Νότης Σφακιανάκης
- KeepNoting
Re: Νότης Σφακιανάκης
http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=61 ;;;;;;;;;;;;;;;;
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
- Scorpion86
Κομμάτια του έγραψε KeepNoting, μην τρελένεσαι.KeepNoting έγραψε:http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=61 ;;;;;;;;;;;;;;;;
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- Scorpion86
"Το Teatro
ευχεται σε έναν δικό μας καλλιτεχνη σε ένα δικό μας κορίτσι ...
Παολινα καλή επιτυχία στο επόμενο σου βήμα."
Λέγεται και "Πάολα κοίταξε μην μας ξεχάσεις γιατί αύριο-μεθαύριο θα σε ξαναχρειαστούμε..."
Λέγεται και "Πάολα κοίταξε μην μας ξεχάσεις γιατί αύριο-μεθαύριο θα σε ξαναχρειαστούμε..."

Προφανώς!! Πάντως δεν τον αδικώ τον Μπερτάκη. Πραγματικά στις γυναίκες υπάρχει μεγάλο έλλειμμα στη νύχτα. Εννοώ γυναίκες που να μπορούν να σταθούν ως πρώτο όνομα. Πέρα από την Πάολα, άντε καμιά Θεοδωρίδου ή Ζήνα να πεις ότι μπορούν να στελεχώσουν ένα σχήμα με επιτυχία μηνών. Ο Μπερτάκης αυτή τη στιγμή έχει μείνει με τον -εντυπωσιακά άφωνο για την επιτυχία που λέγεται ότι κάνει- Αργυρό, τον Καρρά και μπαλαντέρ του τύπου Φουρέιρα, Σταν. Βγάζω το Νότη γιατί δεν κουμαντάρεται εύκολα από επιχειρηματίες, μπορεί δηλαδή ξαφνικά ένα πρωί να το διαλύσουν (εδώ με τον Μαρασούλη που του έφερε χρήματα μιας ζωής ψυχράνθηκαν οι σχέσεις τους κάποια στιγμή). Επομένως είναι εύλογο κι αναμενόμενο να την έχει την Πάολα ως απόλυτη προτεραιότητα και να θέλει να διαφυλάξει τις σχέσεις του μαζί της. Στην τελική μπορεί κάποτε να γίνει και το Νότης-Πάολα, αν και πιστεύω ότι εκτός από τα χρήματα που έπαιξαν ρόλο, κανείς δεν ήθελε πραγματικά τη συγκεκριμένη συνεργασία.Scorpion86 έγραψε:"Το Teatro
ΥΓ1.Scorpion, ελπίζω να έχεις δισκογραφικά νέα. Ο Νότης βρίσκεται μπροστά σε μια χρυσή ευκαιρία τη χρονιά που έρχεται και απαιτείται δίσκος επιπέδου 90s. Ας βρεθεί ένας άνθρωπος στυλ Σαμπάνη ή ο ίδιος ο Σαμπάνης που να έχει τη δυνατότητα να γράψει έναν αρκετά μεγάλο αριθμό καλών τραγουδιών και να βγάλουν έναν δίσκο αντάξιο του Νότη.
ΥΓ2. Επίσης ο Νότης έχει κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, να τραγουδά δηλαδή κοινωνικά κομμάτια σε στάδια. ΦΤΑΝΕΙ λοιπόν. Ας βάλει ένα-δυο κοινωνικού περιεχομένου, όχι πολιτικοποιημένα, και ας γεμίσει το δίσκο με ερωτικά, ζεϊμπέκικα και λίγη καψούρα επιτέλους.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Φρέακο παρασκήνιο, ο Ρουβάς δεν θέλει συνεργασία με Πάολα και ο Τσακουμάκος τον πιέζει να την δεχτεί αλλά ο Σάκης είναι ανένδοτος, διότι εκτός των άλλων θέλει να ειναι 1ο όνομα στο μαγαζί. Η επίσκεψη της Πάολα στο Fantasia μόνο τυχαία δεν ήταν. Ρε τι γίνεται. Μην προκαλέσει έκπληξη σε κανεναν εάν φέτος τον χειμώνα δούμε Πάολα-Αργυρός στο Fantasia...

Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. Ο Ρουβάς ανακοίνωσε χθες τη συνεργασία τους. Άσε που αυτός θα είναι το πρώτο όνομα.
- Scorpion86
Καλά δεν με πολυενδιαφέρει αν ισχύει ή όχι της Πάολα, πρέπει να μεσολάβησε ο Τσακουμάκος και οι πίεσεις του να επιασαν τόπο, ίσως έκανε πίσω η Παολα και μπει δευτερο όνομα όπως λέει ο jdarmody. Ολες αυτές άλλωστε οι πληροφορίες που θα γράψω, ειναι της Πέμπτης από Κύπρο, την ημέρα που αφίχθη στην Λάρνακα ο Νότης.
Πάμε στα σοβαρά τώρα...
Λοιπόν, η συνεργασια με την Πάολα χάλασε όπως διέρρευσε λόγω του πρώην άντρα της, ο οποίος πήρε προκαταβολή για το Νότης-Πάολα από Μπερτάκη, εν συνεχεία πήρε προκαταβολή από Παπαγεωργίου για Πάολα-Οικονομόπουλος και τελικά πήγε στον Τσακουμάκο, αν και διατηρώ επιφυλάξεις ότι θα γίνει αυτή η συνεργασια με Πάολα.
Ο πρωην αντρας της και μανατζερ της δεν τηρησε τα οσα συμφώνησαν, συνέχισε να παίρνει προκαταβολές κι από άλλους επιχειρηματίες κι αυτό δεν άρεσε στον Μπερτάκη, που ο ίδιος έφτασε στο σημείο να κοψει την συνεργασία και να αναζητήσει άλλο παρτενερ του Νότη. Νέο δεδομένο αυτό γιατί μέχρι χθες ξέραμε ότι τον παράτησε η Παόλα.
Ο Νότης θα έχει δύο προγράμματα στο Teatro και ο Καρράς ένα, περίπου μιάμιση ώρα και θα βγαίνει 02:45.
Νότης και Καρράς ήδη έχουν συνεννοηθεί με τον Μουκίδη για να τους γραψει ένα ντουέτο με το οποιο θα κάνουν κοινή εμφάνιση και γενικά του έδωσαν εντολή να γράψει 2-3 κομματια και να επιλεξουν καποιο, το οποίο δεν αποκλείεται να ηχογραφήσουν εάν έχει απήχηση στο μαγαζί.
Στα του δίσκου, ο Νότης έχει ακούσει το 1/3 περίπου των κομματιών που έχει στα χέρια του και όπως δήλωσε στην Κύπρο, στόχος του είναι να έχει 1-2 ηχογραφημένα καινούργια κομμάτια λίγο πριν την εναρξη του Τεατρο για να τα παρουσιάσει εκεί. Ασχετα, εάν ο δίσκος βγει πιο μετά. Του δίνουν ακόμα κομμάτια κι αυτό είναι ένα πρόβλημα. Δεν έχει μπει στο στούντιο, ούτε θα μπει σύντομα όπως άφησε να εννοηθεί ο Λεμπιδάκης. Θα πάει Κω πάλι και θα επιστρέψει Σεπτέμβριο στην Αθήνα για να φορτσαρει να βγαλει καποια κομματια αφου θα εχει ακουσει κι άλλα, κι έτσι να ηχογραφήσει 1-2 και να τα προμοτάρει στο Τεατρο.
Ο Μίλτος ΚΑρατζάς δεν συνεργάζεται πλέον με την Cobalt αλλά με την Minos Emi. Ηταν συνεχώς με τον Νοτη στην Κύπρο, και στην συναυλία ήταν παρών και τον πιέζει για να τον πάρει στην Μinos. Ωστόσο, ο Νότης ειναι κοντα στην Panik χωρίς ακόμα όμως να υπάρχουν υπογραφές, οπότε ας κρατάμε πισινή πριν ανακοινωθεί το οτιδήποτε.
Y.Γ.: Εγινε μεγάλο σαμποτάζ στην συναυλία του Νότη. Ενα μηνα πριν βάλαν τα παιδια του Fan Club και της ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ περιπου 150 αφισες σε ολη την Κύπρο και μέχρι την ημέρα της συναυλίας δεν είχαν μείνει ούτε 10!!!
Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες είχε συναυλία και ο Παπακωνσταντίνου με τον Μουζουράκη, στην Αμμόχωστο, συναυλία που δεν μάζεψε ούτε τους μισούς απ' όσους είχε ο Νότης, που φυσικά δεν ήταν 15.000 όπως με δόση υπερβολής έγραψε ο Λεμπιδάκης. Κόπηκαν περιπου 9.500 εισιτήρια, τα οποία σχεδόν εξαντλήθηκαν, κι αν βάλεις και κόσμο που μπήκε χωρίς εισιτήριο, είχε περίπου 10.000.
Πάμε στα σοβαρά τώρα...
Λοιπόν, η συνεργασια με την Πάολα χάλασε όπως διέρρευσε λόγω του πρώην άντρα της, ο οποίος πήρε προκαταβολή για το Νότης-Πάολα από Μπερτάκη, εν συνεχεία πήρε προκαταβολή από Παπαγεωργίου για Πάολα-Οικονομόπουλος και τελικά πήγε στον Τσακουμάκο, αν και διατηρώ επιφυλάξεις ότι θα γίνει αυτή η συνεργασια με Πάολα.
Ο πρωην αντρας της και μανατζερ της δεν τηρησε τα οσα συμφώνησαν, συνέχισε να παίρνει προκαταβολές κι από άλλους επιχειρηματίες κι αυτό δεν άρεσε στον Μπερτάκη, που ο ίδιος έφτασε στο σημείο να κοψει την συνεργασία και να αναζητήσει άλλο παρτενερ του Νότη. Νέο δεδομένο αυτό γιατί μέχρι χθες ξέραμε ότι τον παράτησε η Παόλα.
Ο Νότης θα έχει δύο προγράμματα στο Teatro και ο Καρράς ένα, περίπου μιάμιση ώρα και θα βγαίνει 02:45.
Νότης και Καρράς ήδη έχουν συνεννοηθεί με τον Μουκίδη για να τους γραψει ένα ντουέτο με το οποιο θα κάνουν κοινή εμφάνιση και γενικά του έδωσαν εντολή να γράψει 2-3 κομματια και να επιλεξουν καποιο, το οποίο δεν αποκλείεται να ηχογραφήσουν εάν έχει απήχηση στο μαγαζί.
Στα του δίσκου, ο Νότης έχει ακούσει το 1/3 περίπου των κομματιών που έχει στα χέρια του και όπως δήλωσε στην Κύπρο, στόχος του είναι να έχει 1-2 ηχογραφημένα καινούργια κομμάτια λίγο πριν την εναρξη του Τεατρο για να τα παρουσιάσει εκεί. Ασχετα, εάν ο δίσκος βγει πιο μετά. Του δίνουν ακόμα κομμάτια κι αυτό είναι ένα πρόβλημα. Δεν έχει μπει στο στούντιο, ούτε θα μπει σύντομα όπως άφησε να εννοηθεί ο Λεμπιδάκης. Θα πάει Κω πάλι και θα επιστρέψει Σεπτέμβριο στην Αθήνα για να φορτσαρει να βγαλει καποια κομματια αφου θα εχει ακουσει κι άλλα, κι έτσι να ηχογραφήσει 1-2 και να τα προμοτάρει στο Τεατρο.
Ο Μίλτος ΚΑρατζάς δεν συνεργάζεται πλέον με την Cobalt αλλά με την Minos Emi. Ηταν συνεχώς με τον Νοτη στην Κύπρο, και στην συναυλία ήταν παρών και τον πιέζει για να τον πάρει στην Μinos. Ωστόσο, ο Νότης ειναι κοντα στην Panik χωρίς ακόμα όμως να υπάρχουν υπογραφές, οπότε ας κρατάμε πισινή πριν ανακοινωθεί το οτιδήποτε.
Y.Γ.: Εγινε μεγάλο σαμποτάζ στην συναυλία του Νότη. Ενα μηνα πριν βάλαν τα παιδια του Fan Club και της ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ περιπου 150 αφισες σε ολη την Κύπρο και μέχρι την ημέρα της συναυλίας δεν είχαν μείνει ούτε 10!!!
Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες είχε συναυλία και ο Παπακωνσταντίνου με τον Μουζουράκη, στην Αμμόχωστο, συναυλία που δεν μάζεψε ούτε τους μισούς απ' όσους είχε ο Νότης, που φυσικά δεν ήταν 15.000 όπως με δόση υπερβολής έγραψε ο Λεμπιδάκης. Κόπηκαν περιπου 9.500 εισιτήρια, τα οποία σχεδόν εξαντλήθηκαν, κι αν βάλεις και κόσμο που μπήκε χωρίς εισιτήριο, είχε περίπου 10.000.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Σάβ Ιούλ 09, 2016 2:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτη η συναυλια δε θα μπορουσε ανετα να γινει ενα ωραιο dvd;εστω και μονο για φιλους; :p
- Scorpion86
Εχουν τραβηχθεί πλάνα από κάμερα, επαγγελματική δουλειά. Το πως θα χρησιμοποιηθούν πέραν του να δοθούν στο ΡΙΚ να προβάλλει πλάνα, δεν το ξέρω. ΘΑ φανεί μελλοντικά.notisfan έγραψε:Αυτη η συναυλια δε θα μπορουσε ανετα να γινει ενα ωραιο dvd;εστω και μονο για φιλους; :p
παντως η απορια μου ειναι παντα η εξης....πως ενω εδω και 3 χρονια περιπου κυκλοφορουν ευρεως πλεον κινητα με τρομερη αναλυση καμερας...δεν ανεβαζει κανενας υψηλης ποιοτητας βιντεο.
π.χ ενα απο τα δικα μου: https://youtu.be/DbbQvvt4k64notisfan έγραψε:παντως η απορια μου ειναι παντα η εξης....πως ενω εδω και 3 χρονια περιπου κυκλοφορουν ευρεως πλεον κινητα με τρομερη αναλυση καμερας...δεν ανεβαζει κανενας υψηλης ποιοτητας βιντεο.
- Scorpion86
Ακυρο KeepNoting. Τον notisfan θα στέλνουμε στο Τeatro για live streaming.notisfan έγραψε:π.χ ενα απο τα δικα μου: https://youtu.be/DbbQvvt4k64notisfan έγραψε:παντως η απορια μου ειναι παντα η εξης....πως ενω εδω και 3 χρονια περιπου κυκλοφορουν ευρεως πλεον κινητα με τρομερη αναλυση καμερας...δεν ανεβαζει κανενας υψηλης ποιοτητας βιντεο.

Ισως αυτο που ειπα ειναι λιγο εγωιστικο...αλλα βλεπεις παντου πλεον φανταστικα βιντεο...και απο Νοτη σχεδον ειναι ολα κατω του μετριου!πατας notis live και στο youtube και στα 10 βιντεακια ζητημα να ευχαριστηθεις το 1
-
καιρο εχει να γραψει ο μουκιδης καλο τραγουδι..για να δουμε...
οτι πρεπει να βγαλει τραγουδι δικο του ο Νοτης ειναι το μονο σιγουρο ειδικα πριν την πρεμιερα για να μπορεσει να το promoταρει .
φωτο για την μακετα βγαλανε?
οτι πρεπει να βγαλει τραγουδι δικο του ο Νοτης ειναι το μονο σιγουρο ειδικα πριν την πρεμιερα για να μπορεσει να το promoταρει .
Και εγώ δεν τρελαίνομαι με την επιμονή στον Μουκίδη. Ας βρει ένα που κάνει μπαμ κι αυτός κι ας το ηχογραφήσει. Έχει χρόνο.Musicshoot έγραψε:καιρο εχει να γραψει ο μουκιδης καλο τραγουδι..για να δουμε...
- Scorpion86
Δεν έγινε ακόμα η φωτογράφιση για την μακέτα. Συζήτησαν το concept με τον Ρίγο. Λογικά, σύντομα θα βγει.Musicshoot έγραψε:καιρο εχει να γραψει ο μουκιδης καλο τραγουδι..για να δουμε...
Δε νομίζω να πήγαινε αν δεν το σκέφτεται σοβαρά ο Νότης να κλείσει στη Minos. Μάλλον πάμε για ανατροπή.Scorpion86 έγραψε:Ο Μίλτος ΚΑρατζάς δεν συνεργάζεται πλέον με την Cobalt αλλά με την Minos Emi. Ηταν συνεχώς με τον Νοτη στην Κύπρο, και στην συναυλία ήταν παρών και τον πιέζει για να τον πάρει στην Μinos. Ωστόσο, ο Νότης ειναι κοντα στην Panik χωρίς ακόμα όμως να υπάρχουν υπογραφές, οπότε ας κρατάμε πισινή πριν ανακοινωθεί το οτιδήποτε.
θα υπαρχει καθαρο "πρωτο ονομα" στη συνεργασια νοτη - καρρα η καποιο αλλο ειδους τεχνασμα; κι επισης η γνωμη μου ειναι πως ο Νοτης περαν της πετυχημενης συναυλιας, περαν της πετυχημενης σεζον που ερχεται εχει αναγκη μεγαλη για εναν δυνατο δισκο. εναν δισκο που θα αφησει καποιον ή καποιους υμνους. χρειαζεται ισως και καποια εκπληξη σε στοιχουργικο ονομα περαν μουκιδη κλπ...
Ο Μίλτος Καρατζάς έχει ακόμα στην Final Touch που είναι Label της Cobalt.jdarmody έγραψε:Δε νομίζω να πήγαινε αν δεν το σκέφτεται σοβαρά ο Νότης να κλείσει στη Minos. Μάλλον πάμε για ανατροπή.Scorpion86 έγραψε:Ο Μίλτος ΚΑρατζάς δεν συνεργάζεται πλέον με την Cobalt αλλά με την Minos Emi. Ηταν συνεχώς με τον Νοτη στην Κύπρο, και στην συναυλία ήταν παρών και τον πιέζει για να τον πάρει στην Μinos. Ωστόσο, ο Νότης ειναι κοντα στην Panik χωρίς ακόμα όμως να υπάρχουν υπογραφές, οπότε ας κρατάμε πισινή πριν ανακοινωθεί το οτιδήποτε.
http://www.finaltouch.gr/about-us
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Scorpion86
Οταν ο ενας θα κανει δυο προγραμματα και ο αλλος ενα φαινεται καθαρα ποιος θα ειναι το πρωτο. Επιτυχημένη σεζόν ήταν και η περσινη και η φετινή που ολοκληρώθηκε.sotirakos έγραψε:θα υπαρχει καθαρο "πρωτο ονομα" στη συνεργασια νοτη - καρρα η καποιο αλλο ειδους τεχνασμα; κι επισης η γνωμη μου ειναι πως ο Νοτης περαν της πετυχημενης συναυλιας, περαν της πετυχημενης σεζον που ερχεται εχει αναγκη μεγαλη για εναν δυνατο δισκο. εναν δισκο που θα αφησει καποιον ή καποιους υμνους. χρειαζεται ισως και καποια εκπληξη σε στοιχουργικο ονομα περαν μουκιδη κλπ...