωνή του Παρχαρίδη, μη λέμε αστεία πράγματα. Ακούστε τον στο "Μοιρολόι του Πόντου" και θα δείτε για τι καλλιτέχνη μιλάμε. (ή μάλλον δε μιλάμε, ο πολύς κόσμος τον αγνοεί πλήρως).
Όμως ο Πλούταρχος στέκεται αξιοπρεπώς δίπλα του και μπράβο του.
Όταν είδα ότι έκανε ντουέτο ο Πλούταρχος μαζί του, λίγο φοβήθηκα να πω την αλήθεια. Όσο καλός και να είσαι, δε στέκεσαι δίπλα στη φωνή του Παρχαρίδη, μη λέμε αστεία πράγματα. Ακούστε τον στο "Μοιρολόι του Πόντου" και θα δείτε για τι καλλιτέχνη μιλάμε. (ή μάλλον δε μιλάμε, ο πολύς κόσμος τον αγνοεί πλήρως).
Όμως ο Πλούταρχος στέκεται αξιοπρεπώς δίπλα του και μπράβο του.
Spoiler:
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
- fylakas_aggelos
Νόμιζα ότι σε λένε Υάκινθο.
Στο θέμα του Πλούταρχου καλή επιλογή το single,αλλά πρέπει να προωθήσει κι άλλα,σίγουρα το Φονιά και το Στο Υπογράφω.

Στο θέμα του Πλούταρχου καλή επιλογή το single,αλλά πρέπει να προωθήσει κι άλλα,σίγουρα το Φονιά και το Στο Υπογράφω.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
fylakas_aggelos έγραψε:Νόμιζα ότι σε λένε Υάκινθο.![]()
![]()
![]()
![]()

Γιάννης Πλούταρχος Secret Interview SokFM 104.8 (Photo-Video)
http://sokfm.gr/radio/giannis-ploutarch ... oto-video/
http://sokfm.gr/radio/giannis-ploutarch ... oto-video/
Τελικά για μένα η πιο μελωδική κι αγαπημένη μου "γωνιά" στο δίσκο είναι το 9 και το 10.
"M' έχει πάρει από κάτω" κι αμέσως μετά ο "Φωταγωγός", που είναι και το ομορφότερο τραγούδι του δίσκου!
Μ' αρέσει όμως που το κλίμα προετοιμάζεται από το προηγούμενο, το 8, που είναι κι αυτό ωραίο τραγούδι. "Στο υπογράφω". Ωραίο χασάπικο.
Εξαιρετικό που όταν τελειώνει το ρεφρέν, έχει μια μελωδία που για κάποιο προσωπικό λόγο μου θυμίζει το "πες το ξανά" της Βίσση. Μ' αρέσει αυτή η ανάμνηση σε εκείνο το σημείο. Το ψιλοτραγουδώ πάντα...

"M' έχει πάρει από κάτω" κι αμέσως μετά ο "Φωταγωγός", που είναι και το ομορφότερο τραγούδι του δίσκου!

Μ' αρέσει όμως που το κλίμα προετοιμάζεται από το προηγούμενο, το 8, που είναι κι αυτό ωραίο τραγούδι. "Στο υπογράφω". Ωραίο χασάπικο.
Εξαιρετικό που όταν τελειώνει το ρεφρέν, έχει μια μελωδία που για κάποιο προσωπικό λόγο μου θυμίζει το "πες το ξανά" της Βίσση. Μ' αρέσει αυτή η ανάμνηση σε εκείνο το σημείο. Το ψιλοτραγουδώ πάντα...

- fylakas_aggelos
Υάκινθε το μήνυμα αυτό το διάβασα και χθες.Με τη διαφορά ότι χθες ήταν 18/5.Πως γίνεται αυτό,σου χάθηκε το μήνυμα και το ξαναέγραψες σήμερα?
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Ναι... για κάποιο λόγο το έσβησαν ή σβήστηκε από το σύστημα και το ξαναέγραψα... (με άλλα λόγια βέβαια, αλλά οκ, το νόημα το ίδιο... )
2 MINES META TIN KUKLOFORIA TOU DISKOU TA VIEWS:thodwris έγραψε:Ena mina meta tn kukloforia tou diskou:
Mia Kalispera:5.565.000+ views
Thema Xronou:2.617.000+ views
Den Exei Noima:247.500+ views
Prosximatika:242.520+ views
Fonias:162.140+ views
Sto Upografw:149.220+ views
To Xw Se Kako:148.350+ views
Me xei Parei apo katw:136.280+ views
Ase me:134.00+ views
Thanatifores Doseis:122.840+ views
Oute Ston Exthro Mou:107.950+ views
Fwtagwgos:67.00+ views