Δεν ξέρω γιατί τα ξαναανέβασαν,δεν το πήρα καν χαμπάρι
Κωνσταντίνος Αργυρός
-
Slim_Shady
Re: Κωνσταντίνος Αργυρός
Μια χαρά είναι το εξώφυλλο,αν και ωραία αυτή η φώτο που έβαλες.
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
- billakos24
Το έχω ξαναπεί αλλά θα το σχολιάσω πάλι. Τον είδα στη Ρούλα το Σάββατο και ρε φίλε δεν υπάρχει το πόσο έχει ξεπατικώσει τα πάντα από Ρέμο. Έκανα δουλειές και δεν κοιτούσα την οθόνη και στιγμές στιγμές έλεγα ότι είχε τον Αντώνη καλεσμένο! Μέχρι και αυτό το αστειάκι που κάνει ο Ρέμος και πετάει φράσεις στα αγγλικά με ελληναράδικη προφορά έκανε.panosif έγραψε:
Ωραίος πάντως. Έπιασε για τα καλά ο Αργυρός.
υγ...Ουφ κουράστηκα. Αύριο θα συνεχίσω τον σχολιασμό των θεμάτων της ''ελληνικής μουσικής, pop ή λαικής!''. To be continued...! (
All of our endings can be found in our beginnings...
-
Slim_Shady
Η εγώ δεν έχω παρατηρήσει καλά τον Ρέμο η ζω στα χαμένα.Δεν μπορώ να καταλάβω πότε ο Αργυρός πατάει πάνω στον Ρέμο.
Ίσως εγώ δεν το έχω καταλάβει.Μπορεί.Αλλά προσωπικά από όσο τον έχω ακούσει τον Κωνσταντίνο δεν μου φέρνει κάτι σε Ρέμο.
Δεν ξέρω,αλήθεια.
Ίσως εγώ δεν το έχω καταλάβει.Μπορεί.Αλλά προσωπικά από όσο τον έχω ακούσει τον Κωνσταντίνο δεν μου φέρνει κάτι σε Ρέμο.
Δεν ξέρω,αλήθεια.
Περιοδικό Celebrity

-
Slim_Shady
-
Slim_Shady
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την διευθύντρια της Cobalt music Άννα Μαρία Αντίππα στην παρουσίαση του νέου δίσκου «Όσα Νιώθω»

-
Slim_Shady
Απ' την χθεσινή παρουσίαση του νέου μου δίσκου "ΟΣΑ ΝΙΩΘΩ" παρέα με καλούς φίλους & αγαπημένα πρόσωπα στο FANTASIA! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους παραβρεθήκατε και με τιμήσατε με την παρουσία σας!

OK! magazine

-
Slim_Shady
Μπορεί στο μέλλον να μη θυμόμαστε τη στιγμή που ζήσαμε ... αλλά δε θα ξεχάσουμε ποτέ το συναίσθημα που μας έκανε η στιγμή να νιώσουμε ... #Argiros #Summer2016 #pepejeanseyewear #pepejeansgreece

είναι μαναρος απλα!!panosif έγραψε:OK! magazine
θα ηθελα πολύ να τον δω σε φφωτογραφιση για το περιοδικο Μens Health όπως αυτή του Calvin Harris με το εσωρουχο μονο
Για να σε βάλουν στο mens health πρεπει να έχεις και το απαιτούμενο σώμα
- fylakas_aggelos
Όχι και ωραίος.Συνηθισμένος,κλασικός Έλληνας με μούσια,ψηλός αλλά χωρίς ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Προβλεπω μαχη
Αργυρός ή χατζηγιαννης????
- fylakas_aggelos
Αν και δεν έχουν καμία σχέση εμφανισιακά και μουσικά Χατζηγιάννης βέβαια!!!!!!nikospaok έγραψε:Αργυρός ή χατζηγιαννης????
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Το θεμα ειναι Αργυρός ή Χατζηγιάννης με σλιπακι??fylakas_aggelos έγραψε:Αν και δεν έχουν καμία σχέση εμφανισιακά και μουσικά Χατζηγιάννης βέβαια!!!!!!nikospaok έγραψε:Αργυρός ή χατζηγιαννης????